-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Krus.....μπορεί να είναι λίγο σκληρό για Θανατική ποινή..αλλά όταν έχεις παιδί ανησυχείς πολύ με αυτά τα ναρκωτικά....
Παιδί δεν έχω, αλλά έχω περάσει μεγάλο λούκι με ΠΟΛΥ κοντινό άνθρωπό μου που έμπλεξε. Και άλλο φίλο που έμπλεξε και γλίτωσε έχω, και συμμαθητή που έμπλεξε και πέθανε, και άλλον που έγινε έμπορος και τώρα κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα κάγκελα. Πίστεψέ με, το ξέρω από πολύ κοντά το πρόβλημα.
εντάξει Κρούς, σε καταλαβαίνω...αλλά κάτι πρέπει να γίνει.....(ίσως όχι Θανατική ποινή.......γιατί είναι σκληρό)...αλλά τί ?
Ενημέρωση, παιδεία, οικογένεια, ενδιαφέροντα. Θα έλεγα και αθλητισμός, αλλά μιας και οι μισοί μου συναθλητές 'την πίνανε' από τα 15, προτιμώ να το αποφύγω
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν φταίνε οι έμποροι αν τα παιδιά παίρνουν ναρκωτικά.. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν φταίνε οι έμποροι αν τα παιδιά παίρνουν ναρκωτικά..
Μια ζωή γεμάτος επιχειρήματα. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι έμποροι αναγκάζουνε τα κακόμοιρα τα παιδιά να αγοράσουνε ναρκωτικά.
-
OK, δεν φταίνε τότε ούτε και οι έμποροι όπλων για τις ζωές που χάνονται στους εμφύλιους πολέμους...
-
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.....
οεο....... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
OK, δεν φταίνε τότε ούτε και οι έμποροι όπλων για τις ζωές που χάνονται στους εμφύλιους πολέμους...το πας αλλού το θέμα...Εγώ θα έλεγα ότι εφόσον υπάρχει ζήτηση για ένα προιόν τότε θα υπάρξει και κάποιος που θα το παράγει και θα το παρέχει, άλλωστε τα ναρκωτικά άρχισαν να καταναλώνωνται χιλιάδες χρόνια πριν όπου ο καθένας έβρισκε το δικό του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κανέναν έμπορο (είτε κάναβις, είτε φύλα κοκαήνης, είτε όπιο). Είναι καθαρά θέμα επιλογής του καθενώς, όλοι ξέρουν πολύ καλά τι συνέπειες έχει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
OK, δεν φταίνε τότε ούτε και οι έμποροι όπλων για τις ζωές που χάνονται στους εμφύλιους πολέμους...Όπως δεν φταίνε και τα ιερατεία που φανατίζουν τον κόσμο, τον κρατάνε δέσμιο της αμορφωσιάς και της δεισιδαιμονίας και μετά τον στέλνουν να σφαχτεί σε 'ιερούς' πολέμους.
-
Είναι γεγονός. είμαστε άβουλα όντα...για τίποτα δεν ευθυνόμαστε, πάντα οι άλλοι, οι κακοί.
-
skullone ώρες ώρες εχω την αίσθηση οτι σε εχει παρενοχλήσει παπάς σε τρυφερή ηλικία
nice to have you back
τον gavril έχουμε να δούμε καιρό
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
skullone ώρες ώρες εχω την αίσθηση οτι σε εχει παρενοχλήσει παπάς σε τρυφερή ηλικίαnice to have you back
Ελπίζεις σε επάνοδό του;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και τον KRIEZA...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:shifty: τον gavril έχουμε να δούμε καιρόΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
OK, δεν φταίνε τότε ούτε και οι έμποροι όπλων για τις ζωές που χάνονται στους εμφύλιους πολέμους...
Όπως δεν φταίνε και τα ιερατεία που φανατίζουν τον κόσμο, τον κρατάνε δέσμιο της αμορφωσιάς και της δεισιδαιμονίας και μετά τον στέλνουν να σφαχτεί σε 'ιερούς' πολέμους.
Οταν ο αλλος ειναι αμορφωτος, και δεν ειναι λιγοι αυτοι, ειναι πολυ λογικο να παρασυρθει. Εκει λοιπον υπαρχει θημα, γιατι σε ολη του τη ζωη δε του εχιε δωθει η ευκαιρια της γνωσης και της εμπειριας.
j.marr
διαφωνεις;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
:shifty: τον gavril έχουμε να δούμε καιρό
ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟ!
-1
-
ρε σεις σοβαρευτείτε θα ξαναζήσει το forum μεγάλες στιγμές
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Όπως δεν φταίνε και τα ιερατεία που φανατίζουν τον κόσμο, τον κρατάνε δέσμιο της αμορφωσιάς και της δεισιδαιμονίας και μετά τον στέλνουν να σφαχτεί σε 'ιερούς' πολέμους.
Οταν ο αλλος ειναι αμορφωτος, και δεν ειναι λιγοι αυτοι, ειναι πολυ λογικο να παρασυρθει. Εκει λοιπον υπαρχει θημα, γιατι σε ολη του τη ζωη δε του εχιε δωθει η ευκαιρια της γνωσης και της εμπειριας.
Όλοι αυτοί που 'πουλάνε' κάτι, είτε λέγονται εμποροι ναρκωτικών, είτε έμποροι όπλων, είτε ιερατεία στην περιπτωση του skullone, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής 'έμποροι', κοιτάνε να εκμεταλλευτούν κάποια αδυναμία του πελατειακού κοινού τους. Έτσι ήταν, και έτσι θα είναι πάντα. Όσο υπάρχει αδυναμία, κάποιος θα την εκμεταλλεύεται.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
-1
Συμφωνω με τον ξεπλενη, φερτε τον Γαβριηλ πισω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
-1
Ναι ρε, τι να σας πω, τη βρίσκετε να σας καυχιέται ο κουστουμαρισμένος με τα βγαλμένα φρύδια ποιες γκόμενες έχει πηδήξει στο αμέρικα.
Είστε εντελώς ντεκαντάνς ρεεεε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όλοι αυτοί που 'πουλάνε' κάτι, είτε λέγονται εμποροι ναρκωτικών, είτε έμποροι όπλων, είτε ιερατεία στην περιπτωση του skullone, είτε οποιασδήποτε άλλης μορφής 'έμποροι', κοιτάνε να εκμεταλλευτούν κάποια αδυναμία του πελατειακού κοινού τους. Έτσι ήταν, και έτσι θα είναι πάντα. Όσο υπάρχει αδυναμία, κάποιος θα την εκμεταλλεύεται.
+1
Και προσωπικά θεωρώ μεγάλη χυδαιότητα κάθε τέτοια εκμετάλλευση της αδυναμίας του οποιουδήποτε ανθρώπου.
Βρέθηκες σε μια δύσκολη στιγμή; Ο μεν έμπορος ναρκωτικών καραδοκεί με το τσιγαρλίκι ή την ένεση ή τη γραμμή της κόκας (ή ο,τιδήποτε άλλο) στο χέρι να σε βάλει σ'αυτόν τον κυκεώνα. Και για να βγεις, χαιρετίσματα. Ο δε έμπορος της οποιασδήποτε πίστης θα σε βάλει σε άλλες διαδικασίες, για να σου φάει τα λεφτά και να σε κάνει πειθήνιο όργανό του. Το κομματόσκυλο θα κοιτάξει να σε κάνει αφισοκολλητή ή κομματικό τραμπούκο. Ο κήρυκας του ρατσισμού θα προσπαθήσει να σε ψήσει ότι 'για όλα φταίνε οι ξένοι' κ.ο.κ. Ο έμπορος όπλων και ο τηλεοπτικός/κινηματογραφικός έμπορος της βίας θα σου πουλήσει την ιδέα ότι πρέπει να εκδικηθείς γαζώνοντας τους συμμαθητές ή τους συναδέλφους σου.
Όταν βλέπω τέτοια εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ανθρώπινης αδυναμίας, θυμώνω πάρα πολύ. Συμμαθητής μου κάποτε πέθανε από ναρκωτικά. Είχε μπει κι αυτός σ'αυτό το λούκι γιατί ήθελε να μπορεί να είναι λίγο πιο 'μάγκας' από τους άλλους, για να τον υπολογίζουν πιο πολύ ως 'μούρη'. Όταν χώρισε από την κοπέλα του, τον πήρε η κάτω βόλτα και τελικά πέθανε στο καράβι από Ιταλία προς Ελλάδα... 'Καρδιακή προσβολή' έγραψαν, αλλά ήταν από υπερβολική δόση.
Η ανθρώπινη αδυναμία ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει. Όλοι θα γονατίσουμε κάποια στιγμή: ερωτική απογοήτευση, αδικία στη δουλειά, απώλεια της εργασίας μας, αποτυχία μας σε μάθημα ή σε δουλειά, αδικία στο στρατό, απώλεια αγαπημένου προσώπου... Όλοι κάποτε πιάνουμε πάτο. Το θέμα είναι τους ανθρώπους εκείνους που δεν είναι τόσο ισχυροί ως προσωπικότητες όσο εμείς να τους βοηθήσουμε να ξανασταθούν στα πόδια τους, με τις δικές τους δυνάμεις, να βγουν ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ και να μείνουν μακριά από αυτούς τους χυδαίους δυνάστες που προανέφερα.
Εκτός αν ασπαζόμαστε την ιδέα 'ε και τι έγινε; Αμόρφωτοι ή αδύναμοι είναι έτσι κι αλλιώς, ας τελειώνουμε μ'αυτούς μιαν ώρα αρχύτερα'. Εγώ δεν την ασπάζομαι.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
-1
Ναι ρε, τι να σας πω, τη βρίσκετε να σας καυχιέται ο κουστουμαρισμένος με τα βγαλμένα φρύδια ποιες γκόμενες έχει πηδήξει στο αμέρικα.
Είστε εντελώς ντεκαντάνς ρεεεε!
Ειμαι εξαρτημενος τι να κανω?
Ναρκομανείς: Ασθενείς ή αυτόχειρες;