-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είσαι ΤΘ ναι, δικός σας κι εγώ.Μια φορά ΜΑΥΡΟΣ πάντα ΜΑΥΡΟΣ
-
216 χλμ με μεση ταχυτητα 89χλμ καταναλωση 6λιτρα/100χλμ,θα ηταν και λιιιιιιγο μικροτερη αν δεν υπηρχαν 3-4 βαρβατα ανοιγματα.....βέβαια άν έχεις συνηθίσει να 'παίζεις' με το Bravo θέλει πολύ υπομονή.....
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
216 χλμ με μεση ταχυτητα 89χλμ καταναλωση 6λιτρα/100χλμ,θα ηταν και λιιιιιιγο μικροτερη αν δεν υπηρχαν 3-4 βαρβατα ανοιγματα.....βέβαια άν έχεις συνηθίσει να 'παίζεις' με το Bravo θέλει πολύ υπομονή.....Καλή επίδοση για τον 'αρχαίο' tjet.
-
Μπορεί να πέσει λίγο ακόμα πιστεύω......
Ξέρει κανείς συνεργείο,όχι απαραίτητα εξουσιοδοτημένο, εξειδικευμένο και έντιμο στην περιοχή Χχαλκίδα Αυλώνα και γύρω γύρω για το σέρβις των 60.000 και ότι άλλο προκύψει;Γτ μάλλον στην αντιπροσωπεία θαμας πιάσουν τον λοκω...... -
Γαλάτσι σου κάνει?
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
216 χλμ με μεση ταχυτητα 89χλμ καταναλωση 6λιτρα/100χλμ,θα ηταν και λιιιιιιγο μικροτερη αν δεν υπηρχαν 3-4 βαρβατα ανοιγματα.....βέβαια άν έχεις συνηθίσει να 'παίζεις' με το Bravo θέλει πολύ υπομονή.....Δεν μπορω να καταλαβω πως πετυχαίνεται τετοιες καταναλωσεις Εγω με πολυ ελαφρο ποδι, και πολυ συνετη οδηγηση, δεν μπορω να πέσω κάτω απο 6,5
Αρχιζω να πιστευω πως ο 120αρις με τον 150αρι εχουν διαφορες, με τον 150αρι κερδιζει ειδικα στο cruising...
-
Θελω να το δω αυτο το ελαφρυ ποδι
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θελω να το δω αυτο το ελαφρυ ποδιSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Δεξια ,στο βαθος! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεξια ,στο βαθος! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεξια ,στο βαθος!
Αυτο που ειναι σε πρωτο πλανο ειναι για το συμπλεκτη
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
216 χλμ με μεση ταχυτητα 89χλμ καταναλωση 6λιτρα/100χλμ,θα ηταν και λιιιιιιγο μικροτερη αν δεν υπηρχαν 3-4 βαρβατα ανοιγματα.....βέβαια άν έχεις συνηθίσει να 'παίζεις' με το Bravo θέλει πολύ υπομονή.....
Δεν μπορω να καταλαβω πως πετυχαίνεται τετοιες καταναλωσεις Εγω με πολυ ελαφρο ποδι, και πολυ συνετη οδηγηση, δεν μπορω να πέσω κάτω απο 6,5
Αρχιζω να πιστευω πως ο 120αρις με τον 150αρι εχουν διαφορες, με τον 150αρι κερδιζει ειδικα στο cruising...
σε πόλη και χειμώνα ξεχασέ το...
θες καλοκαιράκι 35+ βαθμούς , cc στα 110... άραγμα... ύπνος...
ε, εκεί πέφτεις και κάτω από 6...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αυτο που ειναι σε πρωτο πλανο ειναι για το συμπλεκτη
Πολύ βαρύς πρέπει να είναι
Για χαμηλή κατανάλωση σε tjet , συνιστάται οδηγικό στυλ που να περιλαμβάνει αυστηρά αλλαγές max στις 2000στρ/λ , γρήγορο πέρασμα απ όλες τις ταχύτητες (αν μάλιστα παραβλέψεις και 1-2 ακόμη καλύτερα) , η βελόνα του στροφόμετρου να μην ξεπερνά τις 3000στρ/λ , ρολλάρισμα χωρίς το πόδι στο γκάζι , σπάνια χρήση του φρένου , απαγόρευση βίαιων επιταχύνσεων και φυσικά να είναι ευνοικό το φυσικό περιβάλλον στο οποίο κινείται το όχημα.
