-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κάποτε φίλος με LandCruiser ανακάλυψε ότι χωρούσε να το βάζει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι που κανένας άλλος δεν τολμούσε/μπορούσε, έτσι είχε πάντα θέση στο Κεφαλάρι!Ναι... Ομως εχω δει ενα να εχει πεσει μεσα, μετα απο βροχη...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ο πατέρας μου 'τόλμησε' να παρκάρει το αυτοκίνητό της μητέρας μου έξω από μονοκατοικία στο Π.Φάληρο, 300μ απο το σπίτι τους και την πρώτη μέρα είδε ότι κάποιος του 'τσάκισε' τις πινακίδες ...την επόμενη μέρα το βρήκε με σπασμένους καθρέπτεςΑ ρε ξυλο που τους χρειαζεται....
-
Eγω εχω γκαραζ στην πυλωτη της πολυκατοικια αλλα δυστυχως αναγκαζομαι να καταβαλω κι εγω 120 το μηνα για θεση Parking στο κεντρο του Πειραια που εργαζομαι.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Κάποτε φίλος με LandCruiser ανακάλυψε ότι χωρούσε να το βάζει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι που κανένας άλλος δεν τολμούσε/μπορούσε, έτσι είχε πάντα θέση στο Κεφαλάρι!
Ναι... Ομως εχω δει ενα να εχει πεσει μεσα, μετα απο βροχη...
Αμα ειναι εξω απο το αστυνομικο τμημα στο καθετο στενακι της Κηφισσιας, παρκαρω και εγω εκει. Μιλαμε για ταφο ομως ε, οχι απλα 'χαντακι'...
Στα Καμινια, οπου βρουμε. τωρα με το καινουριο που παιρνουμε δεν ξερω τι θα κανουμε.
-
Και εγώ στο δρόμο όπου βρώ παρκάρω
Δυστυχώς και στο Μαρούσι εκεί που μένω τα πράγματα είναι δύσκολα για parking ιδιως τις βραδυνές ώρες
-
Παρκάρω όπου βρώ, αλλά δεν με νοιάζει γιατί το τουτού ειναι της εταιρείας (για ποσο άραγε??). Παρολα αυτά πολλές φορες πιάνω τον εαυτό μου να ψάχνει για καλή θέση οταν οι συνθήκες και ο διαθεσιμος χρόνος το επιτρέπουν. Αμα αγαπάς κατι το προσεχεις ειτε ειναι δικο σου ειτε οχι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην Καλλιθεα που ζω εχουμε τεραστιο προβλημα με το παρκαρισμα,αλλα ειμαι απο τους τυχερους καθως ειχαμε προνοησει απο καιρο την ενοικιαση 2 θεσςων σε κλειστο γκαραζ απεναντι απο την πολυκατοικια μου.
Γείτονας είσαι ρε Βάγγο? Τυχερός είσαι που βρήκες πάρκιν.
Στη γειτονιά μου έχουμε μόλις τα τελευταία χρόνια πρόβλημα, καθώς είμαι ψηλά στην Καλλιθέα, αλλά ελλείψει ρευστού για πάρκιν (είναι πανάκριβα γμτ... ), αναγκαστικά στον δρόμο (οχι στη μέση ε? ) και τα βράδια Πέμπτης καμιά 300αριά μέτρα από το σπίτι μου... (πήζει ο τόπος λόγω λαϊκής την Παρασκευή εκεί κοντά...)
Τις περισσότερες φορές του βάζω και κουκούλα, καθώς όμως είναι αδύνατον να του βάζω πάντα, (βροχή, λερωμένο αμάξι κτλ), τα... σουβενίρ δεν τα γλιτώνω...
Καλλιθέα έμεινα όταν ήρθα πριν δυο εβδομάδες στην Αθήνα. Το θέατρο του παραλόγου. Θέση στάθμευσης πουθενά και τα διπλό παρκαρίσματα συνήθεια. Απίστευτη κατάσταση. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλη την περιοχή μια και μέναμε κοντά στον Μαρινόπουλο που επιδείνωνε την κατάσταση.
