-
Με κάλυψε ο Kacey.
Απλά να συμπληρώσω πως ο συγκεκριμένος κινητήρας μπαίνει κουτί. Δηλαδή από όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται κόψε ράψε στο πλαίσιο. Βάζεις πιο ενισχυμένες βάσεις κινητήρα και είσαι οκ.
-
Βρε Κώστα κι εσύ τι περιμένεις όταν θεωρούν τα όρια των 100 στις εθνικές λογικά;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Silvi & ManoskΑυτο που λεω εγω και ο skullone (με πιο 'ενθουσιωδη' τροπο ) ειναι οτι βγηκε καποιος και ειπε εχω κανει το Χ πραγμα στο Ψ αυτοκινητο, και ολοι αποφανθηκατε οτι
α) το αυτοκινητο ειναι επικινδυνο
β) το αυτοκινητο ειναι παρανομο
γ) ο οδηγος ειναι επικινδυνος...................................
Και το συμπερασμα ειναι μην βγαζετε συμπερασματα για πραγματα που δεν ξερετε σιγουρα τι ισχυει.ΥΓ απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι εχει αρχισει το κοψε-ραψε σε πλαισιο ρε παιδια, αντιθετα ειπε ακριβως οτι τα δυο αυτοκινητα εχουν το ιδιο σασσι οποτε τα μηχανικα του evo2 καθονται πανω στο hyundai χωρις να χρειαζονται εκτεταμενες μετατροπες (η και καμμια, οσον αφορα το πλαισιο).
?
Είπα όλα αυτά τα πράγματα και έβγαλα και αυτά τα συμπεράσματα;
Τί σου είναι τελικά η επιστήμη... Με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που έχουμε μπλέξει άλλα γράφεις και άλλα βγαίνουν στην οθόνη μάλλον... -
Νάτα και τα μηχανήματα του διαβόλου...
Ουουουου σατανά, ουουουου σατανά 666! Να κάνουμε μήπως και κάνα ευχέλαιο;
-
μια έκφραση κοινά χρησιμοποιούμενη χάριν αστεϊσμού χρησιμοποίησε ο άνθρωπος
-
Εντάξει, το αυτοκίνητο μπορεί να ήταν ανθεκτικό σαν μαμίσιο. Εγώ που το ξέρω αυτό; Θα αρκεστώ στη διαβεβαίωση του EVO2;
Δεν είναι απλά αυτά τα πράγματα, εδώ τράκο τρως στο πλαίσιο, στο ισιώνουν στην αντιπροσωπεία και κάνεις το σταυρό σου μήπως έχει πειραχτεί η δομική συνοχή του αυτοκινήτου. Όχι να βάλεις σασί και μηχανή από άλλο αμάξι, ακόμα κι αν 'ταιριάζει'.
Επαναλαμβάνω ότι δεν προεξοφλώ την επικινδυνότητα του αυτοκινήτου. Θέλω όμως μια εγγύηση αφού παίζεται και το δικό μου κεφάλι. Πειράζει που είμαι διστακτικός στο να δεχθώ a priori ως ασφαλές το κατασκεύασμα; -
Αν σε ένα Citroen C8 βάλω μοτέρ από Lancia Phedra και το βελτιώσω, θα είναι επικίνδυνο;
-
Όσο θα είναι το Κλιό μου αν του κοτσάρω τη μηχανή του Κλιό RS. Ταιριάζει 'γάντι' το μοτόρι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νάτα και τα μηχανήματα του διαβόλου...Ουουουου σατανά, ουουουου σατανά 666! Να κάνουμε μήπως και κάνα ευχέλαιο;
??
Χμμμμ, τώρα που το σκέφτομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως και να χρειάζεται.... Το ευχέλαιο εννοώ.... -
.......Και ναι, αμα πεσει καποιος αλλος πανω σου η ασφαλιστικη πρεπει να πληρωσει ολα τα εξτρα που εχεις βαλει για να σε επαναφερει στην κατασταση που ησουν πριν σε τρακαρει ο πελατης της.....
