-
Τελικά αγόρασα κι εγώ το δικό μου Jazz (fit), μεταχειρισμένο όμως από Ιαπωνία ηλικίας δυόμισι ετών (νέα έκδοση). Η διαφορά στην τιμή (4000 περίπου ευρώ) από το καινούργιο και οι άριστες κριτικές αξιοπιστίας με οδήγησαν στο να βάλω το σταυρό μου και να πάω για το μεταχειρισμένο.
Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω τα όσα θετικά έχω διαβάσει στις ουκ ολίγες χρήσιμες σελίδες αυτού του thread.
Και από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.
Τι ελαστικά προτείνετε για μείωση του θορύβου κύλισης;
-
με γεια σου....
εχω βαλει κατι brig αλλά δεν είναι και το καλύτερο. Υπάρχουν κάτι σιτε που λένε για κάθε λάστιχο τι παίζει
http://www.elastika-online.gr/
μολις διαλέξεις ελαστικό έχει κάποιους οίκους που κάνουν κριτική ή ακόμη και κριτική αναγνωστών όπου αθροιζει μέσους όρους απαντήσεων
-
να ρωτησω κατι. Αυτες τις μερες εκανα test drive μερικα αμαξια (το νεο Corsa, το Yaris και το VW Polo, και το Jazz για δευτερη φορα), και κατεληξα, οπως το περιμενα, αναμεσα στο Yaris και το Jazz (το 1.3 ΜΜΤ και το CVT αντιστοιχα). Το Yaris το θεωρησα καλητερο λογο του καπως πιο μικρου μεγεθους του και το γεγονος οτι ειναι το ασφαλεστερο της κατηγοριας με 9 αεροσακους, σε αντιθεση με το Jazz που εχει μονο 4 (μιλοντας παντα για παθητικη ασφαλεια). Και το Yaris εχει τα κολπακια να μεφτουν τα πισω καθισματα για περισσοτερο χωρο, ηλ. καθρεφτες, παραθηρα. Αυτο που δεν μου αρεσε στο Yaris ειναι η κονσολα του που ειναι τρομερα εκνευριστικα τοποθετημενη στο κεντρο οποτε για να την κοιταξεις ενω οδηγεις, χανεις την συγκεντρωση σου. επισης αν και μεγαλο (σχετικα) εσωτερικο, ειναι καπως σκοτεινο και κλειστοφοβηκο με πολλα μαυρα πλαστικα. Το Jazz απο την αλλη εχει, οπως ειπα, μονο 4 αεροσακους και (ακουσον ακουσον) δεν εχει MP3, αλλα ειναι ευαερο και ευηλιο, και σιγουρα το κιβωτιο του το προτοιμω απο το ημιαυτοματο του Yaris.
Τωρα, κι εγω θεωρω το Jazz καλητερο αυτοκινητο (ως αυτοκινητο) απο το Υaris και το Jazz θελω να παρω, αλλα και παλι δεν ειναι τελειο. Το θεμα, μιας και δεν ειναι οικονομικο, ειναι να ξεπερασω αυτα που δεν εχει το Jazz. ας πουμε, διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες σε αυτο το τοπικ, ειδα πως υπαρχουν ουκ ολιγοι τροποι να βαλω i-pod στο τζαζ, ξεπερνωντας την ελλειψη MP3 (αν και αυτο ειναι το λιγοτερο). Το ερωτημα ειναι, αν ξερει κανεις, υπαρχουν τροποι (και πριν και μετα την αγορα) να εχει το jazzακι περισσοτερους αεροσακους?
