-
Προς ένδειξη της κακομοιριάς μας θα αναφέρω το ρεπορτάζ που παρακολούθησα προχθές στο ΚΡΗΤΗ TV.
Ανακαλύφθηκαν εντός του λιμένα Ηρακλείου και πολύ κοντά στο τόπο που γίνεται η λαϊκή αγορά του Σαββάτου 13 παράνομες δεξαμενές χωρητικότητας 80 τόνων έκαστη με πετρέλαιο, μαζούτ και άσφαλτο!!!!!
Φαντάζεστε για τι πράγμα μιλάμε, άσε που δεν μπορεί να είναι οι μόνες!!!! -
Και η νέα φουρνιά........ να τους χαιρόμαστε. Κάτι λέγαμε για FSI και Diesel?
Ημερομηνία ελέγχου
Σήμα πρατηρίου
Διεύθυνση πρατηρίου
Επωνυμία πρατηρίου
Επιβαλλόμενο πρόστιμο (ΕΥΡΩ)
Αιτιολογία16/11/2004
BP
Φαλήρου 5 Πειραιάς
ΛΥΚΟΥΔΗ Α. ΣΟΦΙΑ
32.963
Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 7%26/10/2004
ΕΚΟ
Θηβών 26 Πειραιάς
ΜΠΟΛΟΚΟΥΤΑΣ Γ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ
73.143
Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη 100 RON νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 84%30/11/2004
AVIN
Μεσογείων 143 Αθήνα
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
35.926
Βενζίνη σούπερ αμόλυβδη 98 RON νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 11%21/9/2004
ΒΡ
Β. Κων/νου 310 Κορωπί
ΑΦΟΙ ΓΚΙΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.
35.185
Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
177.217 ΕΥΡΩ -
kinder - εκπληξη!
Ελα, Αλεκο!!
Ποσο ειπες στην χρεωνουν την απλη αμολυβδη ?!?! 1e/lt ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
kinder - εκπληξη!Ελα, Αλεκο!!
μου φαίνεται ξέρω για ποιον απατεώνα λες... (ΒΡ στην Κύπρου?)
είχε μαζέψει κι αυτός πρόστιμο, πριν ένα χρόνο -
Στη Θηβών 26 σίγουρα ναι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
kinder - εκπληξη!
Ελα, Αλεκο!!
είχε μαζέψει κι αυτός πρόστιμο, πριν ένα χρόνοέχει και το γλαστράκι για να κρύβει τις τιμές.... μένει τα βράδυα ανοικτός όμως και την πατάνε οι ανυποψίαστοι που δεν έχουν βενζίνη και μπαίνουν αναγκαστικά!!!!
Ντροπή στην BP Hellas που εξακολουθεί να του δίνει το σήμα της..... -
Οσο αφορα τις τιμες.... Μια φορα ξεγελαστηκα και μπηκα στην SHELL που ειναι μετα τον κομβο Μουδανιων προς Ποτιδαια (Χαλ.δικη) και αυτο γιατι δεν φαινοταν η τιμη της Σουπερ. Πουλουσαν την απλη Σουπερ 1,09€ αλλα και η αμολυβδη δεν πηγενε πισω ....με το που το ειδα εφυγα στην ψυχρα Το παρακατω βενζιναδικο που ειναι JETOIL την ειχε 0,87€ την Σουπερ
Γενικα αποφευγω την SHELL (Συγκεκριμενα ενα βενζιναδικο στη Μ.Ψελλου) γιατι δεν βλεπω την τιμη της Σουπερ στον πινακα αλλα και η απλη Αμολυβδη ειναι φωτια.
Για Θεσσ. βλεπω στα πρατηρια του Καλπακη παντα ουρα τα αυτοκινητα γιατι εχει πολυ φτηνες τιμες -Σουπερ 0,78- και Αμολυβδη ακομα φτηνοτερη! Αλλα με τετοια τιμη η ποιοτητα ειναι καλη! Εχει κανενας γνωμη?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
είχε μαζέψει κι αυτός πρόστιμο, πριν ένα χρόνοέχει και το γλαστράκι για να κρύβει τις τιμές.... μένει τα βράδυα ανοικτός όμως και την πατάνε οι ανυποψίαστοι που δεν έχουν βενζίνη και μπαίνουν αναγκαστικά!!!!
