-
Για αυξηση της θερμοκρασιας δεν συζηταμε ολοι ξερουμε τι παιζει σε αυτην την περιπτωση.
-
Και κατι βασικο που δεν ανεφερα.το αμαξι το εχω 2 χρονια το πηρα μεταχειρο και δεν ξερω πως λειτουργουσε απο την αρχη για να το συγκρινω γι αυτο και απευθυνομαι στους κατοχους του ιδιου αμαξιου αν ειναι ετσι ο τροπος λειτουργιας του.
-
Ο χρήστης Andone26 έγραψε:
Λοιπον για να το ξαναπω.εντελως απλα.πορεια σε κατηφορα με ταχυτητα μεσα απλα να ρολλαρει το αμαξι οχι νεκρα,μονο φρενο.κατηφορα για καποια χιλιομετρα πεφτει κατω απο την μεση η θερμοκρασια.ξανα γκαζι μετα οπου και ανεβαινει στην μεση.αυτα οσον αφορα τις κρυες σχετικα μερες.τωρα σε πορεια με 5η ταχυτητα με 70 με 80 χλμ για καποια χιλιομετρα μπορει να πεσει λιγο παλι και αν δωσω γκαζι επανερχεται στην μεση.λοιπον παρολα αυτα εγω ρωτησα εαν ειναι φυσιολογικο να πεφτει και να ανεβαινει ο δεικτης ανεξαρτητως πως οδηγαω και που.δεν μιλαω για αυξηση αλλα για την μειωσηΑν δεν πατάς καθόλου γκαζι στην κατηφορα, ναι, είναι φυσιολογικό να κατέβει και οταν ξαναπατήσεις να ξανανεβει. Δεν έχει σχέση με τη μάρκα αλλά με το ζόρισμα του αυτοκινητου. Αν βάλεις 4η και πας στις 5000στροφες θα ανεβει παραπανω απο τη φυσιολογικη. Να ανησυχεις οταν μεινει στο 0 ο δείκτης ή ανεβει στα κόκκινα ή παίζει 'βιολι' ο δείκτης.
-
Οχι φιλε μου, δεν ειναι φυσιολογικο να κατεβαινει η θερμοκρασια, δεν χρειαζεται να το ξαναπουμε ουτε να το αναλυσουμε.
Η θερμοκρασια θα επρεπε να μενει σταθερη. Το πιο πιθανο ειναι να κολλαει ανοιχτος ο θερμοστατης.Πως το καταλαβαινεις μπακαλιστικα? Αν αργει να ζεσταθει το πρωι, δηλαδη αργει να πιασει την θερμοκρασια λειτουργιας, αυτη στην οποια μενει σταθερη. Αν ηταν χειμωνας θα το εβλεπες πιο γρηγορα, τωρα με πιο ζεστο καιρο παιρνει λιγωτερο χρονο να ζεσταθει και μπορει να μην το καταλαβεις ευκολα αλλα αν πας σε συνεργειο πολυ απλα θα το δουν απο την σωληνα που βγαινει απο τον θερμοστατη αν με κρυο κινητητα εχει ροη αντιψυκτικου προς το ψυγειο.Αν εχει φταιει κατα κυριο λογο ο ερμοστατης που μενει ανοιχτος.Το αλλο βεβαια γαι να το καταλαβεις ειναι αν σε ανοιχτο δρομο η θερμοκρασια πεφτει απο το σημειο σταθερης ενω θα επρεπε να μενει σταθερη. -
Παντελη σε ανοιχτο δρομο και τωρα με τις ζεστες δεν κουνιεται η βελονα αν παω σταθερα.μαλλον θα αλλαξω εναν θερμοστατη με καινουρια αντιψυκτικα κλπ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.απο τιμες και μαρκα ξερουμε?
-
Ναι, αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις τον κρυο αερα και περιβαλλον του χειμωνα για να το ψυχει περισσοτερο. Οπως και ναχει ομως θα πρεπει να πας πρωτα σε συνεργειο της Φιατ για να διαπιστωθει οτι ειναι θερμοστατης και εφοσον ειναι θα σου πουν και αυτοι τι υπαρχει original και τι aftermarket.