H ασφαλιστική σου (οι μεικτές ίσως καλύπτουν κάποια εξτρά εφ'όσον βέβαια έχουν δηλωθεί) είναι υποχρεωμένη να καλύψει ΜΟΝΟ οτιδήποτε φορούσε το μαμά αυτοκίνητο παραγωγής ακριβώς όπως ήρθε από το εργοστάσιο! Ούτε ζάντες, ούτε προφυλακτήρες, ούτε φιλτροχοάνες, ούτε μπουριά, ούτε τίποτα! Τώρα αν αυτό ορισμένες φορές το παραβλέπουν οι εκτιμητές είναι άλλο θέμα...
Στις νορμάλ ασφάλειες ΔΕΝ μπορείς ακόμα και αν θες να ασφαλίσεις οτιδήποτε εξτρά (είχα ρωτήσει για τις ζάντες μου κάποτε) εκτός από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Silvi & ManoskÁõôï ðïõ ëåù åãù êáé ï skullone (ìå ðéï 'åíèïõóéùäç' ôñïðï ) åéíáé ïôé âãçêå êáðïéïò êáé åéðå å÷ù êáíåé ôï × ðñáãìá óôï Ø áõôïêéíçôï, êáé ïëïé áðïöáíèçêáôå ïôé
á) ôï áõôïêéíçôï åéíáé åðéêéíäõíï
â) ôï áõôïêéíçôï åéíáé ðáñáíïìï
ã) ï ïäçãïò åéíáé åðéêéíäõíïòÃéá ôï á) êáé ôï ã) ÄÅÍ Ìðïñåéôå íá êñéíåôå ãéáôé äåí îåñåôå. Áíôéèåôùò ìáëéóôá õðáñ÷ïõí óïâáñåò åíäåéîåéò (ðñïöáíùò ï÷é áðïäåéîåéò) ïôé êáé ï ïäçãïò (ïéêïãåíåáñ÷çò, ìåóçëéêáò êëð êëð) åéíáé óïâáñïò áëëá êáé óôï áõôïêéíçôï å÷åé ãéíåé óùóôç äïõëåéá (10ðéóôïíåò? ðïéïé âáæïõí 10ðéóôïíåò óôçí Åëëáäá???)
Ãéá ôï â) **ðéèáíùò ** íá éó÷õåé áëëá êáé áõôï ìåíåé íá ôï äïõìå óôï êôåï ðïõ èá ðåñáóåé (ðïõ ëïãï ôïõ ïôé ôïí åóôåéëå ç ôñï÷áéá óôï êôåï óõóôçìåíï, äõóêïëá èá ðåñáóåé ìå ëáäùìá.)
Êáé ôï óõìðåñáóìá åéíáé ìçí âãáæåôå óõìðåñáóìáôá ãéá ðñáãìáôá ðïõ äåí îåñåôå óéãïõñá ôé éó÷õåé.
Õà áðï ðïõ âãáëáôå ôï óõìðåñáóìá ïôé å÷åé áñ÷éóåé ôï êïøå-ñáøå óå ðëáéóéï ñå ðáéäéá, áíôéèåôá åéðå áêñéâùò ïôé ôá äõï áõôïêéíçôá å÷ïõí ôï éäéï óáóóé ïðïôå ôá ìç÷áíéêá ôïõ evo2 êáèïíôáé ðáíù óôï hyundai ÷ùñéò íá ÷ñåéáæïíôáé åêôåôáìåíåò ìåôáôñïðåò (ç êáé êáììéá, ïóïí áöïñá ôï ðëáéóéï).
Káé ï êéíçôÞñáò ôçò Íôåëôüíá óå Yugo /Punto
Óôá Õugo ãéáôß ïé Áíáôïëéêïß ÷ñçóéìïðïéÞóáí ôá ó÷Ýäéá ôçò Öéáô ãéá íá öôéÜîïõí ôá ðñþôá óáóé.
Ï skullone åßíáé êáëëéôÝ÷íçò ãé áõôü ôïõ äßíïõìå êáé ìéá Üöåóç áìáñôéþí
¶ëÞèåéá ãéá âñáäõðïñßá ãñÜøáíå ðïôÝ êáíÝíá ?
Ãéá ÷ñÞóç ëÜèïò åëáóôéêþí ?
