-
ποπο εχω πολυυυ καιρο να γραψω στο φορουμ και χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα αυτο το θρεντ. Γιατι χαρηκα ε? Γιατι πρωτον γελας μεχρι δακρυων, δευτερον μαθαινεις καποια πραγματα απο καποιους που δεχονται να απαντησουν σοβαρα και επιπλεον θαυμαζεις καποια ατομα του φορουμ για την τεκμηριωση τους και υποψιαζεσαι για καποια αλλα
πεστε μου τι καλο εχει μια φερραρι? εχει χωρους να πας ενα ταξιδι της προκοπης? να πας τα παιδια σου μαθημα? μπορει να παει σε χωματοδρομο να περασει μεσα απο λακουβες με νερα? τα σερβισ της φανταζομαι ειναι πανακριβα!! αμα στην ξησουν θα κλαις για 7 χρονια. ειναι τοσο χαμηλη που για να βγεις 8ελεις εναν απο εξω να σου δωσει το χερι του για να σε τραβηξει!! καιει πολλα. δηλωνει οτι εχεις λεφτα και αρα κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα και η ακεραιοτητα της περιουσιας σου. δεν ειχει χρηματοδοτικες ευκολιες. δεν μπορεις να βαλεις αεροτομη, και αν βαλεις θα σε πουν καγκουρα! φοβασαι να την βγαλεις με βροχη (να μην παθει τπτ) , με χιονι (να μην πα8εις τπτ) , με παγο (να μην παθεις τπτ) , με ηλιο (να μην παθει τπτ), με αερα (να μην παθει τπτ απο τη σκονη). δεν μπορεις να την βελτιωσεις! ποσα χρονια σου δινει εγγυηση ?
Πραγματικα πιστευεις μετα απο αυτα οτι η φερραρι ειναι τοσο καλη?? Επειδη κανει τα 0-100 σε 4δευτ και πιανει 350χαω? η επειδη κανει καλο χρονο σε μια πιστα που εχει τελεια ασφαλτο και την οδηγουν ατομα με πειρα και γνωση (και περι αυτοκινητων αλλα και περι της πιστας?) η επειδη εχει ενα μπασο ηχο ο κινητηρας σαν μουσικη συμφωνια?? Ευχαριστω πολυ προτιμω να ακουσω Dream Theater i Pink Floyd. Η επειδη εχει τις τελειες καμπυλες και το τελειο σχημα?? πανε δες τη μονικα belucci (και σημειωση η μονικα δεν ειναι βαμενη παντου αλλα μονο στο προσωπο! για βαψε μια φερραρι μονο στο καπω και μετα θα σου πω ποσο ομορφη ειναι!)
Η μονη φορα που η φερραρι μπορεσε και θελησε να κανει κατι αλλο εκτος απο σουπερτουτου ηταν οταν εφτιαχνε τρακτερ.
Απο την αλλη οταν η χοντα θελησε να κανει σουπερτουτου το εκανε.ναι ειμαι αντιφερραρι και αμα μου χαριζαν μια θα την πουλουσα και θα επαιρνα σπιτι και αμαξι και εξοχικο (xexe ισως και γυναικα )
σσ. αναφερομαι σε καποιον που φανατικα υποστηριζει την φερραρι χωρις να ειδα να παραθετει ουτε ενα επιχειρημα μονο κατι γελια οταν αναφεροταν συγκριση μεταξυ χοντα και φερραρι!
