-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
5 χρόνια εγγύηση έχουμε2 +3 επί πληρωμή...
Storm, επειδή και εγώ είμαι με το παλιό καθεστώς των 2 ετών εγγύησης, και επειδή θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πόσο σου πήγε η επέκταση;
Δεν έχω FIAT φίλε μου.
Απλά πέρασα από τη FIAT και κάτι μου έλεγαν για 1500euro η επέκταση... για το Grande Punto.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι αληθές. Καλύτερα να μας πει κάποιος που έχει πάρει την επέκταση.1500;!
Ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας μας πει . -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
βασικά απο αυτά που δεν έχω μόνο το εργοστασιακό usb (blue&me) ήθελα...
Διάβασα τα παραπάνω.
Το BRAVO sport 150ps δεν έχει στάνταρ το USB;
Δυστυχώς ΟΧΙ!!!
Άλλο πάλι και αυτό...!...
Αυτά διαβάζω και απογοητεύομαι εντελώς...Και επειδή διαβάζω παραπάνω ότι δεν τρέχει και τίποτα που δεν έχει στάνταρ το USB,σημειώστε ότι η πλειοψηφία των εργοστασικών CD/MP3 Players όλων των κατασκευαστών είναι μέτριας κατασκευής. Που σημαίνει ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί συχνά τη συσκευή (CD/MP3) σύντομα θα 'τα φτύσει'. Οπότε η λύση του USB την θεωρώ επιβεβλημένη, εφόσον κάποιος δεν έχει διάθεση να βάλει after-market.
5 χρόνια εγγύηση έχουμε
2 +3 επί πληρωμή...
Με απόσυρση παλιού αυτοκινήτου(το οποίο εγώ είχα) έκπτωση 2000Ε+δωρεάν επέκταση εγγύησης
-
Εκτός από το άτοκο πρόγραμμα, όλα τα άλλα έχουν 5 χρόνια εγγύηση
-
εμένα είχε 2 + 500€ η επέκταση
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εμένα είχε 2 + 500€ η επέκτασηΤο ίδιο και εγώ βρε παιδιά.
-
Οι επιλογές έιναι: εξόφληση μετρητοίς - δωρεάν επέκταση + ΦΙΑΤ assistance
πρόγραμμα χρηματοδότησης έντοκο - δωρεάν επέκταση
απόσυρση παλαιού οχήματος - 2000 έκπτωση + δωρεάν επέκταση
πρόγραμμα άτοκο - 500 ΕΥΡΩ η επέκτασηΗ στάνταρ εγγύηση είναι 3 χρόνια και η επέκταση έίναι + 2
Δυστηχώς απο τις 10 Ιανουαρίου το BRAVO έγινε το μοναδικό αυτοκίνητο της ΦΙΑΤ που δεν έχει έκπτωση χρηματική ακόμα και με εξόφληση της μετρητοίς (εγω το παράγγειλα 4 μέρες μετά )
-
αν και επειδή η επέκταση είναι ουσιαστικά κέρδος του αντιπροσώπου να το απαιτήσεται ως δώρο.... γιατι απο εξοπλισμό δεν θα πετύχεται τίποτα....
-
Είναι σίγουρο ότι στο μετρητοίς είναι δωρεάν οι επέκταση????
Γιατί εμένα μου είχε πει ότι είναι 2χρόνια +500 για άλλα τρία
Κάποια επίσημη πηγή να το τσεκάρω και εγώ και να φύγω για αντιπροσωπία??? -
akillea δε εμένα που το παρήγγειλα πριν απο 15 μέρες και λογικά το παραλαμβάνω άυριο (πρώτα ο θεός) το πήρα μετρητοίς και η επέκταση ήταν δώρο... μάλιστα όταν διαμαρτυρήθηκα για την μη έκπτωση μου έδειξε ο πωλητής στον προσωπικό του υπολογιστή το email ενημέρωσης αντιπροσώπων που ανέφερε ότι στο BRAVO με εξόφληση της μετρητοίς είναι δώρο η επέκταση εγγύησης και η οδική βοήθεια.... στο σπόρ το μόνο που πλήρωσα εξτρά ήταν το χρώμα (maranello) και τέλη ταξινόμησης, μεταφοράς κλπκλπ το αμάξι έφτασε 20.950 ΕΥΡΩ (την ασφάλεια θα την κάνω μόνος μου) εάν θές και πάς να το παραγγείλεις και σου πούνε καμία να σου δώσω τα στηχεία μου ως συγγενής να τους τα κολλήσεις στα μούτρα....
-
Και μιά ερώτηση είδα ένα πίσω προφυλακτήρα με τελικά της MS DESIGN για το bravo και έμεινα γνωρίζει κανείς που μπορω να τα βρώ ? όσο και αν ψάχνω στο ιντερνετ δεν βρίσκω τίποτα και το σύστημα παραγγελιών της εταιρείας δεν λειτουργεί... προσπάθησα να τους πάρω τηλ στα κεντρικά στην Ελβετία και δεν μιλούσαν αγγλικά..... θέλω τον προφυλακτήρα!!!!!!!!!!!!
