-
έχει βρεί κανείς τρόπο να καθαρίζει αποτελεσματικά το ταμπλώ?Δοκίμασα βρεγμένο πανάκι (μαλακό πάντα) και με ουδέτερο σαπουνάκι όπως λέει το manual αλλά τα σημαδάκια (κάτι σαν ξεθώριασμα/ασπρίλα) δεν φεύγουν με τίποτα!Είναι αρκετά (άσπλαχνοι συνοδηγοί ) και όταν πέφτει φως επάνω φαίνονται άσχημα
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Φίλε STRED και λοιποί χρωστάω φωτογραφίες... απλά έχει γ@##$ει να βρέχει..... ξέχασα να πώ ότι οι μεταλλικές πλακούλες με το σήμα όταν τις παρ'αγγειλα μαζί με το αμάξι νόμιζα ότι έμπαιναν μέσα στην καμπίνα όπως δείχνει και το επίσημο φυλλάδιο LINEACCESORI του BRAVO... όταν όμως τα παρέλαβα και άνοιξα το κουτί ανακάλυψα ότι η τοποθέτηση γίνεται στο πάτημα των θυρών καμ.ια σχέση με το φυλλάδιο .... (οι άνθρωποι δεν παίζονται πάντα βρίσκουν κάτι απλό για να κάνουν την μαλ@#$$ια τούς) και η αλήθεια είναι οτι ξενέρωσα γιατί εκεί δεν φαίνονται και δεν ήταν το ίδιο... βάζοντάς τες όμως είναι όμορφο (θα βάλω φώτος) αλλά τις βλέπεις μόνο όταν ανοίγεις τις πόρτες (ΤΙΣ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ).
Μπορείς να βάλεις φώτο και από το προσπέκτ και από την τελική τοποθέτηση?
-
Ο χρήστης pistons3 έγραψε:
έχει βρεί κανείς τρόπο να καθαρίζει αποτελεσματικά το ταμπλώ?Δοκίμασα βρεγμένο πανάκι (μαλακό πάντα) και με ουδέτερο σαπουνάκι όπως λέει το manual αλλά τα σημαδάκια (κάτι σαν ξεθώριασμα/ασπρίλα) δεν φεύγουν με τίποτα!Είναι αρκετά (άσπλαχνοι συνοδηγοί ) και όταν πέφτει φως επάνω φαίνονται άσχημαπριν εναμιση μήνα το είχα κερώσει και για να βγάλω το κερί καλύτερα είχα αγοράσει ενα φτηνό πανάκι(5-7€) με μικρο-ινες.. (micro-fibers)
αφου το χρησιμοποιήσα για να βγάλω το κερί το δοκίμασα και στο ταμπλώ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.. εξαφάνιση της σκόνης και ωραία γυαλάδα που κρατάει 2-3 μέρες χαλαρά.
απο τότε έχει κερδίσει μόνιμη θέση στην θήκη της πόρτας του οδηγού για ενα πέρασμα στα γρήγορα μέχρι να πέσουν οι στροφές του ρελαντί όταν ξεκινάω!μπορεί να κάνει τόσο καλή δουλειά επειδή έχει κρατήσει κερί.. ωστώσο μπορείς να δοκιμάσεις, δε χάνεις τπτ.
Υ.Γ.
φίλε Gaitanakos ωραία τα άλλα χρώματα αλλά το maranello είναι το κάτι άλλο.. μετά απο 3 μήνες και όταν το έχω φρεσκοπλυμένο κάθομαι και το χαζέυω απορώ πως δε μπαίνει και στην mi.to..
χαλάλι τα γαμησιάτικα 900€
περιμένουμε φωτογραφιες! -
Τέτοιο έχει η ελληνική αντιπροσωπεια? Ξέρει κανείς?
-
έτσι το δείχνει το site της FIAT στην Ελλάδα:
http://www.fiat.gr/boutique/photo.aspx?photo=50901600.jpg
τα kick plates όμως δεν τοποθετούνται εκεί αλλά στο ακριβώς δίπλα από κάτω σημείο που είναι κάτω από την πόρτα(όταν είναι κλειστή δεν φαίνονται),τα έχω βάλει και αν θυμάμαι καλά και στο manual τους εκεί έγραφε ότι μπαίνουν (κάτω από την πόρτα και όχι στο πλαστικό)
είχα δώσει κάποια link από φωτογραφίες σε bravo αλλά δεν είναι πλέον ενεργά
δείτε μια φώτο σε sedici (εκεί μπαίνουν και στο bravo):
http://www.fiat.co.uk/uploadedImages/Fiatcouk/Accessories/Sedici/Styling/71803250_full.jpg -
Διαφορετικο ανταλλακτικό ή αναποδη τοποθετηση;
-
χθες το βραδυ πάρκαρα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να ανοιξω την πόρτα του οδηγού και αναγκάστηκα να βγώ απο την πόρτα του συνοδηγού.... κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς (είμαι και 1,94) κατάφερα και έγδαρα με το παπούτσι μου το μαλακό μπροστα τμήμα του ταμπλό (την σκακιέρα).... σήμερα τι πανάκι με νερό του έβαλα, τι το έτριψα λίγο, τι μαλακό σαπούνι.... τίποτα..... βοήθεια!!!! φρίκαρα!!!! τι άλλο μπορώ να κάνω γιατί φαίνεται και πολύ μάλιστα και το μάτι μου πηγαίνει συνέχεια εκεί....
