-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
απο που θα πας στη λιμνη;Καλησπέρα.Από Αθήνα θα ανέβω μέσω της Ε.Ο
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
απο που θα πας στη λιμνη;
Καλησπέρα.Από Αθήνα θα ανέβω μέσω της Ε.Ο
Θα προτεινα να βακεις σε ενα μεγαλο Shell που εχει αμεσως πριν μπεις στην πολη.
αν καποιος ειναι απο'κει και ξερει κατι περισσοτερο, ας μας πει
-
Σε συνέχεια παλιότερού μου ποστ για την Aegean στην Αθηνών αμέσως μετά το χρηματιστήριο και πριν την ΕΤΕ, δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς Κόρινθο (PAPPAS OIL λέγεται), πλέον είμαι σίγουρος ότι είναι λαμόγιο και πουλάει νοθευμένη.
Μόλις έβαλα από αλλού όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν, ενώ και άλλοι γνωστοί που έχουν βάλει απο κει είχαν παρόμοια και χειρότερα θέματα.
Μακριά!
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_464776
Οποιος μαθει ποιο ειναι το συγκεκριμενο πρατηριο ας ενημερωσει...
-
Στον Ασπρόπυργο ειναι...αλλα ποιο από όλα? Είναι μπόλικα στη σειρά μέσα σε 1-2 χιλιόμετρα. Οποίος περνάει από Ασπρόπυργο, εγώ δεν θα περάσω αυτό το σ/κ μάλλον..αν τελικά περασω θα σας πω, ας μας πει ποιο πρατήριο είδε σφραγισμένο
Κι έχω και μια απορία. Αν από το τάδε πρατήριο έχω βάλει βενζίνη, τώρα πια μαζεύουμε αποδείξεις και μπορούμε να το αποδειξουμε, δεν έχω 'νόμιμο ενδιαφέρον' ώστε να τον κυνηγήσω νομικά?
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Πήγα και το είδα.
Είναι η Aegean στο ρεύμα προς Αθήνα. Δίπλα στο Χάλυψ.
-
Χθες το βράδυ συνέβη το εξής παράδοξο. Πήγα στη silk-oil στη Μεταμόρφωση να βάλω 30 ευρώ αμόλυβδη στο twingo. Στα 28 ευρώ περίπου, η αντλία σταμάτησε γιατί, όπως μου είπαν, το αυτοκίνητο είχε γεμίσει. Εν γνώσει μου είχα ζητήσει 30 ευρώ (εμπειρικά είχα υπολογίσει ότι για να φουλάρει χρειάζεται περί τα 45 ευρώ). Αυτό επιβεβαιώθηκε μετά και από την ένδειξη του twingo, όπου βρισκόταν 1,5 μπάρα πριν από το maximum. Τους επισήμανα το πρόβλημα, και χωρίς να μου εξηγήσουν τι συνέβη, μου επέστρεψαν τη διαφορά (γύρω στα 2 ευρώ, ενώ είχαν ήδη κόψει απόδειξη για 30 ευρώ).
Ενδέχεται να φταίει το twingo;
-
μαλλον ο δεικτης κανει τα δικα του......
το αναποδο να σε προβληματιζε σχετικα με το πρατηριο -
Αν δεν γέρνει το βενζινάδικο ώστε να παίρνει λιγότερη βενζίνη το αμάξι, μπορεί να φταίει η πολύ ευαίσθητη μάνικα που δεν γεμίζει καλά το ρεζερβουάρ.
Μπορεί να έχουν επίτηδες πολύ ευαίσθητη τη μάνικα ώστε να φουλάρει το αμάξι με λιγότερα λεφτά.Πάντως καλύτερα να είναι λίγο πιο χαμηλά η στάθμη στο ρεζερβουάρ παρά να το ξεχειλίζεις γιατί πλημμυρίζει το σύστημα που συγκρατεί τους ατμούς του ρεζερβουάρ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Χθες το βράδυ συνέβη το εξής παράδοξο. Πήγα στη silk-oil στη Μεταμόρφωση να βάλω 30 ευρώ αμόλυβδη στο twingo. Στα 28 ευρώ περίπου, η αντλία σταμάτησε γιατί, όπως μου είπαν, το αυτοκίνητο είχε γεμίσει. Εν γνώσει μου είχα ζητήσει 30 ευρώ (εμπειρικά είχα υπολογίσει ότι για να φουλάρει χρειάζεται περί τα 45 ευρώ). Αυτό επιβεβαιώθηκε μετά και από την ένδειξη του twingo, όπου βρισκόταν 1,5 μπάρα πριν από το maximum. Τους επισήμανα το πρόβλημα, και χωρίς να μου εξηγήσουν τι συνέβη, μου επέστρεψαν τη διαφορά (γύρω στα 2 ευρώ, ενώ είχαν ήδη κόψει απόδειξη για 30 ευρώ).Ενδέχεται να φταίει το twingo;
οπως ειπε και ο λεονπ μερικες ραμπες στα βενζιναδικα δεν ειναι επιπεδες,και λογω αυτου σε μερικα μοντελα μπορει να μην γεμισεις μεχρι επανω.Τσεκαρισμενο σε πολλα αυτοκινητα δικα μου.
