-
Σκορδόψωμο! Διώχνει και τα βαμπίρια...
-
To σκόρδο είναι πλέον πολυτέλεια , ξεχάστε το
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
To σκόρδο είναι πλέον πολυτέλεια , ξεχάστε τοΔΑΝΕΙΖΩ σκορδο!
Αποπληρωμη σε 200 ατοκες δοσεις!!!
Κωστα μην ανησυχεις ρε εγω ειμαι εδω!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
To σκόρδο είναι πλέον πολυτέλεια , ξεχάστε το
ΔΑΝΕΙΖΩ σκορδο!
Αποπληρωμη σε 200 ατοκες δοσεις!!!
Κωστα μην ανησυχεις ρε εγω ειμαι εδω!
Δεν έχω πίεση καρδιά μου
-
5-40 Acea 3, εκτός των σπάνιων και 'παμφθηνων' Selenia KPE... εχουμε κάτι αλλο για προταση... εννοώ που να υπάρχει κιολας στην αγορά.
Tradewind & G-Market τιποτα γενικώς απο 5-40 C3... αρχιζω να απορώ τι βάζουν στα συνεργια
-
Υπάρχουν στο gmarket τα καινούρια Aral Hightronic 5w-40 (και όχι μόνο αυτά) που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Fiat που θες.
-
Ο χρήστης kikoman έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Χαίρομαι που γίνομαι μέλος της παρέας σας! Είμαι και εγω κάτοχος ενός fiat bravo 1.4 150hp εδώ και τρισίμιση χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω διανύσει 55,000klm. Μόλις πριν λίγες μέρες μου εμφανίστηκε έντονο τράνταγμα του μποροστινού δεξιού τροχού που εν τέλει στην αντιπροσωπεία διαπιστώθηκε ότι είναι λόγο προβλήματος στο ημιαξόνιο. Αλλάχθηκε το δεξιό με καινούργιο αλλά δυστυχώς ένα ελάχιστο αλλά διακριτό τράνταγμα σε μεγάλες ταχύτητες εμφανίστηκε στην αριστερή μερια!. Οπότε και χρειάστηκε αλλαγή και στο αριστερό! Το συνολικό κόστος ήρθε στα 750euro αφού μου έχει λήξει η εγγύηση. Από μια μικρή έρευνα που έκανα στο internet βρήκα και μερικές ακόμα περιπτώσεις με παρόμοιο πρόβλημα στα 150hp Bravo. Το αμάξι παέι super στο δρόμο και εξαφανίστηκε και το παραμικρό τράνταγμα μετά την αλλαγή. Θα έλεγα ίσως ότι πάει καλύτερα και πιο smooth απο πριν.Κώστας
Φίλος με ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου είχε κάποια στιγμή ένα ζήτημα με κραδασμούς(ελάχιστης έντασης) στο τιμόνι σε υψηλές ταχύτητες. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποια (αρκετά) χιλιόμετρα που έκανε με αλυσίδες χιονιού. Το ζήτημα φαίνεται να λύθηκε με ξεζαντάρισμα και νέα ζυγοστάθμιση στα ελαστικά μιας και τα είχε βάλει πρόσφατα και υποοθέσαμε ότι οφείλεται σε αυτά. Όντως το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάτι πλέον αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες για να είναι σίγουρος πως δεν τρέχει κάτι άλλο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω λοιπόν με πιο τρόπο στην αντιπροσωπία διαπιστώσανε το πρόβλημα στο ημιαξόνιο στο δικό σου αυτοκίνητο. Φαινόντουσαν με το μάτι ότι και τα δύο ότι είναι στραβά?
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! Χαίρομαι που γίνομαι μέλος της παρέας σας! Είμαι και εγω κάτοχος ενός fiat bravo 1.4 150hp εδώ και τρισίμιση χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω διανύσει 55,000klm. Μόλις πριν λίγες μέρες μου εμφανίστηκε έντονο τράνταγμα του μποροστινού δεξιού τροχού που εν τέλει στην αντιπροσωπεία διαπιστώθηκε ότι είναι λόγο προβλήματος στο ημιαξόνιο. Αλλάχθηκε το δεξιό με καινούργιο αλλά δυστυχώς ένα ελάχιστο αλλά διακριτό τράνταγμα σε μεγάλες ταχύτητες εμφανίστηκε στην αριστερή μερια!. Οπότε και χρειάστηκε αλλαγή και στο αριστερό! Το συνολικό κόστος ήρθε στα 750euro αφού μου έχει λήξει η εγγύηση. Από μια μικρή έρευνα που έκανα στο internet βρήκα και μερικές ακόμα περιπτώσεις με παρόμοιο πρόβλημα στα 150hp Bravo. Το αμάξι παέι super στο δρόμο και εξαφανίστηκε και το παραμικρό τράνταγμα μετά την αλλαγή. Θα έλεγα ίσως ότι πάει καλύτερα και πιο smooth απο πριν.
