-
Ecco la prova! Οι γνώστες της ιταλικής ετοιμαστείτε για διάβασμα!
Μια διόρθωση μόνο σχετικά με το προηγούμενό μου post: η δοκιμή είναι του Bravo 1.9 16V Multijet με τα 150CV κι όχι του απλού με τα 120CV.
Έχω παραθέσει και το δισέλιδο από τους πίνακες τεχνικών χαρακτηριστικών σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για τιμές κλπ.
Edit: Με συγχωρείτε, έχω οθόνη wide και δε σκέφτηκα ότι ενδεχομένως να ξεχειλώνει η σελίδα σε κανονική οθόνη.
-
Πλύ καλή η παρούσίαση φίλε αλλά κατέβασε λίγο τις φωτό απο κάτω και μην βάζεις τόσες πολλές δίπλα δίπλα γιατί χαλάει όλο το ποστ.
-
Και επι του θέματος τώρα. Άν έρθει με αυτές τις τιμές και εδώ αναρωτιέμαι αν θέλω να πάρω λέμε τώρα νέο μοντέλο (οπότε έξω αστρα, γκολφ και αλλα) γιατί να δώσω 20500 για το 120 και να μην πάρω το corolla 1.6 με 125 ατμοσφαιρικά αλογάκια!!! Απλά ένας προβληματισμός μέχρι τα επόμενα 2 έτη οπότε και θα βγούν τα νέα astra golf focus....
-
Μήπως επειδή δεν είσαι ακόμα συνταξιούχος?
-
Auris-> συνταξιούχος
Bravo-> νέος;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Auris-> συνταξιούχοςBravo-> νέος;
Golf --» premium
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και επι του θέματος τώρα. Άν έρθει με αυτές τις τιμές και εδώ αναρωτιέμαι αν θέλω να πάρω λέμε τώρα νέο μοντέλο (οπότε έξω αστρα, γκολφ και αλλα) γιατί να δώσω 20500 για το 120 και να μην πάρω το corolla 1.6 με 125 ατμοσφαιρικά αλογάκια!!! Απλά ένας προβληματισμός μέχρι τα επόμενα 2 έτη οπότε και θα βγούν τα νέα astra golf focus....Εγω με τον ιδιο προβληματισμο το ελυσα το ζητημα επειτα απο τεστ drive του Auris. Θα αφησω μικροτερης σημασιας θεματα και θα επικεντρωθω σε ενα και αρκετα σημαντικο. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.
Αυτο που διαπιστωσα απο πρωτο χερι ειναι πως, σε αυτη την κατηγορια πλεον... δεν πας πουθενα αν δεν εχεις TURBO. Τα 20 κιλα ροπης του T-Jet σιγουρα θα κανουν την διαφορα. Αν και υψηλης αποδοσης ο 1,6 του Auris... παλι δειχνει πως θελει ροπη για να κουνηθει, και αυτη που βγαζει ειναι υπερβολικα ψηλα, κανοντας την χρηση ολιγον προβληματικη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Auris-> συνταξιούχος
Bravo-> νέος;
Golf --» premium
A3-> πιο πρίμιουμ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Auris-> συνταξιούχος
Bravo-> νέος;
Golf --» premium
A3-> πιο πρίμιουμ;
Bravo -> ΚΑΙ νέος ΚΑΙ ωραίος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και αυτη που βγαζει ειναι υπερβολικα ψηλα, κανοντας την χρηση ολιγον προβληματικη.γιατί;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
και αυτη που βγαζει ειναι υπερβολικα ψηλα, κανοντας την χρηση ολιγον προβληματικη.
γιατί;;
Καλα, εαν βρισκεις εσυ χρηστικο το να πρεπει να φτανεις 5500-6000 για να βγεις στην ροπη και να κινηθεις... τι να σου πω?
Στην καθημερινη χρηση, καμια σχεση με ενα κινητηρα που αρπαζει απο χαμηλα-μεσαια... τελειως διαφορετικη οδηγηση. -
Το ότι βγάζει την ροπή στις 5200 δεν λέει κάτι από μόνο του. Και χαμηλότερα, μια χαρά τραβάει το αυτοκίνητο. Βοηθάει και το σασμάν που είναι κοντό (έως θεόκοντο), αλλά δε νιώθεις να λείπει τράβηγμα πουθενά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το ότι βγάζει την ροπή στις 5200 δεν λέει κάτι από μόνο του. Και χαμηλότερα, μια χαρά τραβάει το αυτοκίνητο. Βοηθάει και το σασμάν που είναι κοντό (έως θεόκοντο), αλλά δε νιώθεις να λείπει τράβηγμα πουθενά.Τραβαει... σε τι ρυθμους ομως. Περιμενα κατι καλυτερο, απο τον δυνατοτερο ατμοσφαιρικο της κατηγοριας. Τελικα οι 1600 ατμοσφαιρα IMO εχουν σβησει σε αυτη την κατηγορια .-
Αν θελει καποιος να προσπερασει με καποιο φορτιο, η δεν θελει να πηγαινει με σπασμενο κινητηρα για να κανει μια προσπεραση τοτε κοιταει αλλου.... turbo... παραπανω κυβικα... u name it....
-
μια χαρα κανεις προσπεραση, αιντε γκρινιαρη
-
Μήπως είναι και επικίνδυνα αργό ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως είναι και επικίνδυνα αργό ?οδηγησε το και πες μας πως το βρισκεις και ποια η πρακτικοτητα του κινητηρα στην καθημερινη κινηση... Εγω περιμενα κατι παραπανω.
-
Ε εντάξει δεν είναι και για να σκοτωθείς...
Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου με ένα τυπικό 1600άρη 110-115 ίππων.
Μην μας παίρνει τα μυαλά η turbomania... -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Bravo -> ΚΑΙ νέος ΚΑΙ ωραίος
και; γεμάτα λογική επιχειρήματα
το νέος και ωραίος -> http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 745#829745
-
Παρακαλούνται οι χρήστες του 4TF να κάνουν πλάκα με επιχειρήματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
-
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf
five stars
Fiat Bravο 2007