Ντροπή στην BP Hellas που εξακολουθεί να του δίνει το σήμα της.....δυστυχώς έχω αναγκαστεί να βάλω από κει, ένα βράδυ που τα πάντα ήταν κλειστά και κυριολεκτικά πήγαινα με τις αναθυμιάσεις του ντεπόζιτου...
-Πόσο να βάλω?
-5 ευρώ σε παρακαλώ.
-5???
-ε ναι ρε φίλε, μα είναι τιμές αυτές?
-Εγώ τι να σου κάνω, πακιστανός είμαι... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Στη Θηβών 26 σίγουρα ναι!ετσι, ετσι!
Βασικα εκει αναφερομουν, που πας να βαλεις '100αρα' και παιρνεις απλη αμολυβδη σε τιμη ... χαρισμα!!
Προς slivi: ποσα αποδιδει ο FSI, ειπαμε ?!?!
-
Ντροπή στην BP Hellas που εξακολουθεί να του δίνει το σήμα της.....δυστυχώς έχω αναγκαστεί να βάλω από κει, ένα βράδυ που τα πάντα ήταν κλειστά και κυριολεκτικά πήγαινα με τις αναθυμιάσεις του ντεπόζιτου...
-Πόσο να βάλω?
-5 ευρώ σε παρακαλώ.
-5???
-Εγώ τι να σου κάνω, πακιστανός είμαι...Κάνει τα πάντα ο άνθρωπος για να μαζέψει το πρόστιμο!!!!
Επαναλαμβανω ντροπή στην BP Hellas που τον κρατάει στο δίκτυο.....
Για τις φθηνές που αναφέρει ο φίλος θεωρώ υπάρχει θέμα ποιότητας....Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος από το service οικογένειας που έχει πέντε BP βενζινάδικα
(Α. Γλυφάδα Γούναρη και Γεννηματά)
(Γλυφάδα Αγ. κιωνσταντίνος)
(Μεσογείων)
(καπανδρίτι μετά τα πρώτα διόδια)
208χλμ Αθηνών Λαμίας
η βενζίνη είναι άψογη!!!!
Στην Πελοπόνησο παίζω Αμαλιάδα BP στην έξοδο της Αμαλιάδας προς Καρδαμα.....
Είμαι πάντα γεμάτος όταν παρνάω από αυτά τα βενζινάδικα αλλιώς παίζω σε μεγάλα πχ Σείριο στην επιστροφή από Θεσσαλονίκη κλπ.... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος από το service οικογένειας που έχει πέντε BP βενζινάδικα
(Α. Γλυφάδα Γούναρη και Γεννηματά)χαίρομαι που το ανέφερες, γιατί βάζω καμιά φορά από εκεί αν δεν προλάβω να βάλω το πρωί στον Πειραιά. Είναι λιγάαααακι ακριβός, αλλά αν είναι καθαρή η βενζίνη, χαλάλι.
-
H SHELL στην Ελευσινα τι λεει;Αυτη που ειναι στην ακρη του διαδρομου προσγειωσης/απογειωσης στην Ε.Ο.
Εγω οταν γυρνω απο Αθηνα εκει γεμιζω. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Προς slivi: ποσα αποδιδει ο FSI, ειπαμε ?!?!
Θες ν'ακούσεις μεσημεριανό μπινελίκι μου φαίνεται...
-
Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενος από το service οικογένειας που έχει πέντε BP βενζινάδικα
(Α. Γλυφάδα Γούναρη και Γεννηματά)χαίρομαι που το ανέφερες, γιατί βάζω καμιά φορά από εκεί αν δεν προλάβω να βάλω το πρωί στον Πειραιά. Είναι λιγάαααακι ακριβός, αλλά αν είναι καθαρή η βενζίνη, χαλάλι.
Εκει είναι το μόνιμο μου έχω κάνει από 200,000 χλμ με τις βενζίνες του από το 1992... Σταθερές αξίες.....