[/b]
-
ποπο εχω πολυυυ καιρο να γραψω στο φορουμ και χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα αυτο το θρεντ. Γιατι χαρηκα ε? Γιατι πρωτον γελας μεχρι δακρυων, δευτερον μαθαινεις καποια πραγματα απο καποιους που δεχονται να απαντησουν σοβαρα και επιπλεον θαυμαζεις καποια ατομα του φορουμ για την τεκμηριωση τους και υποψιαζεσαι για καποια αλλα
πεστε μου τι καλο εχει μια φερραρι? εχει χωρους να πας ενα ταξιδι της προκοπης? να πας τα παιδια σου μαθημα? μπορει να παει σε χωματοδρομο να περασει μεσα απο λακουβες με νερα? τα σερβισ της φανταζομαι ειναι πανακριβα!! αμα στην ξησουν θα κλαις για 7 χρονια. ειναι τοσο χαμηλη που για να βγεις 8ελεις εναν απο εξω να σου δωσει το χερι του για να σε τραβηξει!! καιει πολλα. δηλωνει οτι εχεις λεφτα και αρα κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα και η ακεραιοτητα της περιουσιας σου. δεν ειχει χρηματοδοτικες ευκολιες. δεν μπορεις να βαλεις αεροτομη, και αν βαλεις θα σε πουν καγκουρα! φοβασαι να την βγαλεις με βροχη (να μην παθει τπτ) , με χιονι (να μην πα8εις τπτ) , με παγο (να μην παθεις τπτ) , με ηλιο (να μην παθει τπτ), με αερα (να μην παθει τπτ απο τη σκονη). δεν μπορεις να την βελτιωσεις! ποσα χρονια σου δινει εγγυηση ?
Πραγματικα πιστευεις μετα απο αυτα οτι η φερραρι ειναι τοσο καλη?? Επειδη κανει τα 0-100 σε 4δευτ και πιανει 350χαω? η επειδη κανει καλο χρονο σε μια πιστα που εχει τελεια ασφαλτο και την οδηγουν ατομα με πειρα και γνωση (και περι αυτοκινητων αλλα και περι της πιστας?) η επειδη εχει ενα μπασο ηχο ο κινητηρας σαν μουσικη συμφωνια?? Ευχαριστω πολυ προτιμω να ακουσω Dream Theater i Pink Floyd. Η επειδη εχει τις τελειες καμπυλες και το τελειο σχημα?? πανε δες τη μονικα belucci (και σημειωση η μονικα δεν ειναι βαμενη παντου αλλα μονο στο προσωπο! για βαψε μια φερραρι μονο στο καπω και μετα θα σου πω ποσο ομορφη ειναι!)
Η μονη φορα που η φερραρι μπορεσε και θελησε να κανει κατι αλλο εκτος απο σουπερτουτου ηταν οταν εφτιαχνε τρακτερ.
Απο την αλλη οταν η χοντα θελησε να κανει σουπερτουτου το εκανε.ναι ειμαι αντιφερραρι και αμα μου χαριζαν μια θα την πουλουσα και θα επαιρνα σπιτι και αμαξι και εξοχικο (xexe ισως και γυναικα )
σσ. αναφερομαι σε καποιον που φανατικα υποστηριζει την φερραρι χωρις να ειδα να παραθετει ουτε ενα επιχειρημα μονο κατι γελια οταν αναφεροταν συγκριση μεταξυ χοντα και φερραρι!
[/b]
-
[/b]
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ποπο εχω πολυυυ καιρο να γραψω στο φορουμ και χαρηκα ιδιαιτερα οταν ειδα αυτο το θρεντ. Γιατι χαρηκα ε? Γιατι πρωτον γελας μεχρι δακρυων, δευτερον μαθαινεις καποια πραγματα απο καποιους που δεχονται να απαντησουν σοβαρα και επιπλεον θαυμαζεις καποια ατομα του φορουμ για την τεκμηριωση τους και υποψιαζεσαι για καποια αλλαπεστε μου τι καλο εχει μια φερραρι? εχει χωρους να πας ενα ταξιδι της προκοπης? να πας τα παιδια σου μαθημα? μπορει να παει σε χωματοδρομο να περασει μεσα απο λακουβες με νερα? τα σερβισ της φανταζομαι ειναι πανακριβα!! αμα στην ξησουν θα κλαις για 7 χρονια. ειναι τοσο χαμηλη που για να βγεις 8ελεις εναν απο εξω να σου δωσει το χερι του για να σε τραβηξει!! καιει πολλα. δηλωνει οτι εχεις λεφτα και αρα κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα και η ακεραιοτητα της περιουσιας σου. δεν ειχει χρηματοδοτικες ευκολιες. δεν μπορεις να βαλεις αεροτομη, και αν βαλεις θα σε πουν καγκουρα! φοβασαι να την βγαλεις με βροχη (να μην παθει τπτ) , με χιονι (να μην πα8εις τπτ) , με παγο (να μην παθεις τπτ) , με ηλιο (να μην παθει τπτ), με αερα (να μην παθει τπτ απο τη σκονη). δεν μπορεις να την βελτιωσεις! ποσα χρονια σου δινει εγγυηση ?
