-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
..το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει κάποια από τα αρχεία που γράφω στο usb flash και δεν ξέρω γιατί...Μήπως τα αρχεία (τραγούδια φαντάζομαι) έχουν non-unicode χαρακτήρες???
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
..το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει κάποια από τα αρχεία που γράφω στο usb flash και δεν ξέρω γιατί...
Μήπως τα αρχεία (τραγούδια φαντάζομαι) έχουν non-unicode χαρακτήρες???
Το όνομα του φακέλου είναι στα αγγλικά, τα ονόματα των αρχείων μέσα στο φάκελο μπορεί να είναι κ ελληνικά αλλά κάποιους φακέλους δεν τους βλέπει καθόλου..δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό!
-
Μήπως έχουν κενά στα ονόματα τους;
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Είχα αναφέρει παλιότερα ότι ακούω τον τελευταίο καιρό ένα τρίξιμο 'μέσα' από το τιμόνι όταν στρίβω που είναι κάπως ενοχλητικό...αν κ πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία για να ακουστεί..ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα είχε αναφέρει ότι από την αντιπροσωπεία του είπαν ότι πρέπει να παραγγείλουν ένα ανταλλακτικό..υπάρχουν νεώτερα?? Εμένα μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα..είναι κάποια συρματόσχοινα που κάνουν το θόρυβο, θα το ξαναδώ όταν πάω για τα πρώτα λάδια όμως!Υπάρχουν νεότερα.
Μου άλλαξαν κάτι στον άξονα του τιμονιού και είναι εντάξει τώρα. Δεν ξέρω πάντως αν είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Επίσης και για το πρόβλημα που είχα αναφέρει για τα τριξίματα (στη θέση του οδηγού και στην πόρτα του οδηγού), γρασάρισαν κάποιες επαφές και μέχρι στιγμής δεν έχω τριξίματα.
-
Λοιπόν σαν να αρχίζουμε να γινόμαστε περισσότεροι.. σήμερα βόλτα στον ωρωπό και συνάντησα συνολικά 4 bravo! 2 σπορ 2 απλα..
μου εχει κάνει εντύπωση κάτι με το δικό μου.. τώρα που πάει προς το στρώσιμο (3.000+ χλμ) έχω την αίσθηση πως έχει χάσει την αγριάδα του ο κινητήρας.. οχι πιο αργό αλλά πιο ήπια λειτουργία απο τα πρώτα χιλιόμετρα.. τωρα αυτό είναι νορμαλ? το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?
αν όχι μήπως πρέπει να το φουλάρω καμία φορά με 100αρα να καθαρίσει?
ή τελικά εγω το συνήθισα και είναι ιδέα μου?πάντως τώρα που συνηθίζω το μήκος του και το βάρος του έχω αρχίσει να το βάζω σε στροφές ακριβώς όπως θέλω, μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την οδηγική συμπεριφορά..
-
Θέμα συνήθειας είναι.. Ειδικά αν οδηγούσες κάποιο πιο αργό αμάξι παλιότερα.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
πάντως τώρα που συνηθίζω το μήκος του και το βάρος του έχω αρχίσει να το βάζω σε στροφές ακριβώς όπως θέλω, μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την οδηγική συμπεριφορά..Και εγω ειχα σημερα μια ορεινη 'στροφατη' βολτα, Δημητσανα, Στεμνιτσα, Καρυταινα, Ανδριτσαινα και αν και 120αρης ευχαριστηθηκα με την οδικη συμπεριφορα του Bravo... πολυ καλη προσφυση με τα 225/45/17 potenza...
-
Λοιπόν, έχοντας κάνει τα πρώτα 1000χλμ. να πω και εγώ την άποψή μου για το Bravo Sport μου.
1: Εξακολουθεί και δε μου αρέσει το σαζμάν, αν και έχω την εντύπωση πως όσο πάει και κουμπώνει με μεγαλύτερη σαφήνεια.
2: Στο πρώτο σοβαρό ταξίδι (Πύργος-Πάτρα) με χάλασε η αίσθηση της ανάρτησης. Δεν ήταν το ξεκούραστο που θα ήθελα, περνάνε οι ανωμαλίες του οδοστρώματος (λακκούβες, φαγώματα της ασφάλτου κ.λπ.) Φυσικά, ρόλο παίζουν και τα λάστιχα που είναι σπορ προσανατολισμού με χαμηλό προφίλ. (Παρεμπιπτόντως, τι λάστιχα έχετε εσείς με τα Bravo Sport; Εγώ έχω τα Continental SportContact. Ρωτάω γιατί ενός γνωστού μου του το έδωσαν με κάτι Michelin -δεν θυμάμαι τι ακριβώς- και βλέπω ο φίλος ο papagp έχει potenza.).
