-
Thnx Κωστα μου. Manosk αμα θελεις ελα Μεγαρα 13/3 να δεις με τι ατομα εχεις να κανεις. Μονο αυτο...
-
ΑΝ εχω παρει πινακιδες με θελετε παρεα ???????????????????????????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί όχι στην Πάρνηθα...Συγνώμη βρε Μάνο αλλά τουλάχιστον στη Σουνίου έχεις και το περιθώριο λάθους ν'αλλάξεις και μια λωρίδα, ή να 'γλύψεις' λίγο τη διπλή γραμμή. Στην Πάρνηθα;
Ωραία και η Πάρνηθα, έχω κάνει ανεβοκατάβαση πολλές φορές με όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου, αλλά θέλει πολύ προσοχή.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΑΝ εχω παρει πινακιδες με θελετε παρεα ???????????????????????????Ασφαλώς φίλε EVO2. Όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης είναι ευπρόσδεκτοι...
-
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.
-
Όπως η παρακολούθηση μεσημεριάτικων εκπομπών στην ιδιωτική (=σχετιζόμενη με την ΙΔΙΩΤΕΙΑ) τηλετύφλωση;
-
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.οπως και οποιος δινει μερικα εκατομυρια δολλαρια για να αγορασει πικασσο, να 'βρει αλλο χομπυ γιατι εχει χασει την αισθηση του μετρου'...?
Οποιος πληρωνει μερικα μυρια για να αγορασει ενα chessna για να πεταει για την πλακα του, μονο και μονο επειδη τον ικανοποιει, και ας σκοτωθει?
Οποιος πληρωνει τρελλα λεφτα για να παει στην Ελβετια για σκι ενω μπορει να βολευτει με τον παρνασσο?
τελικα οποιος δεν κανει το 'χομπυ' σας, εχει χασει την μπαλα μου φαινεται...
-
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.Πες τα, γιατί μερικοί έχουν χάσει τη μπάλα...
-
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.έχεις κάποιο να μας προτείνεις???
πλέξιμο και σκάκι τα έχω δοκιμάσει, απορρίπτονται -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.
έχεις κάποιο να μας προτείνεις???
πλέξιμο και σκάκι τα έχω δοκιμάσει, απορρίπτονταιΠολιτική και ποδόσφαιρο επίσης...
-
Επειδή όμως στον Χ αρέσει το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάλει 2 τέρματα στη Συγγρού και να τελέσει 'αυτοσχέδιο αγώνα'...
-
παίδες για τα Μέγαρα μιλούσαν οι άνθρωποι. Για τα ΜΕΓΑΡΑ.
-
Ρε παιδια ηρεμιστε λιγακι με τις κοντρες......
Επειδη μου αρεσει να πηγαινω γρηγορα(και οχι μονο σε εμενα αλλα κ σε αρκετους αλλους απο εδω μεσα) σημαινει αυτοματως οτι κανω κοντρες θανατου???Επειδη εχω φτιαγμενο αυτοκινητο σημαινει οτι το στηνω στην Βουτα,στα λιμανακια,στην Κερατεα η οπου αλλου???
Επειδη θα κανω ενα ανοιγμα μεχρι τα 200 σε εθνικη οδο σε οσο το δυνατον πιο ελεγχομενες συνθηκες,ειναι αντικοινωνικη η συμπεριφορα μου???
Επειδη θα μου τη δωσει και θα παω βολτα στο βουνο σε γρηγορους εως αρκετα γρηγορους ρυθμους,συνεπαγεται οτι ειμαι τρομοκρατης??
Μην τρελαθουμε τελειως....
-
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
[...] Επειδη θα μου τη δωσει και θα παω βολτα στο βουνο σε γρηγορους εως αρκετα γρηγορους ρυθμους,συνεπαγεται οτι ειμαι τρομοκρατης??Όχι φίλε Βαγγέλη, δεν είσαι τρομοκράτης. Πρέπει όμως ΟΛΟΙ να παραδεχτούμε ότι αυτά τα πράγματα (που τα κάνουμε ΟΛΟΙ) είναι χαμηλής / μέτριας / υψηλής ισχύος καγκουριές! Πρέπει επιτέλους να το παραδεχτούμε, ότι τρομοκράτες μπορεί να μην είμαστε όταν τις κάνουμε, αλλά επικίνδυνοι είμαστε! ΟΛΟΙ, όσοι τις κάνουμε, είτε είμαστε 'σαπιοκοιλιές' (έλεος με τους χαρακτηρισμούς..), είτε 'γνώστες γρήγοροι', είτε Σουμάχερ! Για τους εαυτούς μας, τους συνεπιβάτες μας, και τους άλλους, αν υπάρχουν.
-
Φιλε Βαγγελη δεν συμφωνω με τον ορο καγκουρια,ουτε και με το επικινδυνο......