Κοινώς -
Ακριβώς ότι είπε ο Κωνσταντίνος....Και σκέψου ότι μπο΄ρούσε να είναι και λίγο πιο χαμηλά η κατανάλωση,κι ο δρόμος του΄'αχιστον από Αίγιο μέχρι να μπω Αττική οδό δεν είναι κι ότι καλύτερο......
-
Με τον τρόπο οδήγησης που περιγράφει ο Κωνσταντίνος, στο κομμάτι Κόρινθος-Αθήνα, η κατανάλωση έχει πέσει και στα 5,8 (με 120άρη κινητήρα). Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο κόφτης στη θέση του συνοδηγού, που αρέσκεται να κρατάει και την πόρτα σε ταχύτητες άνω των 80km/h (τα ξέρετε λίγο-πολύ όλοι) με έχει κάνει να εξοικονομώ αρκετά ευρώ κάθε Σ-Κ. Ευτυχώς που η διαδρομή είναι μικρή...
-
@sixoremenos , απαπά! πολύ χαμηλά ρυθμισμένος είναι ο δικός σου.
Ευτυχώς ο δικός μου ενεργοποιείται μόνο μετά από 2-3 στροφές στα ορεινά. Στην ΕΟ παθαίνει βραχυκύκλωμα.
Πάντως ευτυχώς που υπάρχουν και εξοικονομούμε μερικά €. -
60.300 χλμ και 4+ χρόνια κυκλοφορίας για το 120άρι μου και έφτασε η ώρα για γενικό και πολυδάπανο service
άλλαξα τα εργοστασιακά conti sport contact 3 με τα conti sport contact 5 στα 520 ευρώ (με ευθυγράμμιση μέσα στην τιμή).Τα λάστιχα έχουν ημερομηνία παραγωγής την πρώτη εβδομάδα του σεπτέμβρη και ο λαστιχάς μου είπε να μην τα ζορίζω για κάποιο διάστημα γιατί είναι φρέσκια η γόμα και θα φθαρούν γρήγορα,επίσης μου τόνισε πως το ιδανικό λάστιχο είναι γύρω στο εξάμηνο από τότε που παράχθηκε αλλά πάντα σε καλές συνθήκες αποθήκευσης
το service έγινε στον σαρακάκη (πρώτη φορά,μέχρι τώρα τα έκανα στον παζαρόπουλο)
αλλαγή λαδιών,τους πήγα τα selenia star pure energy,5w-40,acea c3 αφού δεν βρήκα τα kpe που έπαιρνα πάντα,αλλά και αυτοί βάζουν τα selenia (υπάρχει stand στην αποθήκη με όλη τη γκάμα των selenia)
αλλαγή μπουζί
αλλαγή φίλτρου αέρα,φίλτρου λαδιού,φίλτρου καμπίνας
αλλαγή ιμάντα χρονισμού και τεντωτήρα
αλλαγή ιμάντα δυναμό και τεντωτήρα
αλλαγή αντλίας νερού (άντεχε κι άλλο αλλά το κόστος να αλλαχθεί μόνη της μετά ήταν τριπλάσιο)
αλλαγή μπαταρίας 60AH (το ζητησά εγώ προληπτικά για να μη με αφήσει ξαφνικά πουθενά)
paraflu up,στεγανοποητικό,τσιμούχαέχω πολύ συχνά ένα θόρυβο/τρίξιμο στην κολώνα του οδηγού αλλά το κάνανε μια βόλτα και δεν ακουγότανε,βασικά καταλήγω ότι τρίζει το πλαστικό στη βάση της κολώνας αφού αν το πιέσω με το χέρι κάνει αυτόν το θόρυβο
