-
υπαρχουν κατι ωραιοτατα σπρει που ειναι ειδικα για να καθαριζεις τα ευαισθητα εσωτερικα πλαστικα του αυτοκινητου.Ειναι κατι πολυ μικρα μπουκαλακια που ειναι μονο για λεκεδες οχι για γενικο καθαρισμα.Νομιζω τα ειχα βρει στο Καρφουρ.Δοκιμασε αρχικα με ενα πανι κ νερακι και αμα δεν κανεις δουλεια παρε ενα τετοιο.Και μη φοβασαι...ΤΡΙΨΕ!!!
Το πανι ομως να ειναι καλη ποιοτητα να μην χαραζει.... -
Προχθές το bravo του ξαδέρφου, σταμάτησε να έχει ενδείξεις η οθόνη στον πίνακα οργάνων..
Το έσβησε, το ξαναέβαλε, τιποτα..
Ξανά και ξανά, τίποτα..
Είχε μόνο φωτισμό.
Μόλις έφτασε στον προορισμό του και το κλείδωσε, τότε ξαναεπανήλθαν οι ενδείξεις κανονικά.
Πήρε το παζαρόπουλο, και του απάντησαν ότι κάτι παρόμοιο δεν τους έχει τύχει, καθώς και ότι πρέπει να ευθύνεται κάποια γείωση και όχι κάποιο κόλλημα λογισμικού.
Χθες και σήμερα, όλα καλα.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
65-70; Και εσύ θερμοστάτη που δεν έκλεινε καλά είχες... Στο 16αρι ανοίγει στους 83+/-2 και στο 14αρι μεταξύ 81-85. Όταν η θερμοκρασία πέφτει τόσο πολύ κάτω από το όριο του θερμοστάτη, σημαίνει ότι δεν πάει κάτι καλά. Και το να δουλεύεις συνεχόμενα σε τόσο κρύες θερμοκρασίες δεν έκανε καλό στο μοτέρ...το δικό μου είναι το 16αρι, δεν ξέρω εάν κάτι δεν πάει καλά, αυτό μου το έχουν πει και άλλοι ακόμα και όταν ήταν ήταν στα 50000km, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι τώρα έχει 230000Κm και το μοτέρ ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα οπότε δεν με απασχολεί το θέμα σαν πρόβλημα
-
Προχθές το bravo του ξαδέρφου, σταμάτησε να έχει ενδείξεις η οθόνη στον πίνακα οργάνων..
Ξανά και ξανά, τίποτα..
Είχε μόνο φωτισμό.
Μόλις έφτασε στον προορισμό του και το κλείδωσε, τότε ξαναεπανήλθαν οι ενδείξεις κανονικά.
Πήρε το παζαρόπουλο, και του απάντησαν ότι κάτι παρόμοιο δεν τους έχει τύχει, καθώς και ότι πρέπει να ευθύνεται κάποια γείωση και όχι κάποιο κόλλημα λογισμικού.
Χθες και σήμερα, όλα καλα..Στο δικό μου 2 φορές έσβησε τελείως ο πίνακας οργάνων. Αναγκάστικα να κάνω στην άκρη να σβήσω τον κινητήρα και να τον ξανανάψω για να δουλέψει. Δεν μου το ξαναέκανε και δεν έδωσα σημασία.. Αν το ξανακάνει μια επίσκεψη στη Fiat θα είναι υποχρεωτική.
-
thanks για τις απαντήσεις στο θέμα με τα σημαδάκια,θα δοκιμάσω να τα εξαφανίσω και θα σας πώ αποτελέσματα
-για τη θερμοκρασία: εμένα αφού ζεσταθεί λίγο και φτάσει ο δείκτης στη μέση μένει εκεί και δεν αλλάζει,ανηφόρες,κατηφόρες,βροχές,ζέστες,παγωνιές δεν έχει κουνηθεί ποτέ,τουλάχιστον όσες φορές το πρόσεξα γιατί η αλήθεια είναι οτι δεν το τσεκάρω σε κάθε διαδρομή
-για τις ενδείξεις: μόνο μια φορά σε προσπάθεια να παρκάρω σε κατηφόρα από κακό χειρισμό άρχισε να σκορτσάρει ο κινητήρας και συμπλέκοντας ώστε να πατήσω φρενάκι και να εκτιμήσω ξανά το χώρο που είχε,το φρένο ήταν πολύ σκληρό (αν και έπιανε) και έβγαλε σφάλμα/αποτυχία ενεργοποίησης σε όλα τα ηλεκτρονικά(esp,asr,hill holder),αφήνω το φρένο,τραβάω χειρόφρενο και το φρενάκι επανήλθε σε αίσθηση στα κανονικά επίπεδα,οι ενδείξεις όμως συνεχίζανε στον πίνακα οπότε σβήνω ξαναεκκινώ και όλα οκ -
Δεν είναι καλό σημάδι τα κολλήματα του κοντέρ πάντως... Να έχετε στα υπόψιν σας μην βγάλει κανένα service bulletin η φίατ για καλωδιώσεις.
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Ξανά και ξανά, τίποτα..
