-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Εγω βαζω στην ΒP διπλα στα McDonald's πριν τη γεφυρα της Βαρυμποπης (επι της εθνικης)
Kαλό βενζινάδικο αλλά πολύ ακριβό.Εγώ βάζω στην shell στον Γέρακα απλή αμόλυβδη.Στην καλύτερη περίπτωση έχει 65 λεπτά,αυτήν την εποχή 71
Ειναι οντως ακριβο αλλα τουλαχιστον με την 100αρα του εχω το κεφαλι μου ησυχο...
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Η μελέτη του Πολυτεχνείου για τα καύσιμα που είχε δημοσιευθεί πριν λίγο καιρό στους 4Τ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
Γιάννης
Σε πιο τευχος ειναι βρε παιδια να τη δω και εγω γιατι δεν την ειδα ; Εχετε κανα Link;
Τεύχος Δεκεμβρίου 2004.
Μηπως μπορει κανενας να το σκαναρει γιατι με ενδιαφερει; Αλλιως ξερετε που μπορω να βρω παλια τευχη των 4Τ; Παντως εφοσον ειναι μελετη του Πολυτεχνείου λογικα θα εχει αναφερθει και αλλου;!;!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγώ βάζω στην shell στον Γέρακα απλή αμόλυβδη.Στην καλύτερη περίπτωση έχει 65 λεπτά,αυτήν την εποχή 71
Γιάννη από το ίδιο βάζω και εγώ, με διαφορά το φτηνότερο σε όλη την Μαραθώνος και Μεσογείων....και δεν έχει λίγα Shell όλη αυτή η διαδρομή!
Εγώ βάζω Vpower στα 80 cents...όταν στην Ραφήνα έχει 91...
shell στο γερακα επι της μαραθωνος;;; ποια λετε;;; αυτη που ειναι κοντα στο αθλητικο κεντρο παλληνης;;
Exει 2 φθηνές shell.H μία είναι στην οδο Κλεισθένους πριν την νομαρχία ανατολικής αττικής(εκεί που βγαίνουν και τα διπλώματα οδήγησης),κοντά στην γέφυρα της μεσογείων.Ύπάρχει άλλη μία λίγο πιο ακριβή στην μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα μετά το πικέρμι
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Η μελέτη του Πολυτεχνείου για τα καύσιμα που είχε δημοσιευθεί πριν λίγο καιρό στους 4Τ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
Γιάννης
Σε πιο τευχος ειναι βρε παιδια να τη δω και εγω γιατι δεν την ειδα ; Εχετε κανα Link;
Τεύχος Δεκεμβρίου 2004.
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Γιάννης
Τεύχος Δεκεμβρίου 2004.
Μα δεν εχει τον Δεκεμβριο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι έλεγχοι προφανώς γίνονται πανελλαδικά,έτσι;Απ' ότι βλέπω,στην επαρχία (πλην Κιλκίς) ή είναι πολύ τίμιοι οι βενζινάδες (γιατί δεν τους συμφέρει,όχι για άλλο λόγο) ή οι έλεγχοι δεν είναι αρκετοί...Πλάκα θα έχει να δούμε τα αποτελέσματα μετά την υποχρεωτική-υποτίθεται-αναβάθμιση σε καύσιμα καλύτερης ποιότητας,ειδικά όσον αφορά το πετρέλαιο.Μετά αποφασίζουμε και για το αν είναι καλή η πετρελαιοκίνηση ή όχι....
