-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το οτι κάποιοι παίρνουν ναρκωτικά επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ δεν το καταλαβαίνει κανείς??+1
Δεν είναι όλοι οι χρήστες εθισμένοι, όπως δεν είναι αλκοολικοί όσοι πίνουνε μερικά ποτά που και που.
+2
το προβλημα ειναι εκει που αρχιζει κ γινεται ρουτινα κ πινεις πινεις πινεις λιωνεις κ δεν κανεις τιποτα αλλο (μιλαω παντα μονο για χασισι)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το οτι κάποιοι παίρνουν ναρκωτικά επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ δεν το καταλαβαίνει κανείς??Ενδιαφέρουσα άποψη. Μάλλον δεν θα διαφωνήσω, αλλά νομίζω ότι είναι μικρό το ποσοστό αυτών που τα παίρνουν γιατί γουστάρουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Από ένα σημείο και μετά, τα παίρνουν από ανάγκη (εθισμός) και χρήζουν θεραπείας αν δεν θέλουν να πεθάνουν. Δε μιλάω για μαύρο φυσικά, αλλά για πιο προχωρημένα στάδια.
για τους μεγαλοεμπόρους πρέπει να υπήρχε σκληρή τιμωρία......
ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.......νταξ οσοι τα πιστευουν αυτα γραφτείτε και σε καμια κομματική οργάνωση του ΛΑΟΣ με την επλίδα να σας διορίσουν αρχιεκτελεστή οταν κερδίσει τις εκλογές
+1, αλλά πάλι σκέφτομαι ότι και μέσα 'για πάντα' να τους κλείσουν, το εμπόριό τους θα το κάνουν κι απ' τη στενή μια χαρά.
Προωθείται η «επιτηρούμενη χρήση» ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες
Να δεις που θα χώσουν και τους καπνιστές σε αυτό το πρόγραμμα στο τέλος
-
Αντί να γράφονται θεωρητικολογίες, ας κάνουν μια βόλτα όσοι δεν έχουν προσωπική επαφή με το ζήτημα από κανέναν ΟΚΑΝΑ.
Από την άλλη, κάποιοι δεν αξίζουν αυτό που παθαίνουν (πχ άτομα που μεγάλωσαν σε αναμορφωτήρια, έπεσαν σε κακές παρέες, ήταν αδύναμοι χαρακτήρες) κι άλλοι το αξίζουν γιατί ήταν άχρηστοι τεμπέληδες που τους έφταιγε για όλα η κοινωνία και κάποια στιγμή πήραν ναρκωτικά γιατί 'κανείς δεν τους καταλάβαινε' (δεν καταλάβαινε δηλαδή ότι είναι απαραίτητο να στερηθούν κάποιοι για να τρέφουν μερικούς κηφήνες).
Η κοινωνία οφείλει να τους παράσχει στήριξη, δεν οφείλει να ξεβρακωθεί εφόσον τους παρέχει διεξόδους για την απεξάρτησή τους και την επανακοινωνικοποίησή τους έπειτα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ratanplan
όλα αυτά είναι επιστημονικές ερμηνείες;Οχι απλα εκει που μεγαλωσα ειχα γνωστους και φιλους που ηταν χρηστες ή εκαναν περιστασιακη χρηση ναρκωτικων και εχω δει συμπεριφορες σε ολες τις φασεις, στην αρχη με τον ενθουσιασμο του αλλιωτικου και του παρανομου στην συνεχεια του χαβαλε και της αισθησης οτι κανουν κατι 'και γαμω' (αναλογα βεβαια την ουσια αυτο μπορουσε να δικαιολογηθει απο το τι τους εκανε να αισθανοντε) και απο την φαση του καψιματος. Γιατρος δεν ειμαι για να σου πω επιστημονικα πραγματα.