ÁëëÜ îÝ÷áóá üôé óôñïöÜñåé ðÜíù áðï 4000 óôñ ,áëëÜîåé ðïñåßá äýï öïñÝò ìÝóá óå 100 ìÝôñá óôçí ðõñÜ ...óå ìåñéêïýò ÷ñåéÜæåôáé áëëÜ üôáí ðÜò íá áðïöýãåéò ôïõò 'óáëßãêáñïõò ' êáé íá áðïöýãåéò ôçí 'æþíç ñßøçò' ìç óôåñåùìÝíùí åîÝ÷ïíôùí ôïõ áõôïêéíÞôïõ öïñôßùí ôüôå ãéáôé íá óôáìáôÜíå åóÝíá êáé ü÷é áõôüí ðïõ óå áíÜãêáóå ?Êñßìá ãéá ôïí Åvo2 áëëÜ áêüìá ðéï êñßìá ãéá áõôïýò ðïõ âëÝðïõí ôï äÝíôñï êáé ÷Üíïõí ôï äÜóïò
÷ñçóéìïðïéþ ôï ó÷üëéï ôïõ kacey ãéáôß ðïëý áðëÜ ìå åêöñÜæåé. -
cliodriver & skullone > åßóáóôå åðéêßíäõíïé êëð êáé ãéá íá ìçí áéóèÜíåóôå ìüíïé åãþ èá âÜëù ìïôÝñ áðï RC
-
Ερώτηση κρίσεως προς τους ενθουσιώδεις προλαλήσαντες: Αν κύριοι/ες (μου ξύπνησε πάλι το φεμινιστικό μου ) αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τις μετατροπές σε μετατροπές που 'κάθονται κουτί', μετατροπές 'αυτών που γνωρίζουν' , μετατροπές 'που δεν χρειάζονται έγκριση υπουργείου' και άλλα συναφή ποιος είναι αυτός που θα μας προστατέψει στον δρόμο από τις μετατροπές 'αυτών που δεν γνωρίζουν', αυτές που 'δεν κάθονται κουτί' και αυτές 'που χρειάζονται έγκριση υπουργείου'; Θυμάται κανείς από το Forum ατύχημα προ 10 ετίας στην Κηφισίας όπου κινητήρας από 'φτιαγμένο' uno μετά από σύγκρουση βρέθηκε στο κάθισμα μιας κοπέλας οχήματος που ακολουθούσε; Θέλει κανείς από τους 'ενθουσιώδεις' να εξηγήσει στους γονείς της κοπέλας γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος, για να κάνει κάποιος 'γρήγορος' το κέφι του;
Όταν όλοι πιστεύω στον χώρο του συγκεκριμένου Forum λοιδορούν φαινόμενα χρηματισμού στα ΚΤΕΟ δεν μπορούμε να δημιουργούμε κάστες και να εξαιρούμε εαυτούς από τον νόμο θεωρώντας μας 'γνωρίζοντες'.
Αν λέω κάτι παράλογο είναι καλοδεχούμενη ΚΑΘΕ κριτική πάνω σε αυτά που λέω όμως και όχι σε αυτά που κάποιοι θέλουν να διαβάζουν
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ δε λες τιποτα γιατι δεν εχω κατεβει ΠΟΤΕ στη βουτα βραδυ και στα λιμανακια εχω να στριψω κατι χρονια.
ANYWAY Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ την ειδε στραβα και εγινε οτι εγινε το θεμα ειναι πως ξεμπερδευω με το υπουργειο που μαλλον θα με σκισουνε.
προσεχετε παιδια εχουνε αγριεψει με τα ΄'γρηγορα' και ειναι κριμα να μας τα παιρνουνε,τι να πω οτι εχω ριξει 30 χιλιαρικα στο μοτερ για να ακουω ενα GROUP B που ειναι της γενιας μου κιολας??????????????
χωρια τα ξενυχτια για να το φτιαξω.
ΑΛΛΑ στα χρονια που ζουμε δεν υπαρχει χωρος για ρομαντικους!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΑ ΕVΟ H SUBARU ΣΤΑ 800 ΑΛΟΓΑ,H ENA SUPRA STA 1000,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΄'ΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ',Ε?????
Και για οσους εχουν περιβαλλοντολογικες ανυσηχιες ο καταλυτης του χαρου ειναι με εγκριση FIA και κοστισε 1300 ευρο!