Κώστας
Φίλος με ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου είχε κάποια στιγμή ένα ζήτημα με κραδασμούς(ελάχιστης έντασης) στο τιμόνι σε υψηλές ταχύτητες. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποια (αρκετά) χιλιόμετρα που έκανε με αλυσίδες χιονιού. Το ζήτημα φαίνεται να λύθηκε με ξεζαντάρισμα και νέα ζυγοστάθμιση στα ελαστικά μιας και τα είχε βάλει πρόσφατα και υποοθέσαμε ότι οφείλεται σε αυτά. Όντως το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάτι πλέον αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμαστεί σε όλες τις συνθήκες για να είναι σίγουρος πως δεν τρέχει κάτι άλλο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω λοιπόν με πιο τρόπο στην αντιπροσωπία διαπιστώσανε το πρόβλημα στο ημιαξόνιο στο δικό σου αυτοκίνητο. Φαινόντουσαν με το μάτι ότι και τα δύο ότι είναι στραβά?
Καλησπέρα φίλε μου, το τράνταγμα του δεξιού μπροστινού τροχού που είχα ήταν πάρα πολύ έντονο σε σημείο που το αμάξι έτρεμε πραγματικά ολόκληρο και όχι μόνο το τιμόνι ενώ δεν μπορούσες να πάς πάνω απο 60 (έκανε λες και το αμορτισέρ ανεβοκατέβαινε με υπερβολικά μεγάλη συχνότητα ενώ ακουγόταν και ένας θόρυβος σαν να έχει βάλει καποιος κάτι μέσα στη ζαντα) . Όταν το πήγα το αμάξι γράσαραν τα ημιαξόνια και έλεγξαν όπως είπες τη ζυγοστάθμιση/ευθυγράμιση. Και πάλι όμως το δοκιμάσαμε και δεν βελτιώθηκε τίποτα. Από εκεί και πέρα το αμάξι το άφησα για να το κοιτάξουν καλύτερα και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχθούν τα ημιαξόνια (άλλαξαν πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό όπως περιέγραψα). Δεν μου είπαν ότι στράβωσαν παρά μόνο ότι χρειάζονται αλλάγη και δεν ρώτησα κάτι παραπάνω. Μου ανέφεραν ότι μπορούν να μπούν στην εγγύηση αλλά όπως έγραψα παραπάνω η δικιά μου έχει λήξει.
-
Ο χρήστης kikoman έγραψε:
Καλησπέρα φίλε μου, το τράνταγμα του δεξιού μπροστινού τροχού που είχα ήταν πάρα πολύ έντονο σε σημείο που το αμάξι έτρεμε πραγματικά ολόκληρο και όχι μόνο το τιμόνι ενώ δεν μπορούσες να πάς πάνω απο 60 (έκανε λες και το αμορτισέρ ανεβοκατέβαινε με υπερβολικά μεγάλη συχνότητα ενώ ακουγόταν και ένας θόρυβος σαν να έχει βάλει καποιος κάτι μέσα στη ζαντα) . Όταν το πήγα το αμάξι γράσαραν τα ημιαξόνια και έλεγξαν όπως είπες τη ζυγοστάθμιση/ευθυγράμιση. Και πάλι όμως το δοκιμάσαμε και δεν βελτιώθηκε τίποτα. Από εκεί και πέρα το αμάξι το άφησα για να το κοιτάξουν καλύτερα και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι πρέπει να αλλαχθούν τα ημιαξόνια (άλλαξαν πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό όπως περιέγραψα). Δεν μου είπαν ότι στράβωσαν παρά μόνο ότι χρειάζονται αλλάγη και δεν ρώτησα κάτι παραπάνω. Μου ανέφεραν ότι μπορούν να μπούν στην εγγύηση αλλά όπως έγραψα παραπάνω η δικιά μου έχει λήξει.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Παρεπιπτώντος ο φίλος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το Bravάκι του και δεν του έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα σαν οδηγός και πολλά σαν συνοδηγός σε αυτό και μπορώ να πω πως πρόκειται για εξαιρετικό αυτοκίνητο, από τα καλύτερα της κατηγορίας σε όλους τους τομείς. Καλά χιλιόμετρα λοιπόν! -
ηρθε η ώρα να αλλάξουμε τα χαλιά του αμαξιού... Προτού πάω να δω στην Μιραράκη για μπουχάρες, πείτε μου... έχει κανεις τα μαμά πατάκια? Any good? Κάνουν νομίζω καμια 70αρα οπότε περιμένω να ακούσω κάτι καλό...
