-
Ελα μωρε εχει καταντησει και λιγο κουραστικη αυτη η λογικη οποιος θελει αγοραζει. Ναι το ξερω αυτο. Μια παρατηρηση εκανα οσον αφορα την ΑΛΛΑΓΗ στην τιμολογιακη πολιτικη της ΦΙΑΤ. Πρεπει να δικαιολογηθω κιολας?
-
Αυτό σου εξηγώ!! Δεν υπάρχει καμία ΑΛΛΑΓΗ στην τιμολογιακή πολιτική της Fiat! Πουλάει κάτι καινούριο επομένως το πουλάει πιο ακριβά απ' το παλιό. Κοινή λογική. Σε ένα χρόνο η τιμή του θα είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ λιγότερο...κάνε υπομονή...
-
Στεφανε απο την αρχη που ειχε ξεκινησει να πουλαει το Bravo που τοτε δεν υπηρχαν αλλα turbata με 150 αλογα απο τα 1.4 περαν του Γκολφ (που δεν ειναι αντιπαλος του) ειχε και παλι πολυ χαμηλα την τιμη. Και τοτε φαντασου οι αντιπαλοι του ηταν ατμοσφαιρικα. Αυτο προσπαθω να πω. Δεν ειναι λογικο κατα την αποψη μου ξαφνικα να ανεβαζει τοσο ψηλα τον αμανε και να πουλαει πιο ακριβα απο Opel & Renault πχ οταν και αυτα ειναι σχετικα καινουρια μοντελα. Ναι ο Multiair ειναι καλος κινητηρας. Αλλα ρε φιλε και ο tJet οταν ειχε βγει το 07 σε σχεση με τον ανταγωνισμο ηταν μοναδικος. Ε και ειδικα στις μερες μας ακουγεται καπως, στ'αυτια μου τουλαχιστον.
-
Ο t-jet είναι αξιολογότατο μοτέρ αλλά δεν παύει να είναι ένας fire με turbo. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να δικαιολογήσει υψηλή τιμή χωρίς να έχει κάποια καινοτομία όταν μάλιστα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα οι ντεμέκ εξελιγμένοι tsi στις φθηνές μάρκες του vag (που ήταν ανταγωνιστές του Bravo). Τώρα με την αποκλειστικότητα του multi-air λογικό και αναμενόμενο να ανέβασε την τιμή καθώς και μοτέρ καλύτερο δίνει και ένα ελαφρύ facelift έχει υποστεί το αμάξι. Για τις Opel και Renault που αναφέρεις δεν μου κάνει εντύπωση να πουλάει περιστασιακά ακριβότερα αφού οι εν λόγω εταιρίες έχουν χρόνια και ζαμάνια να προσφέρουν κάποια νέα τεχνολογία στα πολύ mainstream μοντέλα τους.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο t-jet είναι αξιολογότατο μοτέρ αλλά δεν παύει να είναι ένας fire με turbo. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να δικαιολογήσει υψηλή τιμή χωρίς να έχει κάποια καινοτομία όταν μάλιστα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα οι ντεμέκ εξελιγμένοι tsi στις φθηνές μάρκες του vag (που ήταν ανταγωνιστές του Bravo). Τώρα με την αποκλειστικότητα του multi-air λογικό και αναμενόμενο να ανέβασε την τιμή καθώς και μοτέρ καλύτερο δίνει και ένα ελαφρύ facelift έχει υποστεί το αμάξι. Για τις Opel και Renault που αναφέρεις δεν μου κάνει εντύπωση να πουλάει περιστασιακά ακριβότερα αφού οι εν λόγω εταιρίες έχουν χρόνια και ζαμάνια να προσφέρουν κάποια νέα τεχνολογία στα πολύ mainstream μοντέλα τους.Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. Νέο μοτέρ μόνο το δικύλινδρο στα λίγα κυβικά. Το multiair χοντρά χοντρά ένα gadget είναι, ο κινητήρας δεν έχει διαφορά. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αξιόπιστος ο tjet, χωρίς προβλήματα.
Όσο για την τιμή, συμφωνώ με τον Αshaman. Αν είναι ανταγωνιστική έχει ελπίδες να πουλήσει, διαφορετικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Σε αυτή τη κατηγορία ο συναισθηματικός παράγοντας λίγο επηρεάζει τον αγοραστή. -
O corsair που χάθηκε;
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ο t-jet είναι αξιολογότατο μοτέρ αλλά δεν παύει να είναι ένας fire με turbo. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να δικαιολογήσει υψηλή τιμή χωρίς να έχει κάποια καινοτομία όταν μάλιστα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα οι ντεμέκ εξελιγμένοι tsi στις φθηνές μάρκες του vag (που ήταν ανταγωνιστές του Bravo). Τώρα με την αποκλειστικότητα του multi-air λογικό και αναμενόμενο να ανέβασε την τιμή καθώς και μοτέρ καλύτερο δίνει και ένα ελαφρύ facelift έχει υποστεί το αμάξι. Για τις Opel και Renault που αναφέρεις δεν μου κάνει εντύπωση να πουλάει περιστασιακά ακριβότερα αφού οι εν λόγω εταιρίες έχουν χρόνια και ζαμάνια να προσφέρουν κάποια νέα τεχνολογία στα πολύ mainstream μοντέλα τους.
Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. Νέο μοτέρ μόνο το δικύλινδρο στα λίγα κυβικά. Το multiair χοντρά χοντρά ένα gadget είναι, ο κινητήρας δεν έχει διαφορά. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αξιόπιστος ο tjet, χωρίς προβλήματα.
Όσο για την τιμή, συμφωνώ με τον Αshaman. Αν είναι ανταγωνιστική έχει ελπίδες να πουλήσει, διαφορετικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Σε αυτή τη κατηγορία ο συναισθηματικός παράγοντας λίγο επηρεάζει τον αγοραστή.Με συγχωρείς φίλε μου αλλά gadget είναι το blue&me! Το σύστημα που σου αυξάνει την ιπποδύναμη και τη ροπή μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση είναι κάτι παραπάνω, άσχετα αν τοποθετείται για την ώρα σε ήδη υπάρχοντα μοτέρ και γενικά βρίσκεται σε φάση εξέλιξης.
-
Στεφανε μεχρι και τωρα που βγηκανε τα 2 μοντελα που εχω αναφερει (Megane & Astra turbo) δεν ειχε αντιπαλο σοβαρο στην κατηγορια του. Αλλο που δεν πουλουσε λογω ονοματος. Το Leon 1.4 ποτε δε βγηκε με τον καλο τον 1.4αρη και υπολειποταν παντα 25-30 ιππων του αντιστοιχου της ΦΙΑΤ. Αρα ναι ο tJet ειχε να πουλησει. Οταν λοιπον ρε φιλε δεν πουλησε οσο θα επρεπε, συμφωνα με την αξια του, τοτε που δεν ειχε σοβαρο αντιπαλο γιατι να πουλησει τωρα που και σοβαρους αντιπαλους εχει και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ απο αυτους ειναι?
-
Καλησπέρα. Επειδή σας παρακολουθώ αρκετή ώρα, θα συμφωνήσω ότι πλέον το bravo τιμολογιακά κινείται στον μέσο όρο της κατηγορίας. Καλός και φρέσκος ο multiair, αλλά το αυτοκίνητο δεν είναι και από τα πλέον νεότερα... Αντίστοιχη αύξηση τιμών είδα και στο punto evo...Π.χ. 1.4 turbo 135hp 5door sport 18.000€. Sorry fiat, αλλά ζητάς πολλά...
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σόνι και και καλά να είναι φθηνότερο το Fiat από το Opel. Πάντως το Leon έχει τον 1.8 για αυτές τις ιπποδυνάμεις.
-
Αν κάνει το mair τη διαφορά που λέει στις καταναλώσεις τότε αξίζει τα παραπάνω λεφτά που το τιμολογεί η Fiat. Κακά τα ψέματα, ο tjet είναι κάπως φαγανιάρης!
-
Και να μην πουλήσει...
Ας το βάλουν και 30 χιλιάρικα. Ποιο το πρόβλημα?
Εμένα μου αρέσει που κυκλοφορώ Θεσσαλονίκη κέντρο και βλέπω πολύ πολύ λίγα Bravo.Τι να το κάνουμε?
Σαν το Golf που όποιος το αγοράζει δε καταλαβαίνεις αν είναι καινούριο ή όχι?
Έχουν γίνει σούπα όλα αυτά... τουλάχιστον το δικό μας είναι 'μοναδικό' (αν μπορούσαμε να το πούμε)! -
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Ελα μωρε εχει καταντησει και λιγο κουραστικη αυτη η λογικη οποιος θελει αγοραζει. Ναι το ξερω αυτο. Μια παρατηρηση εκανα οσον αφορα την ΑΛΛΑΓΗ στην τιμολογιακη πολιτικη της ΦΙΑΤ. Πρεπει να δικαιολογηθω κιολας?Παντως χωρις να θελω να δυναμιτισω καταστασεις η πραγματικη απαντηση αυτη ειναι.Και εξηγουμαι:Πας εσυ και λες :Θελω το Bravo πιο φθηνο απο Opel & Renault.Σου απανταει η Fiat :Μεγαλε ,εγω τοσο στο δινω ,ανα θελεις παρτο αλλιως πηγαινε αλλου.
