-
Το Panda δεν είναι τόσο μινιόν, αλλά στην τιμή που προσφέρεται είναι σαφώς πιο τίμια πρόταση από όλα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για μικροσκοπικό αυτοκινητάκι, ακόμα και τόσα χρόνια μετά, Seicento uber alles
Aλλά και τα σύγχρον τρίδυμα Aygo, 107, C1, είναι μακράν προτιμότερα του Smart, για όλες τις χρήσεις.
+1
- Fiat Panda
+16 Fiat Panda 4Χ4....
Τα τριδυμα εχουν πολυ πλακα!
Εκανα βολτα ενα 107 και με αρεσε...
Μικρο, ελαφρυ, περιπου γαλλικο στισημο..... Αλλα πολυ φασαρια πανω απο τα 50ΧΑΩ! -
Ρε παιδιά, δεν είναι 1 μέτρο μεγαλύτερα τα τρίδυμα και τα Panda, Picanto κλπ.; Δεν έχετε βρεθεί σε κατάσταση που να πείτε 'α, ρε και να είχα ένα Smart να το έβαζα εδώ πέρα;*' πολλές φορές;
Κατανοώ ότι είναι μη ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά δεν το αγοράζει η πλατιά μάζα ως 1ο και μοναδικό αυτοκίνητο...
*ή να πείτε 'α, ρε και να είχα ένα Hummer να τον περνούσα από πάνω τον μ@#%^&!'
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε παιδιά, δεν είναι 1 μέτρο μεγαλύτερα τα τρίδυμα και τα Panda, Picanto κλπ.; Δεν έχετε βρεθεί σε κατάσταση που να πείτε 'α, ρε και να είχα ένα Smart να το έβαζα εδώ πέρα;*' πολλές φορές;Κατανοώ ότι είναι μη ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά δεν το αγοράζει η πλατιά μάζα ως 1ο και μοναδικό αυτοκίνητο...
*ή να πείτε 'α, ρε και να είχα ένα Hummer να τον περνούσα από πάνω τον μ@#%^&!'
Νταξ... έχω φτάσει και σε σημείο να πω 'ε, ρε και να είχα ένα Leopard να τον ανατινάξω το μ@λ@κ@'
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω να πάρω τανκ
Επίσης, ξέρω αρκετούς (ή μάλλον... αρκετές) που έχουν το σμαρτ ως μοναδικό αυτοκίνητο (και είναι και... περήφανοι/ες γι' αυτό )Τέλος, ας είναι αρκετά μεγαλύτερα τα Picanto, Seicento, Aygo κλπ, το Smart ΔΕΝ είναι μηχανάκι. Για να παρκάρει, θέλει χώρο. Σε απάνθρωπες συνθήκες κέντρου λοιπόν (Πειραιάς, Κολωνάκι, Κυψέλη, Πατήσια κλπ), ΟΥΤΕ με Smart δεν παρκάρεις άνετα. Πρέπει να ξεπαρκάρει κάποιος για να μπεις.
-
Αμα είναι το Seicento η καλύτερη λύση τότε το Yugo 45 είναι ακόμα καλύτερη
Ίδια ποιότητα, καλύτερη ευχρηστία και ακόμα φθηνότερο.
Για να προλάβω τον wagner να πω πως το Yugo 4χ4 με 0-100 σε 3 μήνες (αντί για 4 του Panda 4x4) είναι 16 φορές καλύτερη λύση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αμα είναι το Seicento η καλύτερη λύση τότε το Yugo 45 είναι ακόμα καλύτερηΊδια ποιότητα, καλύτερη ευχρηστία και ακόμα φθηνότερο.
Δεν ξέρω γιατί το έχεις τόσο άχτι το Sei. Νταξ, δεν είναι υπόδειγμα ποιότητας μέσα (ή δεν ΔΕΙΧΝΕΙ ποιοτικό αν θέλεις), αλλά ακόμα και μετά από βαριά χρήση χρόνων, όπως το πήρες, έτσι έχει παραμείνει. Μηχανικά, δεν παθαίνει τίποτα, αν συντηρείται στοιχειωδώς τουλάχιστον. Οδηγικά, είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον μκροσκοπικό αμαξάκι, και αισθητικά ομοίως. Από άποψη ευχρηστίας, μάλλον έχεις εμπειρία από τα μοντέλα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, που όντως δυσκόλευε λίγο το παρκάρισμα. Τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά
Τέσπα, είναι και θέμα γούστου. Άμα σου κάτσει στραβά από την αρχή με ένα αμάξι... Ξέρω, το παθαίνω κι εγώ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νταξ... έχω φτάσει και σε σημείο να πω 'ε, ρε και να είχα ένα Leopard να τον ανατινάξω το μ@λ@κ@'Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω να πάρω τανκ
Μήπως πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι;
Επίσης, ξέρω αρκετούς (ή μάλλον... αρκετές) που έχουν το σμαρτ ως μοναδικό αυτοκίνητο (και είναι και... περήφανοι/ες γι' αυτό )
Σίγουρα θα υπάρχουν και αυτοί, αλλά μάλλον μου φωτογραφίζεις την lifestyle εκδοχή (είναι περήφανες) και όχι την πρακτική του 2ου, 3ου αυτοκινήτου μιας (προφανώς σχετικά εύπορης, δεν λέω) οικογένειας.
Τέλος, ας είναι αρκετά μεγαλύτερα τα Picanto, Seicento, Aygo κλπ, το Smart ΔΕΝ είναι μηχανάκι. Για να παρκάρει, θέλει χώρο. Σε απάνθρωπες συνθήκες κέντρου λοιπόν (Πειραιάς, Κολωνάκι, Κυψέλη, Πατήσια κλπ), ΟΥΤΕ με Smart δεν παρκάρεις άνετα. Πρέπει να ξεπαρκάρει κάποιος για να μπεις.
Προσωπικά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα ηρωικά στενά της Β. Όλγας και άλλα σημεία που άνετα θα έκαιγα αν ήμουν Θεός , έχω βρει αρκετές φορές θέσεις που με ένα Smart θα την έβγαζα καθαρή με περίπου 15 λεπτά λιγότερης ταλαιπωρίας. Σίγουρα, δεν είναι μηχανάκι, αλλά μήπως σε αυτά τα πολύ δύσκολα σημεία και μηχανή να είχαμε, δεν θα ταλαιπωρούμασταν εξίσου; Το βλέπω καθημερινά και αυτό...αφού οι πόλεις μας μπορούν να εξολοθρεύσουν και μηχανάκια, μιλάμε για τον ορισμό της κόλασης!!!
Ξαναλέω: Δεν είναι value for money, αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι πολύ value! Ομοίως, τα 3+ μπορεί να μην προσφέρουν τόσα όσα τα 4- αλλά σε μερικές περιπτώσεις αξίζουν. Όπως και τα 4- αξίζουν σε σχέση με τα 4+ μέτρα κλπ.
-
Δεν νομίζω ότι τα 3διμα και το sei έχουν καμία σχέση με το smart, το smart είναι μια κατηγορία απο μόνο του....χωρίς ανταγωνιστή!
Αν φτιάξουν τα προβλήματα αξιοπιστίας και το βγάλουν -που απο ότι διαβάζω μάλλον όχι- στα 700 κ.εκ πάλι, μόνο η τιμή του θα είναι ο αντίπαλος του.
Αν κάποιος πηγαίνει στηο Αεροδρόμιο για δουλειά δεν θέλει smart, αν πηγαίνει Ελευσίνα πάλι το ίδιο, αν πίζεις μέσα στην Αττική (όχι οδό) και πας κάπου που δεν παρκάρεις εύκολα, είναι ψιλο ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!
Τουλάχιστον αυτό που θέλω εγώ, άλλος μπορεί να προτιμήσει το 107 για να βάζει άλλα 2 άτομα....εγω προτιμό να παρκάρο σε θέση για μηχανάκι!
-
Eγώ δεν είμαι και τόσο απογοητευμένος απο το νέο μοντέλο. Όχι πως δε θα μπορούσε να θυμίζει λιγότερο απωανατολίτικο σχέδιο βέβαια. Περισσότερα όταν το δούμε απο κοντά.
Σε άσπρο δείχνει και αυτό πολύ ωραίο.
Εσωτερικό 1
Εσωτερικό 2 -
εξωτερικα ειναι δυστυχως χειροτερο απο το τωρινο ενω μεσα μου θυμιζει το πρωτο panda
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γμτ... Όσο και να μην τρελαινόμουνα με το προηγούμενο μοντέλο, οφείλω να παραδεκτώ ότι όταν έμπαινες μέσα σου έφτιαχνε τη διάθεση, ιδιαίτερα αν είχε και τα οργανάκια-περισκόπια. Παιχνιδιάρικο, φωτεινό, πολύχρωμο εσωτερικό, ό,τι πρέπει για ένα αυτοκίνητο που περνάει τη ζωή του στη μουντάδα της πόλης. Αυτό γιατί έπρεπε να το κάνουν τόσο σοβαρό? (edit: πάντα τηρουμένων των αναλογιών μιλάω)
-
το νεο ειναι σιγουρα καλυτερο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις αλλα ειναι λιγοτερο smart σε χαρακτηρα
-
-
Ποτέ δε το συμπάθησα, ίσως λόγω της τιμής του
Αλλά το εσωτερικό του ήταν μπροστά
Αυτό είναι κάτι μεταξύ βαν και Panda
Θα ταίριαζε γάντι σε μικρό Φιατ
Ελπίζω σε βελτιωμένο κιβώτιο... -
Ο χρήστης jimded έγραψε:
το νεο ειναι σιγουρα καλυτερο αυτοκινητο σε ολους τους τομεις αλλα ειναι λιγοτερο smart σε χαρακτηραΗ σωστοτερη τοποθετηση
-
Επειδή τώρα τελευταία έχουν εμφανιστεί στον Πειραιά smartάκια που μου τρώνε τη θέση παρακαλώ πολύ να σταματήσουν εδώ οι πωλήσεις του. Αντί για smart, προτείνω τα κατά 1 μέτρο μεγαλύτερα τρίδυμα καθώς και τα panda και picanto. Επίσης, για extra leg room των πίσω επιβατών που μεταφέρουμε καθημερινά στη δουλειά μπορούμε να ανεβούμε κανά μέτρο ακόμα (ένα μέτρο + ένα - δεν κάνουν τη διαφορά εξάλλου) και να δούμε κάτι σε Toyota Avensis που είναι και 'περισσότερο αμάξι'!
-
http://www.jalopnik.com/cars/news/none- ... 214475.php
-
Έχει μπάκετ καθίσματα όμως, δλδ πόσα g τραβάει αυτό;;;
-
Ρε γμτ πότε περίπου θα έρθει Ελλάδα?
-
Το νεο smart φαινεται και ειναι ομορφοτερο. Καποιοι βεβαια που εχουν το παλιο λογικο να στεναχωριουνται με την ελευση του νεου και γραφουν διαφορα. Οπως λεει και η γνωστη παροιμια 'οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'...
Smart Fortwo 2007