-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Με 4400 Ευρώ μετρητά και αφορολόγητα μέσα σε μία μέρα, η παλιά δικαιολογία 'εθελοντές είμαστε και προσφέρουμε τον ελεύθερο χρόνο μας' ας τελειώνει επιτέλους.Τη δικαιολογία την είδες εσύ, εγώ ούτε την ανέφερα ούτε την ασπάζομαι. Ολη η αντιμετώπιση εκ μέρους μου της όλης υπόθεσης ήταν τελείως επαγγελματική και την σχεδίασα και εκτέλεσα με αντίστοιχο τρόπο με τον οποίο κάνω και την κανονική μου δουλειά (για την οποία αν θέλεις ρώτα στην 'πιάτσα' των δικτύων). Η μόνη διαφορά, σε ό,τι με αφορά, είναι πως ούτε πληρώθηκα για το έργο μου ούτε αποζημιώθηκα για το χρόνο μου στην προετοιμασία της όλης ιστορίας. Αν αυτό το εκλαμβάνεις ως δικαιολογία εθελοντή, πρόβλημά σου.
Φυσικά χρησιμοποιείς και εσύ και ο sx το κλασσικό σόφισμα: 'θέλουμε επαγγελματίες' που υποννοοεί 'που δεν κάνουν λάθη'. Κολοκύθια! Ολοι οι επαγγελματίες κάνουν λάθη: σε κάθε αγώνα ένας τουλάχιστον μηχανικός κάνει κάποιο λάθος που οδηγεί σε εγκατάλειψη του αυτοκινήτου. Στο ράλι Ακρόπολις έχουν γίνει από επαγγελματίες λάθη. Στο WRC έχουν γίνει από επαγγελματίες λάθη. Για να μην πάμε σε άλλους τομείς της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωής.
Οπως είπαμε, ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα. Λάθη γίνονται. Σημασία έχει σαν επαγγελματίας να τα αναγνωρίζεις, να εντοπίζεις τις αιτίες τους, να αναλαμβάνεις την ευθύνη με όλες τις συνέπειές της (*) και να τα διορθώνεις την επόμενη φορά (το αυτό ισχύει ακόμα και σε δραστηριότητες με τελεσίδικες συνέπειες όπως οι γιατροί). Μόνο έτσι προχωράς μπροστά και δημιουργείς.
(*) Και σαν επαγγελματίας κρίνεσαι κατά κύριο λόγο από αυτούς που σου ανέθεσαν το έργο αυτό. Αν λοιπόν η ΕΘΕΑ κρίνει πως τα όποια λάθη και εξ΄ αυτών επιπτώσεις υπερσκελίζουν τα όποια ωφελήματα (προσωπικά διαφωνώ με αυτό 101%), τότε η δική μου αντιμετώπιση, να είσαι σίγουρος, θα είναι επαγγελματική.
Επισημαίνω όμως, πως την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που διέπει ένα project δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος τρίτος, χωρίς να γνωρίζει όλες τις σχετικές παραμέτρους και να έχει όλη την εικόνα της πολυπλοκότητάς του.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη εναλλακτική: να είσαι 'επαγγελματίας' γκρινιάρης και τιμητής των πάντων (κατόπιν εορτής, συνήθως), χωρίς ενσυνείδητη συσχέτιση της γκρίνιας ούτε με το αίτιο ούτε με το αποτέλεσμα. Συνηθισμένα φαινόμενα και στους αγώνες και στο Forum. Δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε θα το κάνω. Be my guest
Και ένα τελευταίο: μεγαλοστομίες του στυλ 'από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο' (ίσως η πλέον ηλίθια ελληνική παροιμία) είναι εύκολο να λέει κανείς. Σημασία έχει τη συγνώμη να την εννοεί, αντρίκια και φιλότιμα, και όχι να την αντιμετωπίζει απλά σαν εργαλείο κατευνασμού.
