-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Το έχω παρατηρήσει και εγώ με την αρχική αύξηση της κατανάλωση πατώντας το Sport. Δε προσέξατε όμως πως, κρατώντας σταθερό το γκάζι, το αμάξι αρχικά επιταχύνει! Γι'αυτό και αρχικά φαίνεται να καίει παραπάνω. Ρε σεις, εκείνη την ώρα έχω την αίσθηση πως δεν κρατιέται! . Θα τσεκάρω κατανάλωση σε δρομολόγιο Πύργος-Πάτρα-Πύργος, 1 κατεύθυνση ON το Sport και την αντίστροφη OFF, θέλει και λίγη προσοχή να πηγαίνω με ίδια ταχύτητα, θα το προσπαθήσω.και παλι δε θα βγάλεις σωστό αποτέλεσμα! γιατί προς πάτρα είναι ανηφορικός.. πρέπει να βρείς μια μικρη διαδρομη 15 λεπτων πχ και να την κάνεις με τον ιδιο ρυθμο με και χωρίς το σπορ για να κρίνεις.
Υ.Γ.
τέλειος ήχος.. κρίμας που φοβάμαι πως θα ξυπνάω την πολυκατοικία το βράδυ
FIAT BRAVO 1.4 T-Jet Sport 150 Ragazzon Exhaust
Youtube Video -
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Συμμετέχω σε εταιρεία σχεδιασμού - χρηματοδότησης - κατασκευής μονάδων παραγωγής.... εγώ είμαι υπέυθυνος οικονομικού ελέγχου και οι 2 συνέταιροι τα υπόλοιπα..(άρα εγώ κάνω τα χιλιόμετρα..... ) τα ταξίδια δεν είναι μόνο Θεσσαλονίκη είναι σε όλη την Ελλάδα.... εκτός απο αυτή την εβδομάδα λόγω του μαλ@$%α του Ζαφειρόπουλου...... την επόμενη φορά που θα αποφασίσω να πάρω αυτοκίνητο LANCIA-ALFA-FIAT δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσω εκέι ούτε με σφάιρες.......Τι σου έκανε ο ζαφειροπουλος ; Γιατί εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ....
-
Το αμάξι το παράγγειλα ως ετοιμοπαράδοτο πρίν απο 20 μέρες δίνωντας την προκαταβολή.... την προηγούμενη Τρίτη το αμάξι ήρθε στην αντιπροσωπεία (πήγα ΄το είδα και το τσέκαρα) και Τετάρτη πρωί πήγα και έδωσα μετρητά το υπόλοιπο ποσό και εξόφλησα.... ΑΦΟΥ πλήρωσα μου είπαν οτι το αμάξι ειχε έρθει χωρίς χαρτιά και δεν μπορούσαν να βγάλουν πινακίδες.... Υποτίθεται οτι αυτά τα χαρτιά μπήκαν σε μία courier απο Αθήνα την Πέμπτη το πρωί..... σήμερα το πρωί (μία εβδομάδα μετά) ακόμα δεν έχουν έρθει..... φυσικά ο λόγος που η Αθήνα δεν έστειλε χαρτιά είναι οτι δεν τους είχε δώσει φράγκο!!!!!! έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα δεν έχω το αυτοκίνητο το ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ!!!!! το οποίο παρήγγειλα για πιο γρήγορα χωρίς να βάλω την ηλιοροφή που ήθελα.... κάνει τα λεφτά μου κύκλο προς όφελός του και εμένα μου λέει κάθε μέρα παπα@#$$%ες..... Αλλα στην τελική εγώ είμαι ο μα@#$$$ς που μου τα έλεγαν πάρα πολλά άτομα αυτά και με παρότρυναν να πάρω το αμάξι απο Αθήνα και εγω τους έλεγα υπερβολικούς........ Αν το αμάξι δεν το πάρω και άυριο θα αρχίσω της κουτουλιές..........
