Κοιτά, τα ιταλικά όντως δεν έχουν και την καλύτερη φήμη για την αντοχή τους, αλλα σήμερα όλα αυτα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ούτε οι Γερμανοί είναι αυτοί που ήταν, ούτε οι Ιταλοί το παλιό χάλι, οι Κορεάτες γίνονται οι νέοι Ιάπωνες κοκ. Όταν το ιταλικο μας έχει Γερμανικά ηλεκτρονικά και το γερμανικό του πατερα μου ιταλικά, άντε βρες άκρη... Δυστυχώς, τα μεταχειρισμένα είναι ρωσική ρουλέτα: μάλλον θα είναι μια χαρα, αλλα μπορει και να κάνει και το μπαμ![/quote]
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ πριν αγοράσω μεταχειρισμένο,ήθελα απαραίτητα να είναι μοντελο του 2008+ και να έχει και λίγο ψυχή ( με είχε κάψει το αναιμικό Focus 1.4 που είχα...).Με αυτά τα δεδομένα ιαπωνικά (auris 1.6 ,civic 1.8 κτλ) και γερμανικά (golf tsi,octavia,astra 1.4t,focus 1.6),έπαιζαν απο τα 9κ το ελάχιστο και πάνω.To Bravo ανέκαθεν μου άρεσε πολύ και αφου και τα γερμανικά και τα ιαπωνικά πλέον προβλήματα βγάζουν (σύμφωνα με γνώμες απο διάφορα forum) και μάλιστα με ποοοολύ πιο ακριβά ανταλλακτικά είδα και το bravo που πήρα που ήταν σε καλή κατάσταση (εξωτερικά αλλα κυρίως εσωτερικά που έχω και μια ιδιοτροπία παραπάνω γιατι δεν μπόρώ να είμαι σε αυτοκίνητο που μέσα έιναι κοτέτσι και συνήθως η χρήση του εσωτερικού μαρτυρά και το κατα πόσο είναι κανίβαλος ο άλλος η όχι) σε πολύ καλή τιμή και λέω δεν γ@@%^#ται ας λένε οτι θέλουν οι φήμες,μου αρέσει και θα το πάρω.Ετσι και άλλιως συνήθως κατι σάψαλα 25ετίας που κυκλοφορούν ακόμα με +400κ χλμ είναι συνήθως punto,alfa romeo κτλ ενώ τόσο παλιά ιαπωνικά η γερμανικά δεν βλέπεις...