Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην Καλλιθεα που ζω εχουμε τεραστιο προβλημα με το παρκαρισμα,αλλα ειμαι απο τους τυχερους καθως ειχαμε προνοησει απο καιρο την ενοικιαση 2 θεσςων σε κλειστο γκαραζ απεναντι απο την πολυκατοικια μου.
Γείτονας είσαι ρε Βάγγο? Τυχερός είσαι που βρήκες πάρκιν.
Στη γειτονιά μου έχουμε μόλις τα τελευταία χρόνια πρόβλημα, καθώς είμαι ψηλά στην Καλλιθέα, αλλά ελλείψει ρευστού για πάρκιν (είναι πανάκριβα γμτ... ), αναγκαστικά στον δρόμο (οχι στη μέση ε? ) και τα βράδια Πέμπτης καμιά 300αριά μέτρα από το σπίτι μου... (πήζει ο τόπος λόγω λαϊκής την Παρασκευή εκεί κοντά...)
Τις περισσότερες φορές του βάζω και κουκούλα, καθώς όμως είναι αδύνατον να του βάζω πάντα, (βροχή, λερωμένο αμάξι κτλ), τα... σουβενίρ δεν τα γλιτώνω...
Καλλιθέα έμεινα όταν ήρθα πριν δυο εβδομάδες στην Αθήνα. Το θέατρο του παραλόγου. Θέση στάθμευσης πουθενά και τα διπλό παρκαρίσματα συνήθεια. Απίστευτη κατάσταση. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλη την περιοχή μια και μέναμε κοντά στον Μαρινόπουλο που επιδείνωνε την κατάσταση.
Για το Ηράκλειο τώρα. Τα πράγματα είναι η μέρα με τη νύχτα τουλάχιστον στο προάστιο που μένω. Μεγάλη ταλαιπωρία θεωρούμε αν δεν έχει κάτω από το σπίτι και το παρκάρουμε 100 μέτρα από αυτό!!!! Ομολογώ ότι θα προτιμούσα κλειστό χώρο στάθμευσης για χίλιους άλλους λόγους αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.