[/b] -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως προς τους ενθουσιώδεις προλαλήσαντες: Αν κύριοι/ες (μου ξύπνησε πάλι το φεμινιστικό μου ) αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τις μετατροπές σε μετατροπές που 'κάθονται κουτί', μετατροπές 'αυτών που γνωρίζουν' , μετατροπές 'που δεν χρειάζονται έγκριση υπουργείου' και άλλα συναφή ποιος είναι αυτός που θα μας προστατέψει στον δρόμο από τις μετατροπές 'αυτών που δεν γνωρίζουν', αυτές που 'δεν κάθονται κουτί' και αυτές 'που χρειάζονται έγκριση υπουργείου'; Θυμάται κανείς από το Forum ατύχημα προ 10 ετίας στην Κηφισίας όπου κινητήρας από 'φτιαγμένο' uno μετά από σύγκρουση βρέθηκε στο κάθισμα μιας κοπέλας οχήματος που ακολουθούσε; Θέλει κανείς από τους 'ενθουσιώδεις' να εξηγήσει στους γονείς της κοπέλας γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος, για να κάνει κάποιος 'γρήγορος' το κέφι του;Όταν όλοι πιστεύω στον χώρο του συγκεκριμένου Forum λοιδορούν φαινόμενα χρηματισμού στα ΚΤΕΟ δεν μπορούμε να δημιουργούμε κάστες και να εξαιρούμε εαυτούς από τον νόμο θεωρώντας μας 'γνωρίζοντες'.
Αν λέω κάτι παράλογο είναι καλοδεχούμενη ΚΑΘΕ κριτική πάνω σε αυτά που λέω όμως και όχι σε αυτά που κάποιοι θέλουν να διαβάζουν
Σχετικά με το ατύχημα φίλε slivi δεν έφυγε ο κινητήρας απο το uno λόγο βελτίωσης. Αυτό υπάρχει προμελετίμένο στο σχεδιασμό τον περισσοτέρων αυτοκινήτων σε μετωπική σύγγρουση ο κινήτηρας να φέυγει για να μην σκοτώσει τους επιβάτες του οχήματος.
Έχω δει αυτή την σκηνή με peugeot 206, reno clio kai seat ibiza. -
Νομίζω ότι αυτό γίνεται έτσι ώστε να φύγει από τη θέση του μετακινούμενος προς τα πάνω ή προς τα κάτω, όχι να αποκολληθεί σαν οβίδα.
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
.......Και ναι, αμα πεσει καποιος αλλος πανω σου η ασφαλιστικη πρεπει να πληρωσει ολα τα εξτρα που εχεις βαλει για να σε επαναφερει στην κατασταση που ησουν πριν σε τρακαρει ο πελατης της.....
H ασφαλιστική σου (οι μεικτές ίσως καλύπτουν κάποια εξτρά εφ'όσον βέβαια έχουν δηλωθεί) είναι υποχρεωμένη να καλύψει ΜΟΝΟ οτιδήποτε φορούσε το μαμά αυτοκίνητο παραγωγής ακριβώς όπως ήρθε από το εργοστάσιο! Ούτε ζάντες, ούτε προφυλακτήρες, ούτε φιλτροχοάνες, ούτε μπουριά, ούτε τίποτα! Τώρα αν αυτό ορισμένες φορές το παραβλέπουν οι εκτιμητές είναι άλλο θέμα...
Στις νορμάλ ασφάλειες ΔΕΝ μπορείς ακόμα και αν θες να ασφαλίσεις οτιδήποτε εξτρά (είχα ρωτήσει για τις ζάντες μου κάποτε) εκτός από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτουΕγω παντως 2 φορες που χρειαστηκε να αλλαξω τον after market προφυλακτηρα(και μαλιστα ειναι ακριβος αφου κοστιζει 900€ περιπου) δεν μου εκαναν κανενα προβλημα.....
Ο ασφαλιστης μου,ειπε οτι πρεπει να επανελθει το αμαξι στην κατασταση που ηταν πριν το τρακαρισμα και οχι οπως ηταν εργοστασιακα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό γίνεται έτσι ώστε να φύγει από τη θέση του μετακινούμενος προς τα πάνω ή προς τα κάτω, όχι να αποκολληθεί σαν οβίδα.Αν όμως η ταχύτητα σου είναι μεγάλη γίνεται πραγματική οβίδα. Στο peugeot( κοντέρ σταματιμένο στα 120 km) είχε σκάσει πάνω στόν προφηλακτήρα μίας νταλίκας που ακολουθούσε και στο ibiza (η σύγκρουση ήταν πλαγιο-μετωπική ) έφυγε μαζί με τον τροχό και σταμάτισε στα 6 μέτρα απο το αμάξι με μόνο 80 km.