Τώρα πάντως που τα συνήθισα, το κράτημα που νιώθω να έχουν με κάνει να γουστάρω κάθε φορά και περισσότερο.
3: Τις γκρίνιες με το τιμόνι δεν τις καταλαβαίνω. Το αμάξι είναι σβέλτο εντός και εκτός πόλης και πάει ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που του λέω με ακρίβεια εκατοστού, και ας μην έχω και 100% πληροφόρηση από το δρόμο.
4: Δε μου αρέσει η κλιμάκωση των σχέσεων. Η 1η και η 2η είναι πολύ κοντές και μαζί με το μικρό οροπέδιο υψηλής ροπής σε κάνουν στην πόλη να αλλάζεις όλη την ώρα ταχύτητες. Εκτός πόλης όμως το πράγμα αλλάζει: χώνω μια 6η και με το sport mode έχω ροπή να κάνω και προσπεράσεις και να πηγαίνω στην πορεία. ΡΟΠΗ-ΡΟΠΗ-ΡΟΠΗ! Άλλη αίσθηση!
5: Κάθε πρωί που ξυπνάω, το βλέπω και λέω στον εαυτό μου: ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΕΧΩ!
Και νομίζω πως τελικά αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα το νιώσουν αυτοί που έχουν πάρει τους γερμανογιαπωνέζους κατά χιλιάδες... -
Φίλε Cosygatos.
- Συμφωνώ
- Θα το ήθελα και εγώ λίγο πιο μαλακό, αλλά μετά βέβαια δε θα ήτανε σπορ. Τα ίδια λάστιχα έχω και εγώ.
- Συμφωνώ
- ΡΟΠΗ ΡΟΠΗ ΡΟΠΗ!!!!1
-
και γω βλεπω ολο και περισσοτερα Bravo στον δρομο.
Λοιπον...να πω κατι που μου εκανε εντυπωση αλλα πλεον το εχω επιβεβαιωση με πολλες 'δοκιμες':Μπορω πλεον να πω οτι το Bravo μου-μας- ειναι πιο γρηγορο απο RX-8!!!
Φανταζομαι οτι και τις 4 φορες που εχω ανοιξει με τετοιο αμαξι θα επεσα στο βεβαια αλλα η εκπληξη μου παραμενει.Μονο με 1η φευγει μπροστα το μαζντα κατα μιση καροτσα περιπου,μολις βαλω δευτερα βρισκομαι ΑΝΕΤΑ μπροστα και με τριτη η διαφορα συνεχιζει να ανοιγει ανετα παλι.
Η πλακα ειναι οτι ολες τις φορες ηταν οι γιαπωνεζοι που μου κολλαγανε και οχι εγω!!
Εχει κανενας αλλος παρομοια αποτελεσματα με εμενα?
Δεν ξερω τις επιδοσεις του μαζντα αλλα παντα πιστευα οτι εχει καλυτερο 0-100 απο το δικο μας. -
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέο μέλος και βρήκα παρα πολλές πληροφορίες αν μη τη άλλο χρήσιμες. Αύριο θα κάνω την παραγγελία μου για το BRAVO SPORT 150PS, Εγκαταλείποντας το PEUGEOT 307 και επιθυμόντας να το ξεχάσω και γρήγορα με όσα τράβηξα. Τους τέλευταίουν μήνες έψαξα όλη την αγορά και δοκίμασα πολλά μοντέλα φτάνοντας στην επιλογή μου αυτή. Μέχρι και πριν απο 15 μέρες ήμουν μεταξύ 3 μοντέλων μέχρι και 23.000 ευρώ που έχω διαθέσιμα. τα 3 μοντέλα ήταν FIAT BRAVO, VW GOLF και PEUGEOT 308. To GOLF το οδήγησα 2 φορές στην αντιπροσωπεία και μία ενός φίλου κάνοντας την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα και μου φάνηκε κάπως νερόβραστο και τραγικά υπερτιμημένο. Το PEUGEOT δεν το πήγα ταξίδι αλλα με βάση και την προυπηρεσία μου στην φίρμα έχω να πώ ότι οι Γάλλοι πλέον έχουν μια λογική 2 φτιάχνουμε 3 χαλάμε και επίσης μία ιδέα 'i want to be VW'. Αυτο και αν ήταν υπερτιμημένο. Κατέληξα στο BRAVO κάνοντας την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα. Μού έβγαζε το αμάξι όσα ήθελα. Την διαδρομή αυτή έτσι και αλλιώς την θεωρώ το απόλυτο τεστ για να πάρεις αμάξι.............