Δώστε καμιά ιδέα...
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Προς φίλο Monsta.
Σχετικά με τον γνωστό θόρυβο στο τιμόνι, μιλάω για το 'κρακ κρακ ' που ακούγεται απο το χώρο της μηχανής όταν στρίβεις το τιμόνι, εφόσον έχεις κάνει την επέκταση όπως και γω, να ζητήσεις αλλαγή κρεμαγιέρας. Πριν λίγες μέρες μου την αντικατέστησαν για δεύτερη φορά, μαζί με άλλες 10 βίδες (έτσι έλεγε η οδηγία που ήρθε), ευθυγράμμιση και όλα πλέον οκ. Δεν ακούγεται το παραμικρό.Περίεργο. Ο θόρυβος (ακριβώς όπως τον αναφέρεις ......κρακ-κρακ) έρχεται από τη κρεμαγιέρα στο δικό μου και ΟΧΙ από το χώρο του κινητήρα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ηρθε η ώρα να αλλάξουμε τα χαλιά του αμαξιού... Προτού πάω να δω στην Μιραράκη για μπουχάρες, πείτε μου... έχει κανεις τα μαμά πατάκια? Any good? Κάνουν νομίζω καμια 70αρα οπότε περιμένω να ακούσω κάτι καλό...Δώστε καμιά ιδέα...
Να πάρεις τα μαμά. Ειδικά αν έχουν κουμπώματα (αν θυμάμαι καλά τα μπροστινά έχουν). 70€ η 4αδα είναι οκ τιμή για μαμίσια.
-
Στο δικό μου έχει φθαρεί (σε απελπιστικό βαθμό ) μόνο αυτό του οδηγού.
Βλέπω και αυτά http://www.carxtreme.gr/patakia-autokinhtou-fiat-bravo-09.html στην τιμή των 59,00€. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στο δικό μου έχει φθαρεί (σε απελπιστικό βαθμό ) μόνο αυτό του οδηγού.
Βλέπω και αυτά http://www.carxtreme.gr/patakia-autokinhtou-fiat-bravo-09.html στην τιμή των 59,00€.Χρήσιμα τα πλαστικά, αλλά θα συμφωνήσω με τον Stefan οτι είναι καλύτερα αυτά που κουμπώνουν στις προκαθορισμένες θέσεις. Δεν θέλεις να μπλέκονται στα πόδια ... Στο δικό μου που απο την πρώτη μέρα χάθηκε το ένα στοπ στην πλευρά του συνοδηγού (Λάμπρο ακόμα να το φτιάξω!) όλο πάνω μαζεύεται....
Στην Alfa είχα κάποια aftermarket που είχαν ξεχωριστό μεταλλικό στοπ (ένα π, με ακίδες απο την κάτω πλευρά για να γαντζώνεται στην μοκέτα) και δεν είχα την ενοχλητική μετακίνηση...
Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ebay:
Και κλιπάκια και πλαστικά και φτηνότερα...
-
Κάποια από τα πλαστικά διαθέτουν και τα κουμπώματα.
Αν το ζητούμενο είναι η οικονομική τιμή βλέπω και κάποια άλλα
http://www.e-autokinisis.gr/index.php?target=products&product_id=33275&ref=bestprice.gr
http://carner.car.gr/parts/view/2228131/ -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μιραράκη
κάτι καλό...
Δώστε καμιά ιδέα...
Σε καλύπτω ?
-
Από τη σειρά Lineaccesori:
μοκέτα (71806088) 44,5 + ΦΠΑ ( δεν είναι ξεκάθαρο αν τετράδα)
Λάστιχο (50901598) 47+ΦΠΑ Σετ 4 ταπέτα -
Μμμμμ.... 45+ ΦΠΑ ειναι ΟΚ, αρκεί να ειναι λιγο ποιοτικά. Τα μαμα της Mercedes που έχω... μετα απο 10 χρόνια.... ειναι ακόμα σε αρκετα καλη κατάσταση. Μοκέτες πάντα.
Σε όσους μιλησαν για πατάκια και αναφέρθηκαν σε πλαστικά θα τους πω:
Αμάξι εχω γμτ... οχι αγροτικό Προτιμώ να βάλω τις ολομέταξες μπουχάρες που πρότεινε ο Monsta
-
Θα μας πείς και για την αλλαγή λαδιών που έκανες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα μας πείς και για την αλλαγή λαδιών που έκανες;Μιραγκε... μαμιεσαι ρε μλκ... ειλικρινα μαμιέσαι
Fiat Bravο 2007