Για το Ηράκλειο τώρα. Τα πράγματα είναι η μέρα με τη νύχτα τουλάχιστον στο προάστιο που μένω. Μεγάλη ταλαιπωρία θεωρούμε αν δεν έχει κάτω από το σπίτι και το παρκάρουμε 100 μέτρα από αυτό!!!! Ομολογώ ότι θα προτιμούσα κλειστό χώρο στάθμευσης για χίλιους άλλους λόγους αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.
-
Κατα τη γνωμη μου πλεον, Αγορα κατοικιας στην αθηνα η ενοικιαση κατοικιας η οποια δεν εχει παρκινγκ ειναι **ΚΑΚΟ **βημα κατα την αποψη μου...
Αγοραζεις η νοικιαζεις ταλαιπωρια σκετη!
Στο κατω κατω της γραφης, επρεπε ως αγοραστες-ενοικιαστες να τους πιεζουμε προς την κατευθυνση διμουργιας θεσεων, και οχι το αντιθετο... -
Κατα τη γνωμη μου πλεον, Αγορα κατοικιας στην αθηνα η ενοικιαση κατοικιας η οποια δεν εχει παρκινγκ ειναι **ΚΑΚΟ **βημα κατα την αποψη μου...
Αγοραζεις η νοικιαζεις ταλαιπωρια σκετη!Δικιο εχεις αλλα ακουω αποψεις του στυλ, πέρνω σπιτι στα Βριλησια χωρις παρκιγκ διοτι δεν εχει προβλημα.
Ενας φιλος μου μενει στο Μενιδι, κοντα στις γραμμες του τρενου, που πριν απο λιγα χρονια, μολις 2-3, ηταν σκετη ερημια , τωρα αν πας εκει εχει χτιστει ολη η περιοχη και δεν εχεις που να παρκαρεις.
Πρεπει να βλεπουμε λιγο πιο μακρια απο την μυτη μας μερικες φορες αλλα......
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αγοραζεις η νοικιαζεις ταλαιπωρια σκετη!Δικιο εχεις αλλα ακουω αποψεις του στυλ, πέρνω σπιτι στα Βριλησια χωρις παρκιγκ διοτι δεν εχει προβλημα.
Ενας φιλος μου μενει στο Μενιδι, κοντα στις γραμμες του τρενου, που πριν απο λιγα χρονια, μολις 2-3, ηταν σκετη ερημια , τωρα αν πας εκει εχει χτιστει ολη η περιοχη και δεν εχεις που να παρκαρεις.
Πρεπει να βλεπουμε λιγο πιο μακρια απο την μυτη μας μερικες φορες αλλα......
κλασικοτατο λαθος αυτο το πραγμα...
Και ειδικα αυτες οι περιοχες πηζουν πιο ευκολα, γιατι θελει ο καθε ενας το αμαξι του, γιατι δεν εχουν συγκοινωνια... Αυτα τα διαμερισματα επρεπε να εχουν 2 θεσεις ανα διαμερισμα και οχι 1... Σε χαλανδρι μαρουσι να δεις τι γινεται σιγα-σιγα...
πλεον η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου σε ολο το λεκανοπεδιο... -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Στην Καλλιθεα που ζω εχουμε τεραστιο προβλημα με το παρκαρισμα,αλλα ειμαι απο τους τυχερους καθως ειχαμε προνοησει απο καιρο την ενοικιαση 2 θεσςων σε κλειστο γκαραζ απεναντι απο την πολυκατοικια μου.
Γείτονας είσαι ρε Βάγγο? Τυχερός είσαι που βρήκες πάρκιν.
Στη γειτονιά μου έχουμε μόλις τα τελευταία χρόνια πρόβλημα, καθώς είμαι ψηλά στην Καλλιθέα, αλλά ελλείψει ρευστού για πάρκιν (είναι πανάκριβα γμτ... ), αναγκαστικά στον δρόμο (οχι στη μέση ε? ) και τα βράδια Πέμπτης καμιά 300αριά μέτρα από το σπίτι μου... (πήζει ο τόπος λόγω λαϊκής την Παρασκευή εκεί κοντά...)