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν η νέα 149 είναι σαν την ΜΙΤΟ σχεδιαστικά και μεγαλύτερη θα μιλάμε μακράν για το πιο όμορφο αμάξι και θα ζηλέψουμε πολλοί....Οι εντυπώσεις απο την αντιπροσωπεία της Πάτρας είναι καλούτσικες, αν δεν βαριόντουσαν και τόσο οι πωλητές θα ήταν καλύτερες..........
Όσο αφορά το αμάξι το μόνο παράπονο είναι οτι θα περίμενα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων και όχι 3 χρώματα προσφερόμενα σε πολλές αποχρώσεις.... Θα μπορούσαν να υπάρχουν και κάποια φωτεινά χρώματα που στο συγκεκριμένο σχέδιο του αυτοκινήτου θα ήταν πίνακας ζωγραφικής.........Οι τελευταίες σκέψεις μου είναι σχετικά με τα εξτρά και θα ήθελα την βοήθειά σας....
- Σχλετικά με την ηλιοροφή κρίνω οτι τα 1000 ευρώ είναι πολλά και δεν είμαι σίγουρος εάν αξίζει......
2)Τα φώτα ΧΕΝΟΝ επίσης θεωρώ ότι είναι ακριβά και επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζουν απλά ε΄πειδή κάνω πάρα πολλα χιλιόμετρα σε εθνική οδό (περίπου 40.000 το χρόνο) ίσως βοηθούσαν αν και δεν είχα και κάποιο πρόβλημα με τα απλά τόσα χρόνια. Αν και σκέφτομαι ότι άπειρες φορές έχω βρίσει κάποιον με ΧΕΝΟΝ απο το αντίθετο ρεύμα που με τύφλωναν...... - Για το blue & me επίσης θα ήθελα να μάθω αν τελικά όσοι το έβαλαν το χρησιμοποιούν αν και όταν το έιδα η σκέψη μου πήγε σε σύνδεση με φορητό σκληρό μεγάλης χωρητικότητας. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος το έκανε και γενικά εντυπώσεις απο το σύστημα....
Τέλος θα ήθελα να μου πεί κάποιος κάτοχος για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε βροχή με υψηλές ταχύτητες και χρήση φρένων (Ε.Ο ο θεός να την κάνει Πατρών - Αθηνών) γιατί και εμένα με ανησυχούν λίγο οι διαστάσεις των ελαστικών...... (Η ζάντα είναι για WALLPAPER στον υπολογιστή)
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων..........
- Σχλετικά με την ηλιοροφή κρίνω οτι τα 1000 ευρώ είναι πολλά και δεν είμαι σίγουρος εάν αξίζει......
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέο μέλος και βρήκα παρα πολλές πληροφορίες αν μη τη άλλο χρήσιμες. Αύριο θα κάνω την παραγγελία μου για το BRAVO SPORT 150PS, Εγκαταλείποντας το PEUGEOT 307 και επιθυμόντας να το ξεχάσω και γρήγορα με όσα τράβηξα. Τους τέλευταίουν μήνες έψαξα όλη την αγορά και δοκίμασα πολλά μοντέλα φτάνοντας στην επιλογή μου αυτή. Μέχρι και πριν απο 15 μέρες ήμουν μεταξύ 3 μοντέλων μέχρι και 23.000 ευρώ που έχω διαθέσιμα. τα 3 μοντέλα ήταν FIAT BRAVO, VW GOLF και PEUGEOT 308. To GOLF το οδήγησα 2 φορές στην αντιπροσωπεία και μία ενός φίλου κάνοντας την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα και μου φάνηκε κάπως νερόβραστο και τραγικά υπερτιμημένο. Το PEUGEOT δεν το πήγα ταξίδι αλλα με βάση και την προυπηρεσία μου στην φίρμα έχω να πώ ότι οι Γάλλοι πλέον έχουν μια λογική 2 φτιάχνουμε 3 χαλάμε και επίσης μία ιδέα 'i want to be VW'. Αυτο και αν ήταν υπερτιμημένο. Κατέληξα στο BRAVO κάνοντας την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα. Μού έβγαζε το αμάξι όσα ήθελα. Την διαδρομή αυτή έτσι και αλλιώς την θεωρώ το απόλυτο τεστ για να πάρεις αμάξι.............
