-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το θέμα είναι πως δεν τους βοηθάς ούτε με το να τους δίνεις το 1 ευρώ που ζητιανεύουν. Γίνεσαι συνένοχος αν τους το δώσεις.Το θέμα είναι μήπως όταν έχουν φτάσει εκεί, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε (και θέλουμε) να κάνουμε...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αντί να λέμε να μην γίνουν μεγάλα πάρκα γιατί θα καταληφθούν από ναρκομανείς ας ζητήσουμε δυναμικά άλλη πολιτική για τους χρήστες και να μην τους οδηγούμε σε ερείπια και άλση για τη δόση τους που κάθε φορά μπορεί να είναι και η τελευταία τους.
Ας ασχοληθουν μονοι τους,δεν εχουμε χρονο και χρημα για αυτόχειρες.
Θελουμε επενδυσεις για να εχουμε δουλεια εμεις και τα παιδια μας,οσοι επελεξαν αλλο δρομο,ας κοιμηθουν οπως στρωσανε.+1000000000000000000000000000000000000000
EΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΡΜΑΛ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ..ΑΣΤΑΔΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑ
-
Το χασίς όντως δεν προκαλεί αξιόλογη σωματική εξάρτηση.
Η ηρωίνη προκαλεί ήπια σωματική εξάρτηση από την οποία όμως δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τον ασθενή. Συνήθως περιγράφεται ως γριππώδες σύνδρομο.
Για την κοκαίνη δε γνωρίζω...Σχετικά με τους εμπόρους, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της κατάχρήσης ναρκωτικών πέραν του ότι απολάμβάνουν πολλές ανέσεις από αυτήν τη 'δραστηριότητα'. Διπλό κακό δηλαδή...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι ΖΝ σου αρεσουν;Να σου πω την αλήθεια κανα δυο τους τραγούδια έχω ακούσει μόνο και αυτά πριν αρκετό καιρό οπότε δεν ξέρω αν μ' αρέσουν ή όχι
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το χασίς όντως δεν προκαλεί αξιόλογη σωματική εξάρτηση.
Η ηρωίνη προκαλεί ήπια σωματική εξάρτηση από την οποία όμως δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τον ασθενή. Συνήθως περιγράφεται ως γριππώδες σύνδρομο.
Για την κοκαίνη δε γνωρίζω...Σχετικά με τους εμπόρους, αποτελούν αναγκαία συνθήκη της κατάχρήσης ναρκωτικών πέραν του ότι απολάμβάνουν πολλές ανέσεις από αυτήν τη 'δραστηριότητα'. Διπλό κακό δηλαδή...
αυτο φιλε μου με το χασις ξαναψαξτο.
εχω δει ατομα στο περιβαλλον μου,
που κανουν επι χρονια επι καθημερινης βασης μαυρο,
και ειναι εντελως διαφορετικοι απο οτι τους ηξερα.
ακομα και σε νηφαλια κατασταση η διαφορα ειναι εντονη.οσο με το οτι η ηρωινη προκαλει ΗΠΙΑ σωματικη εξαρτηση,αυτο αστο καλυτερα.καθε αλλο παρα ηπια ειναι.
η κοκαινη ειναι η πρεζα των πλουσιων.οι ανθρωποι που ειναι μπλεγμενοι με την μαστιγα των ναρκωτικων,
ειναι και ασθενεις,ειναι και αυτοχειρες.
αναλογα στην περιπτωση του καθενος.
προσωπικα θα ηθελα πολυ να βοηθησω εναν ο οποιος ζηταει βοηθεια να απαλλαγη απο αυτο,
και το εκανα στο παρελθον και ηταν πολυ αγριο για αυτον,
αλλα οταν ενας θελει να αυτοκτονησει και δεν δεχεται τιποτα,ακομα και με το ζορι,ακομα και με πιεσεις ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,
το ειδα σε περιπτωση αδελφου ενος γνωστου μου,
τοτε αστον να παει να αυτοκτονησει.