Παρακαλώ λοιπόν όσους αναγνωρίζουν την ουσία αυτού που γίνεται με τη συγκεκριμένη προσπάθεια να δεχθούν αυτή την ειλικρινή συγνώμη και να προχωρήσουν - προσπεράσουν. Οπως είπε και κάποιος άλλος παλιότερα στο Forum, καλό είναι να κοιτάς πίσω, αλλά αν το παρακάνεις σκοντάφτεις.
-
Nα κάνω μια ερώτηση?
Στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του ΔΤΤ ,ποιοι άλλοι συμμετήχαν.Δεν ειχαι ευθύνες κανένας αλλος?Γιατι πέρνετε όλη την ευθύνη επάνω σας?
Είναι προς τιμήν σας που ζητήσατε συγνώμη.καλημέρα
-
Θα ηθελα μ ολες μου τις δυναμεις να παρω το μερος του Νασου μια και απεχθανομαι την τακτικη 'βαραω το σαμαρι για να πονεσει ο γαιδαρος'.
Το να κανουμε συσχετισμους -σαλατα ειναι μεγαλο λαθος και διωχνει ανθρωπους που δουλευουν φιλοτιμα και με οραμα. Αν δεν χωνευουμε την Ελπα ,ας εχουμε τ α....α να τα βαλουμε απ ευθειας μαζι της κι οχι μεσω ενος εργατη που μπορει να ειναι 'της' αλλα διαολε ποιος αμφισβητει οτι ειναι και 'μας'?
ΑΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΠΡΙΝΤ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ (σε θεματα ασφαλειας) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΘΑ ΜΑΚΑΡΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΤΤ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ.
Γι αυτο διαφωνω απολυτα με τις αποψεις που εξεφρασαν Στρατης και Δημος ενω συμφωνω με τον Χριστο APR ο οποιος εκ των προτερων με την πειρα του ειχε προβλεψει και ειδοποιησει (Εχει σημασια η προληψη και
η δικαιωση αυτου που σωστα προεβλεψε,ετσι?)
Εχουμε λοιπον.- Την αναγκαιοτητα καταρτισης του ΔΤΤ για λογους ασφαλειας που ολοι επικαλουμαστε, αλλα οταν ερθει η ωρα να πληρωσουμε και να βαρυνουμε
κατα μερικα κιλα, ξεχναμε. - Την δημοσια παραδοχη του Νασου και την υποσχεση οτι την επομενη φορα θαναι καλυτερα.
Ας δειξουμε κομματακι κατανοηση
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ- ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΣΠΟΡ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΘΕΑΤΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΩΝΙΚΟ
ΕΡΓΟ.
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Υ.Γ. Να διευκρινησω. Για διαφορετικους λογους διαφωνω με τον Στρατη, για διαφορετικους με τον Δημο. Απο την μια δεν εγινε κατι τοσο σοβαρο που να δικαιολογει ντροπη κι απογοητευση. Πρωτη φορα ηταν. Θα στρωσει. Απο την αλλη, ρε Δημο ολα στραβα? τιποτα ισιο και καλο?
- Την αναγκαιοτητα καταρτισης του ΔΤΤ για λογους ασφαλειας που ολοι επικαλουμαστε, αλλα οταν ερθει η ωρα να πληρωσουμε και να βαρυνουμε
-
ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑΚΙ ..............
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΑΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ( ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ,ΑΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ) .
ΟΔΗΓΟΥΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ) , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ .
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ (ΚΑΤΑ ΜΙΑΝ ΕΝΟΙΑ) ΤΗΣ ΕΛΠΑ , ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ) ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
ΚΥΡΙΟΙ .. ΝΟΜΙΖΩ ...1ον ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ , Η ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ , ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΕ , ΠΑΡΟΤΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .
2ον Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Nass ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ) ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ , ΟΔΗΓΩΝ-ΕΘΕΑ , ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Σ ΤΟΥ !ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ .....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ , Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ).
ΜΗΠΟΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΡΕΓΟΥΛΑ ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο Nass EINAI O MONOΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΕΡΓΑ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ .
ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ , ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
ΦΙΛΑΚΙΑ . -
Ανακεφαλαίωση-περίληψη:
Τα κορόιδα δούλεψαν και πάλι εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση, ξοδεύοντας προσωπικό χρόνο και εξοπλισμό. Ο χώρος της MAVA προφανώς προσφέρθηκε δωρεάν.
ΟΜΩΣ 4400 Ευρώ απολύτως μετρητά και αφορολόγητα έπεσαν και πάλι στη μαύρη τρύπα, χωρίς κανένα σεβασμό σε αυτούς που τα πλήρωσαν. Έστω και με τη μορφή μιάς πορτοκαλάδας, έτσι, δήθεν, για τα μάτια...
'Η γυναίκα του Καίσαρα...' κλπ
aaa
(ακριβώς όπως το high-score στο Pacman)Υ.Γ.1: ο επαγγελματίας δεν είναι αυτός που δεν κάνει λάθη. Όλοι κάνουν λάθη κάποια στιγμή. Ο επαγγελματίας, όμως, είναι αυτός που δεσμεύεται από συγκεκριμένη εργασιακή σχέση ή σύμβαση έργου, και βέβαια είναι νομικά και ηθικά υπόλογος για το έργο του.
**ΝΟΜΟΣ: Δεν υπάρχει επαγγελματική σχέση χωρίς συγκεκριμένη (και αξιοπρεπή) αμοιβή. **Και αυτό είναι ευθύνη του αναθέτοντος, κατά κύριο λόγο. Εάν επιλέξω να αναθέσω το βάψιμο του σπιτιού μου σε έναν φίλο μου που θα μου το βάψει δωρεάν, εννοείται ότι δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις, ούτε και θα ζητήσω τα ρέστα περίπτωση που η δουλειά δεν γίνει σωστή. Αν όμως υπογράψω σύμβαση έργου με συνεργείο ελαιοχρωματιστών, η δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει σωστή (όχι λόγω τέχνης του μάστορα, αλλά μέσω της τήρησης των αναλυτικών όρων της σύμβασης).Υ.Γ. 2: Ο έχων τη μύγα, εθελοντικά μυγιάζεται. Ας συγκρατηθεί αυτή τη φορά. Δεν τον καταδιώκει κανείς. Και αυτός θύμα είναι.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ , ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΑΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ( ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ ,ΑΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ) .
ΟΔΗΓΟΥΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ) , ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ .
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ (ΚΑΤΑ ΜΙΑΝ ΕΝΟΙΑ) ΤΗΣ ΕΛΠΑ , ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ) ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ , ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
ΚΥΡΙΟΙ .. ΝΟΜΙΖΩ ...1ον ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ , Η ΕΛΠΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ , ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΕ , ΠΑΡΟΤΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .
2ον Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Nass ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ) ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ , ΟΔΗΓΩΝ-ΕΘΕΑ , ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Σ ΤΟΥ !ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ .....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ , Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ ).
ΜΗΠΟΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΡΕΓΟΥΛΑ ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο Nass EINAI O MONOΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΕΡΓΑ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ .
ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ , ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ , ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
ΦΙΛΑΚΙΑ .Ας με τσιμπήσει κάποιος μπας και ονειρεύομαι...