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν η νέα 149 είναι σαν την ΜΙΤΟ σχεδιαστικά και μεγαλύτερη θα μιλάμε μακράν για το πιο όμορφο αμάξι και θα ζηλέψουμε πολλοί....Οι εντυπώσεις απο την αντιπροσωπεία της Πάτρας είναι καλούτσικες, αν δεν βαριόντουσαν και τόσο οι πωλητές θα ήταν καλύτερες..........
Όσο αφορά το αμάξι το μόνο παράπονο είναι οτι θα περίμενα μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων και όχι 3 χρώματα προσφερόμενα σε πολλές αποχρώσεις.... Θα μπορούσαν να υπάρχουν και κάποια φωτεινά χρώματα που στο συγκεκριμένο σχέδιο του αυτοκινήτου θα ήταν πίνακας ζωγραφικής.........Οι τελευταίες σκέψεις μου είναι σχετικά με τα εξτρά και θα ήθελα την βοήθειά σας....
2)Τα φώτα ΧΕΝΟΝ επίσης θεωρώ ότι είναι ακριβά και επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζουν απλά ε΄πειδή κάνω πάρα πολλα χιλιόμετρα σε εθνική οδό (περίπου 40.000 το χρόνο) ίσως βοηθούσαν αν και δεν είχα και κάποιο πρόβλημα με τα απλά τόσα χρόνια. Αν και σκέφτομαι ότι άπειρες φορές έχω βρίσει κάποιον με ΧΕΝΟΝ απο το αντίθετο ρεύμα που με τύφλωναν...... - Για το blue & me επίσης θα ήθελα να μάθω αν τελικά όσοι το έβαλαν το χρησιμοποιούν αν και όταν το έιδα η σκέψη μου πήγε σε σύνδεση με φορητό σκληρό μεγάλης χωρητικότητας. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος το έκανε και γενικά εντυπώσεις απο το σύστημα....
Τέλος θα ήθελα να μου πεί κάποιος κάτοχος για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε βροχή με υψηλές ταχύτητες και χρήση φρένων (Ε.Ο ο θεός να την κάνει Πατρών - Αθηνών) γιατί και εμένα με ανησυχούν λίγο οι διαστάσεις των ελαστικών...... (Η ζάντα είναι για WALLPAPER στον υπολογιστή)
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων..........
Συμφωνω στην επιλογη του μπραβο,πραγματι πολυ καλο και γρηγορο αμαξι...το μονο που θελω να σου πω να ξερεις σχετικα με τα ξενον ειναι οτι οσες φορες εχεις σιχτιρισει καποιον με xenon,μονο xenon δεν ειχε ...τα γνησια ξενον δεν τυφλωνουν...ολα αυτα που τυφλωνουν ειναι ημιτασιον..καμια επαφη με τα γνησια,στο λεω εγω που ζω καθημερινα με xenon και δεν τα αλλαζω με κανενα αλλο φως για τα υπολοιπα θα σου απαντησουν τα παιδια που ειναι κατοχοι bravo..