[/b]
ναί άστα να πάνε. Παλιό το κρασί.....μουχλιασμένο το τυρί......μαύρο το χαβιάρι........πολύ μιζέρια αυτές οι φερράρι. Απορώ πως τις αντέχουν αυτοί δύστυχοι που τις έχουν και δεν τις πουλάνε να πάρουν σπιτι και εξοχικο (μάλλον δεν έχουν ) και κάνα Niva να απαλαγούν απο τα προβλήματα που τους φέρνουν. Ή κάνα πουλμανάκι να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο. (Αλλά και αυτό με την........ χρηματοδότηση για φεράρι πολύ μου άρεσε )
-
νομιζεις οτι σε δουλευω? καθολου μαλιστα! απλα ενα τετοιο αμαξι δεν ξερεις τι να το κανεις! που να το πας και πως να το παρκαρεις..? αμφιβαλεις οτι ολοι αυτοι που εχουν φερραρι εχουν και ενα αλλο 'κανονικο' για τις καθημερινες μετακινησεις τους?
Και αμα πουλησεις τη φερραρι και παρεις εξοχικο και αμαξι δεν θα παρεις νιβα θα παρεις φορεστερ 2.0ΧΤ -
Ερώτηση: Πότε η Ferrari έβγαλε τρακτέρ?????
Για την Lamborghini ξέρω και έχω οδηγήσει μάλιστα ένα τέτοι θηρίο, αλλά για την Ferrari πρώτη φορά το ακούω. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ερώτηση: Πότε η Ferrari έβγαλε τρακτέρ?????
Για την Lamborghini ξέρω και έχω οδηγήσει μάλιστα ένα τέτοι θηρίο, αλλά για την Ferrari πρώτη φορά το ακούω.Έχω δει και εγώ, τρακτέρ Ferrari. Ήταν κοκκινωπό μάλιστα... Αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε...
-
νομιζεις οτι σε δουλευω? καθολου μαλιστα! απλα ενα τετοιο αμαξι δεν ξερεις τι να το κανεις! που να το πας και πως να το παρκαρεις..? αμφιβαλεις οτι ολοι αυτοι που εχουν φερραρι εχουν και ενα αλλο 'κανονικο' για τις καθημερινες μετακινησεις τους?
Και αμα πουλησεις τη φερραρι και παρεις εξοχικο και αμαξι δεν θα παρεις νιβα θα παρεις φορεστερ 2.0ΧΤδεν νομίζω οτι με δουλεύεις απλά διασκέδασα πολύ διαβάζοντας το post σου. Και αυτό γιατι προβάλεις σαν μειονεκτήματα κάποια αυτονόητα πράγματα όπως πχ οτι με την φερράρι δεν μπορείς να πάρεις τα βουνά και δεν μπορείς να πηγαίνεις βόλτα τα μωρά με τα καροτσάκια.
