-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Παιδιά, συγκρατηθήτεΓια ποιά όπισθεν μιλάτε?
Δεν λειτουργεί αυτό ούτε σαν σκέψη.
Ο GG απλά πατάει πάνω σε βρώμικο τερέν, μπλοκάρει για να δώσει μεγαλύτερη γωνία, αφήνει γκάζι για να εκμεταλευτεί την αδράνεια και τους βρώμικους από το χιόνι τροχούς και εκμεταλευεται τα απίστευτα διαφορικά του στο τέλος για να κάνει το αμάξι να περάσει...
Super οδηγός είναι, ενθουσιάστικα που τον είδα να οδηγεί 'δαγκωμένος' στη Σουηδία. Μην λέμε κουλά όμως...
Έλληνες υπάρχουν για έξω. Κατά πόσο μπορούν, όχι μόνο να πληρώσουν την συμμετοχή τους, αλλά και να αποκατασταθούν για την ημέρα που θα κρεμάσουν τα γάντια τους...?
Δεν φτάνει μόνο να έχεις πληρωμένη συμμετοχή. Πρέπει και να ζείς από την 'δουλειά' σου.
Θα γίνει και αυτό. Μ' αυτό το όνειρο ζούμε, να δούμε ένα παιδί να το κάνει πραγματικότητα για όλους οσους δεν μπόρεσαν...
Έλληνες υπάρχουν καλύτεροι από GG, Carlsson κλπ
Ελλάδα δεν υπάρχει...
Τι λες φίλε μου ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν οι Επιστήμονες???!!!!
Σε παρακαλώ να μην μπλέκεις σε ξένα χωράφια το Φόρουμ αυτό είναι κάτι σαν στοά μπορούν να έχουν άποψη μόνο οι μετέχοντες και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και μόνο για πράγματα που τους ενδιαφέρουν και εξυπηρετούν τους σκοπούς τους
Εσύ, εγώ και διάφοροι άλλοι καλό είναι να διαβάζουμε μόνο και μόνο για να ξεστραβωθούμε -
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Για πες μας όμως, ποιοι έλληνες είναι καλύτεροι από GG κλπ και με τι κριτήρια έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Καλησπέρα Κωσταντίνε,
έχω τη χαρά τα τελευταία 4 χρόνια να συνεργάζομαι με τηνMarlboro στην διοργάνωση του 'Be the driver'. Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα έχω οδηγήσει σε διάφορες χώρες όπως Φιλανδία, Κύπρο, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα κ.α.
Είχα λοιπόν τη χαρά να συνεργαστώ με οδηγούς όπως Freddy Loix, Daniel Carlson, Urmo Aava, Shaun Gallaher και πολλούς άλλους που πρωταγωνιστούν σε εθνικά ή παγκόσμια πρωταθλήματα...
Στο τέλος των διοργανώσεων οι οδηγοί μπαίναμε, φυσικά, σε διαδικασία κόντρας με ίδια αυτοκίνητα.
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι οι κόντρες μου στην Ελλάδα με Ζάχο, Καίτατζή, Γκίκα και μερικούς άλλους ήταν πολύ πιο δύσκολο να κερδιθούν...
Ας μην παραμυθιαζόμαστε. Δεν λέω ότι θα τους νικούσαμε την πρώτη χρονιά στο WRC. Δεν έχουμε την εμπειρία τους ούτε την εξοικειώση με τα αυτοκίνητα που οδηγούν.
Την δευτερη όμως...
Μακάρι να δινόταν η ευκαιρία σε κάποιον από εμάς. Χωρίς το αγχος της άμμεσης αναγκαστικής επιτυχίας νομίζω ότι υπάρχουν οδηγοί που είναι ικανοί για τα καλύτερα...
Now, let us pray...
Τώρα μάλιστα !
Για πες όμως και περισσότερες λεπτομέρειες και για εμάς που το πολύ πολύ να χαζεύουμε κανένα βίντεο και να παλεύουμε με τα 205 μας -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Τι λες φίλε μου ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν οι Επιστήμονες???!!!!