μου 'μοντάρανε' τον προφυρακτήρα μπροστά αφού πρίν καιρό κάποιος με βρήκε στο πάρκαρε-ξεπάρκαρε και είχε καβαλήσει ελαφρώς από τη μια μεριά
έγινε κι ένας έλεγχος στο πεντάλ του συμπλέκτη που τρίζει λίγο κατά την αργή επαναφορά αλλά δεν είναι κάποιο πρόβλημα(μάλλον σκόνες στο υδραυλικό σύστημα)σύνολο ανταλλακτικά και εργασία 690 ευρώ
οι ζάντες έχουν αρκετά σημαδάκια από τα πεζοδρόμια στη νίκελ επιφανειά τους αλλά δεν ξέρω αν και πως μπορώ να τις 'συμμαζέψω' και κυρίως αν αξίζει
μηδένισα το trip και έκανα μια διαδρομή 25 χιλιομέτρων κατά την οποία σε αντίστοιχες συνθήκες κίνησης έχω κατανάλωση 8.5-9,αυτή τη φορά όμως χωρίς επιταχύνσεις,με αλλαγές στις 2000-2500 στροφές και σταθερή ταχύτητα,είδα μέση κατανάλωση όταν έφτασα 5.7.Τελευταία το επιτάχυνα αρκετά και δεν πρόσεχα και πολύ το θέμα κατανάλωση και είχα σταθερά γύρω στο 9-9.5
-
Ο χρήστης Swing49 έγραψε:
ο λαστιχάς μου είπε να μην τα ζορίζω για κάποιο διάστημα γιατί είναι φρέσκια η γόμα και θα φθαρούν γρήγορα,επίσης μου τόνισε πως το ιδανικό λάστιχο είναι γύρω στο εξάμηνο από τότε που παράχθηκε αλλά πάντα σε καλές συνθήκες αποθήκευσηςΝα μην αλλάξεις λαστιχά! Ξέρει ο άνθρωπος τη δουλειά του!
-
60.300 χλμ και 4+ χρόνια κυκλοφορίας για το 120άρι μου και έφτασε η ώρα για γενικό και πολυδάπανο service....'σύνολο ανταλλακτικά και εργασία 690 ευρώ'
Λάστιχα : καλή τιμή - καλό ελαστικό.
Αντλία νερού : γιατί? είχε κάποιο θέμα?Προσωπική άποψη : θα μπορούσες να μεταχρονολογήσεις το κόστος αλλαγής των ιμάντων (+7έως10000χλμ) .
Καλά χιλιόμετρα.
-
η αντλία νερού άντεχε να βγάλει κι άλλα χιλιόμετρα αλλά αν την άλλαζα αργότερα θα πλήρωνα πολύ περισσότερα (λόγω χρέωσης εργασίας),τώρα που ανοίξανε το αμάξι για τους ιμάντες αντικαταστάθηκε με πολύ μικρότερο κόστος (γύρω στα 15 ευρώ εργασία +75 που έκανε η αντλία)
οι ιμάντες μου είπαν ότι χρειαζόταν αλλαγή κυρίως λόγω των 4+ χρόνωνπολλά χρήματα αλλά πέσανε όλα μαζεμένα και στις αντιπροσωπείες η χρέωση είναι πάντα τσουχτερή,πχ μόνο η μπαταρία με την εργασία βγήκε 95 ευρώ
-
πολλά χρήματα αλλά πέσανε όλα μαζεμένα και στις αντιπροσωπείες η χρέωση είναι πάντα τσουχτερή,πχ μόνο η μπαταρία με την εργασία βγήκε 95 ευρώ
πριν ειχε την μπαταρις της magneti marelli? γιατι μου φαινεται περιεργο αν κρατησε 4 χρονια, εχω ακουσει οτι πανω απο 2ετια δεν βγαζουν!
η αντιπροσωπεια τι μαρκα μπαταρια σου εβαλε?
Fiat Bravο 2007