-
Να συμπληρώσω πως καμία πτώση στη απόδοση δεν παρατήρησα.
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Να συμπληρώσω πως καμία πτώση στη απόδοση δεν παρατήρησα....πάνω που ετοιμαζόμουν να το ρωτήσω.
Περίεργο αυτό με το συνεχές σφύριγμα.Τσέκαρε όσο μπορείς μόνος σου όλες τις συνδέσεις στα σωληνάκια και αύριο βουρ για την αντιπροσωπεία.
Πάντως δεν πιστεύω οτι είναι κάτι σοβαρό.Καλή χρονιά σε εσένα και στην οικογένειά σου.
Ο Παλιός Αγ.Παντελεήμονας , σαν οικισμός , είναι πολύ όμορφος (αρκεί λίγο οι 'κάτοικοί' του να προσέξουν το θέμα της καθαριότητας). Οι διαδρομές με συνεπιβάτες γυναίκες δεν αποκομίζεις και πολλά πράγματα -καθώς απλά προσπαθείς να αποφύγεις τη γκρίνια τους- , αλλά και η κατάσταση του οδοστρώματος (από Π.Α.Παντελεήμονα έως Α.Σκοτίνα) σε συνδυασμό με το πλάτος του (που δεν βολεύει το Bravo) δεν σ αφήνουν να χαρείς πολλά πράγματα. Σαν φύση όμως έχει ενδιαφέρον. -
χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Εύχομαι το 2011 να μη μας #$%@^^#$ υπερβολικά πολύ!!! Παντα υγεια!!
-
Η Μόνικα , έκλεισε σήμερα τα 40!
Δεν προβληματίζομαι όμως γιατί ξέρω πως κρύβει μέσα της 2 εικοσάρες!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Η Μόνικα , έκλεισε σήμερα τα 40!
Δεν προβληματίζομαι όμως γιατί ξέρω πως κρύβει μέσα της 2 εικοσάρες!
-
Άντε ,καί στά εκατό με το καλό !!.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Άντε ,καί στά εκατό με το καλό !!.Να είσαι καλά Νικόλα!
Υπολογίζω τον Μάιο του Φλεβάρη-Μάρτη του 2013 να τα εκατοστήσει!
(αν θα υπάρχουν λεφτά για βενζίνη βεβαίως )Να σημειώσω εδώ , πως το μοναδικό πρόβλημα του αυτοκινήτου σε αυτά τα χιλιόμετρα ήταν το ηχοσύστημα , το οποίο και αντικαταστάθηκε με νέο μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.
-
Παιδιά καλημέρα καλή χρονιά, επαναφέρω μια ερώτησή μου δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο.
Ο χρήστης ektoras έγραψε:
Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως: σε 150αρι sport έχει παρατηρήσει κανείς να αναβοσβήνει ξαφνικά η ένδειξη του συνολικού χιλιομετρητή?Μου το έκανε μια φορά, το είπα στο συνεργείο, δεν φάνηκε να ξέρουν κάτι συγκεκριμένο και έκαναν κάποιον αναπρογραμματισμό. Μετά όμως το ξαναέκανε μια φορά, έσβησα τον κινητήρα, ξαναέβαλα μπροστά και οκ. Τι μπορεί να είναι?
Επίσης κανείς που να έχει blue&me και κινητό sony ericsson X10 mini, συγχρονίζονται με κάποιο τρόπο?
-
Παιδιά καλημέρα καλή χρονιά, επαναφέρω μια ερώτησή μου δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο.Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως: σε 150αρι sport έχει παρατηρήσει κανείς να αναβοσβήνει ξαφνικά η ένδειξη του συνολικού χιλιομετρητή?
Μου το έκανε μια φορά, το είπα στο συνεργείο, δεν φάνηκε να ξέρουν κάτι συγκεκριμένο και έκαναν κάποιον αναπρογραμματισμό. Μετά όμως το ξαναέκανε μια φορά, έσβησα τον κινητήρα, ξαναέβαλα μπροστά και οκ. Τι μπορεί να είναι?
Επίσης κανείς που να έχει blue&me και κινητό sony ericsson X10 mini, συγχρονίζονται με κάποιο τρόπο?
Καλή χρονιά ektoras!
Εγω τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο φαινόμενο . -
Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως: σε 150αρι sport έχει παρατηρήσει κανείς να αναβοσβήνει ξαφνικά η ένδειξη του συνολικού χιλιομετρητή?Μου το έκανε μια φορά, το είπα στο συνεργείο, δεν φάνηκε να ξέρουν κάτι συγκεκριμένο και έκαναν κάποιον αναπρογραμματισμό. Μετά όμως το ξαναέκανε μια φορά, έσβησα τον κινητήρα, ξαναέβαλα μπροστά και οκ. Τι μπορεί να είναι?
Ο συνολικός χιλιομετρητής αναβοσβήνει όταν το body computer βρίσκει διαφορές ανάμεσα στις μονάδες που έχει καταχωρημένες και σε αυτές που εντοπίζει. Ίσως κάποια σύνδεση πάνω στον canbus είναι χαλαρή/μη σωστή; Ίσως σε κάποιο φόρουμ ειδικά για μπράβο να ξέρουν κάτι πιο συγκεκριμένο...
-
Χρονια πολλα και απο εμενα και καλη χρονια!