Ποιο πετρελαιο?Μηπως θερμανσης η το νερακι που ριχνουν οι παλιοαλητες
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Δεν είπα εγώ ότι ξεσηκώθηκε ποτέ ο λαός ούτε ότι θα ξεσηκωθεί τώρα. Απλά λογικό κατά την γνώμη μου πάντα να διεκδικήσει κάποια διακαιώματα του. Και πιστεύω δεν χρειάζεται αποκλειστικά να ξεσηκωθεί ο λαός για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να το λύσει με την τοποθέτηση ταμιακών μπορεί να δυσαρεστήσει 20000 έλληνες που έιναι η βενζινοπώλες αλλά όλοι οι άλλοι θα είναι ευχαριστημένοι.Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με το σκεπτικό σου και ΜΑΚΑΡΙ να γινόταν έτσι. Απλά, δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται στην πράξη ο τρόπος που αρχικά πρότεινες αν και απολύτως θεμιτός, δεν ...τσουλάει. Άλλο η κυβέρνηση. Το ερώτημα είναι ποιός θα φέρει τον απλό πολίτη στους δρόμους έτοιμο να διεκδηκήσει τα δικαιώματά του απέναντι σε κατηγορίες επαγγελματιών που επαναστατούν για να προστατέψουν το 'δικαίωμά' τους να μην ελέγχεται το εισόδημά τους και να κλέβουν αέρα πατέρα? Αν υπάρχει κάποιος έτοιμος για δράση... μαζί του κι εγώ!
Οι ταμιακές στα Ταξί τι έγιναν; Ο ένας καθυστέρηση την εφαρμογή γι να περάσουν οι εκλογές και ο άλλος φρόντισε να κρατήσει την προεκλογική του δέσμευση ότι δεν θα μπουν τελικά. Μπορεί να είναι η μόνη ή από τις λίγες που όντως κράτησε!!!!!!
Είναι βέβαιο αυτό? Διότι εγώ όποτε έχω πάρει ταξί τώρα τελευταία (3-4 φορές από αρχές 2005 κι έπειτα) κι έχω ζητήσει απόδειξη για να μου τα δώσει πίσω η εταιρεία, ΕΙΧΕ ταμειακή!
-
Εγώ πάντως σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ταξί που έχω μπει τις τελευταίες μέρες (λόγω έλειψης αυτοκινήτου ) υπήρχαν ταμιακές σε χρήση
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Εγώ πάντως σε ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ταξί που έχω μπει τις τελευταίες μέρες (λόγω έλειψης αυτοκινήτου ) υπήρχαν ταμιακές σε χρήση!!!
Πολιτισμος! Οταν μαθουν να οδηγουν θα ειναι ακομα 'καλυτεροι'... -
Εύα, η πλάκα είναι πως σήμερα μου ήρθε κόπια της λίστας σου με email από φίλο που δεν είναι μέλος του 4ΤF (!) οπότε απ΄ότι φαίνεται έχει ενημερωθεί πολύς κόσμος!!
-
Ευτυχώς!
-
Eva τη λιστα που ανοιξες το θεμα με τα νεα προστιμα που τη βρηκες γιατι εψαχνα κι εγω και εβρισκα μονο την παλια. Εχεις κανενα link;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν είπα εγώ ότι ξεσηκώθηκε ποτέ ο λαός ούτε ότι θα ξεσηκωθεί τώρα. Απλά λογικό κατά την γνώμη μου πάντα να διεκδικήσει κάποια διακαιώματα του. Και πιστεύω δεν χρειάζεται αποκλειστικά να ξεσηκωθεί ο λαός για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να το λύσει με την τοποθέτηση ταμιακών μπορεί να δυσαρεστήσει 20000 έλληνες που έιναι η βενζινοπώλες αλλά όλοι οι άλλοι θα είναι ευχαριστημένοι.
Επαναλαμβάνω ότι συμφωνώ με το σκεπτικό σου και ΜΑΚΑΡΙ να γινόταν έτσι. Απλά, δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται στην πράξη ο τρόπος που αρχικά πρότεινες αν και απολύτως θεμιτός, δεν ...τσουλάει. Άλλο η κυβέρνηση. Το ερώτημα είναι ποιός θα φέρει τον απλό πολίτη στους δρόμους έτοιμο να διεκδηκήσει τα δικαιώματά του απέναντι σε κατηγορίες επαγγελματιών που επαναστατούν για να προστατέψουν το 'δικαίωμά' τους να μην ελέγχεται το εισόδημά τους και να κλέβουν αέρα πατέρα? Αν υπάρχει κάποιος έτοιμος για δράση... μαζί του κι εγώ!