Όπως και αυτονόητο θεωρείται οτι πρέπει να έχεις και 2ο χρηστικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές σου μετακινησεις. Αυτό όμως είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος φερράρι? Α και κάτι άλλο επίσης γνωστό και αυτονόητο , αυτός που μπορεί να πάρει φερράρι και να την συντηρήσει δεν έχει ανάγκη απο σπίτια και οικόπεδα, και αν πουλήσει την φερράρι του θα το κάνει για να πάρει το καινουριο της μοντέλο. Άσε που πολλοί τις κρατάνε στη συλλογή τους και παίρνουν και την καινούρια. Και σιγά μην τον νοιάζει αυτόν αν 'καιει πολύ' η φερραρι. Αλλα όλα αυτά που λέω είναι αυτονόητα οπότε πέρα απο διασκεδαστικό (μιλάμε για πολυ γέλιο να πηγαίνει κάποιος στα βουνα για κυνήγι με την φερραρι) δεν νομίζω οτι έχει άλλο νόημα το ποστ σου. -
Και αμα πουλησεις τη φερραρι και παρεις εξοχικο και αμαξι δεν θα παρεις νιβα θα παρεις φορεστερ 2.0ΧΤδεν νομίζω οτι με δουλεύεις απλά διασκέδασα πολύ διαβάζοντας το post σου. Και αυτό γιατι προβάλεις σαν μειονεκτήματα κάποια αυτονόητα πράγματα όπως πχ οτι με την φερράρι δεν μπορείς να πάρεις τα βουνά και δεν μπορείς να πηγαίνεις βόλτα τα μωρά με τα καροτσάκια.
Όπως και αυτονόητο θεωρείται οτι πρέπει να έχεις και 2ο χρηστικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές σου μετακινησεις. Αυτό όμως είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος φερράρι? Α και κάτι άλλο επίσης γνωστό και αυτονόητο , αυτός που μπορεί να πάρει φερράρι και να την συντηρήσει δεν έχει ανάγκη απο σπίτια και οικόπεδα, και αν πουλήσει την φερράρι του θα το κάνει για να πάρει το καινουριο της μοντέλο. Άσε που πολλοί τις κρατάνε στη συλλογή τους και παίρνουν και την καινούρια. Και σιγά μην τον νοιάζει αυτόν αν 'καιει πολύ' η φερραρι. Αλλα όλα αυτά που λέω είναι αυτονόητα οπότε πέρα απο διασκεδαστικό (μιλάμε για πολυ γέλιο να πηγαίνει κάποιος στα βουνα για κυνήγι με την φερραρι) δεν νομίζω οτι έχει άλλο νόημα το ποστ σου.τα μειονεκτηματα ειναι μειονεκτηματα. δεν χωριζονται σε αυτονοητα και σε αυτα που θελει σκεψη για να τα βρεις. ουτε σημαινει οτι τα αυτονοητα μειονεκτηματα δεν ειναι σοβαρα μειονεκτηματα. εσυ δλδ τι μειονεκτηματα βρισκεις στην φερραρι ?
-
Όχι, εγώ συμφωνώ με τον aerandir. Είναι σωστό αυτό που λέει, αλλά σε ό,τι αφορά τα δικά μας κριτήρια.
Άμα βγάλεις πολλά λεφτά ίσως αλλάξει και η νοοτροπία σου και ο τρόπος σκέψης σου.Έτσι όπως σκέφτομαι τώρα, δεν θα αγόραζα ποτέ Ferrari, όσα λεφτά και αν είχα. Αντίθετα, θα ήθελα πολύ να οδηγήσω για ένα διάστημα 1 Ferrari (και 2 και 3 ). Την αγορά αυτήν την θεωρώ πέταμα χρημάτων. Μέχρι Elise θα έφτανα (και αν έφτανα μέχρι εκεί). Για ταξίδια θα είχα ένα (πολύ) γρήγορο Volvo
Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά. Αυτήν την στιγμή δεν με πολυενδιαφέρει να αλλάξω αμάξι. Είμαι μια χαρά με αυτό που έχω και κάνω την δουλειά μου και το γούστο μου (προπάντων αυτό) μια χαρα. Αν αυτήν την στιγμή κάποιος μου χαρίσει 40.000 ευρώ, μάλλον δεν θα τα διέθετα για αμάξι. Ή θα τα διέθετα για αμάξι αν δεν είχα που αλλού να τα διαθέσω!
