-
Φασολάκια, μπάμιες, χάντρες, γίγαντες, κορυφαία φαγητά αν μαγειρευτουν με μαστοριά.
Για τα Χοντα δεν ξέρω, τόσο που τα πουλάνε, καρφί για Μάζντα...
-
-
Μην τις φάτε... Αφήστε τες σε εμάς να τις Χαρούμε, όλη η μαγκιά είναι το καθάρισμα, αν βαριέται η νοικοκυρά κόβει ίσια το "καπελάκι" και βγαίνει η "γλίτσα" έξω, κανονικά πρέπει να το κόβει κωνικά και να μένουν μέσα τα σπόρια κατά το ψήσιμο. Κοκκινιστη στο φούρνο με πατάτες
-
Τι μ@λ@κες !
Πάνω που λέει 0-100 σε 9,5 δευτ ...έχει που λες και μια οθόνη ...
Εντωμεταξύ με τον ηλεκτροκινητήρα κάνουν όπισθεν στην Toyota τα υβριδικά εδώ και χρόνια.ΥΓ για το βίντεο του traction τα λεω οχι για τις μπάμιες ...
-
Καλησπέρα σας! Έχει ο πατέρας μου ένα Honda Jazz του 2019 και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει συνδεσιμότητα με το android auto και αν ναι πώς. Όσο κι αν έχω ψάξει να του το συνδέσω, έχω κάνει μια τρύπα στο νερό. Ευχαριστώ πολύ
-
@pkas said in HONDA JAZZ:
Καλησπέρα σας! Έχει ο πατέρας μου ένα Honda Jazz του 2019 και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει συνδεσιμότητα με το android auto και αν ναι πώς. Όσο κι αν έχω ψάξει να του το συνδέσω, έχω κάνει μια τρύπα στο νερό. Ευχαριστώ πολύ
Δυστυχώς δεν έχει. Η μόνη λύση είναι να πάρεις αυτό το κιτ και να βάλεις ένα ηχοσύστημα που να έχει Android Auto.
-
@npapanik said in HONDA JAZZ:
@pkas said in HONDA JAZZ:
Δυστυχώς δεν έχει. Η μόνη λύση είναι να πάρεις αυτό το κιτ και να βάλεις ένα ηχοσύστημα που να έχει Android Auto.
Τον βλέπω να μένει με την εργοστασιακή οθόνη! Σ' ευχαριστώ πολύ!
-
Υπάρχουν απο ότι βλέπω και εκοδσεις με κάπως ωραία χρώματακια
Και πάμε στην ουσία. Απο όσο γνωρίζω το μοναδικό στην κατηγορία με τέτοια ζώνη παραμόρφωσης!
Ποιότητα εκεί που έχει σημασία.Στις επόμενες δύο κατηγορίες πιο πάνω μόνο η honda, η mazda, και η ford στo focus, προσέφερε τέτοιες ζώνης παραμόρφωσης. Κανένας άλλος!
HONDA JAZZ