-
Ο χρήστης vagosduke έγραψε:
να ρωτησω κατι. Αυτες τις μερες εκανα test drive μερικα αμαξια (το νεο Corsa, το Yaris και το VW Polo, και το Jazz για δευτερη φορα), και κατεληξα, οπως το περιμενα, αναμεσα στο Yaris και το Jazz (το 1.3 ΜΜΤ και το CVT αντιστοιχα). Το Yaris το θεωρησα καλητερο λογο του καπως πιο μικρου μεγεθους του και το γεγονος οτι ειναι το ασφαλεστερο της κατηγοριας με 9 αεροσακους, σε αντιθεση με το Jazz που εχει μονο 4 (μιλοντας παντα για παθητικη ασφαλεια). Και το Yaris εχει τα κολπακια να μεφτουν τα πισω καθισματα για περισσοτερο χωρο, ηλ. καθρεφτες, παραθηρα. Αυτο που δεν μου αρεσε στο Yaris ειναι η κονσολα του που ειναι τρομερα εκνευριστικα τοποθετημενη στο κεντρο οποτε για να την κοιταξεις ενω οδηγεις, χανεις την συγκεντρωση σου. επισης αν και μεγαλο (σχετικα) εσωτερικο, ειναι καπως σκοτεινο και κλειστοφοβηκο με πολλα μαυρα πλαστικα. Το Jazz απο την αλλη εχει, οπως ειπα, μονο 4 αεροσακους και (ακουσον ακουσον) δεν εχει MP3, αλλα ειναι ευαερο και ευηλιο, και σιγουρα το κιβωτιο του το προτοιμω απο το ημιαυτοματο του Yaris.Τωρα, κι εγω θεωρω το Jazz καλητερο αυτοκινητο (ως αυτοκινητο) απο το Υaris και το Jazz θελω να παρω, αλλα και παλι δεν ειναι τελειο. Το θεμα, μιας και δεν ειναι οικονομικο, ειναι να ξεπερασω αυτα που δεν εχει το Jazz. ας πουμε, διαβαζοντας τις προηγουμενες σελιδες σε αυτο το τοπικ, ειδα πως υπαρχουν ουκ ολιγοι τροποι να βαλω i-pod στο τζαζ, ξεπερνωντας την ελλειψη MP3 (αν και αυτο ειναι το λιγοτερο). Το ερωτημα ειναι, αν ξερει κανεις, υπαρχουν τροποι (και πριν και μετα την αγορα) να εχει το jazzακι περισσοτερους αεροσακους?
για το mp3 έχουν πει πολλά παραπάνω.
Για τους αερόσακους ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. (δε δεχομαι σχόλια και λύσεις σε αυτό)Αλλά κάτι που δεν είδες μάλλον στο jazz είναι τα καθίσματα που σηκώνονται και όρθια και βάζεις ολοκληρο δεντρο μέσα ή τηλεόραση 30 ιντσών από τις παλιές και κάθεται και το παιδί στο άλλο κάθισμα. (σε κανένα άλλο αμάξι της αγοράς δε γίνεται αυτό πλήν του νέου civic)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αλλά κάτι που δεν είδες μάλλον στο jazz είναι τα καθίσματα που σηκώνονται και όρθια και βάζεις ολοκληρο δεντρο μέσα ή τηλεόραση 30 ιντσών από τις παλιές και κάθεται και το παιδί στο άλλο κάθισμα. (σε κανένα άλλο αμάξι της αγοράς δε γίνεται αυτό πλήν του νέου civic)Ναι, σιγουρα! Σε αυτο δεν τιθεται αμφιβολια οτι το Jazz υπερεχει στην διαχειριση του εσωτερικου και την ευρηχωρια του (βασικα συμπεριλαμβανωνοταν στο 'ευαερο και ευηλιο'). Απλως ηθελα πιο πολυ να επικεντρωθω στην ασφαλεια (οχι οτι δεν μου αρεσει και δεν θα χρησιμοποιησω την πολυμορφικοτητα του).
αλλα κριμα παντως για τους αεροσακους.
δλδ συμφερει πιο πολυ να τραυματιστει καποιος (η και χειροτερα) απο την ανεση, τους χωρους και την πιο ευχαριστη οδηγηση? Τωρα θα μου πειτε πως αμα δεν εισαι ανετα μεσα στο αμαξι, απο ψυχολογικης αποψης και μονο υπαρχει μεγαλητερη προδιαθεση για ατυχημαΤεσπα ολα τα αμαξια που ειδα ειναι πολυ καλα, εγω απλως θελω να ξεχωρισω το καλητερο. Απο την μερα που αρχισα να ψαχνω για αυτοκινητο μεχρι τωρα ημουν θετικα προκατηλιμενος για το jazz πραγμα που ελπιζω να διατηρησω και μετα την αγορα
-
κατ αρχας, σορρυ για το διπλο post, αλλα το γραφω αργοτερα, και δεν κολαει με το προηγουμενο.