Τις περισσότερες φορές του βάζω και κουκούλα, καθώς όμως είναι αδύνατον να του βάζω πάντα, (βροχή, λερωμένο αμάξι κτλ), τα... σουβενίρ δεν τα γλιτώνω...
Καλλιθέα έμεινα όταν ήρθα πριν δυο εβδομάδες στην Αθήνα. Το θέατρο του παραλόγου. Θέση στάθμευσης πουθενά και τα διπλό παρκαρίσματα συνήθεια. Απίστευτη κατάσταση. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλη την περιοχή μια και μέναμε κοντά στον Μαρινόπουλο που επιδείνωνε την κατάσταση.
Για το Ηράκλειο τώρα. Τα πράγματα είναι η μέρα με τη νύχτα τουλάχιστον στο προάστιο που μένω. Μεγάλη ταλαιπωρία θεωρούμε αν δεν έχει κάτω από το σπίτι και το παρκάρουμε 100 μέτρα από αυτό!!!! Ομολογώ ότι θα προτιμούσα κλειστό χώρο στάθμευσης για χίλιους άλλους λόγους αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.
Ισχυει για το μεγαλυτερο μερος της Καλλιθεας....Ειδικοτερα η Δημοσθενους και η Θησεως ειναι δραμα...
Εγω μενω Τζιτζιφιες(προς παραλια) και εχουμε μικροτερο προβλημα αλλα δεν παυει να ειναι πολυ δυσκολη η ανευρεση θεσης.....
Τα δε γκαραζ ολα γεματα!! -
Και ομως για φανταστητε οτ ιτο κρατος μολις τον περασμενο Απριλιο ψηφισε νομο ωστε να ειναι υποχρεωτική μια θεση παρκιγκ ανα διαμερισμα ανεξαρτητος τετραγωνικων και 2 για >200 μετρων.
Και μαλιστα το ΤΕΕ ζητα απεγνωσμενα απο το ΥΠΕΧΩΔΕ να καταργησει το νομο αυτο διοτι λενε αχρηστευονται τα μικρα οικοπεδα και οι αντιπαροχες.
Ε και ??? το συνολο του κοσμου νοιαζεται για αυτα?? να μην χτιζονται....
-
καλα τωρα τι να πουμε για το ΤΕΕ που ειναι κρατος εν κρατει... Ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα... Ελπιζω μονο να μην τους περασει! Ακου λεει καταστρεφονται οι αντιπαροχες. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ. κατεστρεψαν την Αθηνα με τις αντιπαροχες...
Αλλο θεμα που ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος. Γιατι Σε περιοχες που εχει τρελο προβλημα παρκαρισματος και ολα τα παρκινγκ ειναι ΤΙΓΚΑ και διωχνουν κοσμο, δεν φτιαχνει ενας βωβος ας πουμε ενα νεο μεγαλο παρκινγκ??? Δεν μπορω να καταλαβω... εχει κανεις καμμια ιδεα?? (Πχ Απεναντι απο το μεγαρο μουσικης εκει που εγινε ενα κτιριο-Θηριο το οποιο λεγανε οτι θα ειναι σινεμας, αλλα εχει μεινει ετσι 2-3 χρονια...)
-
Η'εξω στο δρομο ή σε πεζοδρομιο ή στου διαολου τη μανα
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ενας φιλος μου μενει στο Μενιδι, κοντα στις γραμμες του τρενου, που πριν απο λιγα χρονια, μολις 2-3, ηταν σκετη ερημια , τωρα αν πας εκει εχει χτιστει ολη η περιοχη και δεν εχεις που να παρκαρεις.Πρεπει να βλεπουμε λιγο πιο μακρια απο την μυτη μας μερικες φορες αλλα......
Kαι εγώ εκεί μένω Το τελευταίο καιρό το αφήνω απέναντι από το σπίτι μου και όχι ακριβώς μπροστά και εκνευρίζομαι όμως...
-
Το τζιπακι στο κοινο κλειστο γκαραζ της πολυκατοικιας και τα αλλα 2 στην αλανα διπλα απο το σπιτι μου.