-
Παντελη σε ανοιχτο δρομο και τωρα με τις ζεστες δεν κουνιεται η βελονα αν παω σταθερα.μαλλον θα αλλαξω εναν θερμοστατη με καινουρια αντιψυκτικα κλπ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.απο τιμες και μαρκα ξερουμε?Αν ήταν χειμώνας με χιόνια κλπ θα το έβλεπες αμέσως.Δεν θα ανέβαζε θερμοκρασία με τίποτα και θα είχες και μεγαλύτερη κατανάλωση γιατί θα δούλευε κρύο.
-
Παντελη σε ανοιχτο δρομο και τωρα με τις ζεστες δεν κουνιεται η βελονα αν παω σταθερα.μαλλον θα αλλαξω εναν θερμοστατη με καινουρια αντιψυκτικα κλπ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.απο τιμες και μαρκα ξερουμε?ΓΕΝΙΚΑ Σε οποιοδηποτε αμαξι σε κατηφορα βγαλεις ταχυτητα ή αφησεις το γκαζι η θερμοκρασία νερού πέφτει. Στην περιπτωσή σου Andone αν σου κολλησε, τότε είναι ανοιχτός επειδη με το χουφτωμα δεν νομιζω να το καταλαβεις αλλαξεν τον και ας μην θελει. Το κόστος είναι ξεκιναει απο 35-65 και ανεβαινει αναλογα το μαγαζι. Τι φοράει μαμα φαντάζομαι δεν ξέρεις...Εγω θα σου προτεινω Valeo. Ποσα χλμ έχει το αμαξι;
-
Λογικα τον μαμα θα εχει πανω.ειμαι 80000 τωρα.
-
καλησπέρα,μια διευκρίνηση γιατί είμαι άσχετος
πήγα σε συνεργείο τα παρακάτω τακάκια της ate για τοποθέτηση:
http://www.onparts.gr/fiat-bravo-ii-198 ... 39832.htmlκοίταξα εξωτερικά το τακάκι μετά την αλλαγή και γράφει 'GALFER 3404 LC',δεν θα έπρεπε να γράφει 'ΑΤΕ';
επεξεργασία:
ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες διάβασα ότι η ΑΤΕ είναι θυγατρική της GALFER -
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να βάλω ένα καλώδιο στην aux θύρα που έχει το μπράβο για να μπορώ να παίζω μουσική με το spotify από το κινητό.
Βρήκα στο eBay τα απαραίτητα http://www.ebay.co.uk/itm/KIT-MP3-AUX-i ... 2a3a9455b7
και οδηγίες εδώ http://www.fiatforum.com/bravo/224536-fitting-aux.html
Το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα;
Αυτό που με καίει είναι πως θα κάνω την τρύπα δίπλα από τον αναπτήρα. Έχουν ρωτήσει αρκετοί στο παραπάνω θέμα, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση.
Ευχαριστώ!
-
Πολύ καλό! Αν το έκανες, δώσε info. Φαίνεται πολύ εύκολο πάντως. Και είναι τζάμπα, τώρα έτσι όπως είναι δε μπορείς να παίξεις τίποτα από εξωτερική πηγή (αφού δεν έχει και bluetooth).
Θα πεταχτώ μια βόλτα από τη FIAT να ρωτήσω πλάκα πλάκα και θα ενημερώσω. -
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω!
Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου και κοιτάζω έντονα την πιθανότητα αγοράς ενός bravo sport.
Κατ'αρχήν να πω ότι έχω διαβάσει από την αρχή το τόπικ με εξαίρεση ένα διάστημα από την 500 μέχρι την 800 σελίδα για να μην επαναλαμβάνομαι και διαπίστωσα την ..... δυσαρέσκεια των κατόχωνΈχω δυο ερωτήσεις να κάνω.
Το αυτοκίνητο έχει κάτω από τον τεμπέλη χώρο που λειτουργεί σαν ψυγείο????
Στην λύση με το κούμπωμα καλωδίου aux στο εργοστασιακό hu πώς θα κάνουμε την τρυπίτσα δίπλα στον αναπτήρα και είναι εφικτό να ''φτιάξουμε'' ένα απλό καλώδιο με την φίσα που βλέπουμε στο ebay ή αναγκαστικά πάμε σε αγορά από εκεί??
Επίσης με το subwoofer τι γίνεται? Υπάρχει σε ΟΛΑ προεγκατεστημένο το καλώδιο στο πορτμπαγκαζ?Ευχαριστώ
-
Κάτοχοι..... που είστε ρε παιδιά??????