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
και παλι δε θα βγάλεις σωστό αποτέλεσμα! γιατί προς πάτρα είναι ανηφορικός.. πρέπει να βρείς μια μικρη διαδρομη 15 λεπτων πχ και να την κάνεις με τον ιδιο ρυθμο με και χωρίς το σπορ για να κρίνεις...
Δεν ισχύει αυτό, ο Πύργος και η Πάτρα είναι πρακτικά στο ίδιο υψόμετρο, πες περίπου +10μ. Το βασικό είναι οι διαφορετικές συνθήκες που θα συναντήσω στο πήγαινε και στο έλα: κίνηση, θερμοκρασία, η δικιά μου κούραση κ.ο.κ.
Σήμερα έκανα μια τοπική διαδρομή γύρω στα 20χλμ σε χαλαρό ρυθμό, γύρω στα 10χλμ με 80χλμ/ώρα σε επαρχιακό δίκτυο με λίγες στροφές και 10χλμ ευθείες στα 110-130χλμ/ώρα. Sport ON. Έγραψε 7,5lit/100km! Δε μου το βγάζετε από το μυαλό πως με χαλαρή οδήγηση πας και ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ με το Sport mode. -
Το αμάξι το παράγγειλα ως ετοιμοπαράδοτο πρίν απο 20 μέρες δίνωντας την προκαταβολή.... την προηγούμενη Τρίτη το αμάξι ήρθε στην αντιπροσωπεία (πήγα ΄το είδα και το τσέκαρα) και Τετάρτη πρωί πήγα και έδωσα μετρητά το υπόλοιπο ποσό και εξόφλησα.... ΑΦΟΥ πλήρωσα μου είπαν οτι το αμάξι ειχε έρθει χωρίς χαρτιά και δεν μπορούσαν να βγάλουν πινακίδες.... Υποτίθεται οτι αυτά τα χαρτιά μπήκαν σε μία courier απο Αθήνα την Πέμπτη το πρωί..... σήμερα το πρωί (μία εβδομάδα μετά) ακόμα δεν έχουν έρθει..... φυσικά ο λόγος που η Αθήνα δεν έστειλε χαρτιά είναι οτι δεν τους είχε δώσει φράγκο!!!!!! έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα δεν έχω το αυτοκίνητο το ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ!!!!! το οποίο παρήγγειλα για πιο γρήγορα χωρίς να βάλω την ηλιοροφή που ήθελα.... κάνει τα λεφτά μου κύκλο προς όφελός του και εμένα μου λέει κάθε μέρα παπα@#$$%ες..... Αλλα στην τελική εγώ είμαι ο μα@#$$$ς που μου τα έλεγαν πάρα πολλά άτομα αυτά και με παρότρυναν να πάρω το αμάξι απο Αθήνα και εγω τους έλεγα υπερβολικούς........ Αν το αμάξι δεν το πάρω και άυριο θα αρχίσω της κουτουλιές..........Είναι εντελώς απαράδεκτος ο τύπος. Αυτό με το που δεν πήγαν τα χρήματα Αθήνα το τσέκαρες με τα κεντρικά; Ρωτάω γιατί και εμένα είχαν αργήσει αρκετές μέρες να έρθουν τα χαρτιά από Αθήνα. Λέω, μήπως είναι αλλού το φταίξιμο; Αυτές τις μ@λ@κίες να μην έκαναν στις αντιπροσωπείες... Και περιμένουν να τους λυπηθούμε τώρα με την κρίση; Σκ@τ@ να φάνε!
-
παίδες και γω τα ίδια τράβηξα που μένω αθήνα.. 30 μέρες για ετοιμοπαράδοτο αμάξι.. μόνο αφου τους τα'χωσα κανονικότατα κάπως κινήθηκαν..
ρε συ cosygatos εδω η ίδια η φιατ δίνει μεγαλύτερη κατανάλωση σε τελειώς τυποποιημένες δοκιμές με το σπορ ΟΝ..
