-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Το Bravo θα φορέσει τους κινητήρες Multiair κι αν ναι, πότε να τους περιμένουμε;
Ναι (105 - 135 -165CV)....τέλη 09 αρχές του 10.
Μια ερωτηση μονο γιατι εχω μπρεδευτει, σχετικα με τον κινητηρα των 105 ιππων.. Στο site της φιατ λεει : ...μιας μεγάλης γκάμας επιλογών κινητήρων που ικανοποιούν τα στάνταρ Euro 5, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο δεύτερης γενιάς 1.3 Multijet diesel (95hp), όπως και οι βενζινοκίνηρες 1.4 λίτρων (105 & 135hp) με την επαναστατική τεχνολογία MultiAir,.
Στο site της αλφα ρομεο εχει ενα πινακακι με τους Multiair που γραφει 1,2 mpi 105 ps ( σαν να εννοει οτι είναι ατμοσφαιρικος, γιατι τους turbo τους εχει σε αλλο πινακακι)
Τελικά τί απ όλα ισχύει για την εκδοση των 105 ίππων; Είναι 1,4 ατμοσφαιρα με 105 ιππους; Ειναι 1,2 ατμοσφαιρα με 105 ίππους; Είναι 1,2 τουρμπο με 105 ίππους;
(κυρίως με ενδιαφερει για το g.punto)
Ευχαριστώ πολύ
1.4 multiair 105hp (ατμόσφαιρα)
1.4 TB multiair 135hp (turbo) -
Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ..Τωρα που μπηκα στο site της alfaromeo λεει 1,4 mpi Μάλλον ότι να ναι διαβάζω
-
Όχι...απλά είναι πανηλίθιοι οι της Fiat Hellas...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι...απλά είναι πανηλίθιοι οι της Fiat Hellas... -
Ρε παιδια καποιες ερωτησεις:
1)Διαβασα οτι οι TFSI κινητηρες εχουν ενα συστημα που μετα την διακοπη λειτουργιας του κινητηρα συνεχιζει να λειτουργει για την ψυξη του τουρμπο (οχι τουρμπο timer) το δικο μας εχει κατι τετοιο;
2)Η καταναλωση λαδιου (η' το καψιμο οπως θελετε πειτε το) ειναι λογικη στους τουρμπο κινητηρες; Δηλαδη κατα καποιο τροπο εξατμιζεται το λαδι καθως ψυχει τη τουρμπινα;
Βοηθηστε με γιατι οι γνωσεις μου ειναι πολυ περιορισμενες και ζοριζομαι.
3)Επισης οταν παταω το source στο ραδιο καποια στιγμη μου εμφανιζει την επιλογη AUX χωρις να εχω blue&me τι ειναι αυτο γιατι το manual δεν λεει κατι.Μπορω να βαλω το mp3 καπου σε καποια θυρα usb που δεν ξερω; -
Θα απαντήσω μόνο για το 3ο.
Το ΑUX είναι μία τρίτη είσοδος που έχει το ηχοσύστημα. Αλλά δυστυχώς οι τζαμπατζήδες της ΦΙΑΤ δεν φτιάξανε και κάπου μια εύκολη και προσβάσιμη θύρα.
Εάν θες πας σε κάποιον 'car audio' ή έστω και στην αντιπροσωπεία και εύκολα σου φτιάχνει μία είσοδο με διπλό RCA ή με κάποιο θηλυκό μικρό στερεοφωνικό καρφί κάπου μέσα στο αυτοκίνητο. Έτσι μπορείς να συνδέσεις όποια συσκευή αναπαραγωγής ήχου, μόνο που θα αλλάζεις τραγούδια και γενικά ρυθμίσεις ΜΟΝΟ από την συσκευή αυτή.... -
Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα bravo 150.
Ήθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε κάμποσο καιρό, έχετε παρατηρήσει
προβλήματα με το αμάξι και αν ναι ποια;Ευχαριστώ.
-
Εχω τη τυχη να ειμαι κατοχος απο τον Ιουνιο και δεν μετανιωνω που το αγορασα σε καμια περιπτωση.Σκεψου οτι ακομα το μαθαινω και φυσικα ακομα καθομαι και το χαζευω προτου μπω μεσα να το οδηγησω.Κανενα προβλημα τουλαχιστον μεχρι τωρα.Ποιοτικο μεσα, δυνατο, πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο και παρ'ολο που ειναι σπορ ειναι ανετο.Οτι πρεπει για ταξιδια και μπορω να πω οτι και μεσα στη πολη ειναι ανετο αλλα δεν αισθανεται και πολυ ανετα στη κινηση.Για μενα ειναι μια τιμια λυση αν οχι η τιμιοτερη και το συνιστω ανεπιφυλακτα.Με λιγα λογια ειναι και πολυ . Αν το παρεις θα εισαι συνεχεια
Καποια απαντηση για το ερωτημα μου παραπανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
http://www.youtube.com/watch?v=fHzFkGAD ... re=related
κρυφό μενου... αγνωστες οι λεπτομεριες...
-
ηλεκτρονικο στροφομετρο και ηλεκτρονικο ταχυμετρο ....
καλυτερα να μην το δοκιμασει κανενας... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
καλυτερα να μην το δοκιμασει κανενας...Γιατί;
Ξέρεις κάτι; -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
καλυτερα να μην το δοκιμασει κανενας...φαντάζομαι ότι στα προηγούμενα 36 υπομενού θα δείχνει κάτι άλλο???? Ισώς να είναι και πιο ενδιαφέρον ?????
Πχ.: τις βασικές ενδείξεις ενός διαγνωστικού..... maf, λάμδα, τάση, προπορεία, καταγεγραμμένα σφάλματα ..... κλπ κλπ
Πολύ καλή πατέντα !