Εν ολιγοις καταλαβαινω την επιθυμια σου να παρεις ενα αυτοκινητο που σου αρεσει και εχει και δυναμη και εχει ολα τα καλα και το θελεις και σε χαμηλη τιμη .Αλλα για τη Fiat αυτη τη φορα αυτοι ειναι οι κανονες και εσυ μπορεις να κανεις την επιλογη σου!
-
Το Bravo 150 ηταν euro IV και για να μην εχει την τυχη του Focus RS k Honda TypeR η Fiat το αντικατεστησε με τον multiair. Το κυριο χαρακτηριστικο του αυτοκινητου ηταν το value for money. Δεν θεωρω οτι η νεα τεχνολογια θα πρεπει να εχει κ νεα ακριβοτερη τιμολογηση γιατι αν ηταν ετσι σε καθε facelift ή σε ενα μοντελο αντικαταστασης οι τιμες θα τραβουσαν την ανιουσα χωρις φραγμο οπως κ η τεχνολογικη εξελιξη. Θεωρω οτι η λογικη ειναι: υψηλη αρχικη τιμη για να εχω περιθωριο να κανω γενναιες εκπτωσεις για να τραβηξω τους διστακτικους πελατες. Σε διαφορετικη περιπτωση θα δουν τις πωλησεις να μειωνονται σημαντικα.
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Και να μην πουλήσει...
Εμένα μου αρέσει που κυκλοφορώ Θεσσαλονίκη κέντρο και βλέπω πολύ πολύ λίγα Bravo.επίσης υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν να επιβεβαιώνεται καθημερίνα η επιτυχημένη πορεία του οχήματός τους στον δρόμο και γουστάρουν στις συναντήσεις των κατόχων στην επαρχία να μαζεύονται 100 άτομα και όχι 5, γούστα είναι αυτάΤι να το κάνουμε?
Σαν το Golf που όποιος το αγοράζει δε καταλαβαίνεις αν είναι καινούριο ή όχι? σαν αγοραστής σου λέω πως καταλαβαίνω αν έχω το καινούριο ή όχι όπως και όλοι οι γνωστοί μου, τώρα αν ο μπατζανάκης σου ή ο περιπτεράς σου ή το τρολ στο νετ δεν το ξεχωρίζουν έχουν πρόβλημα
Έχουν γίνει σούπα όλα αυτά... τουλάχιστον το δικό μας είναι 'μοναδικό' (αν μπορούσαμε να το πούμε)! -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Και να μην πουλήσει...
Εμένα μου αρέσει που κυκλοφορώ Θεσσαλονίκη κέντρο και βλέπω πολύ πολύ λίγα Bravo.επίσης υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν να επιβεβαιώνεται καθημερίνα η επιτυχημένη πορεία του οχήματός τους στον δρόμο και γουστάρουν στις συναντήσεις των κατόχων στην επαρχία να μαζεύονται 100 άτομα και όχι 5, γούστα είναι αυτάΤι να το κάνουμε?
Σαν το Golf που όποιος το αγοράζει δε καταλαβαίνεις αν είναι καινούριο ή όχι? σαν αγοραστής σου λέω πως καταλαβαίνω αν έχω το καινούριο ή όχι όπως και όλοι οι γνωστοί μου, τώρα αν ο μπατζανάκης σου ή ο περιπτεράς σου ή το τρολ στο νετ δεν το ξεχωρίζουν έχουν πρόβλημα
Έχουν γίνει σούπα όλα αυτά... τουλάχιστον το δικό μας είναι 'μοναδικό' (αν μπορούσαμε να το πούμε)!Saligari ,ελα πες μας τωρα!Εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η VW και αγορασες ε;
Πες την αληθεια ,αντε! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Saligari ,ελα πες μας τωρα!Εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η VW και αγορασες ε;
Πες την αληθεια ,αντε!Αγόρασα..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Saligari ,ελα πες μας τωρα!Εκανε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου η VW και αγορασες ε;
Πες την αληθεια ,αντε!Αγόρασα..
Χα!Το ξερα!
-
http://www.youtube.com/watch?v=7Lvo0fe0 ... re=related
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... αλλά είναι το καλύτερο θέαμα στα Disney Studios.
Live είναι το κάτι άλλο -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
:offtopicviii:http://www.youtube.com/watch?v=7Lvo0fe0 ... re=related
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ... αλλά είναι το καλύτερο θέαμα στα Disney Studios.
Live είναι το κάτι άλλοΠες μου οτι εχεις παει!Αν ναι ,ετοιμασου στην επομενη συναντηση για πληρη αναφορα γιατι μεσα μου αισθανομαι ακομα παιδι και θελω να παω!
Για μενα βεβαια που εχω το καλυτερο και τη μεγαλυτερη απ'ολους σας ολα αυτα ειναι παιχνιδακι!
Fiat Bravο 2007