-
Aν και δεν είναι και ό,τι πιο ξεκάθαρο (btw, πρέπει να μάθω τι παίζει με win mob εφαρμογές και πώς μπορώ να τροποποιήσω κάποιες ) αλλά voila ένα απλό logαρισμα...
Peugeot 307 με φρεσκαδούρα θερμοστάτη που ανοίγει στους 89...Plot Θερμοκρασίας+Στροφών μαζί:
Σόρρυ για το οφφτοπικ, αλλά ήταν καλή ευκαιρία.
-
Technical stuff για το Bravo:
http://rapidshare.com/files/157784774/B ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/157800004/B ... 2.rar.html
Χαρακτηριστικα, δεδομενα, διαγνωση βλαβων, πιθανες λυσεις, τεσταρισμα... τα παντα για το Bravo. Απο το τι κανουμε για το τριξιμο στην βαση του καθισματος, μεχρι το κατεβασμα κιβωτιου...
Το application ειναι της FIAT... μαμα πραγματα
-
Καμια άλλη γνώμη???
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Καμια άλλη γνώμη???Μια χαρα ειναι το 225.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Technical stuff για το Bravo:http://rapidshare.com/files/157784774/B ... 1.rar.html' target='_blank
http://rapidshare.com/files/157800004/B ... 2.rar.html' target='_blank
Χαρακτηριστικα, δεδομενα, διαγνωση βλαβων, πιθανες λυσεις, τεσταρισμα... τα παντα για το Bravo. Απο το τι κανουμε για το τριξιμο στην βαση του καθισματος, μεχρι το κατεβασμα κιβωτιου...
Αυτή είναι ανημέρωση .
Μήπως έχεις και για άλλα μοντέλα ........ -
το κατεβασα αλλα πως δουλευει?????
-
αποσυμπίεση ώστε να γίνει το .iso και μετά mount σε virtual drive αν έχεις κάποιο σχετικό πρόγραμμα (πχ daemon tools) ή το καις σε δισκάκι...
-
thanks!!αλλα δεν καταλαβα!το κανω αποσυμπιεση αλλα μενει παλι συμπιεσμενο...
-
(θα) Έχεις πμ...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μήπως έχεις και για άλλα μοντέλα ........
Τσουκ... αυτο μου σφυριξαν και το ποσταρισα...
Αν δω τιποτα παντως... εννοειτε πως θα ποσταρω. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αποσυμπίεση ώστε να γίνει το .iso και μετά mount σε virtual drive αν έχεις κάποιο σχετικό πρόγραμμα (πχ daemon tools) ή το καις σε δισκάκι...Eνα pm και σε μενα παρακαλω
-
Δηλαδη για να καταλαβω , αν παθει κατι το μοτερ(grande punto) και αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασια εγω θα το καταλαβω?Και αν ναι μετα απο ποση ωρα?
Και μενα παντως ο δεικτης μενει παντα σταθερος. -
Technical stuff για το Bravo:http://rapidshare.com/files/157784774/B ... 1.rar.html' target='_blank
http://rapidshare.com/files/157800004/B ... 2.rar.html' target='_blank
Τι φοβερο...μακαρι να ειχε και το δικο μου κατι παρομοιο ...το κατεβασα για να το δωσω στο φιλαρακι μου με το bravo150...θα πεταξει!
-
Μήπως έχεις και για άλλα μοντέλα ........
Τσουκ... αυτο μου σφυριξαν και το ποσταρισα...
Αν δω τιποτα παντως... εννοειτε πως θα ποσταρω.Στο σφυριξαν εεε? Μα ποιος?
http://www.fiatforum.com/bravo/175970-e ... -mjet.html -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Στο σφυριξαν εεε? Μα ποιος?
Μα, η δικη μου πηγη εισαι εσυ αλλα δεν το εριξες στο φορουμ...
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
:offtopicviii:
Δηλαδη για να καταλαβω , αν παθει κατι το μοτερ(grande punto) και αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασια εγω θα το καταλαβω?Και αν ναι μετα απο ποση ωρα?
Και μενα παντως ο δεικτης μενει παντα σταθερος.Οταν θα αρχισει να ανεβαινει θα το δεις ,αναβει και λαμπακι οταν μπει στα κοκκινα ο δεικτης.