-
δεν έχω καμιά άποψη για τους μεγαλεμπόρους
πιστεύω οτι τα ναρκωτικά πρέπει να νομιμοποιηθούν και να κυκλοφορούν υπο την επιβλεψη του κράτους (ή οργανισμών κλπ)
http://wtf-place.blogspot.com/2007/10/w ... l-pic.html
και αν πραγματικά θες να προστατέψεις τα παιδιά σου (αν εχεις) κλείστα σε γυάλα για να γλυτώσουν απο όλες τις αιθηστικές ουσίες οπως το αλκοολ ο καφές το τσιγάρο τα ναρκωτικά κλπ
-
Krus.....μπορεί να είναι λίγο σκληρό για Θανατική ποινή..αλλά όταν έχεις παιδί ανησυχείς πολύ με αυτά τα ναρκωτικά....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να γράφονται θεωρητικολογίες, ας κάνουν μια βόλτα όσοι δεν έχουν προσωπική επαφή με το ζήτημα από κανέναν ΟΚΑΝΑ.Από την άλλη, κάποιοι δεν αξίζουν αυτό που παθαίνουν (πχ άτομα που μεγάλωσαν σε αναμορφωτήρια, έπεσαν σε κακές παρέες, ήταν αδύναμοι χαρακτήρες) κι άλλοι το αξίζουν γιατί ήταν άχρηστοι τεμπέληδες που τους έφταιγε για όλα η κοινωνία και κάποια στιγμή πήραν ναρκωτικά γιατί 'κανείς δεν τους καταλάβαινε' (δεν καταλάβαινε δηλαδή ότι είναι απαραίτητο να στερηθούν κάποιοι για να τρέφουν μερικούς κηφήνες).
Η κοινωνία οφείλει να τους παράσχει στήριξη, δεν οφείλει να ξεβρακωθεί εφόσον τους παρέχει διεξόδους για την απεξάρτησή τους και την επανακοινωνικοποίησή τους έπειτα.Nα και η άποψη του αγανακτισμένου πολίτη.
Μάνο, δε νομίζω κανείς από τους βαριά εθισμένους να φανταζόταν πως θα είναι μια τέτοια ζωή. Άσχετο το πως και γιατί ξεκίνησε η όλη ιστορία. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Krus.....μπορεί να είναι λίγο σκληρό για Θανατική ποινή..αλλά όταν έχεις παιδί ανησυχείς πολύ με αυτά τα ναρκωτικά....Δεν φταίνε οι έμποροι αν τα παιδιά παίρνουν ναρκωτικά..
-
Ρε κιντ σε γυαλα μεγαλωσες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Krus.....μπορεί να είναι λίγο σκληρό για Θανατική ποινή..αλλά όταν έχεις παιδί ανησυχείς πολύ με αυτά τα ναρκωτικά....
Δεν φταίνε οι έμποροι αν τα παιδιά παίρνουν ναρκωτικά..
ναι αλλά κάποιος τα παροτρύνει σε αυτά.....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να γράφονται θεωρητικολογίες, ας κάνουν μια βόλτα όσοι δεν έχουν προσωπική επαφή με το ζήτημα από κανέναν ΟΚΑΝΑ.Από την άλλη, κάποιοι δεν αξίζουν αυτό που παθαίνουν (πχ άτομα που μεγάλωσαν σε αναμορφωτήρια, έπεσαν σε κακές παρέες, ήταν αδύναμοι χαρακτήρες) κι άλλοι το αξίζουν γιατί ήταν άχρηστοι τεμπέληδες που τους έφταιγε για όλα η κοινωνία και κάποια στιγμή πήραν ναρκωτικά γιατί 'κανείς δεν τους καταλάβαινε' (δεν καταλάβαινε δηλαδή ότι είναι απαραίτητο να στερηθούν κάποιοι για να τρέφουν μερικούς κηφήνες).
Η κοινωνία οφείλει να τους παράσχει στήριξη, δεν οφείλει να ξεβρακωθεί εφόσον τους παρέχει διεξόδους για την απεξάρτησή τους και την επανακοινωνικοποίησή τους έπειτα.δεν ειναι θεμα 'μεγαλωνω σε αναμορφωτηριο.. εγω ξερω κ φουλ καπιταλες αλλα και τυπαδες που δεν εχουν μια και παιρνουν ναρκωτικα.. να μην σου πω οτι οι περισσοτεροι ανηκουν στην πρωτη κατηγορια τωρα που το σκεφτομαι..
επισης σχεδον κανεις δεν παιρνει ναρκωτικα επειδη 'δεν τους καταλαβαινει κανεις'.. αυτο ειναι απλα ενα κλισε που δεν εχω ιδεα γιατι εχει επικρατησει..
