-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κ δύο περιστατικά με κοτσαδόρους, το ένα αστείο το άλλο όχι κ τόσο!
Ποιο από τα δύο περιστατικά δεν είναι και τόσο αστείο?
-
Αυτο που πληρωνεις
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Αυτο που πληρωνειςΤο οποίο είναι αυτό με την ξανθιά ή αυτό με τον προφυλακτήρα;;;
-
Μα γιατί να πληρώσεις την ξανθιά? Μπορεί να της άρεσε κιόλας!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτο που πληρωνεις
Το οποίο είναι αυτό με την ξανθιά ή αυτό με τον προφυλακτήρα;;;
Οπως το παρει κανεις
Το ερωτημα ειναι τι εκανε η συγκεκριμενη ξανθια πισω σκυμενη;;
Ρητορικη ερωτηση μηπως;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα γιατί να πληρώσεις την ξανθιά? Μπορεί να της άρεσε κιόλας!!!Ναι, αλλά μπορεί να μην άρεσε στον συνοδό της...
Μα, βοηθούσε στο παρκάρισμα...
-
...κι εγώ μέχρι τώρα στο δρόμο - όπου βρω... και καλά αν μένω Ηλιούπολη είναι χαλαρά τα πράγματα γιατί όταν πηγαίνω Ιλίσσια @#$%ΑΑ#@
Όταν τελειώσει το σπίτι στη Βραβρώνα (μέσα στο τρέχον έτος) και μετακομίσω πια εκεί θα έχω (επιτέλους) γκαράζ και μάλιστα έχω προνοήσει ώστε να υπάρχουν 4 θέσεις...
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Αυτο που πληρωνεις
Το οποίο είναι αυτό με την ξανθιά ή αυτό με τον προφυλακτήρα;;;
Οπως το παρει κανεις
Ρητορικη ερωτηση μηπως;
ίσως να έπερνε μέτρα για τον... κοτσαδόρο
πάντως όταν βεβαιωθήκαμε ότι η κοπέλα δεν... 'χτύπησε' είχαμε λυθεί στο γέλιο κ επίσης ταράξαμε στο δούλεμα κ τον φίλο με τον... κοτσαδόρο του -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Φίλος με Mitsubishi Pajero V6 3.0lt έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει κ μία ξανθιά είχε σκύψει πίσω κ δεν φαινόταν! αποτέλεσμα με τον κοτσαδόρο να την σπρώξει στα 'μαλακά της μόρια'
Και τι δεν θα δινα να το βλεπα
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Φίλος με Mitsubishi Pajero V6 3.0lt έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει κ μία ξανθιά είχε σκύψει πίσω κ δεν φαινόταν! αποτέλεσμα με τον κοτσαδόρο να την σπρώξει στα 'μαλακά της μόρια'
Και τι δεν θα δινα να το βλεπα
Και γενναται το ανεκδοτο....τί κανει μια ξανθιά σκυμενη πισω απο Pajero?
Ο ευρων αμοιβεται -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
[Πρασιά λέγεται η απόσταση μεταξύ ρυμοτομικής γραμμής και οικοδομικής γραμμής, πλάτους (στις περιοχές με σχέδιο πόλης) 4 μέτρων. Πρακτικά, είναι η απόσταση από το κτίριο μέχρι το όριο του οικοπέδου, αν το τελευταίο σταματάει στη ρυμοτομική γραμμή. Επίσης, από τη μεριά του δρόμου τώρα, δρόμος ορίζεται όλο το πλάτος από τη μία ρυμοτομική στην άλλη. Αυτό σημαίνει ότι και το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ, άρα σε καμία περίπτωση πρασιά. Η πρασιά είναι ιδιοκτησία, το πεζοδρόμιο δεν είναι! Σε πολλές περιπτώσεις η οικοδομική και η ρυμοτομική ταυτόζονται. Εκεί δεν υπάρχει πρασιά, αλλά υπάρχει πεζοδρόμιο. Αν λοιπόν στην περίπτωση του Aerandir, το πεζοδρόμιο έγινε μέσα στην ιδιοκτησία τους (που παραμένει ιδιοκτησία τους, ακόμα και μετά από μία ενδεχόμενη πράξη εφαρογής, παραχώρηση ρυμοτομούμενων και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει εφαρμοστεί εκεί, τότε καλώς κάνει και παρκάρει, κακώς δε, το έχει αφήσει πεζοδρόμιο. Από την άλλη, αν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω και το τμήμα αυτό έχει παραχωρηθεί σε κοινή χρήση, τότε πολύ κακώς κάνει.ο φιλος μας μιλησε για αποσταση 7 μετρων απο τον δρομο εως την οικοδομικη γραμμη.