Οπότε, μην τυχόν και μου χαρίσετε 40.000 ευρώ!!!Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως όταν βλέπω Ferrari δεν την κοιτάω με θαυμασμό, αλλά αυτό δεν αναιρεί λέξη απ' όσα είπα.
-
Πρεπει να λαβουμε και καποια αλλα πραγματα υποψην μας,πχ ο Αμερικανος κροισος που ζει στο κυριλλε πρόαστιο με τους τεραστιους και καλοσυντηρημένους δρόμους, ευχαριστιέται πολυ περισσότερο την φεραρι παρα ο Έλληνας που την τραβολογαει στο Κολωνάκι ή στα φριχτα ελληνικα στροφιλίκια..
Για μενα ειναι σχεδόν ατοπο να εχεις τετοιο αυτοκινητο στην Ελλάδα,αν και για elise ή porsche το ξανασκεφτόμαστε -
Αθηνα γυρω στο 448π.Χ. ...
*- Λοιπον... να τα σχεδια εδω, οπως βλεπεις μιλαμε για μια κατασκευη που θα αφησει εποχη ετσι? με τον ναο του, με τις μετωπες του, με τα αγαλματα... ειναι τελειο δεν το συζηταμε... θα το θαυμαζουν για χιλιετιες!
-
Ναι δεν λεω... αλλα...
-
Τι αλλα?! μιλαμε τρομερο!! για κοιτα εδω, κι εδω... απιστευτο ετσι?!
-
Ναι βρε σιγουρα... ομως...
-
ΜΑ ΤΙ ΟΜΩΣ!?!?! ΤΙΙΙ????
-
Εεε να σκεψου... ας πουμε οτι τον φτιαχνουμε αυτον τον παρθενωνα οπως, λες. Λοιπον, βροχη, θα τον χαλαει, σκονη, αερας... χιονια!!! ολα θα τον φθιρουνε, σε καμια χιλιαρια χρονια θα γινει αγνωριστος... Μετα, κλεφτες θα κλεβουνε κομματια... κι αν γινει κανας πολεμος και τον βομβαρδισουνε... κι αν στο μελλον ο κοσμος δεν τον σεβεται και τον καταπαταει? κι αν ξερωγω... στο μελλον κατι στον αερα το φθιρει? σαν αορατο νεφος?! που να ξερω ολα πιθανα ειναι! κι αν γινει κανας σεισμος!?κι αν κανεις παει και το βαψει απο πανω?, κι αν πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας?! (μμμ αυτο να δεις που θα γινει στο μελλον διασημη εκφραση...)
μου σπαραζει την καρδια να τα σκεφτομαι ολα αυτα... -
Πωπωωω... σαν δικιο να εχεις... ρε συ... δεν παιρνουμε τα λεφτα να φτιαξουμε καμια βιλα στην εξοχη, να εχουμε και κανα δυο τρεις σκλαβους και να παιρναμε ωραια? γιατι να εχουμε τετοιες ανυσηχιες για το κωλοεργο*
Ευτηχως... ο παραπανω διαλογος ειναι φανταστικος...
Θα μου πεις, τι σχεση εχει ρε Αρη ο Παρθενωνας με την Φερραρι... Καμια, εχετε δικιο... αλλα κι αλλος απορει οτι θα τον πουν καγκουρα αν βαλει σε φερραρι αεροτομη! Αλλωστε ειναι γνωστο οτι με μια φτερουγα κερδιζεις τουλαχιστον 20χλμ/ωρα σε 1300 hundai... φαντασου σε φερραρι...edit: να προσ8εσω κι αυτο
Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολόνα
βρήκα τον χρυσό κανόναΌμως σήμερα το λέω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Alfa RomeoΚαλοκαίρια και χειμώνες
να 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλ' οι αιώνεςΚι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ' του να πατάω το γκάζιΜε τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόνταΓεια σας θάλασσες και όρη
γεια σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη.Οδυσσέας Ελύτης
Δεν ειμαι αλφιστα, ειχα καποτε και αλφα αλλα δεν ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ! Θαυμαζω ολα τα καλα αυτοκινητα, ειτε λεγονται φερραρι ειτε λεγονται Suzuki Ignis. Και ειδικα τα Honda που στις σπορ εκδοσεις τους ειναι τρομερα
Απλα δεν μπορω τους φανατισμους. -
-
Κοίτα.