Υπολογίστε αν ακολουθούσε αλλο αμάξι.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ δε λες τιποτα γιατι δεν εχω κατεβει ΠΟΤΕ στη βουτα βραδυ και στα λιμανακια εχω να στριψω κατι χρονια.
ANYWAY Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ την ειδε στραβα και εγινε οτι εγινε το θεμα ειναι πως ξεμπερδευω με το υπουργειο που μαλλον θα με σκισουνε.
προσεχετε παιδια εχουνε αγριεψει με τα ΄'γρηγορα' και ειναι κριμα να μας τα παιρνουνε,τι να πω οτι εχω ριξει 30 χιλιαρικα στο μοτερ για να ακουω ενα GROUP B που ειναι της γενιας μου κιολας??????????????
χωρια τα ξενυχτια για να το φτιαξω.
ΑΛΛΑ στα χρονια που ζουμε δεν υπαρχει χωρος για ρομαντικους!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΑ ΕVΟ H SUBARU ΣΤΑ 800 ΑΛΟΓΑ,H ENA SUPRA STA 1000,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΄'ΔΟΜΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ',Ε?????
Και για οσους εχουν περιβαλλοντολογικες ανυσηχιες ο καταλυτης του χαρου ειναι με εγκριση FIA και κοστισε 1300 ευρο!
[/b]Τελικά δεν μας έχεις πει ακόμα. Ήταν νόμιμο το δημιούργημά σου ή όχι? Αν δεν ήταν νόμιμο για πιο λόγο διαμαρτύρεσαι? Γιατι κι εγώ ρομαντικός είμαι και θέλω εξοχή και γουστάρω σε ένα οικοπεδάκι εκτός σχεδίου μέσα σε ένα δάσος να φτιάξω με τα χεράκια μου (κτίστης) μια βιλάρα. Αλλα δεν με αφήνουν οι κρατικοί τύρανοι με τους νόμους που έχουν. Και αν το έκτιζα νύχτα θα ανέβαινα μετά στη σκεπή για να μην μου το γκρεμίσουν. Και μετά όταν μου το γκρεμίζανε θα έβγαινα στα φόρουμ και θα βροντοφώναζα που ήρθαν σε μένα, τον ρομαντικό και εφάρμοσαν το νόμο.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στις νορμάλ ασφάλειες ΔΕΝ μπορείς ακόμα και αν θες να ασφαλίσεις οτιδήποτε εξτρά (είχα ρωτήσει για τις ζάντες μου κάποτε) εκτός από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτουΕγω παντως 2 φορες που χρειαστηκε να αλλαξω τον after market προφυλακτηρα(και μαλιστα ειναι ακριβος αφου κοστιζει 900€ περιπου) δεν μου εκαναν κανενα προβλημα.....
Ο ασφαλιστης μου,ειπε οτι πρεπει να επανελθει το αμαξι στην κατασταση που ηταν πριν το τρακαρισμα και οχι οπως ηταν εργοστασιακα...Ακριβώς έτσι είναι. Και εγώ ήξερα άτομο που ενώ το είχε παρκαρισμένο κανονικά το αυτοκίνητο, έπεσε από πίσω του ένα κουλάδι. Το αυτοκίνητο φόραγε aftermarket προφυλακτήρες από Αγγλία. Η ασφαλιστική του ενέκρινε χωρίς καμία αντίρρηση την αντικατάσταση του πίσω aftermarket προφυλακτήρα με ίδιο, παρά το κόστος του.
Επίσης αυτό που έγραψε η Eva ότι η ασφαλιστική από aftermarket αξεσουάρ μπορεί να σου καλύψει μόνο το ηχοσύστημα δεν ισχύει. Μπορεί στην συγκεκριμένη ασφαλιστική που είσαι να μην ισχύει, αλλά οι περισσότερες μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες έχουν την επιλογή να προσθέσεις τα έξτρα αξεσουάρ που τοποθέτησες στο συμβόλαιο σου, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς και βλέποντας τα ο εμπειρογνώμων της ασφαλιστικής.
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!