¨οσο αφορα τις ερωτήσεις για τα kick plates, ο κωδικός είναι σωστός γιατί τον τσέκαρα 2 φορές, το μάνθαλ έδινε θέση τοποθέτησης κάτω απο την πόρτα και όχι όπως το φυλλάδιο LINEA accessories, και λαμβάνοντάς τα κάποιος θα καταλάβει αμέσως και ότι δεν μπορούν να μπούν πουθενά αλλού....
-
Αφού είναι γδάρσιμο τι άλλο μπορείς να κάνεις παρά να το συνηθίσεις!!!
Δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με γδαρσίματα και χτυπήματα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων!!!
Απλά θέλει πολύ προσοχή. -
Άλλο πράγμα βλέπεις στο site δηλαδή και άλλο σου παιρνάνε αυτοι... Τι να πω... Αν ήταν αυτά όπως τα βλέπω στην φωτογραφία (στο εσωτερικό να φαίνονται και από μέσα) θα τα έβαζα. Πάντως αν κάποιος τα βρει έτσι όπως είναι στην φώτο να μας ενημερώσει
-
akillea ρε φίλε τουλάχιστον να φύγει η ασπρίλα......αυτή μου βαράει στα ΄νέυρα.....
nikolas τα έψαξα πολύ γιατί τα ήθελα πολύ μέσα στην καμπίνα αλλα δεν υπάρχουν πουθενά.....δυστηχώς.... όχι οτι κάτω απο την θύρα είναι άσχημα αλλα έιναι διαφορετικό...
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
χθες το βραδυ πάρκαρα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να ανοιξω την πόρτα του οδηγού και αναγκάστηκα να βγώ απο την πόρτα του συνοδηγού.... κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς (είμαι και 1,94) κατάφερα και έγδαρα με το παπούτσι μου το μαλακό μπροστα τμήμα του ταμπλό (την σκακιέρα).... σήμερα τι πανάκι με νερό του έβαλα, τι το έτριψα λίγο, τι μαλακό σαπούνι.... τίποτα..... βοήθεια!!!! φρίκαρα!!!! τι άλλο μπορώ να κάνω γιατί φαίνεται και πολύ μάλιστα και το μάτι μου πηγαίνει συνέχεια εκεί....Φίλοι μου, αυτή είναι η αναπότρεπτη μοίρα των πάντων-η φθορά. Δυστυχώς, γρατζουνιές και τα τοιαύτα δε μπορούμε να τα αποφύγουμε, αργά ή γρήγορα. Όμως, το αμάξι μας είναι γρήγορο και το γκάζι θα το πατάμε και θα χαμογελάμε για πολλά χρόνια ακόμα, και αυτό μετράει τελικά!
-
σήμερα έγινε η παραγγελία ενος fiat bravo 150 sport σε χρώμα red maranello!! μεγαλώνει η παρέα! στα χέρια μου θα το έχω σε 15(?) μέρες.(πολύ γρήγορα μου φαίνεται αλλά πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη μου φαίνεται)
με το κλειδί στο χέρι 20.900€ με μόνο extra τα φιμέ στις πισω πόρτες.
απλά αυτό που θα ήθελα να είχε πάνω είναι η θύρα usb.
εξωτερικά είναι κουκλί!! και αυτή η ζάντα, ότι καλύτερο!!το αυτοκίνητο τελικά είναι το κάτι άλλο!! παλιότερα που το είχα οδηγήσει με είχε προβληματίσει το τιμόνι του, αλλά τελικά μετά την σημερινή και τελική βόλτα άλλαξα γνώμη, το τιμόνι του είναι πολυ καλό με το πρόγραμμα sport, και χωρίς αυτο βοηθάει πολύ μέσα στην πόλη!
η θέση οδήγησης είναι κορυφαία, που σε συνδιασμό με το εσωτερικό του, σε 'φτιάχνει'!
όσο γιοα τους χώρους μέσα φαίνονται ικανοποιητικοί.τώρα για τον κινητήρα ότι και να πω είναι λίγο!