εγω παντως οταν εχω το σπορ πρόγραμμα είναι απίθανο να δω νούμερο σαν αυτό που παρέθεσες..πάντως πέρα απο το σπορ θα έλεγε για την πόλη να είχε και ενα ECONOMY PROGRAM.. να έριχνε πχ την πίεση για 110 άλογα με άμεση εξοικονόμηση καυσίμου.
-
.... φυσικά ο λόγος που η Αθήνα δεν έστειλε χαρτιά είναι οτι δεν τους είχε δώσει φράγκο!!!!!! έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα δεν έχω το αυτοκίνητο το ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ!!!!!Το αυτοκίνητο έχει έρθει στην Πάτρα και το έχει δεί , έτσι ;
Δεν νομίζω να το κρατάει για να πάρει τόκο ... άλλοστε τα 20Κ στις 2 εβδομάδες έχουν 50 ευρώ τόκο... σιγά τα ωα... τους έχω (και νομίζω οτι είναι) πολύ πιο επαγγελματίες.
Ρώτα και στην Αθήνα την FGA να δείς που είναι το πρόβλημα και ποιά χαρτιά λείπουν κτλ...
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
...ρε συ cosygatos εδω η ίδια η φιατ δίνει μεγαλύτερη κατανάλωση σε τελειώς τυποποιημένες δοκιμές με το σπορ ΟΝ..
εγω παντως οταν εχω το σπορ πρόγραμμα είναι απίθανο να δω νούμερο σαν αυτό που παρέθεσες..πάντως πέρα απο το σπορ θα έλεγε για την πόλη να είχε και ενα ECONOMY PROGRAM.. να έριχνε πχ την πίεση για 110 άλογα με άμεση εξοικονόμηση καυσίμου.
Το ξέρω πως είναι πολύ χαμηλό νούμερο, αλλά μιλάμε για ανοιχτούς δρόμους με ελάχιστη κίνηση. Άσε που έχω γίνει και expert της οικονομίας από πέρυσι που έκανα κανα 800άρι χλμ την εβδομάδα με τη μπεντζίνα στα 1,10€!
Ωραία ιδέα το Economy program! Πιστεύεις να το πατάγαμε ποτε; ΜΠΑΑΑΑ.... -
Λοιπόν το πρωί παρέλαβα το αμάξι (δόξα σοι)...... όλη μέρα σχολήθηκα μαζί του......πηγαίνοντας και μία βόλτα μέχρι την κόρινθο για δουλειά (τερπνόν μετα οφελήμου).... ποιές έίναι οι πρώτες εντυπώσεις.......
Πέρα απο έναν αρχι@#$$κα που μετά απο μία 'ωρα κάνοντας όπισθεν με ένα τζίπ μου γρατσούνισε το καπώ με το πλαστικό κάλυμα του εφεδρικού τροχού ... βάρεσα εγκεφαλικά και μου χάλασε όλη τη μέρα...(ευτυχώς πριν απο λίγο που γύρισα το πέρασα με μία αλοιφή και έφυγε και ηρέμισα (τελικά ήταν λεπτή και ρηχή)
Καταρχήν στο χρώμα maranello είναι πανέμορφο.... και δεν χορταίνεις να το βλέπεις..... είναι και σε αρμονία με το εσωτερικό το δίχρωμο..... η θέση οδήγησης είναι πραγματικά πολύ καλή όπως την θυμόμουν απο την περίοδο των δοκιμών....
ο κινητήρας είναι ψηλοτσίτα και το νιώθεις οτι θέλει να ανοίγει.... τα ηλεκτρονικά είναι πολλά και απαιτούν πολύ διάβασμα για να τα ρυθμίσω όλα (έχασα την μπάλα) αφιέρωσα 2 ωρες το πρωί διαβάζοντας αλλα ελάχιστα θυμόμουν μετά να κάνω....