-
όσον αφορά τον δείκτη θερμοκρασίας σε σχέση με τα ιταλικά αμάξια να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία από alfa 146 TS
από τότε που το αγόρασα μου έκανε εντύπωση πάντα το γεγονός ότι όταν οδηγούσα σε ανοιχτό δρόμο (εθνική οδό, ή στην Αθήνα αλλά σε στιγμές χωρίς έντονη κίνηση) ο δείκτης θερμοκρασίας ποτέ δεν έφτανε στο μέσο της κλίμακας δηλ τους 90οC, αλλά πάντα βρισκόταν περίπου στους 70 ίσως και στους 65οC, ανάλογα πως το διαβάζει κανείς. Μόνο όταν έμπαινα σε κίνηση και άρχιζα τα σταμάτα - ξεκίνα ανέβαινε ο δείκτης ακόμα και πάνω από τους 90, και μάλιστα εάν κάποιος τον παρατηρούσε καταλάβαινε αμέσως πότε έπαιρνε μπρος το βεντιλατέρ για να κατεβάσει λίγο την θερμοκρασία και μετά - ξανά μανά. Είχα ρωτήσει κάποια άσχετα συνεργεία και κανείς δεν ήξερε να μου πει γιατί συνέβαινε αυτό και μάλιστα με προβλημάτιζαν συνεχώς λέγοντας μου ότι κανονικά αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και ο δείκτης θα έπρεπε να βρίσκεται σταθερά στους 90 και μάλλον κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και ψάξτο κτλ
εγώ πάντως επειδή δεν είχα και χρόνο δεν το έψαξα κατά πως μου έλεγαν καθώς δεν έβλεπα και κανένα πρόβλημα στο αμάξι ούτε στον κινητήρα ούτε πουθενά αλλού και το αμάξι τραβούσε κανονικά και πολύ καλά όσο και να το ζόριζα μέχρι που παίρνοντας και άλλες γνώμες όποτε μου δινόταν η ευκαιρία τελικά ένας μηχανικός μου είπε αυτό που έγραψε και ο grtarifas, ότι δηλαδή αυτό συμβαίνει διότι ο αισθητήρας της θερμοκρασίας σε αυτά τα αμάξια διαβάζει αμέσως την μεταβολή της θερμοκρασίας του κινητήρα και την δείχνει κατευθείαν στον οδηγό και δεν παίρνει μέσους όρους ούτε παρουσιάζει υστέρηση όπως συμβαίνει σε άλλα αμάξια οπότε από τότε δεν ξαναρώτησα για το θέμα και ησύχασα.. -
65-70; Και εσύ θερμοστάτη που δεν έκλεινε καλά είχες... Στο 16αρι ανοίγει στους 83+/-2 και στο 14αρι μεταξύ 81-85. Όταν η θερμοκρασία πέφτει τόσο πολύ κάτω από το όριο του θερμοστάτη, σημαίνει ότι δεν πάει κάτι καλά. Και το να δουλεύεις συνεχόμενα σε τόσο κρύες θερμοκρασίες δεν έκανε καλό στο μοτέρ...
-
Περι θερμοκρασιας απο τα ιταλικα που περασαν απο τα χερια μου:
33= ο δεικτης δειχνει κανονικα ολες της μεταβολες,στα πολυ κρυα επεφτε πολυ χαμηλα οποτε αλλαξα θερμοστατη και απο τοτε ηταν παντα κανονικα.Επηρεαζοταν ομως απο τις στροφες οπως και ο δεικτης της βενζινης
Punto HGT=θερμοκρασια σχεδον αμεταβλητη απο την στιγμη που ζεσταινόταν,παιζει μεσα σε χιλιοστα χωρις να τον επηρεαζουν οι στροφες
Barchetta=δειχνει ολες τις μεταβολες ,το επιβεβαίωσα και απο αλλους ιδιοκτητες οτι εν κινησει πεφτει καπως χαμηλα.
146 1,4 = δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηθελε αλλαγη θερμοστατη γιατι εν κινησει επεφτε στους 60° , την δωσαμε πισω οποτε δεν ασχοληθηκα. -
Νέος και ευτυχής κάτοχος Bravo Sport. Παρελήφθη χθες το μεσημέρι. Πρώτες εντυπώσεις:
- Όχι, δεν είναι GT, πολύ πολιτισμένο, ελαφρά sportif (πράγμα που δε με χαλάει, αντιθέτως, κάτι τέτοιο έψαχνα). Σαφώς πολύ γρήγορο εκεί που το ήθελα -κάτι κωλοεθνικές με νταλίκες να σου κλείνουν τον ορίζοντα και θειάδες να πηγαίνουν πάνω στον άξονα με 80χλμ.
- Είναι πανέμορφο, μέσα έξω. Δε βλέπω σχεδόν κανένα αμάξι στο δρόμο που να μου κινεί το ενδιαφέρον οπτικά σε σχέση με το bravo.
- Δείχνει πολύ ποιοτικό, ειδικά στο σαλόνι. Μόνο τα Peugeot και το Golf (το VIάρι, το Vάρι δεν πιάνει μία μπροστά στο μπράβο) είναι στα ίδια επίπεδα και παραπάνω-λίγο. Ελπίζω η ποιότητα να βγει και στο βάθος του χρόνου.
- Αυτό που δεν περίμενα είναι το αμάξωμα. Πολύ, μα ΠΟΛΥ ΣΤΙΒΑΡΟ! Σαν τανκ το αισθάνομαι!
Μαθαίνω ακόμα τη συμπεριφορά του χωρίς το sport πρόγραμμα. Ελπίζω σε ένα πλατύ χαμόγελο όταν θα πατήσω το μαγικό κουμπί. Μόνα σημεία ανησυχίας ως τώρα: το κιβώτιο δε μου αρέσει- οι αλλαγές είναι κάπως ασαφείς και με αγχώνουν. Δε με προβληματίζει πολύ αυτό πάντως, θα προσαρμοστώ. Το άλλο που με προβληματίζει όντως είναι που το αμάξι είναι ΒΕΝΖΙΝΟΚΑΤΑΒΟΘΡΑ . Θα πρέπει να κινείσαι πολύ νωχελικά για να κάνεις οικονομία. Και με τέτοιο όχημα άντε να κρατηθείς...
Fiat Bravο 2007