Ο Παρθενώνας (και τα υπόλοιπα) δεν φτιάχτηκε μόνο από ματαιοδοξία ή υστεροφημία (ίσως και καθόλου από ματαιοδοξία).
Οι λόγοι που τον φτιάξανε, ήτανε θρησκευτικοί. Δηλαδή για να ικανοποιηθεί μια εσωτερική ανάγκη των ανθρώπων, προκειμένου να δοξάσουν τους θεούς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μια ανάγκη 'μεταφυσική' για τον άνθρωπο, κάτι που το θέλει. Είναι η λατρευτική ανάγκη, κάπου να εναποθέσει την ασημαντότητά του.
Με αυτήν την λογική έγινε και το στουνχετζ, με αυτήν την λογική γίνανε και όλα τα μεγάλα θρησκευτικά έργα σε όλο τον κόσμο.
Με αυτήν την λογική, πιστεύω ότι στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων ήτανε πάρα πολύ εμπνευσμένο να βάλουν τον θεό Έρωτα να υπερίπταται πάνω από όλο το πέρασμα της ιστορίας (και του Παρθενώνα).Νομίζω ότι η κατασκευή μιας Ferrari δεν εκπορεύερται από τις ίδιες ιερές ανάγκες του ανθρώπου, παρά από μια εφευρετική ή άλλου είδους 'τρέλα', ή μια ματαιοδοξία. Και αυτά είναι συστατικά στοιχεία του ανθρώπου και τα δεχόμαστε.
Αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των κινήτρων κατασκευής των δύο αντικειμένων! (Παρθενώνας - Ferrari)
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Κοίτα.
Ο Παρθενώνας (και τα υπόλοιπα) δεν φτιάχτηκε μόνο από ματαιοδοξία ή υστεροφημία (ίσως και καθόλου από ματαιοδοξία).
Οι λόγοι που τον φτιάξανε, ήτανε θρησκευτικοί. Δηλαδή για να ικανοποιηθεί μια εσωτερική ανάγκη των ανθρώπων, προκειμένου να δοξάσουν τους θεούς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μια ανάγκη 'μεταφυσική' για τον άνθρωπο, κάτι που το θέλει. Είναι η λατρευτική ανάγκη, κάπου να εναποθέσει την ασημαντότητά του.
Με αυτήν την λογική έγινε και το στουνχετζ, με αυτήν την λογική γίνανε και όλα τα μεγάλα θρησκευτικά έργα σε όλο τον κόσμο.
Με αυτήν την λογική, πιστεύω ότι στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων ήτανε πάρα πολύ εμπνευσμένο να βάλουν τον θεό Έρωτα να υπερίπταται πάνω από όλο το πέρασμα της ιστορίας (και του Παρθενώνα).Νομίζω ότι η κατασκευή μιας Ferrari δεν εκπορεύερται από τις ίδιες ιερές ανάγκες του ανθρώπου, παρά από μια εφευρετική ή άλλου είδους 'τρέλα', ή μια ματαιοδοξία. Και αυτά είναι συστατικά στοιχεία του ανθρώπου και τα δεχόμαστε.
Αλλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των κινήτρων κατασκευής των δύο αντικειμένων! (Παρθενώνας - Ferrari)
Για πολλούς όμως η Ferrari, η Alfa, η BMW κλπ (αντίστοιχα ο γαύρος, ο βάζελος κλπ) είναι 'θρησκεία' άρα ικανοποιεί 'μεταφυσικές' ανάγκες Φυσικά όταν έχεις τέτοιες 'θρησκείες' δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου
-
Για το 99% του πληθυσμού τα υπεραυτοκινητα ειναι ασκησεις επι χαρτου, τα θαυμαζουμε , τα επικροτουμε , θελουμε να υπαρχουν ως σημεια αναφορας της καθε εταιρειας, διοτι ειναι κατι απιαστο ,αλλα μεχρι εκεί.