δεν νομιζω οτι ολο αυτο το μηκος αφορα πεζοδρομιο την στιγμη μαλιστα που ολοι οι αλλοι οπως αναφερει εχουν κανει τις μαντρες τους ετσι ωστε να τον εκμεταλλευονται και μονο αυτος εχει το ''πεζοδρομιο'' αυτο.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[Πρασιά λέγεται η απόσταση μεταξύ ρυμοτομικής γραμμής και οικοδομικής γραμμής, πλάτους (στις περιοχές με σχέδιο πόλης) 4 μέτρων. Πρακτικά, είναι η απόσταση από το κτίριο μέχρι το όριο του οικοπέδου, αν το τελευταίο σταματάει στη ρυμοτομική γραμμή. Επίσης, από τη μεριά του δρόμου τώρα, δρόμος ορίζεται όλο το πλάτος από τη μία ρυμοτομική στην άλλη. Αυτό σημαίνει ότι και το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ, άρα σε καμία περίπτωση πρασιά. Η πρασιά είναι ιδιοκτησία, το πεζοδρόμιο δεν είναι! Σε πολλές περιπτώσεις η οικοδομική και η ρυμοτομική ταυτόζονται. Εκεί δεν υπάρχει πρασιά, αλλά υπάρχει πεζοδρόμιο. Αν λοιπόν στην περίπτωση του Aerandir, το πεζοδρόμιο έγινε μέσα στην ιδιοκτησία τους (που παραμένει ιδιοκτησία τους, ακόμα και μετά από μία ενδεχόμενη πράξη εφαρογής, παραχώρηση ρυμοτομούμενων και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει εφαρμοστεί εκεί, τότε καλώς κάνει και παρκάρει, κακώς δε, το έχει αφήσει πεζοδρόμιο. Από την άλλη, αν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω και το τμήμα αυτό έχει παραχωρηθεί σε κοινή χρήση, τότε πολύ κακώς κάνει.
ο φιλος μας μιλησε για αποσταση 7 μετρων απο τον δρομο εως την οικοδομικη γραμμη.
δεν νομιζω οτι ολο αυτο το μηκος αφορα πεζοδρομιο την στιγμη μαλιστα που ολοι οι αλλοι οπως αναφερει εχουν κανει τις μαντρες τους ετσι ωστε να τον εκμεταλλευονται και μονο αυτος εχει το ''πεζοδρομιο'' αυτο.
νομιζω κιολας οτι ειναι αποκλειστικα για δικη του χρηση και οχι να παρκαρει οποιος γουσταρει... Μπορει να βαλει αλυσιδα με ταμπελακι ιδιοτικος χωρος(σε καποια απο τα 7 μετρα)... Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
[Πρασιά λέγεται η απόσταση μεταξύ ρυμοτομικής γραμμής και οικοδομικής γραμμής, πλάτους (στις περιοχές με σχέδιο πόλης) 4 μέτρων. Πρακτικά, είναι η απόσταση από το κτίριο μέχρι το όριο του οικοπέδου, αν το τελευταίο σταματάει στη ρυμοτομική γραμμή. Επίσης, από τη μεριά του δρόμου τώρα, δρόμος ορίζεται όλο το πλάτος από τη μία ρυμοτομική στην άλλη. Αυτό σημαίνει ότι και το πεζοδρόμιο ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ, άρα σε καμία περίπτωση πρασιά. Η πρασιά είναι ιδιοκτησία, το πεζοδρόμιο δεν είναι! Σε πολλές περιπτώσεις η οικοδομική και η ρυμοτομική ταυτόζονται. Εκεί δεν υπάρχει πρασιά, αλλά υπάρχει πεζοδρόμιο. Αν λοιπόν στην περίπτωση του Aerandir, το πεζοδρόμιο έγινε μέσα στην ιδιοκτησία τους (που παραμένει ιδιοκτησία τους, ακόμα και μετά από μία ενδεχόμενη πράξη εφαρογής, παραχώρηση ρυμοτομούμενων και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει εφαρμοστεί εκεί, τότε καλώς κάνει και παρκάρει, κακώς δε, το έχει αφήσει πεζοδρόμιο. Από την άλλη, αν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω και το τμήμα αυτό έχει παραχωρηθεί σε κοινή χρήση, τότε πολύ κακώς κάνει.
ο φιλος μας μιλησε για αποσταση 7 μετρων απο τον δρομο εως την οικοδομικη γραμμη.
νομιζω κιολας οτι ειναι αποκλειστικα για δικη του χρηση και οχι να παρκαρει οποιος γουσταρει... Μπορει να βαλει αλυσιδα με ταμπελακι ιδιοτικος χωρος(σε καποια απο τα 7 μετρα)... Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως...
Πολύ απλά ο φίλος συνφορουμίστας είναι ο μόνος σωστός από τους κατοίκους του συγκεκριμένου δρόμου (αν έχει γίνει πράξη εφαρμογής)!
Αν δεν έχει γίνει είναι απλά προνοητικός και δεν θα χρειαστεί να γκρεμίσει τη μάντρα του και να την μεταφέρει αργότερα πιο πίσω...