-
Για τη ...δυσαρεσκεια, σε φορουμ αυτοκινητων το 90% ειναι για προβληματα. Αυτος που δεν εχει προβλημα απλα δεν γραφει, τι να γραψει αλλωστε! Μην το φοβασαι, ολα τα αυτοκινητα αυτου του τυπου, δηλ τουρμπο, φουλ εξοπλισμενα κλπ ολο και κατι ψιλο θα εχουν. Το δικο μου το 150αρι, δεν μου εβγαλε τιποτα απο τοτε που το πηρα, μεταχ με 70 χιλ χλμ,
και ειναι αριστο απο πασης αποψεως. Αυτοκινητα ειναι και κατι να βγαλουν τελικα ειναι μεσα στην υπαρξη τους. Αν το εχεις τσεκαρει και ειναι ενταξει το αυτοκινητο παρε το, ειδικα η sport εκδοση ειναι υπερπληρης. Για μενα που ειχα και Γκολφ 5αρια το Bravo με αφησε πολυ πιο ικανοποιημενο, απο θεση οδηγησης που για μενα ειναι κορυφαια, ανεση, πορτμπαγκαζ, επιδοσεις, καταναλωση αλλα και εμφανιση.Ειναι το πιο παρεξηγημενο αυτοκινητο της κατηγοριας του και δεν προβληθηκε οσο του αξιζε.Για μενα ειναι διαχρονικη αξια, και μετα απο λιγα χρονια, παλι αξιοπρεπεστατο απ[ο πασης απ[οψεως θα ειναι. Εγω δεν εχω το Sport οποτε δεν μπορω να σου πω ουτε για τεμπελη ουτε για ψυγειο αν και αυτο πρεπει κανονικα να ειοναι στο ντουλαπακι του συνοδηγου, και φυσικα δεν μπορω να σου πω ουτε για τις τρυπιτσες ουτε για το αν υπαρχει προεγκατασταση sub στο πορτμπαγκαζ, λιγο χλωμο το βλεπω αλλα αυτο γινεται ευκολα απο ειδικο ουτως η αλλως και με μικρο κοστος. -
Έχω το t-jet 120 emotion και ο χώρος κάτω από τον τεμπέλη ψύχεται ή θερμαίνεται ανάλογα της επιλογής σου στο κλιματιστικό. Το ίδιο ισχύει και για το ντουλαπάκι εφόσον ενεργοποιήσεις τον εσωτερικό διακόπτη για παροχή αέρα.
Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλα τα bravo με αποθηκευτικό χώρο κάτω από τον τεμπέλη.
Υ.Γ.Πολύ καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο. -
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρύνηση διότι δεν ήξερα ακριβώς την λειτουργία!
Φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο ιδία για τους μήνες με υψηλή θερμοκρασία.Δεν ξέρω βέβαια στην πράξη πόσο αποτελεσματικό είναι..@ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ : Παρεξήγησες το πνέυμα μου! Διαβάζοντας τόσες σελίδες στο παρόν τόπικ κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένους κατόχους διακρίνω,ιδία σε σύγκριση με διάφορες άλλες ''αξιόπιστες'' και επώνυμες ευρωπαϊκές μάρκες. Για αυτό και τα γέλια στο τέλος της συγκεκριμένης πρότασης.
-
Καλησπέρα
Θα κάνω 2 ακόμη ερωτήσεις
Κατ αρχήν προς τους κατόχους του Sport 150 τι λάστιχα προτείνετε??
2ον γνωρίζει κάποιος πώς θα μπορούσα να ''κουμπώσω'' ένα απλό καλώδιο ήχου L-R που να καταλήγει σε rca στα πινάκια του radiocd όπως το παρακάτω??
Youtube VideoΕυχαριστώ
-
Ο χρήστης uprising3 έγραψε:
......Sport 150 τι λάστιχα προτείνετε??http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-2.htm
-
Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ.Εδώ κι αρκετό καιρό χάνω παραφλού και συμπληρώνω.Είδα κάτω από τα κολάρα αρκετό νερό.Είδα λάδια...Μαύροκίτρινα είναι.Έβγαλα μπουζί δεν φαίνεται να περνάνε νερά. Μήπως πρέπει να κάνω εξαέρωση μετά το συμπλήρωμα;;Να το δοκιμάω κι αυτό.Μπορεί να πει κάποιος αναλυτικά πως γίνεται όμως γιατί δεν έχω ιδέα...Μιλάω για Bravo t jet 150ps.
Fiat Bravο 2007