Το αλλο 1% ειναι αυτοι που μπορουν να τα αποκτησουν, αλλα για αυτους ειναι ενας εφικτος στοχος και απλα ενα αυτοκινητο, επομενως δεν τα 'θεοποιουν' γιατι απλα..... μπορουν να τα αποκτησουν!!
-
Έχω τρείς close to me persons που έχουν Ferrari στην Ελλάδα..... ο ένας έχει πέντε αυτοκίνητα, ο άλλος επτά και ο άλλος τρία!!!!
Δεν σε νοιάζει καθόλου η γρατζουνιά...
Στο παρκάρισμα δεν έχεις κανέναν πρόβλημα γιατί στέλνεις τον οδηγό σου με το άλλο να σου πιάσει θέση και μόλις φτάσεις με το Ferrarico αποχωρεί....
Μια βόλτα την εβδομάδα είναι κάτι σαν ένα καλό πούρο, έτσι για να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς από την πολύ δουλειάΕίναι πάντα πλυμμένη γυαλισμένη στο garage και σε περιμένει για πάρτη σου..... και ας την φροντίζουν άλλοι!!!
-
εχω ακουσει οτι δεν εχουν ουτε air condition ουτε ραδιο/cd , αληθευει?
-
εχω ακουσει οτι δεν εχουν ουτε air condition ουτε ραδιο/cd , αληθευει?Η 456 σίγουρα έχει και από τα δύο!!! Η Modena δεν θυμάμαι....
-
Τι νόημα έχει η κατοχή ενός υπεραυτοκινήτου;
Τι νόημα έχει να πάρεις 156 και όχι Atos?
Αφού το Atos και λιγότερο 'καίει' και λιγότερα κοστίζει και πιο άνετο είναι και στο παρκάρισμα βολευει και και και...Υγ. Όποιος δεν έχει ακούσει 8κυλίνδρους Ferrari να ουρλιάζουν πίσω από την πλάτη του, μάλλον δεν έχει ακούσει μουσική στην ζωή του!
Ακραίο? Όχι και τόσο... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Τι νόημα έχει να πάρεις 156 και όχι Atos?
Αφού το Atos και λιγότερο 'καίει' και λιγότερα κοστίζει και πιο άνετο είναι και στο παρκάρισμα βολευει και και και...Υγ. Όποιος δεν έχει ακούσει 8κυλίνδρους Ferrari να ουρλιάζουν πίσω από την πλάτη του, μάλλον δεν έχει ακούσει μουσική στην ζωή του!
Ακραίο? Όχι και τόσο...Συμφωνώ μαζί σου, αλλά άλλο πράγμα είπα εγώ. Το ερώτημα που θέτεις είναι λίγο παραπλανητικό... Φυσικά είναι καλύτερη η 156. Αν το δεις υπό την πολύ αυστηρή του έννοια (έως και άχρωμη έννοια), ναι είναι υπερβολή.
Αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι, επειδή έχουμε πάθη, επειδή μας αρέσουν τα αυτοκίνητα, επειδή έχουμε αδυναμίες, επειδή γουστάρουμε γενικώς και αποδεχόμαστε έως ένα σημείο τις αδυναμίες μας, διαλέγουμε την 156.
Αλλά σε όλα υπάρχει και ένα όριο... Το όριο αυτό ο καθένας το βάζει εκεί που θέλει, αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς 'κόστος' (δεν εννοώ το οικονομικό κόστος) σε αυτήν την ζωή...Εξάλλου ο ήχος του κινητήρα είναι απλά ο ήχος του κινητήρα (έστω και ερεθιστικός!) και όχι κάτι παραπάνω...