-
2 υλοποιήσεις (η μία φθηνή και η άλλη ακριβή)που έχω δοκιμάσει πάντως για μετάδοση σε FM απλά δεν παίζουν εντός Αθήνας και άλλων μεγάλων ειδικά πόλεων... Δέν υπάρχει κενή συχνότητα πλέον στα FM και το έχω ψάξει πολύ. Μήν το δοκιμάσεις κάν...
-
Και μία ειδοποίηση για τους υποψήφιους αγοραστές...
Μόλις γύρισα απο το πρώτο Service στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ 181 ευρώ για:
- Λάδια
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο air condition
- Εργασία (75 ευρώ)
Συνολικός χρόνος εργασίας 22 λεπτά...!!!
Να τη βράσω και την επταετή εγγύηση και όλα τα παρελκόμενα...
Το αυτοκίνητο το πήγα στα 11.800 χιλιόμετρα (νωρίτερα λόγω χρόνου και χωρίς καμμία βλάβη).
Δλδ άμα πάθει κάτι ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;Υ.Γ. PM να σας πώ και ποιό συνεργείο ακριβώς...
-
ti na pathi ......einai honda den spaei den xalaei
-
Εκανα το 1ο service μετά από 6 μήνες και πλήρωσα για λάδια φίλτρο λαδιού και νερο πλυσίματος τζαμιών με εργασία 70 Ευρώ.
Στο 2ο service που πλησιάζει να περιμένω καμπανίδι...?Φιλικά Γιάννης
Ηράκλειο Κρήτης -
Σύνολο;
1μιση ώρα εργασία δλδ;;
-
ναι !!!
-
Αρκετά και εσύ δλδ...
Α, και καλύτερα πάρε ένα υγρό συμπυκνωμένο για τα τζάμια και βάζε μόνος σου.
-
Ο χρήστης vtl έγραψε:
Τελικά αγόρασα κι εγώ το δικό μου Jazz (fit), μεταχειρισμένο όμως από Ιαπωνία ηλικίας δυόμισι ετών (νέα έκδοση). Η διαφορά στην τιμή (4000 περίπου ευρώ) από το καινούργιο και οι άριστες κριτικές αξιοπιστίας με οδήγησαν στο να βάλω το σταυρό μου και να πάω για το μεταχειρισμένο.Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω τα όσα θετικά έχω διαβάσει στις ουκ ολίγες χρήσιμες σελίδες αυτού του thread.
Και από μένα ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.
Τι ελαστικά προτείνετε για μείωση του θορύβου κύλισης;
Τι εννοείς όταν λες από Ιαπωνία ….μιλάς για εισαγόμενο μεταχειρισμένο . Φέρνει κάποιος έμπορας μεταχειρισμένα fit από Ιαπωνία .....???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σύνολο;1μιση ώρα εργασία δλδ;;
Όχι μιάμισι ώρα...!!!
21 λεπτά συνολικός χρόνος για όλα...!!!
Δηλαδή χρεώνουν 75 ευρώ τα 20 λεπτά
Δλδ 225 ευρώ την ώρα;Τζάμπα σπουδάζαμε παίδες...
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Σύνολο;
1μιση ώρα εργασία δλδ;;
Όχι μιάμισι ώρα...!!!
21 λεπτά συνολικός χρόνος για όλα...!!!
Δηλαδή χρεώνουν 75 ευρώ τα 20 λεπτά
Δλδ 225 ευρώ την ώρα;Τζάμπα σπουδάζαμε παίδες...
Αν πας σε γιατρο για 10 λεπτα θα πληρωσεις για 10 λεπτα ή για ολη την ωρα;
-
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ;
Δλδ όταν πας στο συνεργείο, πληρώνεις για ακέραιο αριθμό ώρας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ;Δλδ όταν πας στο συνεργείο, πληρώνεις για ακέραιο αριθμό ώρας;
σχεδόν πάντα
-
Ρε παιδια εγω στο πρωτο σερβις δεν πληρωσα εργασια.Εδωσα γυρω στα 40ευρω.
Βεβαια μπορει να ειναι και αναλογως την αντιπροσωπια.Αν το πηγες στον Σαρακακη ασ προσεχεις την επομενη φορα. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ;Δλδ όταν πας στο συνεργείο, πληρώνεις για ακέραιο αριθμό ώρας;
Οπως και οπου αλλου και αν πας.
