-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
έφτασε το t-jet 120hp στην Ιταλία. 1 χιλιάρικο πιο κάτω.
Άντε, με το καλό και στην Ελλάδα!
Θα πει κανείς, με τόση μικρή διαφορά τιμής, γιατί να το πάρω;
Ελπίζω, για την κατανάλωση καυσίμου (αν αυτό αποδειχθεί και στις ανεξάρτητες δοκιμές που θα γίνουν), και το λιγότερο πιεσμένο κινητήρα (αξιοπιστία, διάρκεια ζωής).Πότε έρχεται κατά εδώ μερία το 120?
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ελπίζω, για την κατανάλωση καυσίμου (αν αυτό αποδειχθεί και στις ανεξάρτητες δοκιμές που θα γίνουν), και το λιγότερο πιεσμένο κινητήρα (αξιοπιστία, διάρκεια ζωής).Πότε έρχεται κατά εδώ μερία το 120?
Το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα (Οκτωβρίου).
-
Ίσως και αρχές νοεμβρίου....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα (Οκτωβρίου).
Ευχαριστώ
-
το Fiat Bravo με στοχο τις 70.000 πωλησεις φετος, εχει 79.000 παραγγελιες ως τον μηνα Αυγουστο και περιπου 60.000 πωλησεις την ιδια περιοδο
-
Σήμερα πήγαμε και το είδαμε με τον thanix. Μεγάλη ζημιά
Κλασσική rocstιανή ερώτηση προς όποιον το έχει βάλει χέρι: Το ηλεκτρόγκαζο πως είναι; Μύτη- τακούνι; Φρένο με αριστερό; -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
το Fiat Bravo με στοχο τις 70.000 πωλησεις φετος, εχει 79.000 παραγγελιες ως τον μηνα Αυγουστο και περιπου 60.000 πωλησεις την ιδια περιοδοΤο alfisti.gr θεωρείται, δηλαδή, αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή πια?!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μύτη- τακούνι;Παίζει μια χαρά
Φρένο με αριστερό;
Δεν φρενάρω με το αριστερό, αλλά το πιθανότερο είναι να κάνει cut-off μόλις πατήσεις φρένο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το Fiat Bravo με στοχο τις 70.000 πωλησεις φετος, εχει 79.000 παραγγελιες ως τον μηνα Αυγουστο και περιπου 60.000 πωλησεις την ιδια περιοδο
Το alfisti.gr θεωρείται, δηλαδή, αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή πια?!
Η πραγματική πηγή ειναι η παρουσίαση που έκανε ο Sergio Μarchione στην Νέα Yόρκη στις 25 Σεπτεμβρίου ... αλλά μερικοί τα μαθαίνουν μόνο από το Alfisti.gr
-
Μύτη- τακούνι;
Παίζει μια χαρά
Φρένο με αριστερό;
Δεν φρενάρω με το αριστερό, αλλά το πιθανότερο είναι να κάνει cut-off μόλις πατήσεις φρένο.
Πώς γίνεται μύτη-τακούνι, αλλά και να κάνει cut-off όταν πατάς το φρένο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μύτη- τακούνι;
Παίζει μια χαρά
Φρένο με αριστερό;
Πώς γίνεται μύτη-τακούνι, αλλά και να κάνει cut-off όταν πατάς το φρένο;
Στο μύτη-τακούνι έχεις αποσυμπλέξει. Πρέπει να παίζει το ρόλο του αυτό. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος, όπως είπα δεν φρενάρω ποτέ (πια) με το αριστερό.
-
Βασικά το cut-off γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι έχοντας ταχύτητα στο κιβώτιο. Δε νομίζω να κάνει cut-off στο φρένο γιατί αν φρέναρες με νεκρά θα έσβηνε ο κινητήρας.
-
Καλημέρα. Χτες είχα πάει για κάτι δουλειές στο Ηράκλειο(είμαι διορισμένος εκεί κοντά φέτος) και αφού προλάβαινα έκανα και ένα τεστ ντράιβ στο Bravo. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πιο αναλυτικά:
-Πολιτισμένη λειτουργία κινητήρα. Το τούρμπο κρυβόταν. Νόμιζες πως οδηγείς ατμοσφαιρικό σύνολο. Βέβαια, αυτό εμένα με ξένισε λίγο καθώς μου αρέσει να νιώθω το τούρμπο, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την καλή δουλειά των μηχανικών.
-Πολύ καλές επιταχύνσεις. Γραμμικό μοτέρ.
-τιμόνι βελτιωμένο σε σχέση με του Stilo.
-Κιβώτιο που δεν έχανες αλλαγή, αλλά με όχι και τόσο καλή αίσθηση.
-Φρένα καλά, αλλά μου φάνηκε ότι έχει μια νεκρή διαδρομή στην αρχή.
-πάτημα πολύ καλό. Σταθερό και χωρίς να κοπανάει ενοχλητικά στις ανωμαλίες παρότι φορούσε ελαστικά 225/45.
Συνολικά πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, που ελπίζω να τύχει και ανάλογης ανταπόκρισης. Το αξίζει. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βασικά το cut-off γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι έχοντας ταχύτητα στο κιβώτιο. Δε νομίζω να κάνει cut-off στο φρένο γιατί αν φρέναρες με νεκρά θα έσβηνε ο κινητήρας.Kι όμως, κάνει
Όταν έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο, με πατημένο φρένο κάνει cut off (το δοκίμασα). Με πατημένο συμπλέκτη ή νεκρά, ΔΕΝ κάνει. Γι' αυτό και δουλεύει το μύτη-τακούνι -
Νομίζω ότι το ίδιο λέτε [funkyreverend]
-
Βασικά το cut-off γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι έχοντας ταχύτητα στο κιβώτιο. Δε νομίζω να κάνει cut-off στο φρένο γιατί αν φρέναρες με νεκρά θα έσβηνε ο κινητήρας.
Kι όμως, κάνει
Όταν έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο, με πατημένο φρένο κάνει cut off (το δοκίμασα). Με πατημένο συμπλέκτη ή νεκρά, ΔΕΝ κάνει. Γι' αυτό και δουλεύει το μύτη-τακούνιCut-off γίνεται όταν όλες οι παρακάτω συνθήκες συμβαίνουν μαζί:
Γκάζι < ~5%
ΜΑΡ < ~40 KPa
Στροφές > ~1200 rpmΣτα ντιζάτα όταν πατάς γκάζι ανοίγεις την πεταλούδα και αποκτάς MAP > 40KPa, οπότε δεν μπαίνει cut-off. Στα ηλεκτρόγκαζα από ότι φαίνεται, πατώντας φρένο ο εγκέφαλος κλείνει την πεταλούδα (ακόμα και με το γκάζι πατημένο) και το MAP πέφτει κάτω από το 40, οπότε μπαίνει το cut-off...
-
Συγνώμη ρε παιδιά έχασα τη μπάλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τι εννοείτε με τα τακούνια και τα κοψίματα?
-
Είναι αλήτες κοντράκιδες, μην ασχολείσαι.
Είδα ένα ελληνικό 150αρι σήμερα... πολύ όμορφο μα το μενίρ του χρουμπελίξ.
Συν τοις άλλοις, εγώ δηλώνω πως το αγοράζω μόνο και μόνο για την διαφήμισή του.
-
πανεμορφο ειναι στη τιβι
-
Η τύπισα που τραγουδάει είναι λίγο κάπως...
Φέρνει λίγο σε Χάρις Αλεξίου μετά από 4 πακέτα άφιλτρα και ένα μπουκάλι Absentee...
Fiat Bravο 2007