Μετα απο ενα χρονο και 31000 χιλ με το ...ΟΧΗΜΑ δεν μετανιωνω ουτε στιγμη που το πηρα.
Η μονη 'σκια' που με εκνευριζει ειναι ενας συγχρονισμος στην πορτα του οδηγου σε χαμηλες ταχυτητες. Κατα τα αλλα το bravo αξιζει μεχρι και το τελαιυτεο € που εδωσα για αυτο. -
Ο χρήστης noe έγραψε:
Χρονια πολλα και απο εμενα και καλη χρονια!
Μετα απο ενα χρονο και 31000 χιλ με το ...ΟΧΗΜΑ δεν μετανιωνω ουτε στιγμη που το πηρα.
Η μονη 'σκια' που με εκνευριζει ειναι ενας συγχρονισμος στην πορτα του οδηγου σε χαμηλες ταχυτητες. Κατα τα αλλα το bravo αξιζει μεχρι και το τελαιυτεο € που εδωσα για αυτο.Kαλή χρονιά noe!
Με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. -
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εάν το ξανακάνει θα το ψάξω καλύτερα!
-
Ποιος φίλος ενδιαφέρεται για μια μονοήμερη εξόρμηση με γρήγορες ορεινές διαδρομές ?
Η λίστα περιλαμβάνει 2 οχήματα προς το παρόν και καλό φαγητό -
Ο χρήστης somone έγραψε:
Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως: σε 150αρι sport έχει παρατηρήσει κανείς να αναβοσβήνει ξαφνικά η ένδειξη του συνολικού χιλιομετρητή?
Μου το έκανε μια φορά, το είπα στο συνεργείο, δεν φάνηκε να ξέρουν κάτι συγκεκριμένο και έκαναν κάποιον αναπρογραμματισμό. Μετά όμως το ξαναέκανε μια φορά, έσβησα τον κινητήρα, ξαναέβαλα μπροστά και οκ. Τι μπορεί να είναι?
Ο συνολικός χιλιομετρητής αναβοσβήνει όταν το body computer βρίσκει διαφορές ανάμεσα στις μονάδες που έχει καταχωρημένες και σε αυτές που εντοπίζει.
Χρόνια πολλά καλή χρονιά και υγεία σε όλους εύχομαι και γω με την σειρά μου.
Ο Somone είναι σωστός στην διάγνωση.Κάποια μονάδα που επικοινωνεί με το body computer δεν είναι σωστά προγραμματισμένη. Μια επίσκεψη στο συνεργείο ένας μηδενισμός και ένας προγραμματισμός στις μονάδες του body θα σου λύσει το πρόβλημα.
-
Παιδιά καλημέρα καλή χρονιά, επαναφέρω μια ερώτησή μου δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο........................................................
Έκτορα, δεν έχω το x10 αλλά το W705 και θυμάμαι ότι είχα πρόβλημα (δεν μπορούσα να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση πατώντας το πλήκτρο του ακουστικού), μέχρι που κατέβασα το patch που έχει βγει ειδικά για τα Sony Ericsson. Από τότε όλα OK!
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με απροβλημάτιστα (και όσο γίνεται οικονομικά) χιλιόμετρα.
-
Βλεπω οτι εν απουσια μου συζητατε για συντονισμους,αδυναμιες συντονισμου κινητων με το blue&me κ.α.
Δεν πειραζει σας συγχωρω!noe
Ο συντονισμος προερχεται απο τα χειρηστηρια των παραθυρων.Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις.Οποτε το ηχοσυστημα ειναι η λυση.
Παντως προσανατολησε την ακοη σου στο ταμπλο ,μηπως εινα καποιος συντονισμος απο εκει.Πολλοι εχουν διαμαρτυρηθει για αυτο το συντονισμο στις μικρες ταχυτητες.Κωστη,εισαι ετοιμος;!
Εγω παντως ανυπομονω!
Βρισκομαι σε υπερδιεγερση -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Βλεπω οτι εν απουσια μου συζητατε για συντονισμους,αδυναμιες συντονισμου κινητων με το blue&me κ.α.
Δεν πειραζει σας συγχωρω!noe
Ο συντονισμος προερχεται απο τα χειρηστηρια των παραθυρων.Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις.Οποτε το ηχοσυστημα ειναι η λυση.
Παντως **προσανατολησε **την ακοη σου στο ταμπλο ,μηπως εινα καποιος συντονισμος απο εκει.Πολλοι εχουν διαμαρτυρηθει για αυτο το συντονισμο στις μικρες ταχυτητες.Κωστη,εισαι ετοιμος;!
Εγω παντως ανυπομονω!
Βρισκομαι σε υπερδιεγερσηΜιλάμε για πρόβλημα τώρα , οχι παίζουμε!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μιλάμε για πρόβλημα τώρα , οχι παίζουμε!
Δεν μιλαω μαζι σας για τετοιου ειδους θεματα κυριε!
Συμπλεγματικε! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μιλάμε για πρόβλημα τώρα , οχι παίζουμε!
Δεν μιλαω μαζι σας για τετοιου ειδους θεματα κυριε!
Συμπλεγματικε!Εγώ
Άλλοι έχουν σύμπλεγμα κατωτερότητας που δεν είναι premium (αστεροφέροντες)...
Fiat Bravο 2007