Σε παρακαλώ να μην μπλέκεις σε ξένα χωράφια το Φόρουμ αυτό είναι κάτι σαν στοά μπορούν να έχουν άποψη μόνο οι μετέχοντες και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και μόνο για πράγματα που τους ενδιαφέρουν και εξυπηρετούν τους σκοπούς τους
Εσύ, εγώ και διάφοροι άλλοι καλό είναι να διαβάζουμε μόνο και μόνο για να ξεστραβωθούμε -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Ελλάδα που μπορείς να βρείς (εύκολα) video και να τα απολαύσεις?
Σε site όπως του acro,που όμως προσπαθεί μόνος του!Και στο φόρουμ βρίσκεις, έστω πληροφορίες πως να τα βρείς, αρκεί να μην τα κόβουν οι μοδερατόροι με εντολή προέδρου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν με email τέτοια σκηνές απείρου κάλλους?
Δεν θα έπρεπε κάπως ,με κάποιον τρόπο, να μπορούμε να δούμε,να απολαύσουμε και να συγκρίνουμε ΚΑΙ τους Έλληνες οδηγούς με τους ξένους?
Κάποιος θα πρέπει -κάποτε- να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία με σωστό αντικειμενικό και συγχρονο τρόπο έτσι ώστε να προβάλει τα ταλέντα που υπάρχουν στην χώρα μας !!
Είναι απαραίτητο για την ανάδειξη των οδηγών που ζητούν διάκριση και την πληροφόρηση των θεατών που διψάνε για θέμα να μπορέσουν να βρίσκουν ελέυθερα υλικό multimedia γύρω απο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό...
Ίσως μέσα απο μια αναβαθμισμένη έκδοση του rally.gr? (Μια ιδέα είναι έτσι για να κάνει κάποιος την αρχή...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν θα έπρεπε κάπου ,κάπως,κάποτε να μπορέσουμε να δούμε,να απολαύσουμε και να συγκρίνουμε ΚΑΙ τους Έλληνες οδηγούς με τους ξένους?
Ποιός θα μπορέσει να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία με σωστό αντικειμενικό και συγχρονο τρόπο έτσι ώστε να προβάλει τα ταλέντα που υπάρχουν στην χώρα μας?
Είναι απαραίτητο για την ανάδειξη των οδηγών που ζητούν διάκριση και την πληροφόρηση των θεατών που διψάνε για θέαμα να μπορέσουν να βρίσκουν ελέυθερα υλικό multimedia γύρω απο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό...
Νομίζω ότι είναι κάτι που θα συμβάλει ΚΑΙ στην αναβάθμιση των Ελληνικών αγώνων γενικότερα...
Μην ξεχνάμε ότι αλλάξανε οι καιροί και καθένας μας έχει περισσότερους τρόπους πληροφόρησης επιτέλους όπως και μεγαλύτερη ανάγκη για σωστότερη ενημέρωση!!!!
Ίσως μέσα απο μια αναβαθμισμένη έκδοση του rally.gr? (Μια ιδέα είναι έτσι για να κάνει κάποιος την αρχή...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως,πέραν των άλλων που συζητούνται,υπάρχει ακόμα κάτι που δεν έχουμε επισημάνει!Υπάρχει video διαθέσιμο και μπορούμε και το βλέπουμε!Μάλιστα είναι σαφώς διαφημιστικό του GG!!
Στην Ελλάδα που μπορείς να βρείς (εύκολα) video και να τα απολαύσεις?
Σε site όπως του acro,που όμως προσπαθεί μόνος του!Εννοώ κάπου που να μπορει κάποιος να βρει,να κατεβάσει και να κυκλοφορήσει στιγμές από τους Ελληνικούς Αγώνες!Κάπου που να είναι εύκολο να το βρει κάποιος ακόμα και μη σχετικός!
εγώ έχω γύρω στα 70 video, σύνολο κοντά στο GigaByte...
οκ, από θέαμα δε σκίζουμε κάνα καλσόν αλλά από το τίποτα καλύτερο.
πάντως βλέπω οτι υπάρχει και κόσμος από έξω που κατεβάζει, κάτι είναι και αυτό. και δε μιλάω μόνο για φοιτητές μας στην Αγγλία ή για τον tabs στην Ελβετία
-
Λίγο υπομονή, κάτι καλό ετοιμάζεται. Και το κυριότερο... εκει που δεν το περιμένει κανείς.... Λεπτομέριες στο τέλος του μήνα
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Δεν θα έπρεπε κάπως ,με κάποιον τρόπο, να μπορούμε να δούμε,να απολαύσουμε και να συγκρίνουμε ΚΑΙ τους Έλληνες οδηγούς με τους ξένους?
