-
ezzypelias Αποσύνδεσε τους πόλους για κανένα μισάωρο και ... βλέπουμε.
-
Πρωί πρωί βρήκα τον υπολογιστή στην οθόμη του 'startup recovery' και δεν ξεκολλάει με τίποτα... ούτε system restore, ούτε restart, ούτε λουκουμάκι, τίποτα...
Κοίτα να δεις που έχουμε το ίδιο πρόβλημα...
-
Λοιπον σημερα το μεσημερακι εβγαλα το αρνητικο πολο της μπαταριας για κανα 2ωρο μιας και μετα πηγα για δουλειες οταν το ξαναεβαλα το USB δουλευε κανονικα οπως και τα σχετικα πληκτρα.Παρενεργειες: αφου εσβησαν τα στοιχεια απο το Trip Computer (τα εχασε ολα δυστυχως) εμφανισε ESP off και Hill Holder Off αλλα μου ειπε ο μηχανικος μου που τον πηρα τηλ εν στασει να κοψω το τιμονι ολο δεξια και ολο αριστερα και θα φυγει η ενδειξη οπως και εγινε. Το μονο που εμεινε ειναι οτι στο παραθυρο του οδηγου ενω το παραθυρο κατεβαινει μονοκομματα κατω δεν ανεβαινει μονοκομματα πρεπει να πατας το κουμπι συνεχομενο ενω στον συνοδηγο ολα κανονικα.Αλλα αυτο ειναι αμελητεο οσο για την ενδειξη περι καμμενης λαμπας εμπροσθιου φως ομιχλης δεξιου θα το δω το βραδυ αν εφυγε.Ειδωμεν..
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Το μονο που εμεινε ειναι οτι στο παραθυρο του οδηγου ενω το παραθυρο κατεβαινει μονοκομματα κατω δεν ανεβαινει μονοκομματα πρεπει να πατας το κουμπι συνεχομενο ενω στον συνοδηγο ολα κανονικα.Από τη θέση του οδηγού (και με αναμμένη μηχανή, ή έστω γυρισμένο το κλειδί στην πρώτη σκάλα) κράτα πατημένα τα κουμπιά των παραθύρων οδηγού συνοδηγού για αρκετά δευτερόλεπτα (5 τουλάχιστον). Δε θυμάμαι αν πρέπει να τα πατήσεις προς τα κάτω (με κατεβασμένα τα παράθυρα) ή προς τα πάνω (με ανεβασμένα τα παράθυρα. Νομίζω προς τα κάτω...
-
Αν ισχύει,που λογικά ετσι είναι,το ίδιο με την δέλτα,κρατα πατημενο το κουμπί στο κλείσιμο κοντά στα πέντε δευτερόλεπτα και ας έχει κλείσει το παράθυρο.ετσι θα ξαναδουλεψει το αυτόματο.αν δεν πετύχει ξανακανε το για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Το μονο που εμεινε ειναι οτι στο παραθυρο του οδηγου ενω το παραθυρο κατεβαινει μονοκομματα κατω δεν ανεβαινει μονοκομματα πρεπει να πατας το κουμπι συνεχομενο ενω στον συνοδηγο ολα κανονικα.
Από τη θέση του οδηγού (και με αναμμένη μηχανή, ή έστω γυρισμένο το κλειδί στην πρώτη σκάλα) κράτα πατημένα τα κουμπιά των παραθύρων οδηγού συνοδηγού για αρκετά δευτερόλεπτα (5 τουλάχιστον). Δε θυμάμαι αν πρέπει να τα πατήσεις προς τα κάτω (με κατεβασμένα τα παράθυρα) ή προς τα πάνω (με ανεβασμένα τα παράθυρα. Νομίζω προς τα κάτω...
σωστος, αλλα νομιζω ειναι προς επανω... ετσι εχω ακουσει!
το εκανα κ εγω στο punto για 5+ δευτερολεπτα και δουλεψε οκ! -
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Αν ισχύει,που λογικά ετσι είναι,το ίδιο με την δέλτα,κρατα πατημενο το κουμπί στο κλείσιμο κοντά στα πέντε δευτερόλεπτα και ας έχει κλείσει το παράθυρο.ετσι θα ξαναδουλεψει το αυτόματο.αν δεν πετύχει ξανακανε το για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνωSent from my iPad using Tapatalk HD
ναι φιλε το ιδιο απο delta ειναι! και εμενα κατοχος delta μου ειχε πει αυτο το tip, σε ολο το group ισχυει αυτο!
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Αν ισχύει,που λογικά ετσι είναι,το ίδιο με την δέλτα,κρατα πατημενο το κουμπί στο κλείσιμο κοντά στα πέντε δευτερόλεπτα και ας έχει κλείσει το παράθυρο.ετσι θα ξαναδουλεψει το αυτόματο.αν δεν πετύχει ξανακανε το για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω
ναι φιλε το ιδιο απο delta ειναι! και εμενα κατοχος delta μου ειχε πει αυτο το tip, σε ολο το group ισχυει αυτο!
Χε χε χε! Ισχύει και σε άλλα group. Εγώ το πρωτοδοκίμασα και δούλεψε στο Opel Astra του '95...
-
Ενταξει παιδια το εκανα και επανηλθε η αυτοματη λειτουργια και στο παραθυρο του οδηγου.Εΰχαριστω..
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Χε χε χε! Ισχύει και σε άλλα group. Εγώ το πρωτοδοκίμασα και δούλεψε στο Opel Astra του '95...
Επίσης σε opel astra του 1999 και opel corsa του 2007...
-
-
Αισθητήρες ηλιοφάνειας για τον κλιματισμό μάλλον.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Αισθητήρας αυτόματων προβολέων (αισθητήρας χαμηλού φωτισμού) σε όποια το έχουν σαν standard εξοπλισμό.
Για τα υπόλοιπα είναι απλά ένα καπάκι ....
-
Αισθητήρας-αισθητήρας ..... μα τι άσχετοι που είστε!
Αισθητήρας είναι μεν , αλλά οχι για αυτό που λέτε.
Είναι το σημείο G της [spoiler:36th8p2f][/spoiler:36th8p2f]
-
Αυτο που λεει ο Κωνσταντινος θα ναι τοτε γιατι δεν εχω αυτοματα φωτα.
-
-
ω ρε φαντασία που έχετε
κεραία για το κεντρικό κλείδωμα με τλμ είναι
το ξέρω σας γείωσα...
-
Μα πραγματικα μας γειωσες εγω νομιζα καπου στο καθρεπτη οτι θα ηταν αυτο
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Μα πραγματικα μας γειωσες εγω νομιζα καπου στο καθρεπτη οτι θα ηταν αυτοO Σακαφλιάς, του οποίου είναι η δουλειά του, μάλλον ξέρει καλύτερα.
-
Μηχανικός στα κεντρικά του σφακιανακη μου το είπε την ώρα που κουμπωνε ένα ίδιο σε μιτο
Fiat Bravο 2007