Πολυ σπανια να μην βρω παρκαρισμα.... Καμια φορα τα πρωινα λιγο δυσκολευομαι λογο του οτι ειναι ο Βασιλοπουλος και τα ιατρικα της Express Service, οποτε ειναι ψιλογεματη η αλανα αλλα περιμενω 5 λεπτα οποτε ολο και καποιος φευγει Απο ολοκληρη την εβδομαδα αντε και μια μερα να περιμενω 5 λεπτα μεχρι να φυγει καποιος..... Big deal
Θεωρω τον ευατο μου πολύ τυχερο σε αυτο το θεμα
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....χωρούσε να το βάζει πάνω από ένα τεράστιο χαντάκι που κανένας άλλος δεν τολμούσε/μπορούσε, ....Αμα ειναι εξω απο το αστυνομικο τμημα στο καθετο στενακι της Κηφισσιας, παρκαρω και εγω εκει. Μιλαμε για ταφο ομως ε, οχι απλα 'χαντακι'...
Όχι, όχι εκεί, ήταν στο τέλος του στενού απέναντι από Pizza Hut στο Κεφαλάρι. Έμπαινε και κοινό αυτοκίνητο (ΜΧ5 του ιδίου) αλλά ήθελε προσοχή στο χαντάκι και ....στο δέντρο! Απλά με το LC μπορούσες να μπεις και χωρίς να προσέχεις ή να ανησυχείς μην τυχόν πέσεις μέσα! Δυστυχώς έκλεισε το χαντάκι κι έτσι μπορούν να πάνε όλοι χωρίς φόβο οπότε η 'θέση' είναι πιασμένη μονίμως....
-
Ευτυχώς που υπάρχει η πιλωτή... Επειδή η πιλωτή χωράει 1 αυτοκίνητο λιγότερο απ' όσα υπάρχουν (χωρίς να κλείνεται κανείς, αλλιώς χωράνε όλα) κάποιος το βάζει μπροστά στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας... Στην χειρότερη υπάρχει και μία τεράστια αλάνα απέναντι...
Ξέρω... ξέρω... είμαι τυχερός...
-
καλα τωρα τι να πουμε για το ΤΕΕ που ειναι κρατος εν κρατει... Ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα...Στα επιχειρήματα περί αντιπαροχών να προσθέσεις και αυτό που άκουσα (επίσης από το ΤΕΕ) ότι οι πολυκατοικίες με 2 εισόδους αυξάνουν τα ατυχήματα!
Ναι, ναι ειπώθηκε και αυτό.
-
Σε πιλοτή μονοκατοικίας το δικό μου, έξω από το σπίτι το αυτοκίνητο της μάνας μου...Στου Παπάγου έχει γεμίσει ο κόσμος αυτοκίνητα σε σημείο που να χρειάζεται, καμιά φορά,να παρκάρει η μάνα μου στο απέναντι πεζοδρόμιο αντί στο δικό μας!!!!! ...Αδιανόητο προ μερικών ετών στου Παπάγου... Όταν γύρισα μετά από 7 χρόνια στο εξωτερικό δεν πίστευα τί είχε γίνει...Προ 15ετίας έπαιζα ποδόσφαιρο στο δρόμο εντελώς ανενόχλητος, αυτοκίνητο πέρναγε κάθε τέταρτο της ώρας, τώρα μέχρι που διασταυρώνεσαι συχνά με άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο μου!!...
Ανεξαρτήτως περιοχής κατοικία χωρίς γκαράζ, ΟΠΟΥ και να είσαι, δεν νοείται...Τώρα που έδωσα αντιπαροχή ένα οικόπεδο στη Βούλα πήγα στην αρχή να μην πολυδώσω σημασία στα γκαράζ με το σκεπτικό δε βαριέσαι έχει άπλετο χώρο etc etc...Μετά από ώριμη σκέψη επέμεινα, ζητησα και πήρα 4 γκαράζ για 2 διαμερίσματα...Τίποτα δε γλυτώνει από τον κατακλυσμό αυτοκινήτων, αργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά όλων...Προνοείτε λοιπόν (κατά το μετανοείτε )
Parking!