οταν καποιο παιδι νιωθει οτι δεν τον καταλαβαινει κανεις γινεται emo, δεν παιρνει ναρκωτικα -
Krus.....μπορεί να είναι λίγο σκληρό για Θανατική ποινή..αλλά όταν έχεις παιδί ανησυχείς πολύ με αυτά τα ναρκωτικά....Παιδί δεν έχω, αλλά έχω περάσει μεγάλο λούκι με ΠΟΛΥ κοντινό άνθρωπό μου που έμπλεξε. Και άλλο φίλο που έμπλεξε και γλίτωσε έχω, και συμμαθητή που έμπλεξε και πέθανε, και άλλον που έγινε έμπορος και τώρα κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα. Πίστεψέ με, το ξέρω από πολύ κοντά το πρόβλημα.
-
Όχι θανατική ποινή παιδιά, είναι όνειδος για τον νομικό μας πολιτισμό. Ιράν, Αμερική και μερικές ακόμα υποανάπτυκτες χώρες την έχουν σε ισχύ. Δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος πολλές φορές για την ενοχή. Νομικός είμαι και από κοντά παρακολουθω την ακροαματική διαδικασία και το τρόπο έκβασής της καθώς και τον τρόπο λήψης απόφασης. Ελοχεύει ο κίνδυνος αν την υιοθετήσουμε να πάμε να κάνουμε ένα καλό και στο τέλος να βγουν 2 κακά. Καλύτερα να μείνουν έξω 10 παρά να χαθεί ένας αθώος άδικα. Θα μου πείτε είναι δίκαιο να βγαίνουν έξω οι έμποροι μετά από κάποια χρόνια. Άλλο θέμα αυτό και είναι σπουδαίος προβληματισμός άλλο όμως η επαναφορά της θανατικής ποινής.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης σχεδον κανεις δεν παιρνει ναρκωτικα επειδη 'δεν τους καταλαβαινει κανεις'.. αυτο ειναι απλα ενα κλισε που δεν εχω ιδεα γιατι εχει επικρατησει..
οταν καποιο παιδι νιωθει οτι δεν τον καταλαβαινει κανεις γινεται emo, δεν παιρνει ναρκωτικαΤο λέγαν οι ελληνικές ταινίες του 80.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντί να γράφονται θεωρητικολογίες, ας κάνουν μια βόλτα όσοι δεν έχουν προσωπική επαφή με το ζήτημα από κανέναν ΟΚΑΝΑ.
Από την άλλη, κάποιοι δεν αξίζουν αυτό που παθαίνουν (πχ άτομα που μεγάλωσαν σε αναμορφωτήρια, έπεσαν σε κακές παρέες, ήταν αδύναμοι χαρακτήρες) κι άλλοι το αξίζουν γιατί ήταν άχρηστοι τεμπέληδες που τους έφταιγε για όλα η κοινωνία και κάποια στιγμή πήραν ναρκωτικά γιατί 'κανείς δεν τους καταλάβαινε' (δεν καταλάβαινε δηλαδή ότι είναι απαραίτητο να στερηθούν κάποιοι για να τρέφουν μερικούς κηφήνες).
Η κοινωνία οφείλει να τους παράσχει στήριξη, δεν οφείλει να ξεβρακωθεί εφόσον τους παρέχει διεξόδους για την απεξάρτησή τους και την επανακοινωνικοποίησή τους έπειτα.Nα και η άποψη του αγανακτισμένου πολίτη.
Μάνο, δε νομίζω κανείς από τους βαριά εθισμένους να φανταζόταν πως θα είναι μια τέτοια ζωή. Άσχετο το πως και γιατί ξεκίνησε η όλη ιστορία.Καθόλου 'αγανακτισμένος' δεν είμαι, απλώς λογικός.
Θεωρείς πραγματικά ότι στην εποχή μας οι βαριά εθισμένοι 'δεν φαντάζονταν πως είναι μια τέτοια ζωή'; Από κανένα κορφοβούνι κατέβηκαν ή ήταν ηλίθιοι; ΓΝΩΡΙΖΑΝ κάθε πτυχή του θέματος, αλλά αγνόησαν τον κίνδυνο για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω και μερικούς ακόμα.