Βρε Χριστο μπας και σου δίνουν ηρεμηστικά τωρα τελευταία;;Χωρίς πλάκα πάντως είναι η πρώτη ίσως φορα που συμφωνώ με τοποθέτηση του APR που έχει να κάνει με ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ. Μπας και βρίσκουμε σιγα σιγά το δρόμο;;
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Αν και λιγο ξενύχτης σηκώθηκα και πήγα και είμουνα απο τους πρώτους τυχερούς που πήγα και ξεμπέρδεψα γρήγορα.Εζησα όμως την αρχή της ατμόσφερας και είδα και την εξελιξή της.Είδα έναν nass που να έχει να κάνει με όλα......1)με το πρόβλημα ελειψεις ατόμων στην γραματεία λόγω ασθένειας και καθυστέρησης αν δεν κάνω λάθος. 2)πρόβλημα στους εκτυπωτές πράγμα που καθυστέρησε το ξεκίνημα της διαδικασίας.3)είχε να κάνει με όλες τις ερωτήσεις μας (ασχετες για το θέμα ασφαλείας που θυμηθήκαμε εκείνες τις στιγμές.4)να εξηγεί στους υπόλοιπους τι ακριβώς πρέπει να κοιτάνε στον έλενχο.5)να κάνει ο ίδιος τεχνικό ελενχο και ταυτόχρονα να πηγένει παντού.Με λίγα λογια εναν που ετρεχε περισσότερο απο ότι θα ετρεχε σε έναν αγώνα σε μια ειδική.κακώς πιστέυω ζητάμε ευθύνες απο τον ίδιο και μάλιστα εφόσον λέει οτι το έκανε υπερ πίστεος και πατρίδας και δεν έβγαλε ούτε μεροκάματο εκείνη την μέρα.Ακόμα και συγνώμη που ζήτησε απο όλους που ταλεπορηθήκανε τον τιμάει.Αυτοί που πήρανε τα 4,400 επρεπε να μεριμνήσουνε για καφέ αναψυκτικα κτλπ που θα κάνανε ανθρώπινη την διαμονή ,μας.Αλήθεια εφόσον ο nass δούλεψε τσαμπα εκείνη την μέρα,φαντάζομε και οι υπόλοιποι,η ρενώ το ίδιο τότε ποιος ο λόγος των 40 ευρώ?γιατί να μην ήταν πχ 10 ευρω (φοτογραφίες-βιβλιάριο και κάτι που εμένα μου διαφέυγει?Δηλαδή εκείνη την μέρα εκτός του ότι η μαμά εθεα τα πήρε απο όλους εμάς και ούτε νερό βρύσης δεν εδωσε,αφησε και νηστικά και τα ίδια της τα παιδιά.Αυτό είναι που λένε.......να τρώει η μάνα και του παιδιού να μην δίνει!!!!!!!!!
-
Απαραίτητη διευκρίνηση: όλοι όσοι εργάστηκαν κατά τη διάρκεια έκδοσης των ΔΤΤ πήραν την αποζημίωση που προβλέπεται για κριτές χωρίς διανυκτέρευση (40 ευρώ), συν, όσοι ήρθαν από άλλες πόλεις, τη χιλιομετρική αποζημίωση (0,2 ευρώ ανά χλμ.) που προβλέπεται για μετακινήσεις με ιδιωτικό αυτοκίνητο συν τα διόδια, συν, όπου υπήρξε, κάποια διανυκτέρευση. Τα ποσά αυτά προβλέπονται από εγκύκλιο της ΕΘΕΑ για το 2005.
Αυτό που ήταν δωρεάν ήταν ο σχεδιασμός και προετοιμασία της όλης ιστορίας (πχ. ο σχεδιασμός του εντύπου απαίτησε μέρες εργασίας), οι συννενοήσεις με τους προμηθευτές, η επιλογή προμήθεια των υλικών κοκ.
Επίσης εθελοντική, χωρίς καν ημερήσια αποζημίωση, ήταν η προετοιμασία και διενέργεια των σεμιναρίων παλιών και νέων τεχνικών εφόρων που προηγήθηκαν της έκδοσης των ΔΤΤ.
Η ανάπτυξη του σχετικού λογισμικού εισαγωγής και διαχείρισης της βάσης δεδομένων ήταν επίσης δωρεάν (χορηγία, αν θέλετε).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απαραίτητη διευκρίνηση: όλοι όσοι εργάστηκαν κατά τη διάρκεια έκδοσης των ΔΤΤ πήραν την αποζημίωση που προβλέπεται για κριτές χωρίς διανυκτέρευση (40 ευρώ), συν, όσοι ήρθαν από άλλες πόλεις, τη χιλιομετρική αποζημίωση (0,2 ευρώ ανά χλμ.) που προβλέπεται για μετακινήσεις με ιδιωτικό αυτοκίνητο συν τα διόδια, συν, όπου υπήρξε, κάποια διανυκτέρευση. Τα ποσά αυτά προβλέπονται από εγκύκλιο της ΕΘΕΑ για το 2005.