Αν και βέβαια στην Ελλάδα ζούμε...Μέχρι να γίνει πράξη εφαρμογής πολεοδομικού σχεδίου στην περιοχή το οικόπεδο του καθένα είναι ως έχει...
Από την στιγμή όπου γίνεται η πράξη εφαρμογής το κράτος (δήμος, κρατικές υπηρεσίες) έχουν το δικαίωμα να πάρουν ένα κομμάτι (που έχει από πριν οριστεί) από το οικόπεδο του καθένα για δρόμους-πεζοδρόμια, πλατείες κλπ... -
Στο νέο μου σπίτι κοντά στην δουλειά το κλειστό μου parking έχει μήκος 4.72 και το golfaki μήκος που δεν θυμαμαι οπότε είμαστε οριακά και έιναι ένα σημείο όπου πρέπει να σταματώ στο οποίο κλείνει οριακά η πόρτα του parking και ανοίγει το πορτ μπαγαζ.....
Άρα θέλω ένα αυτόματο stop στο σημείο αυτό..... έλεγα να βάλω ένα μαδάρι οπότε μόλις ακουμπάνε οι ρόδες να σταματώ ή δυο σακκιά με άμμο να με κόβουν αυτόματα...... υπάρχει καμια άλλη ιδέα? Πουλάνε πουθενά αυτο το κολπάκι που υπάρχει στα parking τα μεγάλα πχ Polis για να μην κοπανάς τον τοίχο? Πόσο κάνει? Μπαίνει εύκολα? -
Χρήστο, μία λύση είναι αυτή:
http://www.stateofnine.com/Merchant2/me ... ry_Code=GA
αλλά και αυτές:
http://www.shop.com/amos/cc/main/produc ... /ccsyn/260Ωστόσο σαν να είδα κάτ ηλεκτρονικό και φτηνό στος 4Τ Μαρτίου στα νέα προιόντα, αλλά δεν έχω μαζί μου το περιοδικό. Ήταν κάτι σαν αυτό ( http://amos.shop.com/amos/cc/main/catal ... e-Platinum ) με 10-15€
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Εγώ είμαι πολύ καλομαθημένος, τόσο που εκνευρίζομαι όταν δεν παρκάρω ακριβώς έξω από το σπίτι μου. Ο Υμηττός είναι η καλύτερη περιοχή της Αθήνας (για παρκάρισμα μιλάω)!!!!Και στην Παλληνη που μενω εγω τα ιδια ισχυουν... παρκαρω παντα σε υπαιθριο χωρο που εχουμε απο κατω... σπανια δεν βρισκοω εκει, οποτε το ανεβαζω σε πεζοδρομιο τεραστιων διαστασεων οπου δεν ενοχλει κανενα πεζο λογω της φυσης της περιοχης (δεν περναει καποιος μεγαλος δρομος παρα μονο δρόμοι του οικισκού....)
-
Πως μου διεφυγε αυτο το θεμα;
Τελοσπαντον. Εγω εβαλα 'Αλλα κολπα' γιατι εχω τη τυχη ή ατυχια να μενω σε χωριο πολυ κοντα στη πολη. Τι σπιτι ειναι χωμενο σε κατι απιστευτα στενακια. Ισα ισα που χωραει ενα αυτοκιντο να περασει απο το στενο, το οποιο ακριβως εξω απο το σπιτι κανει μια μικρη πλατεια και αμεσος στενευει τοσο, οσο να περνανε μονο πεζοι και μηχανακια. Οποτε αφηνω το αμαξι ακριβως εξω απο το σπιτι. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χρήστο, μία λύση είναι αυτή:http://www.stateofnine.com/Merchant2/me ... ry_Code=GA
αλλά και αυτές:
http://www.shop.com/amos/cc/main/produc ... /ccsyn/260Μήπως αυτά θέλουν καλό κεντράρισμα για να πέσουν ακριβώς οι τροχοί και τελικά δεν βολέυουν?
κολλητά ή βιδωτά είναι? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μήπως αυτά θέλουν καλό κεντράρισμα για να πέσουν ακριβώς οι τροχοί και τελικά δεν βολέυουν?
κολλητά ή βιδωτά είναι?Κάρφωσε ένα ξύλινο πύχη 2-3 πόντους σε ύψος από άκρη σε άκρη.
-
Μπορεί να δικαιολογήσει κανείς την αύξηση του πάρκινγκ των Σπάτων κατά... 20% (από 10 ->12 ευρώ/ημέρα)
Πήρατε 20% αύξηση φέτος
Ακόμα και να πει κανείς ότι ήταν σταθερό για 3 χρόνια, πως δικαιολογείται και σε τρία χρόνια 20%;
Να μην γράψω τίποτα κακίες για Σπάτα/ΑΟ κλπ, άλλωστε καρναβάλι έχουμε
Parking!