ο κινητήρας 'προσαρμόζεται' στα μέτρα σου! αμα θες μέσα στην πόλη να μην μπλέκεις με αλλαγές ταχυτήτων, βάζεις μια τρίτη και ξενοιάζεις, δεν σε απασχολεί αμα πας με 20 ή 60.
αμα θές γκάζι, σε κολλάει άνετα στο κάθισμα!
αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορείς να κινείσαι πραγματικά σβέλτα χωρίς να πιέζεις τον κινητήρα! και αυτό σημαίνει υπερτροφοδότηση!!και αμα αποφασίσεις να πας γρήγορα.....άντε γειά!!!! -
καλοριζικο και καλοταξιδο ναναι!
θα πινει και η φιατ νερο στο ονομα σου!
υγ. αυτο το usb ειναι επισημως το νεο φετιχ του φορουμ (μιραγκε ακους?)
υγ2. αυτο με τη 3η και τα 20χλμ μελετησε το λιγο...μη γινεις ταξιτζης (ολα με μια 3η) και μετα αντε γεια και η μηχανη!και παλι καλοταξιδο!
-
ευχαριστώ πολύ !
το επίθετο όντως παραπέμπει στο άλλο αυτοκίνητο της οικογένειας, δεν πειράζει! και τό άλλο 'παιδί' μας είναι!!!
να 'σαι καλά πάντως!!όσο για τις γρατσουνιές στο αυτοκίνητο που αναφέρθηκαν πιο πάνω, εσωτερικά ή εξωτερικά, γενικά, είναι αναπόφευκτες! δυστυχώς!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
...
υγ. αυτο το usb ειναι επισημως το νεο φετιχ του φορουμ (μιραγκε ακους?) -
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
ευχαριστώ πολύ !Καλοτάξιδο να είναι!...!
-
Καλορίζικο Πάνο και γρήγορα να σου έρθει! Βλέπω πως είσαι από την Κατερίνη - έχεις να ρίξεις κάτι ξεγυρισμένα πατήματα στην Εθνική, θα τα καταφθαχριστηθείς εγγυημένα! Έχεις τρέξει με 200άρια; Αν όχι, ήρθε η ώρα! (Και όχι η ώρα σου ! )
-
Λοιπόν έχοντας περάσει τα 5.000χλμ πρέπει να πω οτι το αμάξι όσο πάει και γίνεται καλύτερο.. ο κινητήρας ανοίγει πολύ όμορφα και βρίσκω και τα πατηματά του.. δλδ τώρα που συνήθισα τον όγκο του και το βάρος του μπορώ να το πλασάρω πολύ πιο άνετα μέσα σε στροφές και να το κρατάω μέσα στην καλή του περιοχή του τούρμπο που στην κυριολεξία 'γαζώνει'
όσο για το κιβώτιο απο την αρχή το βρήκα μια χαρά και όσο πάει καλυτερέυει.. οι ταχύτητες κουμπώνουν πολύ γλυκά και χωρίς αβεβαιότητα.
τα potenza που στην αρχή είχα στραβώσει γιατί ήθελα να μου'ρθει με τα sportcontact3 είναι μια χαρά.. κανένα παράπονο μέχρι τώρα..φτού φτού!επίσης αυτό που είχε γράψει ο ftscamins παλίοτερα(που χάθηκε αυτος?) ισχύει.. αξίζει να δοκιμάσεις με το antispin off.. το αμάξι αντιδράει πιο ζωντανά.. με 2α και 3η που γλυστράει λίγο σου δίνει αυτό το 10-15% ολίσθηση που χρειάζεσαι για καλύτερες επιδόσεις και επιπλέον δεν κόβει τον κινητήρα..
-
Ας είχε και ένα κουμπάκι ESP off και θα ήταν τέλειο. Να δεις μετά πλασαρίσματα... Τώρα σε ξενερώνει πάνω στο καλό. (αν και μια φορά με έσωσε από τετακέ με πολλά χλμ/ω )
-
ευχαριστω πολυ παιδια!!
και καλοταξιδα να είναι σε όλους σας!προς cosygatos, απο 200αρια δεν έχω παράπονο και τα βλέπω με την fabia, με την διαφορά ότι είχα την εντύπωση πως τα 'είχα' σχετικά γρήγορα! αλλά το bravo μου έδειξε πως είναι το γρήγορο 200άρισμα!!
αυτό το ειδα και στο test-drive όπου το αυτοκίνητο όταν πέρασε τα 100χλμ/ωρα και πάτησα τέρμα το γκάζι, πραγματικά εντυπωσιάστηκα το πόσο γρήγορα άνοιξε. το έφτασα μέχρι 200χλμ/ωρα. σ΄αυτό που λές έχεις δίκιο, η εθνική έξω απο κατερίνη είναι καλή!
Fiat Bravο 2007