-
Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για το Bravo 150 Sport γιατί η σχέση τιμής με όσα προσφέρει φαίνεται αρκετά δελεαστική. Έχω, όμως, κάποιες απορίες/προβληματισμούς:
-
Αρκετοί από εσάς αναφέρατε προβλήματα, π.χ. σβήσιμο ταμπλό, θόρυβος από το τιμόνι, κτλ. 3-4 με πρόβλημα στο forum δεν είναι μικρός αριθμός. Πόσοι έχετε συνολικά το Bravo;
-
Διαβάζω (από τον cosygatos) ότι το κιβώτιο δεν είναι ότι καλύτερο (ασαφές), κάτι που διαπίστωσα κι εγώ σε ένα πολύ σύντομο test drive. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα με αυτό, ποια είναι γνώμη σας;
-
Ποια είναι η γνώμη σας για την οδική συμπεριφορά του; Ο cosygatos γράφει ότι πάει ακριβώς όπου του πεις αλλά ότι δεν έχει 100% πληροφόρηση από το δρόμο. Είναι σαφές; Όταν το στρίβεις έστω και λίγο, καταλαβαίνεις ότι το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στην εντολή σου;
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για το Bravo 150 Sport γιατί η σχέση τιμής με όσα προσφέρει φαίνεται αρκετά δελεαστική. Έχω, όμως, κάποιες απορίες/προβληματισμούς:-
Αρκετοί από εσάς αναφέρατε προβλήματα, π.χ. σβήσιμο ταμπλό, θόρυβος από το τιμόνι, κτλ. 3-4 με πρόβλημα στο forum δεν είναι μικρός αριθμός. Πόσοι έχετε συνολικά το Bravo;
-
Διαβάζω (από τον cosygatos) ότι το κιβώτιο δεν είναι ότι καλύτερο (ασαφές), κάτι που διαπίστωσα κι εγώ σε ένα πολύ σύντομο test drive. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα με αυτό, ποια είναι γνώμη σας;
-
Ποια είναι η γνώμη σας για την οδική συμπεριφορά του; Ο cosygatos γράφει ότι πάει ακριβώς όπου του πεις αλλά ότι δεν έχει 100% πληροφόρηση από το δρόμο. Είναι σαφές; Όταν το στρίβεις έστω και λίγο, καταλαβαίνεις ότι το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στην εντολή σου;
αν και δεν εχω bravo θα σου πω οτι.
1.μικροπροβληματα τυχαινουν σε ολα τα αυτοκινηυτα ειναι θεμα τυχης.
2.το οτι ειναι ασαφες δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο.μην μπερδευουμε το συγχρονιζε με το σαζμαν.
3.απο την στιγμη που ειναι ιταλικο με αρκετα αλογα θα εχει και καλη συμπεριφορα.τωρα αυτο με την 100%πληροφορηση μην ψαχνεις δεν θα βρεις πουθενα σαυτην τη κατηγορια.σημερα τα τιμονια ειναι απλως γρηγορα χωρις αισθηση. -
-
Για την ηλιοροφη δεν ξερω τι να σου πω....κατα την γνωμη μου αξιζει γιατι ευτυχως στην χωρα μας εχουμε πολυ καλο καιρο και θα την ευχαριστηθεις.Τα λεφτα βεβαια ειναι αρκετα αλλα εγω που εβαλα δεν το εχω μετανιωσει!
Το αμαξι ειναι βραχος σε βροχη και στεγνο....Θα πηγαινεις γρηγορα χωρις προσπαθεια ασχετος συνθηκων.
Για ξενον και B&me δεν μπορω να βοηθησω ομως θα βρεις πολλα εδω http://www.fiatforum.com εχει και αρκετους ελληνες.
Καλοριζικο και καλοταξιδικο
Εχει αρκετα χρωματα παντως να διαλεξεις,καφε μπλε μπορντο κοκκινο μαυρο ασπρο γκρι αλλα αφου πας για το σπορ θα πρεπει να παιξεις κατα την γνωμη μου αναμεσα σε μπλε(το καλο!!),μπορντο,ασπρο και μαυρο.
Τελος να ξερεις οτι η ηλιοροφη ειναι της Webasto(ετσι νομιζω γραφεται)και αυτη η εταιρια εφοδιαζει με ηλιοροφες και πολλες premium μαρκες. -
μια βολτα Πατρα-Αθηνα νομιζω οτι θα σε πεισει και σενα φιλε lokatzi για το ποιόν του αυτοκινητου!
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
μια βολτα Πατρα-Αθηνα νομιζω οτι θα σε πεισει και σενα φιλε lokatzi για το ποιόν του αυτοκινητου!Αν γνωρίζεις αντιπροσωπεία που θα δεχτεί να μου δώσει το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα & τη συγκεκριμένη διαδρομή, είμαι όλος αυτιά, εμμμ μάτια ήθελα να πω
-
Αμα στο δωσει καμια αντιπροσωπεια για 5 ωρες προλαβαινεις να πιεις και καφε στο Ριο!
Σοβαρα τωρα τα ερωτηματα σου δεν εχουν ιδιαιτερο νοημα....Και το κιβωτιο και το πως στριβει ειναι σχετικο για τον καθενα και μονο εσυ μετα απο τεστ θα μπορεσεις να ξερεις πως σου φανηκε και αν σε ικανοποιησε η αν τελοσπαντων τα μειονεκτηματα του ειναι λιγοτερα απο τα προτερηματα κατα την γνωμη σου.
