-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγω για μια ακομη φορα εδρασα με την καρδιά. C4.Κι εγώ με την καρδιά, C4 αν και το C2 νομίζω ότι είναι επίσης καλό!
-
Χρήστο και Σάββα 3 όλοι κι όλοι είμαστε
-
Εγώ πήγαινα για Golf,ήθελα C4,αλλά ψήφισα Cooper S!!
Το μόνο γνήσιο gti,που λέει και ο popolaros.... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χρήστο και Σάββα 3 όλοι κι όλοι είμαστεΧα χα σε εθίζουμε σιγά σιγά
-
Γκάζι στο λαό...και ας υστερούν άλλα πράγματα...οπότε και για μένα Ibiza FR. Συν η τιμή του και ο γνωστός κινητήρας, πλην το ότι η οδική συμπεριφορά του υστερεί σε σχέση με τα άλλα της λίστας...Αλλά...
...Είναι λίγα τα λεφτά, Άρη...
-
Ψήφο στο mini από μένα απόντως type-r βέβαια
-
R32 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΙV ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ R34 ΜΕ 270 ΑΛΟΓΑ
ΚΑΙ ΤΟ R36 ΜΕ 290 -
Το Golf ψήφισα μιας και πέρα των δυνατοτήτων αποτελεί απο μόνο του είδηση το γεγονός οτι είναι VW. Αν δεν υπήρχε το Golf θα ψήφιζα το Mini και επίσης δε θα ψήφιζα Golf αν υπήρχε στη ψηφοφορία κάποιο άλλο GTi (ονόματα δε λέμε)
-
golf , megane , C4, astra γιατι πρεπει να χαρακτηριστουν GTi???? γρηγορα hatchbacks ειναι και τιποτε παραπανω.........
εχουμε ξεφυγει μηπως?????
-
Από όσο θυμάμαι GTI για τη γενιά μου τουλάχιστον ήταν ένα compact, σβέλτο και προσιτό οικονομικά αυτοκίνητο. Τι σχέση έχουν τα σημερινά με αυτό τον κανόνα; Τι φταίμε εμείς αν το golf και όχι μόνο μεγάλωσε μισό και πλέον μέτρο βάρυνε 500 κιλά και θέλει διπλάσια ιπποδύναμη και σχεδόν κυβικά για να προσεγγίσει τα παλιά μεγαλεία;
Η ψήφο μου στο Seat Ibiza FR που προσεγγίζει περισσότερο τα αρχέτυπο με κάποιες παραχωρήσεις σε στήσιμο και τιμόνι. -
Το Ignis γιατί δεν είναι στην λίστα?
Καλά για το Γκολφ δεν λέω τπτ, το τότε Γκολφ ήταν όσο είναι τώρα το πόλο!
-
Seat Ibiza FR. Γιατί νομίζω πως αντιπροσωπεύει καλύτερα τον όρο GTi λόγω.. τιμής, κινητήρα κτλ με εξαίρεση το ότι θα μπορούσε ίσως να έχει λίγο καλύτερο στήσιμο.
Σίγουρα το Γκολφ δεν παίζεται με αυτούς τους αντιπάλους, αλλά... στα 10 εκατομύρια;;
Όχι, ευχαριστώ. -
H λογική λέει Golf, θα ήθελα το S, ψηφίζω το Golf. . (το δώρο δεν ξέρουμε, αλλά από τα γραφόμενα μάλλον δεν θα είναι ο νικητής )
-
Λειπουν οπως κ περισυ τα TypeR,το ClioRs 182...
Κατ'εμε αυτο που συγκεντρωνει τα περισσοτερα στοιχεια ειναι το Mini cooper... -
Η 'ψηφοφορία' φυσιολογικά, περιλαμβάνει μόνο μοντέλα που παρουσιάστηκαν φέτος...
Με προβληματίζει όμως το cooper S. Τι δουλειά έχει εδώ? Μήπως ανανεώθηκε?
Από αυτά που βλέπω εδώ πάντως, ξεχωρίαζουν τα ibiza Cupra, το Mini CooperS και το Golf GTI... Όμως 25 χιλιάρικα για μικρό αυτοκίνητο?? Προτιμώ 30+ για μικρομεσαίο...
GOLF GTI λοιπόν και για μένα. -
Golf για μένα... Πιστεύω ότι τα κάνει όλα όπως πρέπει...
-
Αδικια, δεν παιζω! Η ψηφοφορια ειναι στημενη, εχει sportka , 2 ibiza ενω δεν εχει ουτε εναν ιαπωνα! Αλλα υπαρχουν κ αλλες ελλειψεις πιστευω οπως clio sport κ 206rc. Τεσπα, μεταξυ των υπαρχοντων επιλογων, megane.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η 'ψηφοφορία' φυσιολογικά, περιλαμβάνει μόνο μοντέλα που παρουσιάστηκαν φέτος...
Με προβληματίζει όμως το cooper S. Τι δουλειά έχει εδώ? Μήπως ανανεώθηκε?
Από αυτά που βλέπω εδώ πάντως, ξεχωρίαζουν τα ibiza Cupra, το Mini CooperS και το Golf GTI... Όμως 25 χιλιάρικα για μικρό αυτοκίνητο?? Προτιμώ 30+ για μικρομεσαίο...
GOLF GTI λοιπόν και για μένα.Το Cooper S ανανεώθηκε, με θεωρητικά 170 ίππους αντί 163 και κάποιες άλλες μικροαλλαγές. Και το Type R ανανεώθηκε επίσης, αλλά... λάμπει με την απουσία του . Το SportKa σίγουρα ΔΕΝ είναι καινούριο, άρα σίγουρα δεν έχει να κάνει με μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2004. Το GTI πχ δεν έχει κυκλοροφήσει πλην δημοσιογραφικών.
Θα μας εξηγήσει κανείς το σκεπτικό;
-
Το καλυτερο με βάση τι;Βλεπω ας πουμε το golf gti να παιρνει πολλες ψηφους,αλλα οι περισσοτεροι μονο σε φωτο το εχουν δει,και σιγουρα το value for money δεν ειναι το δυνατο σημείο του.
-
Ίσα ίσα, στην κατηγορία που παίζει το Golf Gti είναι value for money... 30Κ, ενώ το Megane κάνει 2,5Κ παραπάνω...
(Δεν περίμενα ότι η λέξεις value4money και VW θα πήγαιναν στην ίδια πρόταση... )
Ποιο είναι το GTi της χρονίας?