πρόταση προς τους καμένους κατόχους.... βάλτε στο πάτημα των μπροστά θυρών το μεταλλικό επικάλυμα (αξεσουαρ) με το σήμα του bravo είναι πανέμορφο... (80 ευρώ)
επίσης ωραίο είναι και το σύστημα που ανάβει φώτα προς την κατέυθυνση του τιμονιού.... στην αρχή όταν το πήρα χαμπάρι γελούσα και μου φάνηκε ηλίθιο (κανένα απο τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου δεν είχε κάτι τέτοιο) πριν απο λίγη ώρα διασχίζοντας το κέντρο της πόλης τελικά μου φαίνεται χρήσιμο.... αν και προκαλεί γέλιο η σκέψη οτι καμια μερα θα τύχει πουθενα περίεργα να φάω καμια κλήση απο κανα γιδοβοσκο μπάτσο
τι θα προτιμούσα διαφορετικό: καταρχήν η οθόνη στο καντράν είναι πολύ μικρή για τον όγκο πληροφοριών που είναι διαθέσιμος στον οδηγό.... κάποιες πληροφορίες όπως το TRIP θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μία άλλη οθονίτσα εκτός καντράν (σαν το 308) θα ήταν ιδιάιτερα βολικό και σαφώς ευκόλότερη η πρόσβαση σε όλες τις πιθανές πληροφορίες...
κλασσικά το τιμόνι.....(πώς τους ξέφυγε τόσο???) το κιβώτιο που πολλοι γκρινιάζουν ναι είναι λίγο ασαφές αλλα έχω δεί ΠΟΛΥ χειρότερα...... οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα....
Επίσης διαφορετικές θε έπρεπε να έιναι και η θήκες μικροαντικειμένων... και κυρίως βαθύτερες.... καθώς και η θέση ποτηριών.... για το τασάκι δεν το ξαναλέω
Αυριο θα κάτσω να ρυθμίσω όλα τα συστήματα (γλώσσες, ώρες, χρονοδιακόπτες κλπ κλπ) το ράδιο μου ψιλοέσπασε τα νέυρα καθώς απο τα κουμπιά του τιμονιού δεν κάνει search για σταθμούς αλλα ανεβαίνει κατα 0.05 τις συχνότητες... πιστέυω κάπως θα ρυθμίζεται.....
επ'ισης έχω βάσιμη υποψία ότι ο ζαφειρόπουλος μου έχει κάνει μπινιά με την εγγύηση.... θα το τσεκάρω την δευτέρα με τα κεντρικά...
άυριο τα νεότερα..... είναι πραγματικά κουκλί όλη μέρα το χαζέυω και δεν το χορταίνω .... πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι που έχει και θέα ......... η κωλοβροχή μου το λέρωσε.....
-
πρόταση προς τους καμένους κατόχους.... βάλτε στο πάτημα των μπροστά θυρών το μεταλλικό επικάλυμα (αξεσουαρ) με το σήμα του bravo είναι πανέμορφο... (80 ευρώ)
...
Αυριο θα κάτσω να ρυθμίσω όλα τα συστήματα (γλώσσες, ώρες, χρονοδιακόπτες κλπ κλπ) το ράδιο μου ψιλοέσπασε τα νέυρα καθώς απο τα κουμπιά του τιμονιού δεν κάνει search για σταθμούς αλλα ανεβαίνει κατα 0.05 τις συχνότητες... πιστέυω κάπως θα ρυθμίζεται.....
...
άυριο τα νεότερα..... είναι πραγματικά κουκλί όλη μέρα το χαζέυω και δεν το χορταίνω .... πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι που έχει και θέα ......... η κωλοβροχή μου το λέρωσε.....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Το καλό με εσένα και τα χιλιόμετρα που γράφεις είναι πως δε θα σου πάρει πολύ μέχρι να το στρώσεις!