Μπορει να ειναι λαθος αλλα σχεδον παντου ετσι ειναι. -
Ο χρήστης lena_27 έγραψε:
Τελικά αγόρασα κι εγώ το δικό μου Jazz (fit), μεταχειρισμένο όμως από Ιαπωνία ηλικίας δυόμισι ετών (νέα έκδοση). Η διαφορά στην τιμή (4000 περίπου ευρώ) από το καινούργιο και οι άριστες κριτικές αξιοπιστίας με οδήγησαν στο να βάλω το σταυρό μου και να πάω για το μεταχειρισμένο.
Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω τα όσα θετικά έχω διαβάσει στις ουκ ολίγες χρήσιμες σελίδες αυτού του thread.
Τι εννοείς όταν λες από Ιαπωνία ….μιλάς για εισαγόμενο μεταχειρισμένο . Φέρνει κάποιος έμπορας μεταχειρισμένα fit από Ιαπωνία .....???
Μα στην Ιαπωνία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα!
-
Ελληνικό Honda Jazz Club!
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Ελληνικό Honda Jazz Club, το πρώτο και μοναδικό club κατόχων και φίλων του δημοφιλές μικρού της Honda.
Μέσα από τις σελίδες μας, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το Jazz, να γίνετε μέλη της παρέας μας, να δείτε φωτογραφίες, να γράψετε τις εντυπώσεις σας στο βιβλίο επισκεπτών, τα μέλη μας να συνδεθούν στα προσωπικά τους email accounts, να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μάθετε για τις τελευταίες συναντήσεις μας και πολλά άλλα ακόμη...
η Ομάδα Εργασίας του Jazz Club!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Τι σχέση έχει αυτό ρε συ;
Δλδ όταν πας στο συνεργείο, πληρώνεις για ακέραιο αριθμό ώρας;
σχεδόν πάντα
Δε νομίζω βρε παιδιά να είναι έτσι.
Ανάλογα τις εργασίες που έχουν να κάνουν στο αυτοκίνητο υπάρχει και η αντίστοιχη χρέωση σε εργατοώρες.
Μια αλλαγή λαδιών και φίλτρου δε θα τη χρεώσουν μια ώρα, αλλά είκοσι λεπτά περίπου.Σε κάποια συνεργεία έχουν εγώ έχουν μηχάνημα που κτυπάει στη καρτέλα του αυτοκινήτου την ώρα που το παραλαμβάνει ο μηχανικός και την ώρα που τελειώνει την εργασία του.
-
Τλχ στην πεζό έτσι κάνουν. Στο τιμολόγιο εργασιών έχουν δεκαδικούς δίπλα στην κάθε εργασία, πχ αλλαγή λαδιού 0.3 ώρες κτλ...
-
Ο χρήστης Bibisjazz έγραψε:
Ελληνικό Honda Jazz Club!Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Ελληνικό Honda Jazz Club, το πρώτο και μοναδικό club κατόχων και φίλων του δημοφιλές μικρού της Honda.
Μέσα από τις σελίδες μας, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το Jazz, να γίνετε μέλη της παρέας μας, να δείτε φωτογραφίες, να γράψετε τις εντυπώσεις σας στο βιβλίο επισκεπτών, τα μέλη μας να συνδεθούν στα προσωπικά τους email accounts, να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μάθετε για τις τελευταίες συναντήσεις μας και πολλά άλλα ακόμη...
η Ομάδα Εργασίας του Jazz Club!
Κali epituxia mages!
-
Τελικά αγόρασα κι εγώ το δικό μου Jazz (fit), μεταχειρισμένο όμως από Ιαπωνία ηλικίας δυόμισι ετών (νέα έκδοση). Η διαφορά στην τιμή (4000 περίπου ευρώ) από το καινούργιο και οι άριστες κριτικές αξιοπιστίας με οδήγησαν στο να βάλω το σταυρό μου και να πάω για το μεταχειρισμένο.
Ανυπομονώ να επιβεβαιώσω τα όσα θετικά έχω διαβάσει στις ουκ ολίγες χρήσιμες σελίδες αυτού του thread.
Μα στην Ιαπωνία τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα!
Συγνώμη αν σας μπέρδεψα. Από Κύπρο είμαι και το fit είναι δεξιοτίμονο εισαγώμενο μεταχειρισμένο.
HONDA JAZZ