-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Yes indeed. To Bravo ήταν η ευχάριστη έκπληξη της έκθεσης. Πανέμορφο και μια χαρά από ποιότητα.
Πάρε καμια δραμαμίνη και θα σου φύγουν τα αστεράκια
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Yes indeed. To Bravo ήταν η ευχάριστη έκπληξη της έκθεσης. Πανέμορφο και μια χαρά από ποιότητα.
Πάρε καμια δραμαμίνη και θα σου φύγουν τα αστεράκια
Χρουμπελίξ, η ευχάριστη έκπληξη της έκθεσης ήταν το κλείσιμο της πόρτας του όπισι.
-
ψψψιττττ..λιγα με τα οπισι ε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ψψψιττττ..λιγα με τα οπισι ε?Θα με χάσεις στο πρώτο στενάκι που θα στρίψω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ψψψιττττ..λιγα με τα οπισι ε?
Θα με χάσεις στον πρώτο πλατανο που θα στρίψω..
-
Πόσα Bravo έχουν φέρει στην έκθεση και με τι επίπεδα εξοπλισμου ;
-
Θα μπει ο tsilis να σας πει.
Εγώ χτύπαγα τα ντουλαπάκια να δω αν είναι πχοιοτικά -
Θααα... το σκεφτείς?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως,κατά κοινή ομολογία της σημερινής παρέας,και αφού είχαμε χαζέψει Bravo και ανταγωνισμό στην Έκθεση,πρόκειται για το ομορφότερο μικρομεσαίο μέσα-έξω μακράν...
Μωρε ασε τις ομορφιες και μπες στο ψητο... Φαινοταν καλη ποιοτητα? Συναρμογη?, και γιατι εχω την εντυπωση πως αυτο που φεραν στην εκθεση ειναι T JET?
Δεν θα το πιστέψεις,αλλά μάς φάνηκε τουλάχιστον το ίδιο καλό (καλύτερο,για την ακρίβεια) σε απτή ποιότητα με το Α(g)uris απέναντι,από το οποίο μόλις είχαμε έρθει...
Ακούγεται υπερβολικό,,αλλά δεν είναι...
Είχα 3 εκδόσεις μία περιποιημένη των 90 αλόγων,μια άλλη με φτωχότερο εξοπλισμό,και μια κούκλα με Τ-Jet...
Y.Γ. νολύμπιε να το λάβεις σοβαρά υπ΄όψιν...φαίνεται αξιόλογη επιλογή το turbo
-
Απο Σεπτέμβριο Ελλάδα? κάτι τέτοιο άκουσα, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Έκδοση 1.4ΤJET με 180ΗP θα βγεί και στο Bravo ή μονο στο G.Punto ?Στο Punto θα βγει σιγουρα?? Και αν ναι, πως?? Τουρμπινα μεταβλητης γεωμετριας ειχα διαβασει καπου σε ενα λινκ.. Ισχύει?
Μου φαινεται κανεις δεν ξερει τπτ -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θααα... το σκεφτείς?Εγω παντως σιγουρα...Χρειαζομαι μια ανανεωση...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Έκδοση 1.4ΤJET με 180ΗP θα βγεί και στο Bravo ή μονο στο G.Punto ?
Στο Punto θα βγει σιγουρα?? Και αν ναι, πως?? Τουρμπινα μεταβλητης γεωμετριας ειχα διαβασει καπου σε ενα λινκ.. Ισχύει?
Μου φαινεται κανεις δεν ξερει τπτTo G.Punto θα βγεί σύντομα (Σεπτέβριο) σε 120, 150 και 180 ΗP, τα δύο τελευταία με το σήμα της Abarth. Αυτό είναι σίγουρο.
το άγνωστο είναι ένα θα υπάρξει Bravo στα 180 ή θα πάνε κατευθείαν το 2008 στον 1.8ΤJET (190-230HP)...
-
Τέλειο το Bravo στην έκθεση! Από κοντά είναι πιο όμορφο κι απ τις φωτογραφίες, το πίσω μέρος είναι επικό. Τα πλαστικά είναι καλύτερης ποιότητας απο το Auris, όσο κι αν το έσπρωξα δεν έτριξε τίποτα ενώ είναι ευχάριστα στην υφή. Φοβερό αμάξι κατά τη γνώμη μου. Ο πωλητής μου είπε ότι περιμένουν τον 120άρη T-Jet από τέλη Οκτώβρη με τιμή εκκίνησης γύρω στα 17.000
-
¨οντως είναι πολύ καλό αμάξι. Και αν οι τιμές είναι λογικές θα διαγράψει καλή πορεία. Το Auris δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρουμε σαν μέτρο σύγκρισης. Μέσα μου φάνηκε πολύ ψεύτικο.
