Αθηνα γυρω στο 448π.Χ. ...
*- Λοιπον... να τα σχεδια εδω, οπως βλεπεις μιλαμε για μια κατασκευη που θα αφησει εποχη ετσι? με τον ναο του, με τις μετωπες του, με τα αγαλματα... ειναι τελειο δεν το συζηταμε... θα το θαυμαζουν για χιλιετιες!
-
Ναι δεν λεω... αλλα...
-
Τι αλλα?! μιλαμε τρομερο!! για κοιτα εδω, κι εδω... απιστευτο ετσι?!
-
Ναι βρε σιγουρα... ομως...
-
ΜΑ ΤΙ ΟΜΩΣ!?!?! ΤΙΙΙ????
-
Εεε να σκεψου... ας πουμε οτι τον φτιαχνουμε αυτον τον παρθενωνα οπως, λες. Λοιπον, βροχη, θα τον χαλαει, σκονη, αερας... χιονια!!! ολα θα τον φθιρουνε, σε καμια χιλιαρια χρονια θα γινει αγνωριστος... Μετα, κλεφτες θα κλεβουνε κομματια... κι αν γινει κανας πολεμος και τον βομβαρδισουνε... κι αν στο μελλον ο κοσμος δεν τον σεβεται και τον καταπαταει? κι αν ξερωγω... στο μελλον κατι στον αερα το φθιρει? σαν αορατο νεφος?! που να ξερω ολα πιθανα ειναι! κι αν γινει κανας σεισμος!?κι αν κανεις παει και το βαψει απο πανω?, κι αν πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας?! (μμμ αυτο να δεις που θα γινει στο μελλον διασημη εκφραση...)
μου σπαραζει την καρδια να τα σκεφτομαι ολα αυτα...
-
Πωπωωω... σαν δικιο να εχεις... ρε συ... δεν παιρνουμε τα λεφτα να φτιαξουμε καμια βιλα στην εξοχη, να εχουμε και κανα δυο τρεις σκλαβους και να παιρναμε ωραια? γιατι να εχουμε τετοιες ανυσηχιες για το κωλοεργο*
Ευτηχως... ο παραπανω διαλογος ειναι φανταστικος...
Θα μου πεις, τι σχεση εχει ρε Αρη ο Παρθενωνας με την Φερραρι... Καμια, εχετε δικιο... αλλα κι αλλος απορει οτι θα τον πουν καγκουρα αν βαλει σε φερραρι αεροτομη! Αλλωστε ειναι γνωστο οτι με μια φτερουγα κερδιζεις τουλαχιστον 20χλμ/ωρα σε 1300 hundai... φαντασου σε φερραρι...
edit: να προσ8εσω κι αυτο
Θαύμασα τον Παρθενώνα
και στην κάθε του κολόνα
βρήκα τον χρυσό κανόνα
Όμως σήμερα το λέω
βρίσκω το καλό κι ωραίο
σε μια σπορ Alfa Romeo
Καλοκαίρια και χειμώνες
να 'ναι γύρω μου ελαιώνες
πίσω μου όλ' οι αιώνες
Κι όπου μπρος μου ο δρόμος βγάζει
και σε πειρασμό με βάζει
δώσ' του να πατάω το γκάζι
Με τη δύναμη του λιόντα
και με του πουλιού τα φόντα
πιάνω τα εκατόν ογδόντα
Γεια σας θάλασσες και όρη
γεια σας κι έχω βάλει πλώρη
για της Αστραπής την Κόρη.
Οδυσσέας Ελύτης
Δεν ειμαι αλφιστα, ειχα καποτε και αλφα αλλα δεν ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ! Θαυμαζω ολα τα καλα αυτοκινητα, ειτε λεγονται φερραρι ειτε λεγονται Suzuki Ignis. Και ειδικα τα Honda που στις σπορ εκδοσεις τους ειναι τρομερα
Απλα δεν μπορω τους φανατισμους.