Λοιπον. Ως γνωστων το Jazzaki δεν εχει MP3 CD-player ουτε plug-in για i-Pod (ή γενικως MP3 player). Σημερα το προι πηρα τηλ. στον Σαρακακη να ρωτησω κατι λεπτομεριες που μου ειχαν ξεφυγει για το Jazz, και λεω, 'ενταξι, δεν εχει, το ειχα ρωτησει και και στο πρωτο test drive το καλοκαιρι, αλλα δεν ξαναρωταω?' Και μου λεει πως εχει standar MP3 CD player και αμα το ζητησουμε προερετικα βαζει βισμα γαι i-Pod στο ταμπλο του ραδιο. χαρακτηριστικα: 'δεν εχει απο μονο του, αλλα η διαδικασια ειναι πολυ απλη, μιας και εχει προεγκατασταση για το βισμα'. Τσιμπισα και ενα φυλλαδιο, τις προαλλες που εκανα t.d. και στα τεχνικα χαρακτηριστικα εγραφε: 'εισοδος i-Pod: standar (μετα απο συνενοηση με τον επισημο εμπορο)' Πραγμα που ΔΕΝ εγραφε το φυλλαδιο του Αυγουστου. Ομως και παλι, δεν ανεφερε τιποτε για MP3 στο φυλλαδιο, δηλ: 'Ηχοσυστημα: Radio-CD'. Δεν αμφιβαλω πως μπορεις να βαλεις βισμα Auxiliary input, αλλα οσο για το MP3 ρωτησα 'Σιγουρα?' 'Ναι, ειναι στανταρ σε ολες τις εκδωσεις των 1.4' μου κανει. Επισης δεν μου ανεφερε την τιμη για βισμα Aux. input (βλακεια μου που δεν ρωτησα, μπορει να τα τρωνε αγρια απο εκει).
(λετε να μου πουλαγε μουφα με το στανταρ mp3?)
ΑΝ τα παραπανω αληθευουν αυτο σημαινει πως η Honda καταλαβε πως ειναι αρκετα εντιεμπορικη η ελειψη MP3 player. Επισης, αυτο σημαινει πως απο εδω και περα οι αγοραστες του Jazz θα εχουν Τουλαχιστο Aux. Input.
Παντως δεν το σκευτομαι πια, παω full για Jazz. Ο Σαρακακης μου εδωσε προσφορα: 15.328 τελικη τιμη, με δωρο πυρασφαλεια (τριγωνο, πρωτες βοηθειες, πυροσβεστηρα), πατακια, parking radar. Επισεις ζητησα και συναγερμο, αλλα τον τσιμπισε λιγο στα 280Ε. θα πληρωσω μετρητης αρα υποθετω πως μπορω να το παζαρεψω για δωρεαν συναγερμο, και λιγο πιο κατω η τιμη (πχ 15000). Επισης η Εγγυηση ειναι μπομπα (καμια σχεση με τα αλλα του ειδους, εκτως ισως απο το Yaris που πλησιαζει): 7 χρονια μηχανικα-ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα (εκτως απο τα αναλωσημα οπως μπαταρια) και 7 χρονια οδηκη βοηθεια (και σε περιπτωση ατυχηματος) και αντικατασταση αυτοκινητου σε περιπτωση ακινητοποιησης λογο βλαβης. Θα το παραγγειλω τον αλλον χρονο (3-4 Γεναρη), γιατι εχω κανει line-up test drive για το VW Polo (αλλα δεν πιστευω να με εντυπωσιασει περισσοτερο απο το Jazz ). Θα σας κρατω ενημερους για της αλλαγες του ηχοσυστηματος του Jazz, για την τιμη, τις προσφορες κλπ.
Αυτο που και τωρα και πριν δεν μου αρεσε ειναι το δυσκολο χειροκινητο γραναζακι για να σηκωνει το καθησμα του οδηγου και το οτι το τιμονι, αν και ρυθμιζεται καθ' υψος, δεν παει μεσα-εξω. Παντως απο εσωτερικους χωρους (με τα καθισματα σε κανονικη θεση και χωρις το πορτ μπαγκαζ) ειναι περιπου το ιδιο με το Corsa.