Τους βοηθάμε όσο παίρνει και τέλος. Δεν δύναται η κοινωνία να τους διαθέσει ατομικά έναν αστυνόμο, ένα ψυχολόγο και ένα γιατρό επί 24ώρου βάσεως. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδί δεν έχω, αλλά έχω περάσει μεγάλο λούκι με ΠΟΛΥ κοντινό άνθρωπό μου που έμπλεξε. Και άλλο φίλο που έμπλεξε και γλίτωσε έχω, και συμμαθητή που έμπλεξε και πέθανε, και άλλον που έγινε έμπορος και τώρα κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα. Πίστεψέ με, το ξέρω από πολύ κοντά το πρόβλημα.
εντάξει Κρούς, σε καταλαβαίνω...αλλά κάτι πρέπει να γίνει.....(ίσως όχι Θανατική ποινή.......γιατί είναι σκληρό)...αλλά τί ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε κιντ σε γυαλα μεγαλωσες?Όχι ρε μλκ, κανονικά έβγαινα. Μου χουνε πασάρει drugs αλλά δεν πήρα, δεν έχει να λέει κάτι αυτό..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάνο, δε νομίζω κανείς από τους βαριά εθισμένους να φανταζόταν πως θα είναι μια τέτοια ζωή. Άσχετο το πως και γιατί ξεκίνησε η όλη ιστορία.Καθόλου 'αγανακτισμένος' δεν είμαι, απλώς λογικός.
Θεωρείς πραγματικά ότι στην εποχή μας οι βαριά εθισμένοι 'δεν φαντάζονταν πως είναι μια τέτοια ζωή'; Από κανένα κορφοβούνι κατέβηκαν ή ήταν ηλίθιοι; ΓΝΩΡΙΖΑΝ κάθε πτυχή του θέματος, αλλά αγνόησαν τον κίνδυνο για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω και μερικούς ακόμα.
Τους βοηθάμε όσο παίρνει και τέλος. Δεν δύναται η κοινωνία να τους διαθέσει ατομικά έναν αστυνόμο, ένα ψυχολόγο και ένα γιατρό επί 24ώρου βάσεως.Ναι, γιατί άλλο ν' ακους/διαβάζεις και άλλο να ζεις τον εφιάλτη.
Με την ίδια λογική δεν χρήζουν και καμιάς ιδιαίτερης βοήθειας όλοι αυτοί που έτρωγαν τα λιπαρά τους, επίναν τα ουισκάκια τους και κάπνιζαν αρειμανείως και μετά έπαθαν το έμφραγμα. Αυτοί από που κατέβηκαν; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε κιντ σε γυαλα μεγαλωσες?
Όχι ρε μλκ, κανονικά έβγαινα. Μου χουνε πασάρει drugs αλλά δεν πήρα, δεν έχει να λέει κάτι αυτό..
Το θεμα με αυτους δεν ειναι τι σου πασαρουν και εαν σου πασαρουν, αλλα το οτι δεν σ'αφηνουν να βγεις απο το λουκι.
Ο εμπορος ναρκωτικων δεν ειναι σαν τον Ρωρρη ας πουμε!
-
Παιδί δεν έχω, αλλά έχω περάσει μεγάλο λούκι με ΠΟΛΥ κοντινό άνθρωπό μου που έμπλεξε. Και άλλο φίλο που έμπλεξε και γλίτωσε έχω, και συμμαθητή που έμπλεξε και πέθανε, και άλλον που έγινε έμπορος και τώρα κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα. Πίστεψέ με, το ξέρω από πολύ κοντά το πρόβλημα.
εντάξει Κρούς, σε καταλαβαίνω...αλλά κάτι πρέπει να γίνει.....(ίσως όχι Θανατική ποινή.......γιατί είναι σκληρό)...αλλά τί ?
Ενημέρωση, παιδεία, οικογένεια, ενδιαφέροντα. Θα έλεγα και αθλητισμός, αλλά μιας και οι μισοί μου συναθλητές 'την πίνανε' από τα 15, προτιμώ να το αποφύγω
Ναρκομανείς: Ασθενείς ή αυτόχειρες;