Αυτό με τα μεταλλικά καλύμματα έχει ενδιαφέρον. Βάλε καμιά φώτο αν μπορείς γιατί δεν το έχω καθόλου υπόψη μου...
Για το ραδιόφωνο πατάς menu και μετά στο tuning seek βάζεις ON. -
ήδη σήμερα έκανα 145.... θα σου βγάλω φώτο αφιερωμένη, το βρίσκεις και στο σιτε στα αξεσουαρ (μπουτίκ) απο εκεί το είδα και το ζήτησα.... ευχαριστώ για την οδηγία θα το φτιάξω άυριο....
-
Aντε καλοριζικο!!!Σου ευχομαι απειρα-τουρμπισμενα-κ@@λ@ χιλιομετρα!!!Εννοει αυτο
ειναι φοβερα! -
ευχαριστώ jntaras, ναι αυτά λέω..... εντωμεταξύ ακόμα δεν άκουσα κανα σχόλιο για τι κίτ του πίσω προφυλαχτήρα της MSDESIGN που έβαλα φωτογραφία χθες.... και με βάζετε σε σκέψεις..... μονο εγώ καυ@#$$α???
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
Άντε και στα δικά μας (αρχές μαρτίου πρέπει να το 'χω ) -
ευχαριστώ dimidekas όταν το παραλάβεις πάρε και ένα χρονόμετρο μαζί σου να μου πείς πόση ώρα θα το χαζεύεις...... πραγματικά δεν θα το πιστέυεις...
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=1527
Μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω τις φωτογραφίες να ξεχαρμανιάσω
-
μπα..... δεν πιάνει τελικά.....πιστεψέ με ..... τουλάχιστον εσύ δεν θα το πάρεις παρασκευή και 13...... (τη γκαντεμιά μου μέσα, επίτηδες το κάνανε)
-
καλορίζικο Gaitanakos,σιδερένιο και καλοτάξιδο
Μετά από 6 μήνες συνύπαρξης με το bravo ακόμα το χαζεύω και δεν το χορταίνω με τίποτα.Είναι άνετο,ευκολοδήγητο και ευτυχώς μέχρι στιγμής αξιόπιστο.Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω γνώσεις ή μέτρο σύγκρισης αλλά το λατρεύω σε όλα του!!Έχω βάλει κι εγώ τα kick plates που έχουν το λογότυπο του bravo και τα πατάκια με τα ταμπελάκια τα μεταλλικά που γράφουν bravo όπως είναι στη φώτο που είδα σε προηγούμενο post (είναι πανέμορφα)
Δυό αποριούλες που είχα ρωτήσει ξέρει κανείς τίποτα να με ενημερώσει?
α) Πώς απενεργοποιώ αυτό με το ράδιο που ψάχνοντας σταθμό βρίσκει κάποιον και σε μερικούς αυξάνει αυτόματα,με το που συντονίζεται,την ένταση της φωνής?
β) Έχει κανείς άποψη/εμπειρία με τον επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου στο 120άρι που κάνει ο Pazaropoulos? Έχω ακούσει ότι δεν επηρεάζει την εγγύηση. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aντε καλοριζικο!!!Σου ευχομαι απειρα-τουρμπισμενα-κ@@λ@ χιλιομετρα!!!Εννοει αυτο
ειναι φοβερα!Αααα...Ωραίο είναι! Λέω να πάω σήμερα να το πάρω που είναι του Αγ.Βαλεντίνου!
-
Ο χρήστης pistons3 έγραψε:
...Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και δεν έχω γνώσεις ή μέτρο σύγκρισης αλλά το λατρεύω σε όλα του!!...Πρώτο αμάξι το Bravo; Ανέβασες πολύ τον πήχη. Θέλω να σε δω σε μερικά χρόνια τι θα πάρεις...
Fiat Bravο 2007