-
Ο χρήστης vagosduke έγραψε:
κατ αρχας, σορρυ για το διπλο post, αλλα το γραφω αργοτερα, και δεν κολαει με το προηγουμενο.Λοιπον. Ως γνωστων το Jazzaki δεν εχει MP3 CD-player ουτε plug-in για i-Pod (ή γενικως MP3 player). Σημερα το προι πηρα τηλ. στον Σαρακακη να ρωτησω κατι λεπτομεριες που μου ειχαν ξεφυγει για το Jazz, και λεω, 'ενταξι, δεν εχει, το ειχα ρωτησει και και στο πρωτο test drive το καλοκαιρι, αλλα δεν ξαναρωταω?' Και μου λεει πως εχει standar MP3 CD player και αμα το ζητησουμε προερετικα βαζει βισμα γαι i-Pod στο ταμπλο του ραδιο. χαρακτηριστικα: 'δεν εχει απο μονο του, αλλα η διαδικασια ειναι πολυ απλη, μιας και εχει προεγκατασταση για το βισμα'. Τσιμπισα και ενα φυλλαδιο, τις προαλλες που εκανα t.d. και στα τεχνικα χαρακτηριστικα εγραφε: 'εισοδος i-Pod: standar (μετα απο συνενοηση με τον επισημο εμπορο)' Πραγμα που ΔΕΝ εγραφε το φυλλαδιο του Αυγουστου. Ομως και παλι, δεν ανεφερε τιποτε για MP3 στο φυλλαδιο, δηλ: 'Ηχοσυστημα: Radio-CD'. Δεν αμφιβαλω πως μπορεις να βαλεις βισμα Auxiliary input, αλλα οσο για το MP3 ρωτησα 'Σιγουρα?' 'Ναι, ειναι στανταρ σε ολες τις εκδωσεις των 1.4' μου κανει. Επισης δεν μου ανεφερε την τιμη για βισμα Aux. input (βλακεια μου που δεν ρωτησα, μπορει να τα τρωνε αγρια απο εκει).
(λετε να μου πουλαγε μουφα με το στανταρ mp3?)
ΑΝ τα παραπανω αληθευουν αυτο σημαινει πως η Honda καταλαβε πως ειναι αρκετα εντιεμπορικη η ελειψη MP3 player. Επισης, αυτο σημαινει πως απο εδω και περα οι αγοραστες του Jazz θα εχουν Τουλαχιστο Aux. Input.
Παντως δεν το σκευτομαι πια, παω full για Jazz. Ο Σαρακακης μου εδωσε προσφορα: 15.328 τελικη τιμη, με δωρο πυρασφαλεια (τριγωνο, πρωτες βοηθειες, πυροσβεστηρα), πατακια, parking radar. Επισεις ζητησα και συναγερμο, αλλα τον τσιμπισε λιγο στα 280Ε. θα πληρωσω μετρητης αρα υποθετω πως μπορω να το παζαρεψω για δωρεαν συναγερμο, και λιγο πιο κατω η τιμη (πχ 15000). Επισης η Εγγυηση ειναι μπομπα (καμια σχεση με τα αλλα του ειδους, εκτως ισως απο το Yaris που πλησιαζει): 7 χρονια μηχανικα-ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα (εκτως απο τα αναλωσημα οπως μπαταρια) και 7 χρονια οδηκη βοηθεια (και σε περιπτωση ατυχηματος) και αντικατασταση αυτοκινητου σε περιπτωση ακινητοποιησης λογο βλαβης. Θα το παραγγειλω τον αλλον χρονο (3-4 Γεναρη), γιατι εχω κανει line-up test drive για το VW Polo (αλλα δεν πιστευω να με εντυπωσιασει περισσοτερο απο το Jazz ). Θα σας κρατω ενημερους για της αλλαγες του ηχοσυστηματος του Jazz, για την τιμη, τις προσφορες κλπ.
Αυτο που και τωρα και πριν δεν μου αρεσε ειναι το δυσκολο χειροκινητο γραναζακι για να σηκωνει το καθησμα του οδηγου και το οτι το τιμονι, αν και ρυθμιζεται καθ' υψος, δεν παει μεσα-εξω. Παντως απο εσωτερικους χωρους (με τα καθισματα σε κανονικη θεση και χωρις το πορτ μπαγκαζ) ειναι περιπου το ιδιο με το Corsa.
Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας είτε έχουμε jazz είτε όχι
Σχετικά με τον χώρο του πορτ μπαγκάζ είναι το μεγαλύτερο από όλα τα αυτοκίνητα
Της κατηγορίας του με το νέο κορσα να υπολείπεται κατά 70 λίτρα
Σχετικά με το ΜΡ3 ΙΝ το έχω βάλει εγώ σε 2 jazz που έχω και το λειτουργό εδώ και ένα μήνα ίσος και περισσότερο
Έχω δώσει Φώτο με την τοποθέτηση σε πιο επάνω ποστ (είναι για το παλιό jazz)
Αλλά και για το νέο είναι σχετικά το ίδιο
Το Yaris δεν είναι πιο ακριβό από το jazz ;
Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αν θα πάρεις το jazz ή το Yaris εγώ πάντως αγόρασα 2 jazz για να τα χορτάσω -
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους μας είτε έχουμε jazz είτε όχι
Σχετικά με τον χώρο του πορτ μπαγκάζ είναι το μεγαλύτερο από όλα τα αυτοκίνητα
Της κατηγορίας του με το νέο κορσα να υπολείπεται κατά 70 λίτρα
Σχετικά με το ΜΡ3 ΙΝ το έχω βάλει εγώ σε 2 jazz που έχω και το λειτουργό εδώ και ένα μήνα ίσος και περισσότερο
Έχω δώσει Φώτο με την τοποθέτηση σε πιο επάνω ποστ (είναι για το παλιό jazz)
Αλλά και για το νέο είναι σχετικά το ίδιο
Το Yaris δεν είναι πιο ακριβό από το jazz ;
Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αν θα πάρεις το jazz ή το Yaris εγώ πάντως αγόρασα 2 jazz για να τα χορτάσωΚαλη χρονια και σε εσενα, και σε ολους γενικως.
Για το MP3 in τις ειχα δει τις φωτογραφιες, αλλα ελεγα να τους πω να μου το εχουν βαλει αυτοι πριν την παραλαβη για να μην παιδευτω εγω (καλα, εκτως αμα μου ζητησουν μη-λογικα ποσα). το CD-player με προβληματιζει που και καλα ειναι και ΜΡ3 . τεσπα.το Yaris ειναι λιγο πιο ακριβο (400+ Ε) στην βασικη του εκδωση με το αυτοματο (εκδωση Sol MMT), για την Sol Plus παει πολυ ακριβοτερο.
Οσο για τα 2 Jazz που εχεις, θα σου προτεινα να ξεκινησεις εταιρια κουριερ , ακομα και καναπεδες θα μεταφερεις
-
Ο χρήστης mkirikis έγραψε:
Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά αν θα πάρεις το jazz ή το Yaris εγώ πάντως αγόρασα 2 jazz για να τα χορτάσω
οταν έκοψες την πιτα ειχες κομμάτι και για τα jazz?
-
Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά σε όλους και γεμάτο το 2007 με υγεία και χαρές..
mkirikis τα έχεις βγάλει και ονόματα φαντάζομαι έτσι?
κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να δίνεται standart το mp3 player στο ραδιο cd αλλα δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία έτσι δεν είναι??
εντελώς πληροφοριακά ξέρει κάποιος πόσο κάνει το radar παρκαρίσματος???
-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
Χρόνια πολλά, Καλή χρονιά σε όλους και γεμάτο το 2007 με υγεία και χαρές..mkirikis τα έχεις βγάλει και ονόματα φαντάζομαι έτσι?
κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να δίνεται standart το mp3 player στο ραδιο cd αλλα δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία έτσι δεν είναι??
εντελώς πληροφοριακά ξέρει κάποιος πόσο κάνει το radar παρκαρίσματος???
100 ευρώ να σου το βάλει το ντοπερμαν στην Σπ, τρικούπη και Αλεξάνδρας
http://www.dobermann.gr/greek/email.htm
ειχα δει μία διαφήμιση του σε περιοδικό. Εδω εχει όλα τα καταστήματα. ειχε και οθονούλα
-
Ο χρήστης kapoioskapou έγραψε:
.... (ήθελα να βάλω προβολείς ομίχλης και μου είπαν ότι είναι άχρηστοι και ακριβοί)....αιωνιοι πωλητες... Τιποτα αλλο.... Αχρηστος εισαι κ φαινεσαι επρεπε να του πεις.