Μπορούμε, αλλά είναι κότες οι ξένοι!
Τωρα που το ξανασκέφτομαι ίσως και να φταίει που πληρώνουν κάποιες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ ΠΑΡΑΒΟΛΟ (τις παροχές ΑΚΟΜΑ δεν τις έμαθα, 6 μήνες μετά... ) για να έρθουν στο ΕΛΠΑ.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πάντως βλέπω οτι υπάρχει και κόσμος από έξω που κατεβάζει, κάτι είναι και αυτό. και δε μιλάω μόνο για φοιτητές μας στην Αγγλία ή για τον tabs στην ΕλβετίαΦαν κλάμπ θα σου φτιάξω εδώ!!
-
ρε παιδια δδεν μπορω να το κατεβασω το τελευταιο γιατι δεν γινετε λεει
-
to κατεβασα. Πολυ καλο.
δεν νομιζω οτι εβαλε οπισθεν. αν ειχε βαλει, θα ειχε φυγει προς το εξωτερικο της στροφης οπως ειπε καποιος ποιο πανω, αλλα για σκεφτειτε: δεν θα ακουγοταν το κουμπωμα της???
παντα φιλικα,
Αλεξανδρος -
Εγώ απορώ που στο ίδιο thread παραπάνω έχει μαρτυρία με quotes από τον συνοδηγό του Galli στο συγκεκριμένο rally, ο οποίος λέει πως ο GG έβαλε όπισθεν για να κρατήσει το αμάξι και από κάτω ένα σωρό αμφισβητίες ακόμα και μετά απ' αυτό. Είναι όντως τόσο απίστευτο!
-
- Ρε παιδια το αμαξι δεν είναι καθαρό 'N'...
- Υπάρχει 1 Έλληνας οδηγός 'χεράς' που έχει αφήσει ιστορία με τα περάσματά του σε δυνδυασμό με τους χρόνους του...Και με αμάξια καμία σχέση με το 'Μητσο' του Video.Πολύ κατότερα.....
Αλλά στην Ελλάδα οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες , τα έξοδα πολλά και τα κυκλώματα των αγώνων περίεργα....
-
Δηλαδή είναι Μαϊμού Ν;
-
Έιναι πειραγμένο 'Ν'.Πλησιάζει σε κάποιους τομείς τα 'Α'
Το αμάξι ξεκολλάει πολύ γρήγορα...
Κανένα 'κανονικό' 'Ν' δεν ξεκολλάει έτσι...
Έχει πολύ δύναμη...για να είναι νορμαλ.Αλλα σαν γραμμές και πατήματα ο οδηγός φαίνεται να είναι καλός... -
Ο χρήστης GEORGEIT έγραψε:
Έιναι πειραγμένο 'Ν'.Πλησιάζει σε κάποιους τομείς τα 'Α'
Το αμάξι ξεκολλάει πολύ γρήγορα...
Κανένα 'κανονικό' 'Ν' δεν ξεκολλάει έτσι...
Έχει πολύ δύναμη...για να είναι νορμαλ.Αλλα σαν γραμμές και πατήματα ο οδηγός φαίνεται να είναι καλός...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ SUPER N ΕΝΝΟΟΥΝ SUPER N....ΨΑΞ' ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......
-
Φίλε ότι και να είναι δεν διαφωνώ ότι ο οδηγός είναι καλός!
Βέβαια τον βοηθά και το αυτοκίνητο!
Όσον αφορά τους έλληνες οδηγούς όπως η ιστορία έχει αποδείξει ότι λίγοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν έτσι αν τους δινόταν η ευκαιρία μιας καλής ομάδας και με ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο.Και αυτό γιατί πρέπει να το λέει η καρδούλα , την ΜΔ στροφή να την κανεις ΠΔ.... -
Ο χρήστης GEORGEIT έγραψε:
Και αυτό γιατί πρέπει να το λέει η καρδούλα , την ΜΔ στροφή να την κανεις ΠΔ...ΜΔ=;
ΠΔ=; -
Μέτρια Δεξιά
Πατημένη Δεξιά
N4, πολύ κράτημα, λίγα άλογα, λίγο θέαμα;