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
¨οντως είναι πολύ καλό αμάξι. Και αν οι τιμές είναι λογικές θα διαγράψει καλή πορεία. Το Auris δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρουμε σαν μέτρο σύγκρισης. Μέσα μου φάνηκε πολύ ψεύτικο.Τα Τζαπόνια όταν φτιάχνουν ένα αμάξιτο προορίζουν για 3 αγορές Ιαπωνική,Αμερικάνικη και Ευρωπαική-Μάλλον στην Αμερική πουλάει πιο πολύ και οι Αμερικανοί κάνουν εκπτώσεις στα υλικά του εσωτερικού...
οπότε και τα Τζαπόνια δε βάζουν καλύτερα υλικά στο εσωτερικό (για να γλιτώσουν σε κόστος)----και όταν έρχονται στην Ευρώπη μας φαίνονται φτηνιάρικα επειδή από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές έχουμε συνηθίσει σε καλύτερα -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Έκδοση 1.4ΤJET με 180ΗP θα βγεί και στο Bravo ή μονο στο G.Punto ?
Στο Punto θα βγει σιγουρα?? Και αν ναι, πως?? Τουρμπινα μεταβλητης γεωμετριας ειχα διαβασει καπου σε ενα λινκ.. Ισχύει?
Μου φαινεται κανεις δεν ξερει τπτTo G.Punto θα βγεί σύντομα (Σεπτέβριο) σε 120, 150 και 180 ΗP, τα δύο τελευταία με το σήμα της Abarth. Αυτό είναι σίγουρο.
θα μπερδευτούν άραγε οι αγοραστές με τόσες παραπλήσιες ιπποδυνάμεις?
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Τέλειο το Bravo στην έκθεση! Από κοντά είναι πιο όμορφο κι απ τις φωτογραφίες, το πίσω μέρος είναι επικό. Τα πλαστικά είναι καλύτερης ποιότητας απο το Auris, όσο κι αν το έσπρωξα δεν έτριξε τίποτα ενώ είναι ευχάριστα στην υφή. Φοβερό αμάξι κατά τη γνώμη μου. Ο πωλητής μου είπε ότι περιμένουν τον 120άρη T-Jet από τέλη Οκτώβρη με τιμή εκκίνησης γύρω στα 17.000Ο 120άρης γενικά κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, τότε θα κυκλοφορήσει και στο Linea. Για τον 150άρη, δεν πιστεύω να έχει σήμα Abarth. Όσα έχω δει, δεν είχαν τουλάχιστον. Για το Abarth, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο.
Προσπαθώ να μην γράψω άλλα, για να αποφύγω spoilers και -ίσως- ανακρίβειες. Το αμάξι είναι ΚΑΛΟ πάντως.
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Τέλειο το Bravo στην έκθεση! Από κοντά είναι πιο όμορφο κι απ τις φωτογραφίες, το πίσω μέρος είναι επικό. Τα πλαστικά είναι καλύτερης ποιότητας απο το Auris, όσο κι αν το έσπρωξα δεν έτριξε τίποτα ενώ είναι ευχάριστα στην υφή. Φοβερό αμάξι κατά τη γνώμη μου. Ο πωλητής μου είπε ότι περιμένουν τον 120άρη T-Jet από τέλη Οκτώβρη με τιμή εκκίνησης γύρω στα 17.00017000 δεν είναι λίγα.... Τo ζήτημα είναι αν θα βγει το 150άρι κάτω από τα 20 (κοντά στο TSI δηλαδή). Αν όχι ζορίζει το πράγμα...
-
1.4 180hp 250ΝΜ ονομαζεται Abarth Grande Punto KIT.
το βαρος του δεν θα ξεπερνα τα 1130 κιλαΟι πωλησεις του GPunto Abarth 155 Θα αρχισουν σε ολη την Ευρωπη το Σεπτεμβριο
Tο GPunto Abarth θα κανει 0-62mph σε 7.5sec (bravo 8.2)
Fiat Bravο 2007