βοηθας οσο μπορεις ακομα και αν υπερβαινεις τη λογικη.
αν ο αλλος δεν καταλαβαινει τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα.και οταν λεω βοηθας,βοηθα εγω,οι φιλοι,οι γνωστοι,η οικογενεια,και στο τελος η κρατικη προνοια.
και η βοηθεια αυτη ειναι σαν βιτσα βρεγμενη πανω στον ανθρωπο που εχει προβλημα.
αν την αποδεχτει μετα απο τρομερα επιμονες προσπαθειες, καλως,
αν οχι τοτε ειναι στην κυριολεξια αξιος του εαυτου του.ο kacey ειπε στις πρωτες σελιδες καποια σωστα πραγματα.
οπως ειπε και ο tiger.
η λυση θα ηταν κατι ενδιαμεσο.και τελος σχετικα με την ολλανδια.
μην νομιζετε οτι μπορειτε να παρετε καθημερινα οσο μπαφο θελετε.υπαρχει ενας περιορισμος.
στο αμστερνταμ δεν θα δειτε ατομα μαστουρωμενα στο δρομο οπως στην αθηνα.παρολο που επιτρεπεται η μαριχουανα.
γιατι;
επειδη υπαρχει ελεγχος στην καταναλωση.ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
το αν η αμβερσα ειναι ενα κεντρο υποδοχης ναρκωτικων αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο. -
Μιλάς για εξάρτηση γενικά και καλά κάνεις γιατί επί της ουσίας ο διαχωρισμός σε ψυχολογική-σωματική λίγα έχει να προσφέρει.
Σχετικά με το να το ξαναψάξω... αυτό λένε τα βιβλία της Ιατρικής και οι καθηγητές μου.
Σαφώς η χρόνια χρήση μπάφου σε 'χαζεύει'. Άλλωστε ο τρόπος δράσης της ουσίας συνοψίζεται στην αύξηση των επιπέδων ντοπαμίνης (νευροδιαβιβαστής) στον εγκέφαλο.
Για αυτόν τον λόγο συνδέεται και με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σχιζοφρένειας μεταξύ των ατόμων που έχουν τη σχετική προδιάθεση.
Μάλιστα στη μια και μοναδική εφημερία ψυχιατρικής που έκανα ως φοιτητής συνάντησα τέτοιο περιστατικό... -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Μιλάς για εξάρτηση γενικά και καλά κάνεις γιατί επί της ουσίας ο διαχωρισμός σε ψυχολογική-σωματική λίγα έχει να προσφέρει.Σχετικά με το να το ξαναψάξω... αυτό λένε τα βιβλία της Ιατρικής και οι καθηγητές μου.
Σαφώς η χρόνια χρήση μπάφου σε 'χαζεύει'. Άλλωστε ο τρόπος δράσης της ουσίας συνοψίζεται στην αύξηση των επιπέδων ντοπαμίνης (νευροδιαβιβαστής) στον εγκέφαλο.
Για αυτόν τον λόγο συνδέεται και με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σχιζοφρένειας μεταξύ των ατόμων που έχουν τη σχετική προδιάθεση.
Μάλιστα στη μια και μοναδική εφημερία ψυχιατρικής που έκανα ως φοιτητής συνάντησα τέτοιο περιστατικό...+1 συναδελφε.γιατι και εγω γιατρος ειμαι.οδοντιατρος τελειωσα μεν,ξεκινησα ορθοδοντικη και τελικα πηγα ιατρικη,για γναθωχειρουργικη.
επειδη οπως σου ειπα ειχα γνωστα μου ατομα που ηταν μπλεγμενα,το εψαξα αρκετα.
η μαριχουανα δεν σε εθιζει,αλλα η χρονια χρηση της σε αλλαζει.
οπως και το αλκοολ.
Ναρκομανείς: Ασθενείς ή αυτόχειρες;