-
Ειναι και φωτακια στις πορτες και την πλαφονιερα πορτοκαλοκοκκινα που φωτιζουν τις λαβες για να ανοιγεις τις πορτες το βραδυ και το χωρο του χειροφρενου ,των ταχυτητων και το τασακι.Ειναι πολυ ωραια βασικα φτιχνουν ατμοσφαιρα
-
Αχχχχ θελω φωτο τωρα ομως.....Γιατι μου το κανετε αυτο???
-
Τι φωτο;Βασικα πρεπει να το δεις απο κοντα!Δεν ξερω πως!Ειναι παντως πολυ γ@μ@το!
-
Στην εκθεση ειναι μερα αλλα και παλι το εχουν χωρις ρευμα. Ψαχνω στο google δε βρισκω τιποτα... Και θελω να δω το φωτισμο αυτο ρε γαμωτο....
-
ο κατασκευαστης δικαολογει καταναλωση λαδιου,εσεις εχετε παρατηρησει κατι;
τι λεει δηλαδη?
-
Δεν ξερω αν ισχυει για τους πετρελαιοκινητηρες αλλα για τους 150αρηδες βενζινη λεει οτι μετα τα πρωτα 5000χλμ σταθεροποιειται.Αν καιει ομως δηλαδη δεν ειναι βεβαιο απλα το δικαιολογει.
-
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ τι λάστιχα φοράει το bravo σας;
Επίσης τώρα τελευταία βλέπω πάρα πολλά bravo στη Θεσσαλονίκη!
-
Όλα τα αμάξια καίνε λάδι ρε παιδιά. Δεν γίνεται να πετύχεις 100% στεγανότητα στο θάλαμο. Το Bravo Δεν καίει πολύ. Καίει ελάχιστο και ανάλογα με τη χρήση που το κάνεις. Εγώ μια φορά συμπλήρωσα καμιά 200-300ml μετα από 7000χλμ από την τελευταία αλλάγή και μου φαίνεται πολύ νορμάλ (δεν είχα κλείσει καλά τον δείκτη μια φορά και είχε φτύσει αρκετό λάδι έξω για αυτό χρειάστηκε να προσθέσω τόσο). Καλό είναι να τα ελέγχετε μια φορά το 6μηνο ή κάθε 5-6000χλμ. Για το σκίσιμο που τρώει από μένα το αμάξι δεν καίει τίποτα, το 147 που είχα έπινε 2 λίτρα στα 8000χλμ περίπου.
-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ τι λάστιχα φοράει το bravo σας;Επίσης τώρα τελευταία βλέπω πάρα πολλά bravo στη Θεσσαλονίκη!
με τα bridgestone potenza 050A ηρθε το δικό μου..
οσο για λάδι στα 10.000 που του άλλαξε δεν είχε κάψει σχεδόν τπτ.. και τώρα στα 16.000 το ίδιο.. είμαι πολυ ευχαριστημένος στο θέμα κατανάλωσης λαδιου..
-
Και μενα με τα bridgestone αλλα ξερω οτι ερχεται και με τα continental τα sportcontact και με τα pirelli.Για τη καταναλωση λαδιου καμια ιδεα;;
-
Ναι το δικό μου φοράει τα conti contactsport 3.
Πρέπει να είναι φυσιολογικό. Ξαναγεμίζεις και βλέπεις μετά από μερικές χιλιάδες χλμ τι γίνεται, αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
-
Και εγώ conti3 έχω...
-
Παιδια ειδα μια διαφημιση της fiat σχετικα με αποσυρση και ειχε το bravo απο 8990. Δεν την προλαβα ομως ολη μονο στο τελος και δεν ακουσα τι παιζει με την αποσυρση. Εχει καποιος πληροφοριες? Γιατι θελω να αποσυρω το αυτοκινητο που εχω τωρα και να παρω το bravo. Αν καποιος γνωριζει κατι τον παρακαλω να μου πει η να παραθεσει ακποιο λινκ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Τόσο κάνει αν αποσύρεις και κάνα αρχαιολογικό τρίλιτρο, που σου δίνει 3.200€ επιστροφή. Αν ισχύσει η απόσυρση με τους τωρινούς όρους...
-
Το Bravo θα φορέσει τους κινητήρες Multiair κι αν ναι, πότε να τους περιμένουμε;
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Τόσο κάνει αν αποσύρεις και κάνα αρχαιολογικό τρίλιτρο, που σου δίνει 3.200€ επιστροφή. Αν ισχύσει η απόσυρση με τους τωρινούς όρους...Βασικα ειναι -3100€ η επιδότηση της Fiat και απο εκει και περα οτι κερδισεις με αποσυρση που μπορει να φτασει τα -3200€... ετσι φτάνουμε στο 8990 του Bravo.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το Bravo θα φορέσει τους κινητήρες Multiair κι αν ναι, πότε να τους περιμένουμε;Ναι (105 - 135 -165CV)....τέλη 09 αρχές του 10.
-
Πάλι καλά που δεν πήγαν τα το κλείσω με τα 2K έκπτωση
Είπαμε, και αρκουδάκι δώρο το Δεκέμβρη -
μεχρι προ χθες η επιδοτηση για την fiat ηταν 2060€ .Τωρα εγινε 3100€ ??????
και θελω την αποψη σας για κατι αλλο. αν παρω τελικα το bravo ειμαι μετεξυ των παρακατω:
- bravo dynamic + sport kit(820 e με αεροτομη και μαρσπιεδες,σπορ πενταλ)
- bravo emotion με επιπεον τα--φωτισμ night design--πισω αισθ. παρκαρισματος--cruise control--διζωνικος κλιματισμος--πισω ηλεκτρικα παρ.
η διαφορα ειναι στα 100 € (παραπανω το emotion) αλλα το ατιμο το σπορ εσωτερικο μου αρεσει πολυ και δεν μπαινει στην emotion εκδοση.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Το Bravo θα φορέσει τους κινητήρες Multiair κι αν ναι, πότε να τους περιμένουμε;
Ναι (105 - 135 -165CV)....τέλη 09 αρχές του 10.
Μια ερωτηση μονο γιατι εχω μπρεδευτει, σχετικα με τον κινητηρα των 105 ιππων.. Στο site της φιατ λεει : ...μιας μεγάλης γκάμας επιλογών κινητήρων που ικανοποιούν τα στάνταρ Euro 5, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο δεύτερης γενιάς 1.3 Multijet diesel (95hp), όπως και οι βενζινοκίνηρες 1.4 λίτρων (105 & 135hp) με την επαναστατική τεχνολογία MultiAir,.
Στο site της αλφα ρομεο εχει ενα πινακακι με τους Multiair που γραφει 1,2 mpi 105 ps ( σαν να εννοει οτι είναι ατμοσφαιρικος, γιατι τους turbo τους εχει σε αλλο πινακακι)
Τελικά τί απ όλα ισχύει για την εκδοση των 105 ίππων; Είναι 1,4 ατμοσφαιρα με 105 ιππους; Ειναι 1,2 ατμοσφαιρα με 105 ίππους; Είναι 1,2 τουρμπο με 105 ίππους;
(κυρίως με ενδιαφερει για το g.punto)
Ευχαριστώ πολύ
Fiat Bravο 2007