πώς ανεβάζω φωτογραφία???
που είναι ο giussepe busso τώρα που τον θέλω???
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
akillea δε εμένα που το παρήγγειλα πριν απο 15 μέρες και λογικά το παραλαμβάνω άυριο (πρώτα ο θεός) το πήρα μετρητοίς και η επέκταση ήταν δώρο... μάλιστα όταν διαμαρτυρήθηκα για την μη έκπτωση μου έδειξε ο πωλητής στον προσωπικό του υπολογιστή το email ενημέρωσης αντιπροσώπων που ανέφερε ότι στο BRAVO με εξόφληση της μετρητοίς είναι δώρο η επέκταση εγγύησης και η οδική βοήθεια.... στο σπόρ το μόνο που πλήρωσα εξτρά ήταν το χρώμα (maranello) και τέλη ταξινόμησης, μεταφοράς κλπκλπ το αμάξι έφτασε 20.950 ΕΥΡΩ (την ασφάλεια θα την κάνω μόνος μου) εάν θές και πάς να το παραγγείλεις και σου πούνε καμία να σου δώσω τα στηχεία μου ως συγγενής να τους τα κολλήσεις στα μούτρα....Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το έχω το αυτοκίνητο από τον περασμένο Ιούλιο και τότε μου τα είχε πει όλα αυτά περί 500€ και επέκτασης.
Κάποιος άλλος κάτοχος να μας πει την δική του άποψη??? -
Εγώ αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει τον Οκτώβριο του 2007 χωρίς την έκπτωση των 1000 € με 5 χρόνια εγγύηση.
-
τον περασμενο απριλιο πληρωσα 500 ευρω εξτρα για την επεκταση της εγγυησης στα 5 χρονια, και αφου ειχα ηδη το αυτοκινητο σχεδον 3 μηνες.
-
Πιστεύετε πως αξίζουν τα 500€, δεδομένου πως όποιος κάνει την επέκταση θα αναγκαστεί να πηγαίνει για 3 χρόνια ακόμα για service στις επίσημες αντιπροσωπείες, που όσο να'ναι θα πιάνουν λίγο...οπίσθια!;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Πιστεύετε πως αξίζουν τα 500€, δεδομένου πως όποιος κάνει την επέκταση θα αναγκαστεί να πηγαίνει για 3 χρόνια ακόμα για service στις επίσημες αντιπροσωπείες, που όσο να'ναι θα πιάνουν λίγο...οπίσθια!;Αυτό για αναγκαστικό service σε αντιπροσωπεία σε κάποιο περιοδικό που είχα διαβάσει παλιότερα έλεγε ότι είναι μύθος...
Αρκεί να γράφετε στο βιβλιαράκι και να χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά. -
Αντιπροσωπεία εγώ δεν το πάω. Τα πρώτα λάδια άλλαξα εκεί και από εκεί και πέρα έχω εξουσιοδοτημένο συνεργείο με επίσημη σφραγίδα η οποία καλύπτει την εγγύηση ότι κι αν γίνει. Υπάρχουν αρκετά τέτοια συνεργεία. Εγώ εκεί πήγαινα το Punto και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Αντιπροσωπεία εγώ δεν το πάω. Τα πρώτα λάδια άλλαξα εκεί και από εκεί και πέρα έχω εξουσιοδοτημένο συνεργείο με επίσημη σφραγίδα η οποία καλύπτει την εγγύηση ότι κι αν γίνει. Υπάρχουν αρκετά τέτοια συνεργεία. Εγώ εκεί πήγαινα το Punto και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος.Θα μου στείλεις με ένα μήνυμα, τα στοιχεία του συνεργείου αυτού?
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
Πιστεύετε πως αξίζουν τα 500€, δεδομένου πως όποιος κάνει την επέκταση θα αναγκαστεί να πηγαίνει για 3 χρόνια ακόμα για service στις επίσημες αντιπροσωπείες, που όσο να'ναι θα πιάνουν λίγο...οπίσθια!;
Αυτό για αναγκαστικό service σε αντιπροσωπεία σε κάποιο περιοδικό που είχα διαβάσει παλιότερα έλεγε ότι είναι μύθος...
Αρκεί να γράφετε στο βιβλιαράκι και να χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά.Απ' όσο ξέρω, αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ για την εργοστασιακή εγγύηση! Από τη στιγμή που αγοράζεις έξτρα εγγύηση (δηλ. κάνεις επέκταση), η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να σου επιβάλλει τους δικούς της όρους για να έχει ισχύ η επιπλέον εγγύηση.
-
Παιδιά τα επισήμως εξουσιοδοτημένα συνεργεία δεν επηρεάζουν την εγγύηση.... γι αυτό εξάλλου είναι εξουσιοδοτημένα... τώρα αν σε κάποιον η αντιπροσωπεία πεί κάτι διαφορετικό πχ μόνο εμέις το κάνουμε (που τα λένε συχνά) απλά λένε παπ@@@ριες!!
-
απο Πάτρα έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο εκτός Ζαφειρόπουλου???
Fiat Bravο 2007