Αν ψάξουμε εδώ μεταξύ μας θα δεις ότι πολύ συμφωνούν ότι χρειάζεται ό λαός να ξεσηκωθεί για να διεκδικήσει τα δικαιωματά του απλά όπως ο κάθε λογής επαγγελματίας οργανώνεται σε έναν σύλλογο για να διεκδικήσει τα δικαιωματά του έτσι πρέπει να οργανωθεί και ο απλός πολίτης που είναι πολυπληθέστερος από κάθε λογής επαγγελματία. Το ξέρω ότι αυτό που είπα δεν τσουλάει όπως λες, ίσως είναι το νεαρό της ηλικίας μου να με κάνει να ελπίζω ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν σε αυτό τον τόπο. Κάποιος μεγαλύτερος πολύ απλά θα μου έλεγε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.
-
Το προσωρινό μέτρο ήταν να μπουν ταμειακές στα Ταξί για παροχή αποδείξεων στους πελάτες αλλά χωρίς να αποτελούν απόδειξη για το εισόδημα τους με υλοποίηση μέχρι το περασμένο Πάσχα περίπου και αναβολή πλήρους λειτουργίας μέχρι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Κάτι σαν μπόνους κλεψιάς μια και περίμεναν τις ορδές των θεατών για μια καλή μπάζα. Μετά την αλλαγή στην εξουσία σιωπηρά εφαρμόστηκε η προεκλογική τους δέσμευση για αναστολή του μέτρου. Όσες μπήκαν και παραμένουν ακόμα δίνουν αποδείξεις χωρίς καμία ουσία.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Eva τη λιστα που ανοιξες το θεμα με τα νεα προστιμα που τη βρηκες γιατι εψαχνα κι εγω και εβρισκα μονο την παλια. Εχεις κανενα link;Τα καινούργια:
http://www.ypan.gr/docs/D.T.(04-01-05)orthi%20prostima.docΤα παλιά:
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htm -
Με πρόλαβε ο slivi
Το προσωρινό μέτρο ήταν να μπουν ταμειακές στα Ταξί για παροχή αποδείξεων στους πελάτες αλλά χωρίς να αποτελούν απόδειξη για το εισόδημα τους με υλοποίηση μέχρι το περασμένο Πάσχα περίπου και αναβολή πλήρους λειτουργίας μέχρι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Κάτι σαν μπόνους κλεψιάς μια και περίμεναν τις ορδές των θεατών για μια καλή μπάζα. Μετά την αλλαγή στην εξουσία σιωπηρά εφαρμόστηκε η προεκλογική τους δέσμευση για αναστολή του μέτρου. Όσες μπήκαν και παραμένουν ακόμα δίνουν αποδείξεις χωρίς καμία ουσία.
Αυτό ομολογουμένως δεν το ήξερα ούτε το είχα ξανακούσει
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Eva τη λιστα που ανοιξες το θεμα με τα νεα προστιμα που τη βρηκες γιατι εψαχνα κι εγω και εβρισκα μονο την παλια. Εχεις κανενα link;
Τα καινούργια:
http://www.ypan.gr/docs/D.T.(04-01-05)orthi%20prostima.docΤα παλιά:
http://www.ypan.gr/flash_fuel/kafsima/PROSTIMA.htmΤα links δε δουλευουν. Μπορεις να τα ελεγξεις please;
-
Δεν λειτουργεί καθόλου η ιστοσελίδα του υπουργείου ανάπτυξης γι'αυτό μάλλον
-
Έξοχη κίνηση Εύα! Μπράβο! Αλήθεια, είναι ΟΚ να το δημοσιεύσω και στο TFRC;
-
'Περασα' τις 4 σελιδες καπως στα γρηγορα. Δεν ξερω αν τα εχετε αναφερει, αλλα εβλεπα καπου στις ειδησεις, οτι τα οποια προστιμα που 'επεσαν' μαλλον θα ειναι δωρο αδωρο, και αυτο γιατι το νομικο πλαισιο ειναι τετοιο, που δεν μπορει να εξαναγκασει κανενα βενζινοπωλη να πληρωσει το προστιμο που του επιβληθηκε.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!