-
φίλε anemar κατα τη γνώμη μου ένας πωλητής θα ήθελε να σε φορτώσει με οτιδήποτε μπορεί για να φανεί η παραγωγικότητά του και να πάρει και bonus..δεν νομίζω λοιπόν να φταίει ένας πωλητής όταν σου λεει μη παίρνεις αυτό η το άλλο..
και εγώ ενδιαφερόμουν για προβολάκια και επίσης το jazz το πήρα απο το Δεληγιάννη.Όταν λοιπόν τους ρώτησα μου είπαν τα ίδια και οτι δεν κάθονται καλά στη μάσκα που άλλος θα μπορούσε να μου τα πασάρει άνετα.
αν έχεις βάλει πάντως θα ήθελα να μάθω πως φαίνονται και πόσο σου κόστισαν -
το εκλεισα σημερα!!
απο τον Σαρακακη (στον Γερακα) 15.328 ακριβος με πινακιδες και τελη. Την τιμη μας ειπαν δεν την διαπραγματευονται (τακτικη της εταιριας) και δεν μπορεσε να κανει καμια στρογγυλευση. ζητησαν 1000 προκαταβολη.
Αλλα θα βαλει δωρεαν πατακια, πυρασφαλεια, συναγερμο Honda (ψιλο της πλακας, αλλα μπορει να βοηθησει στην ασφαλεια) και αισθητηρες παρκινγκ τεσσαρων σημειων (δεν ξερω ποιας εταιριας, πιθανως ξανα την δικη τους).το μονο κακο, οτι παραδωση ειπαν το πολυ σε 1,5 μηνα ενω πριν 3 μερες μας ειπαν οτι ερχεται shipment στις 15 του μηνος και ετσι μπορει να το κλειναμε απο εκει.
ελπιζω να το εχω μεχρι το τελος του μηνος γιατι δεν κρατιεμαι!
α και το i-pod input ειναι στανταρ (βρισκετε κατω απο ενα μικρο καπακι διπλα στον αναπτηρα), αλλα μας διαβεβαιωε ξανα πως το CD-player παιζει και MP3 (στανταρ κι αυτο)
-
αν οντως είναι έτσι και το δίνουν τώρα με mp3 player λέτε να μπορούμε να κάνουμε και εμείς αυτή την αλλαγή?να βάλουμε ραδιο-cd με mp3???
-
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ... Mp3 και σε εμάς τους παλιούς.
Και ελπίζω...!!! -
είναι αδικία πάντως να δίνουν με πρόγραμμα αναβάθμισης όπως βλέπω στη τηλεόραση mp3 player στο colt και οχι στο jazzaki.Διαφορετική πολιτική των εταιριών σίγουρα αλλά θα έπρεπε κάτι να γίνει και με μας....
-
Τι να το κάνετε το mp3 ρε παιδιά σε αυτοκίνητο πόλης; Εδώ το αμάξι έχει δισκόφρενα πίσω
-
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... sku=471962
Το έχει δοκιμάσει καποιος για να δούμε αν αξιζει τα λεφτά του?
Στην ουσία συνδέεις το usb stick μεσω line in με αυτήν την συσκευή που μπαινει στον αναπτήρα του αυτοκινητου και αυτο σου αναμεταδιδει τα τραγούδια σου από μια ελευθερη συχνότητα στα FM. Να αρχίσουμε τα πανυγυρια -
Ο χρήστης naknath έγραψε:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=details&kw=TRRS&is=REG&Q=&O=productlist&sku=471962Το έχει δοκιμάσει καποιος για να δούμε αν αξιζει τα λεφτά του?
Στην ουσία συνδέεις το usb stick μεσω line in με αυτήν την συσκευή που μπαινει στον αναπτήρα του αυτοκινητου και αυτο σου αναμεταδιδει τα τραγούδια σου από μια ελευθερη συχνότητα στα FM. Να αρχίσουμε τα πανυγυριαφίλε μου το έχουν δοκιμάσει στο αγγλικό κλαμπ του σιβικ και σχολίασαν αρνητικά την μέτρια ποιότητα του ήχου καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κενές συχνότητες σε αστικές περιοχές με αποτέλεσμα παρεμβολές...φαντάζομαι επομένως ότι θα ισχύουν τα ίδια και στο jazz. Βέβαια εκείνοι αναφέρονταν συνολικά στα αντίστοιχα προϊόντα οπότε τι να σου πω...
HONDA JAZZ