Αυτό που ήταν δωρεάν ήταν ο σχεδιασμός και προετοιμασία της όλης ιστορίας (πχ. ο σχεδιασμός του εντύπου απαίτησε μέρες εργασίας), οι συννενοήσεις με τους προμηθευτές, η επιλογή προμήθεια των υλικών κοκ.ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΟΡΕΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ. ΤΑ 10000 ΕΥΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΤΩΝ....
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΦΙΛΑΚΙΑ .Ας με τσιμπήσει κάποιος μπας και ονειρεύομαι...
Βρε Χριστο μπας και σου δίνουν ηρεμηστικά τωρα τελευταία;;Χωρίς πλάκα πάντως είναι η πρώτη ίσως φορα που συμφωνώ με τοποθέτηση του APR που έχει να κάνει με ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ. Μπας και βρίσκουμε σιγα σιγά το δρόμο;;
ΚΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ , ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ .
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ , ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ?
ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΜΑΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ Νass ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΤΑΝ Η ΕΛΠΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ Ο ΝΑΣΣΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ , ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ?
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ ΜΟΥ . ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ , ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΓΚΛΕΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ,ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ , ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ , ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ?
Υ.Γ. ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟ , ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟ 94 , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ 50 ΑΡΧΙ....ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ , ΓΙΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ,ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
-
ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 94???
-
Το θέμα είναι πότε είναι ο επόμενος έλεγχος?
Γιατί δεν γίνεται ολόκληρη η Αθήνα να περάσει σε μία μέρα.
Σίγουρα ο κόπος της επιτροπής είναι μεγάλος αλλά αν θέλουμε καταγραφή όλων των αυτοκινήτων η συγκεκριμένη λύση αποτελεί μονόδρομο. -
Mαρέσει αυτή η θεωρεία... Ε΄'ιμαι ερασιτέχνης δεν πληρώνομαι, αλλα απαιτώ από εσένα για να κάνεις το κέφι σου και επειδή πληρώνεις τα μαλιοκέφαλά σου, να συμπεριφέρεσαι σαν επαγγελματίας και μάλιστα να με ανέχεσαι.
Ε όχι δεν συμφωνώ! Δεν συμφωνούσε άλλωστε ποτέ με καρεκλάτους και πάντα ήθελα να μιλάω με πυροβολάρχες.
Και βέβαια ντρέπομαι και αισθάνομαι δέκα φορές μαλάκας που ανέχομαι και συνεχίζω να ανακατεύομαι με τα σκατά από το 80 που με έχωσαν στο υπόγειο ο Ιαβέρης και οι άλλοι.Γιατί όλα αυτά;
Γιατί κάποιοι ξερόλες επιμένουν να μην ακουν κανέναν και να κάνουν του κεφαλιού τους και να γράφουν στα παπούτσια τους άλλες απόψεις και προτάσεις. Η μπουμπουνίαση με χαλάει τα μέγιστα. Και η υπερβολική κίνηση είχε προβλεφθεί και να υπάρχουν νερό κ.λπ, κ.λπ, είχε ζητηθεί.
ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑΣΣΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΟΜΑΤΑ!
Πάντως αν είμαι ακόμα μέλος της ΕΘΕΑ για κανένα ιμειλ δεν έχω ενημερωθεί. Το μέιλ μου πάντως αποδεδειγμένα είναι γνωστό! Για την ενημέρωση, το φόρουμ να είναι καλά. Και αναρωτιέμαι... Ο έμισθος άνθρωπος της ΕΘΕΑ που πέρασε μιά βόλτα του φάνηκε ΟΚ και άντε γειά, τι έχει να πεί?
Είμαι δε σίγουρος πως στον ΑΜ έχει μεταφερθεί πως όλα ήταν τέλεια και απλά γκρινιάζουν ο Δήμος και ο ΣