-
Rx8
ãéáôß Ýôóé ìáò áñÝóåé ..óå åìÜò ðïõ ôï åðéëÝîáìå
Ðßóù êßíçóç ,Üøïãï æýãéóìá ,÷áìçëüôáôï êÝíôñï âÜñïõò ,ó÷åäßáóç,êáëïóôçìÝíï ðëáßóéï .....áõôÜáá
Áò êáßåé ..êÜôé Ýðñåðå íá Ý÷åé ãéá ìåéïíÝêôçìá üëá ôÝëåéá äåí ãßíïíôáé ...Ôï ÷áìüãåëï ôçò Crest ìåñéêÝò öïñÝò åßíáé öïâåñüò ðáñÜãïíôáò
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Από διηγήσεις γνωστού μου, κατόχου RX8 cosmo: Με 50 ευρώ βενζίνη κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βάζει σε κάθε γέμισμα 1 λίτρο λάδι..... γι αυτό και μόνο ψήφισα Golf.Αυτό μου ακούγεται σαν φίδι άγριο και κακό.
Δηλαδή αν έστω και το ένα από τα δύο αληθεύει, ούτε γι'αστείο δεν θα έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο. -
Golf, λογω του οτι οι Γερμανοι ξαναρχονται!!!!
Ισχυς- ΡΟΠΗ-δυνατοτητες βελτιωσηςΤο Rx ειναι κουκλι παντως και πισωκινητο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Áðü äéçãÞóåéò ãíùóôïý ìïõ, êáôü÷ïõ RX8 cosmo: Ìå 50 åõñþ âåíæßíç êÜíåé 200-250 ÷éëéüìåôñá êáé âÜæåé óå êÜèå ãÝìéóìá 1 ëßôñï ëÜäé..... ãé áõôü êáé ìüíï øÞöéóá Golf.
Áõôü ìïõ áêïýãåôáé óáí ößäé Üãñéï êáé êáêü.
ÄçëáäÞ áí Ýóôù êáé ôï Ýíá áðü ôá äýï áëçèåýåé, ïýôå ãé'áóôåßï äåí èá Ýðáéñíá ôÝôïéï áõôïêßíçôï.Ìå âáñý ðüäé üëëëëááááá êáßíå êáé ëÜäé áìá ëÜ÷åé ..... êáé áò ìçí åßíáé Âáíêåë ...
Æïýãêëá ãßíáìå ..
-
Ρο-Χι 8
(Τι, θες να στο αναλύσω κιόλας;;; )
-
RX-8
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Από διηγήσεις γνωστού μου, κατόχου RX8 cosmo: Με 50 ευρώ βενζίνη κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βάζει σε κάθε γέμισμα 1 λίτρο λάδι..... γι αυτό και μόνο ψήφισα Golf.
Για τον ίδιο λόγο δεν ψηφίζω mazda αλλά και δεν ψηφίζω golf γιατί είναι πολύ ακριβή η αντιπροσωπεία.
Ακριβή ως προς τι η mazda ?
Ανταλλακτικά μερικα ναι ! όπως όλοι οι γιαπωνέζοι αλλά να σου θυμίσω και την 3ετή εγγύηση αλλά και οτι σαν 100% φτιαγμένα στην ιαπωνία δεν τρίζουνε δεν χαλάνε (συνίθως τουλάχιστον)
Ως προς το service τουλάχιστον ως προς το 6 2.0cc είναι σχετικά φτηνό.
Βγαίνεις συχνα με 40 και 80-90 ευρό απο λάδια και service των 20.000km. (για τα 100.000km κρατάω κάποιες επιφυλάξεις)
Οσο για το RX-8 απο 2 γνώστους μου που οδηγούνε σαν άνθρωποι (όσο μπορεις να πας σαν ανθρωπός με το RX-8) η κατανάλωση καυσίμου δεν ξεπερνάει τα 14 λίτρα τιμή που συναντάμε σε 2λιτρά αν τα πιέσεις. Για λάδι ισχυρίζονται ότι δεν είναι τοσο σοβαρό το 'πρόβλημα'. Αυτός με το cosmo λέει οτι συμπλήρωσε λιγότερο απο λίτρο για 10.000κμ (1/2 λίτρο για την ακρίβεια).
RX-8 δαγκωτό ! Επειδή είναι διαφορετικό και έχει φοβερη τιμή (και ας του λείπει το 6ταχυτο κιβώτιο) -
**RX8
Πίσω κίνηση for ever!!!**
-
Θεωρώ πως όποιος έχει δίλημμα μεταξύ Golf και RX8 καλό θα ήταν να πάρει τελικά το Golf για να μην πάει στράφι το άλλο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θεωρώ πως όποιος έχει δίλημμα μεταξύ Golf και RX8 καλό θα ήταν να πάρει τελικά το Golf για να μην πάει στράφι το άλλο.reply of the month...
-
Θεωρώ πως όποιος έχει δίλημμα μεταξύ Golf και RX8 καλό θα ήταν να πάρει τελικά το Golf για να μην πάει στράφι το άλλο.Νομιζω οτι πιο πολλοι 'ασχετοι' με το αντικειμενο θα παρουν το RX λογω εμφανισης, παρα το Golf λογω τιμης
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Θεωρώ πως όποιος έχει δίλημμα μεταξύ Golf και RX8 καλό θα ήταν να πάρει τελικά το Golf για να μην πάει στράφι το άλλο.
reply of the month...
Να αγιάσει το στόμα σου
-
Kι όμως 50 ευρώ δεν είναι πολλά για βενζίνες. Αν βάζει ας πούμε Vpower Racing και έχει βαρύ πόδι και η κατανάλωση είναι γύρω στα 20 χλμ τότε έχει μια αυτονομία γι αυτά τα χρήματα 250 περίπου χλμ. Επειδή το αμάξι στροφάρει συνέχεια ψηλά ( το βαρύ πόδι που λέγαμε ) τότε καίει και αρκετά περισσότερο λαδάκι οπότε το 1 λίτρο μου φαίνεται και λίγο αφού μπορεί να κάψει πολύ περισσότερο υπο αυτές τις συνθήκες από όσο ξέρω. Τα service του RX8 είναι πάντως φτηνά.
Τι επιλέγω ?
RX8. -
Στην εκδοση challenge το μοτερ εχει χαμηλοτερα τον κοφτη, αρα δεν μπορει να στροφαρει τοοοσο ψηλα! Η καταναλωση λαδιου αν ειναι τοσο μεγαλη νομιζω οτι θα ειναι λιγακι σπαστικο μετα απο καθε γρηγορη βολτα ή ταξιδι να ανοιγεις το καπω και να συμπληρωνεις λαδι.
-
Ναι αλλά εγώ αναφέρθηκα σε αυτά που έγραψε ο Scotch για το cosmo. Λογικά θα έχει μικρότερη κατανάλωση και λαδιού και βενζίνης και κάπως έτσι είναι και στην πραγματικότητα τα πράγματα. Το manual λέει καθε 2-3 γεμίσματα βενζινης έλεγχο των λαδιών όμως μπορεί να μην καεί και καθόλου λάδι απλά για λόγους ασφάλειας.
Χρήστο στα Νέα Μοντέλα υπήρχε ολόκληρο thread για το RX8 που έγραφαν κάτοχοι του στην έκδοση cosmo για δες και εκεί τι λένε για το RX8. -
Θεωρώ πως όποιος έχει δίλημμα μεταξύ Golf και RX8 καλό θα ήταν να πάρει τελικά το Golf για να μην πάει στράφι το άλλο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και το'χε πει ο Θεός!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Νομιζω οτι πιο πολλοι 'ασχετοι' με το αντικειμενο θα παρουν το RX λογω εμφανισης, παρα το Golf λογω τιμης
Δεν είναι τόσο θέμα ασχετοσύνης όσο λιγούρας.
Πόσοι δέχονται η γυναίκα τους να τους τα φοράει αρκεί να είναι ωραία και να πουλάνε μούρη σε αυτούς που δεν το ξέρουν (ότι τους τα φοράει ή αλλιώς ότι καίει λάδια και βενζίνη με τον τόνο). Για όλους τους άλλους όμως που ξέρουν, είναι κορόιδαΕίναι όλα θέμα προτεραιοτήτων
-
RX-8 διότι, σε αντίθεση με το Golf, είναι ξεχωριστό αυτοκίνητο.
Εξάλλου, αν θέλω GTi, παίρνω Type-R
-
golf
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;