-
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αντί να βάζουν τα πρόστιμα που πολύ αμφιβάλω αν τα πληρώνουν (κάτι διάβαζα για 'παραθυράκια' στο νόμο) δεν υποχρεώνουν όσους συλλαμβάνονται να νοθεύουν καύσιμα να βάζουν μια ένδειξη πάνω στον τιμοκατάλογου του πρατηρίου τους που να ενημερώνει το κοινό ότι στο παρελθόν έχουν νοθεύσει καύσιμα. Νομίζω ότι και για εμάς θα ήταν χρήσιμο και οι πρατηριούχοι θα το σκέπτονταν διπλά πριν την κάνουν....
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αντί να βάζουν τα πρόστιμα που πολύ αμφιβάλω αν τα πληρώνουν (κάτι διάβαζα για 'παραθυράκια' στο νόμο) δεν υποχρεώνουν όσους συλλαμβάνονται να νοθεύουν καύσιμα να βάζουν μια ένδειξη πάνω στον τιμοκατάλογου του πρατηρίου τους που να ενημερώνει το κοινό ότι στο παρελθόν έχουν νοθεύσει καύσιμα. Νομίζω ότι και για εμάς θα ήταν χρήσιμο και οι πρατηριούχοι θα το σκέπτονταν διπλά πριν την κάνουν....Την ίδια απορία έχω και εγώ..... εδώ δεν βάζουν ταμειακές, έχουν ταμειακές μηχανές όλες οι χώρες του κόσμου και στην Ελλάδα δεν γίνεται να μετρηθεί η ακριβής ποσότητα του καυσίμου.......
Γιατί απ την άλλη ποιος ενημερώνει το δελτίο εξυπηρέτησης του βενζινάδικου όταν πλένει αυτοκίνητα? Ποιός κόβει απόδειξη στο πλύσιμο?
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!! -
-Πόσο να βάλω?
-5 ευρώ σε παρακαλώ.
-5???
-Εγώ τι να σου κάνω, πακιστανός είμαι...Γαμω τα παιδακια ο πακιστανος παντως!!!
-
επισης ο αρχικλεφταρος βενζινας ειναι στην επιστροφη για Αθηνα στο 90χλμ!!!!!!!!!!!!κλεβει η αντλια 5-6 λιτρα στο γεμισμα γιατι ο αρχικλεφταρος 3 φορες που αναγκαστηκα να βαλω ερχομενος απο Λαρισα ενω φουλ εχω τεποζιτο 61 λιτρα το αυτοκινητο πηρε 63-64..............ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΟΣ.........και αυτος που ειναι στην εισοδο στην ΑΡΚΙΤΣΑ.......το ιδιο αλριβως..........εβαλα 62 λιτρα ενω ποτε αδειος δεν εχω βαλει στην Αθηνα πανω απο 58-59 λιτρα.....
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Οσο αφορα τις τιμες.... Μια φορα ξεγελαστηκα και μπηκα στην SHELL που ειναι μετα τον κομβο Μουδανιων προς Ποτιδαια (Χαλ.δικη) και αυτο γιατι δεν φαινοταν η τιμη της Σουπερ. Πουλουσαν την απλη Σουπερ 1,09€ αλλα και η αμολυβδη δεν πηγενε πισω ....με το που το ειδα εφυγα στην ψυχρα Το παρακατω βενζιναδικο που ειναι JETOIL την ειχε 0,87€ την ΣουπερΓενικα αποφευγω την SHELL (Συγκεκριμενα ενα βενζιναδικο στη Μ.Ψελλου) γιατι δεν βλεπω την τιμη της Σουπερ στον πινακα αλλα και η απλη Αμολυβδη ειναι φωτια.
Για Θεσσ. βλεπω στα πρατηρια του Καλπακη παντα ουρα τα αυτοκινητα γιατι εχει πολυ φτηνες τιμες -Σουπερ 0,78- και Αμολυβδη ακομα φτηνοτερη! Αλλα με τετοια τιμη η ποιοτητα ειναι καλη! Εχει κανενας γνωμη?
εγω σ αυτόν έχω βάλει κανα δυο φορές μόνο.δεν τις πρόσεξα πάντως τις τιμές του.βάζω στην πόλη πριν ξεκινήσω πάντα,στο shell στη Ν Εγνατία,και στο γυρισμό αν χρειαστεί να βάλω, βαζω στη Φουρκα στο ΕΚΟ 100άρα ή στο Shell 95 Vpower,δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα με την αμόλυβδή τους.
-
Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια λίστα με το πια πρατήρια διανυκτερεύουν???
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!