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Φιλε Βαγγελη δεν συμφωνω με τον ορο καγκουρια,ουτε και με το επικινδυνο......Η αιτιολόγησή σου ήταν δικηγορικού επιπέδου...
-
A-Viper7 εγω λεω να κλειδωσουμε ολοι τα αυτοκινητα μας και να βλεπουμε F1...
BORING!!!!!!
Α και που'σαι, ουτε τα δικα σου επιχειρηματα ειναι τοσο τρομερα ε...Τοση ωρα δεν μιλας και μολις πεταξε ενας μια εξυπναδα, συμφωνησες...Με πια προταση μισης γραμμης. Ευγε
Γιατι εχουμε χασει την μπαλα ρε παιδια? Επειδη τολμαμε και κανουμε το κεφι μας σε ΕΡΗΜΙΚΟΥΣ δρομους?
Δηλαδη οταν ο Καββαθας παει βολτα με την Integralle, παει αργα και απολαμβανει το τοπιο? Η αυτος εχει ασυλια επειδη ειναι αυτος που ειναι?
Οταν οι δημοσιογραφοι 'δοκιμαζουν' τα διαφορα Μ3 Εβο και ιμπρεζα σε βουνισιους δρομους (κατα κυριο λογο μερα μεσημερι, για να φαινονται και οι φωτο), το κανουν σε ιδιοκτητους δρομους? Η αυτοι εχουν ασυλια επειδη 'ειναι η δουλεια τους'?
Οταν οι διαφοροι αγωνιζομενοι που τοσο μας εχουν ζαλισει τα @@ με τους 'αγωνες' κυκλοφορουν με το αυτοκινητο τους, πανε αργα? Δεν ανεβοκατεβαινουν κανα βουνο ετσι για την πλακα τους ε? Η αυτοι δεν πειραζει γιατι ειναι αγωνιζομενοι και 'ξερουν τι κανουν'? Αμα ειναι να βγαλω και εγω μια λισανς να το παιζω αγωνιαρης και 'γνωστης'.
Ολοι μας εδω μεσα κοροιδευουμε τους παμπλουτους παππουδες/νεοπλουτους νεους που με τα λεφτα του μπαμπα αγοραζουν Φερραρι και κυκλοφορουν με 50 χαω για να πουλανε μουρη. Αμα ενας απο αυτους ομως την σκιζει και την πδηγαει οπως της πρεπει, ξαφνικα απο επιδειξιας μετατρεπεται σε δολοφονος, κανιβαλος της ασφαλτου? Ρε δεν μας παρατατε παλιουποκριτες λεω εγω.
Ρε παρ'τε το χαμπαρι. Η αγαπη για το αυτοκινητο εχει δυο πλευρες. Την πουλ-μουρ/επιδεικτικη, οπου θελουμε να εχουμε αυτοκινητο καλυτερο απο του διπλα και το μονο που μας νοιαζει ειναι να το δειχνουμε, και η πραγματικη αγαπη οπου το μονο που μας νοιαζει ειναι να το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ...Και οποιος γουσταρει πραγματικα το αυτοκινητο και το ζει μεσα του, θα τον βρειτε στα στροφιλικια της Παρνηθας, του Μερκουρη, του Αχλαδοκαμπου+Κωλοσουρτη, Διονυσο και παει λεγοντας.
Και κοψτε την μλκια με την πιστα και τους αγωνες, κανεναν μας δεν ενδιαφερει να βγει γρηγοροτερος απο τον αλλο σε οργανωμενο αγωνα, το παιχνιδι και το τυχαιο κυνηγι οπου και οταν κατσει ειναι το ωραιο. Τουλαχιστον εμεις τα κανουμε αυτα μακρυα απο κοσμο. Ουτε ενας εδω μεσα δεν εχει πει οτι επειδη γουσταρουμε τις κοντρες απαιτουμε να μας αφηνετε να κανουμε οτι θελουμε μεσα στην κινηση και τον κοσμο, και εσεις ολο εκει το γυρνατε.
Αν τωρα θεωρειτε καποιον που κυκλοφορει σε εναν ερημικο δρομο, επικινδυνο, να μου πειτε προς ποιον ειναι επικινδυνος να ξερω και εγω, Εκτος αν ενδιεφερεστε 'για το καλο μου', οπως ελεγε και ο Μηλιωκας στο ομωνυμο τραγουδι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
A-Viper7 εγω λεω να κλειδωσουμε ολοι τα αυτοκινητα μας και να βλεπουμε F1...BORING!!!!!!
Σου είναι πολύ δύσκολο να βρεις ενδιαφέρον στην F1 ε;
Δεν μου προκαλεί έκπληξη...
Όλα τα υπόλοιπα ασχολίαστα...
Σου εύχομαι απλά να σταθείς τυχερός στην (οδηγική) ζωή σου...
-
Αληθεια,με ποιον τροπο απολαμβανετε το αυτοκινητο σας ρε παιδια;Δεν τρεχετε ποτε;Η μονο μεσα στην πιστα;
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!