Οπως εχεις διαβασει κανεις δεν ειναι δυσαρεστημενος απο την αγορα του εδω μεσα.Προβληματακια βγαζουν ολα τα αυτοκινητα απο τα παμφηνα μεχρι τα πανακριβα!
Παντως για το Μπραβο μεχρι στιγμης δεν εχουν αναφερθει προβληματα αξιοπιστιας.Θυμαμαι εναν μονο που του εσπασε η τουρμπινα στα πρωτα χιλιομετρα αλλα αυτο ηταν καθαρα αστοχια υλικου και αλλαχτηκε στην εγγυηση.
Τι αμαξι εχεις,αν εχεις, τωρα? -
Αυτό της υπογραφής μου, Toyota Corolla G6 1.4 2001.
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
...Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αν η νέα 149 είναι σαν την ΜΙΤΟ σχεδιαστικά και μεγαλύτερη θα μιλάμε μακράν για το πιο όμορφο αμάξι και θα ζηλέψουμε πολλοί....Κάνε ένα ψάξιμο με το Google. Μερικές φωτο που είδα έπαθα πλάκα! Είναι βασισμένη στο Bravo, οπότε έχει αυτό το κομψό σουλούπι, αλλά σε στυλ Alfa Romeo. Απίστευτα όμορφη... Πάντως, να ξέρεις πως μάλλον θα μιλάμε για 24-25000€ για τις βασικές εκδόσεις.
Σχετικά με τα extra:- Την ηλιοροφή την είδα σε αμάξι γνωστού μου, είναι πολύ ωραία αίσθηση να έχεις ανοιχτά τα σκίαστρα μέσα και να φαίνεται ο ουρανός. Εγώ τη βρήκα πάντως περιττή πολυτέλεια.
2)Τα φώτα ΧΕΝΟΝ στο Bravo δεν τα έχω δει, πάντως οι απλοί προβολείς είναι μια χαρά. 700€ για τα XENON μου φαίνονται επιεικώς κλεψιά. - Για το blue & me, αν ακούς πολλά τραγούδια από τη συλλογή σου η ιδέα της μόνιμης σύνδεσης με φορητό σκληρό θα σε κάνει ευτυχισμένο. Εδώ, τα 300€ μου φαίνονται πολύ καλή τιμή.
4)Σε βροχή με υψηλές ταχύτητες και χρήση φρένων (στην ο-θεός-να-την-κάνει-Ε.Ο. Πύργου-Πατρών) δεν κατάλαβα απολύτως κανένα πρόβλημα. Βέβαια, είναι να μην κάνει την υδρολίσθηση και τότε θα καταλάβαινα. Πάντως, το αμάξι είναι πολύ βαρύ, έχει και ESP, δεν το φοβάμαι.
...
- Αρκετοί από εσάς αναφέρατε προβλήματα, π.χ. σβήσιμο ταμπλό, θόρυβος από το τιμόνι, κτλ. 3-4 με πρόβλημα στο forum δεν είναι μικρός αριθμός. Πόσοι έχετε συνολικά το Bravo;
Μη φοβάσαι καθόλου: κοίτα εδώ: http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... tivePortal' target='_blank
Τα ίδια ακριβώς σχόλια είχε το Drive σε τεστ μακράς διαρκείας που είχε (κυκλοφορεί το τεύχος στα περίπτερα, αγόρασέ το να δεις.
Για να σας πάω λίγο πιο μακρυά, σκεφτείτε το εξής: η Fiat έφτιαξε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, με πολύ καλή ποιότητα. Όμως, δεν έχει την ανάλογη φήμη. Άρα, πως να το πουλήσει; Απλά, ζητάει λιγότερα από ότι θα ζητούσε μια WV, μια OPEL κ.ο.κ.. Τελικά, έχουμε μια πολύ καλή προσφορά. Όποιος ξεπεράσει τα στερεότυπα θα βγει κερδισμένος. Εγώ το τόλμησα και ως τώρα αισθάνομαι δικαιωμένος. - Την ηλιοροφή την είδα σε αμάξι γνωστού μου, είναι πολύ ωραία αίσθηση να έχεις ανοιχτά τα σκίαστρα μέσα και να φαίνεται ο ουρανός. Εγώ τη βρήκα πάντως περιττή πολυτέλεια.
Fiat Bravο 2007