Επισης παιζει ρολο και σε ποια σκαλα του πιστολιου σε γεμιζει ο βενζινας.Στην 3η σκαλα θα σκασει νωριτερα αποτι εαν γεμιζεις στην 1η σκαλα λογω αφροποιησης της βενζινης.Εαν το στογγυλοποησει μολις σκασει πχ στα 30 ευρω μπορει εαν εβαζε και αλλο βενζινη να επαιρνε αλλα 1-2 λιτρα.Επισης ολα τα πιστολια δεν εχουν την ιδια ευαισθησια στο να καταλαβουν μεσω του μηχανισμου τους ποτε γεμισε το ρεζερβουαρ. -
Όταν επίκειται άνοδος στην τιμή του καυσίμου και περιμένει το βυτίο, δεν τον νοιάζει να σε γεμίσει μέχρι πάνω.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Θα Ηθελα να ξερω απο την εμπειρία σας και επειδη ερχομαι συχνα αθηνα . σε ποια πρατηρια ειναι μη νοθευμένα για να βαζω πετρέλαιο ? ευχαριστω !!!
-
κανενα?...χμμμμ
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Χθες το βράδυ συνέβη το εξής παράδοξο. Πήγα στη silk-oil στη Μεταμόρφωση να βάλω 30 ευρώ αμόλυβδη στο twingo. Στα 28 ευρώ περίπου, η αντλία σταμάτησε γιατί, όπως μου είπαν, το αυτοκίνητο είχε γεμίσει. Εν γνώσει μου είχα ζητήσει 30 ευρώ (εμπειρικά είχα υπολογίσει ότι για να φουλάρει χρειάζεται περί τα 45 ευρώ). Αυτό επιβεβαιώθηκε μετά και από την ένδειξη του twingo, όπου βρισκόταν 1,5 μπάρα πριν από το maximum. Τους επισήμανα το πρόβλημα, και χωρίς να μου εξηγήσουν τι συνέβη, μου επέστρεψαν τη διαφορά (γύρω στα 2 ευρώ, ενώ είχαν ήδη κόψει απόδειξη για 30 ευρώ).Ενδέχεται να φταίει το twingo;
Πάντως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Θα Ηθελα να ξερω απο την εμπειρία σας και επειδη ερχομαι συχνα αθηνα . σε ποια πρατηρια ειναι μη νοθευμένα για να βαζω πετρέλαιο ? ευχαριστω !!!Εγω εδω και σχεδον 2 χρονια βαζω στο περιστερι σε μια shell επι της Λ.Αθηνων (Λ.Καβαλας) ακριβως αναμεσα απο τον Κηφισο και την ΒΙΑΜΑΞ (στο ρευμα προς Κορινθο)
Στο 95% βαζω απο την αντλια με το V-Power Diesel που ειναι στην μερια του γραφειου (αριστερη κανουλα οπως την βλεπουμε)
...δεν ξερω αλλα απο εκει βλεπω να βαζουν τα 'Καλα' Ταξι! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σε συνέχεια παλιότερού μου ποστ για την Aegean στην Αθηνών αμέσως μετά το χρηματιστήριο και πριν την ΕΤΕ, δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς Κόρινθο (PAPPAS OIL λέγεται), πλέον είμαι σίγουρος ότι είναι λαμόγιο και πουλάει νοθευμένη.Μόλις έβαλα από αλλού όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν, ενώ και άλλοι γνωστοί που έχουν βάλει απο κει είχαν παρόμοια και χειρότερα θέματα.
Μακριά!
Αν εννοεις ενα αρκετα μεγαλο, με ΠΑΝΤΑ πολυ χαμηλες τιμες εδω και χρόνια και ουρα κοσμο να περιμενει (ειδικα παλιοτερα, μιλαμε για 20 αυτοκινητα ουρά) ναι, την εχω πατησει και εγω μερικα χρόνια πριν.
-
Έχει κάποιος άποψη για το πρατήριο στο ύψος του Κατ ? Μάλλον ξεχείλωσε το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου μου .
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Έχει κάποιος άποψη για το πρατήριο στο ύψος του Κατ ? Μάλλον ξεχείλωσε το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου μου .το Avin λες;
-
Καλησπέρα παιδιά...ξεκίνησα να διαβάζω και τις 51 σελίδες για να βγάλω άκρη αλλά ζαλίστηκα... θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο, όποιος βέβαια το έχει τεστάρει.., κάποιο πρατήριο στα βόρεια προάστια που να έχει ανόθευτο πετρέλαιο κίνησης..χίλια ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Έχει κάποιος άποψη για το πρατήριο στο ύψος του Κατ ? Μάλλον ξεχείλωσε το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου μου .Φίλε μου γενικά ήξερα ότι ο συγκεκριμένος έχει καλή βενζίνη..έχω βάλει κάμποσες φορές και δεν είχα πρόβλημα..τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι..:/
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!