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
καλυτερα να μην το δοκιμασει κανενας...φαντάζομαι ότι στα προηγούμενα 36 υπομενού θα δείχνει κάτι άλλο???? Ισώς να είναι και πιο ενδιαφέρον ?????
Πχ.: τις βασικές ενδείξεις ενός διαγνωστικού..... maf, λάμδα, τάση, προπορεία, καταγεγραμμένα σφάλματα ..... κλπ κλπ
Πολύ καλή πατέντα !
λογικα κατι τετοιο ειναι . . .δεν ξερω λεπτομερειες ετσι το ειπα απ αυτα που ειδα στο βιντεο . . .
-
Και που να ξερουμε τι ειναι το καθενα.Δηλαδη ποια ενδειξη ειναι τα σφαλματα, ποια ενδειξη ειναι το οτιδηποτε;;;;;;;
Παραπανω εχω ρωτησει κατι σχετικα με τουρμπινα και λαδια δεν υπαρχει κανενας να ξερει κατι η' να με παραπεμψει καπου (εκτος απο τα τεχνικα θεματα του φορουμ);;;;
-
παιδια ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο τοπικ.Σημερα το απογευμα παρηγγειλα το νεο μου αυτοκινητο!!!!!!
Fiat Bravo dynamic 1.6 m-jet(diesel)
με επιπλεον τα ακολοθα:
SPORT KIT (ΘΗΚΗ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ & ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΠΕΝΤΑΛ & ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ & ΠΛΕΥΡΙΚA ΜΑΡΣΠΙΕ & ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΛΙΑ & ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜ. ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 3: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ CRUISE CONTROL (416) & ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΩ (52B)Συνολο 17400 € με ατελεια. αλλιως θα εκανε + 2400 €(δηλ. 19800 €)
Η καλη του τιμη με εκανε να το διαλεξω. ελπιζω να εκανα την καλυτερη επιλογη.οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις μια και λιγοι εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
-
καλοταξιδο noe!
welcome to the club..
-
πολυ καλη τιμη οντως.......πολλα μα παρα πολλα ( με diesel κινητηρα σιγουρο ειναι) απροβληματιστα και ατρακαριστα χιλιομετρα
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
παιδια ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο τοπικ.Σημερα το απογευμα παρηγγειλα το νεο μου αυτοκινητο!!!!!!Fiat Bravo dynamic 1.6 m-jet(diesel)
με επιπλεον τα ακολοθα:
SPORT KIT (ΘΗΚΗ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ & ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΠΕΝΤΑΛ & ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ & ΠΛΕΥΡΙΚA ΜΑΡΣΠΙΕ & ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΛΙΑ & ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ
ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜ. ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 3: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ CRUISE CONTROL (416) & ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΩ (52B)Συνολο 17400 € με ατελεια. αλλιως θα εκανε + 2400 €(δηλ. 19800 €)
Η καλη του τιμη με εκανε να το διαλεξω. ελπιζω να εκανα την καλυτερη επιλογη.οταν το παρω στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις μια και λιγοι εχουν το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Καλορίζικο φίλε...
Καλά και ατρακάριστα χιλιόμετρα...Νομίζω όμως έπρεπε να βάλεις και 2 πραγματάκια ακόμα και θα ήσουν κομπλέ.
- Διζωνικό κλιματισμό
- Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα
Με λίγο ζόρι και αν τους κάνεις αρκετά παζάρια θα σου έβαζαν δώρο επιπλέον εξοπλισμό.
Αλήθεια σου έκαναν κάτι δώρο?
Κατέβασαν την τιμή?Εγώ το κατέβασα περίπου 1000ευρώ το δικό μου και επιπλέον κέρδισα και την προσφορά τον 2.120 που είχε η Fiat.
-
μου κοψανε περιπου 800 € αλλα μου ειπαν κανενα επιπλεον δωρο να μην περιμενω. ο αλλος αντιπρωσοπος της περιοχης μου εδινε το ιδιο αυτοκινητο 800 € παραπανω(απο κει συμπερενω οτι μου εκοψαν οι αλλοι!)
οσο αφορα το διζωνικο κλιματισμο και τα πισω παραθυρα τα θεωρω υπερβολικα και αχρειαστα για τις δικες μου αναγκες.
Τωρα πως περνουν οι 2 δυο μηνες μου λετε?Υ.Γ η εκπτωση της fiat απο 2060 € επεσε απο της 14-09-09 στα 1940 €
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
μου κοψανε περιπου 800 € αλλα μου ειπαν κανενα επιπλεον δωρο να μην περιμενω. ο αλλος αντιπρωσοπος της περιοχης μου εδινε το ιδιο αυτοκινητο 800 € παραπανω(απο κει συμπερενω οτι μου εκοψαν οι αλλοι!)οσο αφορα το διζωνικο κλιματισμο και τα πισω παραθυρα τα θεωρω υπερβολικα και αχρειαστα για τις δικες μου αναγκες.
Τωρα πως περνουν οι 2 δυο μηνες μου λετε?Υ.Γ η εκπτωση της fiat απο 2060 € επεσε απο της 14-09-09 στα 1940 €
Προλαβαινεις ανετα να αλλαξεις την παραγγελεια. Βαλε ηλεκτρικα παραθυρα πισω! Θα βαρας το κεφαλι σου μετα και θα ναι αργα... Δεν νοουνται τετοια πραγματα εν ετη 2009. Λαθος της Fiat που δεν τα εχει στανταρ σε ολα, και λαθος δικο σου που δεν τα βαζεις....
At least we told u so...
Fiat Bravο 2007