Είχε μόνο φωτισμό.
Χθες και σήμερα, όλα καλα..Γεια σου φίλε...
Έκανε τα ίδια και σε μένα...
Στην πρωτη αλλαγη λαδιων το συνδέσανε με τον εγκεφαλο με Ιταλία και το διορθώθηκε.
Πες του να μην ανησυχεί, δεν είναι τίποτα... -
Ο χρήστης rallyegeo2 έγραψε:
Ξανά και ξανά, τίποτα..
Είχε μόνο φωτισμό.
Στην πρωτη αλλαγη λαδιων το συνδέσανε με τον εγκεφαλο με Ιταλία και το διορθώθηκε.
Πες του να μην ανησυχεί, δεν είναι τίποτα...Που το πήγες?
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Ξανά και ξανά, τίποτα..
Είχε μόνο φωτισμό.
Πες του να μην ανησυχεί, δεν είναι τίποτα...Που το πήγες?
Ειμαι απο Τρίκαλα και το πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο
Μόλις το ανέφερα στον ηλεκτρολόγο μου είπε ότι ξέρει το πρόβλημα.
Συνδέομαι λέει με Ιταλία και αυτοί το διορθώνουν.
Μάλλον ήταν στο λογισμικό. -
Το σβήνετε, το ξανανάβετε & όλα καλά; Ρε σεις, Microsoft θα έχει μέσα!
Να κατεβάσουμε όλοι το Service Pack επειγόντως.
(Συνδέονται με Ιταλία και όλα καλά; Ρε, λες;... ) -
Ο χρήστης rallyegeo2 έγραψε:
Ειμαι απο Τρίκαλα και το πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο
Μόλις το ανέφερα στον ηλεκτρολόγο μου είπε ότι ξέρει το πρόβλημα.
Συνδέομαι λέει με Ιταλία και αυτοί το διορθώνουν.
Μάλλον ήταν στο λογισμικό.Είδες Γιώργο ο αντιπρόσωπος στα Τρίκαλα.
On Line απευθείας με Ιταλία.
Μακάρι τα προβλήματα να μείνουν μόνο σε θέματα λογισμικού.
Με μια αναβάθμιση όλα ξεπερνιούνται και εύκολα και γρήγορα!!!! -
Ο παζαροπουλος μου ειπε οτι δεν υπαρχει νέο λογισμικο για το bravo...
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Να κατεβάσουμε όλοι το Service Pack επειγόντως.Αν ήξερες πόσο δίκιο έχεις, δεν θα γελούσες καθόλου!
-
Ο χρήστης (Α)θανάσης έγραψε:
Να κατεβάσουμε όλοι το Service Pack επειγόντως.Αν ήξερες πόσο δίκιο έχεις, δεν θα γελούσες καθόλου!
Να υποθέσω πως αναφέρεσαι στο σύστημα με το Bluetooth...
-
Ναι, στο Blue&me... (Πλάκα έκανα!)
-
Σε αυτό το blue&me δεν παίζει καμιά αναβάθμιση από τότε που βγήκε μπας και λειτουργεί καλύτερα η σύνδεση με το κινητό? Για ελληνικά δεν το συζητάω σιγά μην βγάλουν αλλά η microsoft συνήθως κάθε βδομάδα κάνει 2-3 αναβαθμίσεις στα λειτουργικά της. Στο μαραφέτι αυτό τίποτα?
-
Από την στιγμή που μπλέκει και η Microsoft μέσα έπρεπε να υπάρχει ένα κουμπάκι reset.
Αλήθεια έχει βάλει κανείς αυτό το Blue&me? Μου φάνηκαν πολλά τα 350 που ζηούσαν. Αξίζει καθόλου σαν λειτουργία τουλάχιστον? -
αξιζει σαν λειτουργια σιγουρα,αλλα οχι στα χρηματα που ζητανε...520 για την Δ!
απλα ειναι ενα gadget που στην μεταπωληση θα αποτελει ατου -
εγω το έβαλα μόνο και μόνο για την usb.. 400€ συνολικό κόστος..
το έχω δοκιμάσει μου δούλεψε αλλά δεν το χρησιμοποίω.. η usb δουλέυει πάντως.. -
Είχα αναφέρει παλιότερα ότι ακούω τον τελευταίο καιρό ένα τρίξιμο 'μέσα' από το τιμόνι όταν στρίβω που είναι κάπως ενοχλητικό...αν κ πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία για να ακουστεί..ένας φίλος με το ίδιο πρόβλημα είχε αναφέρει ότι από την αντιπροσωπεία του είπαν ότι πρέπει να παραγγείλουν ένα ανταλλακτικό..υπάρχουν νεώτερα?? Εμένα μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα..είναι κάποια συρματόσχοινα που κάνουν το θόρυβο, θα το ξαναδώ όταν πάω για τα πρώτα λάδια όμως! Όσο για το blue&me προσωπικά μου έχει φάνει χρήσιμο και για το bluetooth και για τη θύρα usb..το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει κάποια από τα αρχεία που γράφω στο usb flash και δεν ξέρω γιατί...
Fiat Bravο 2007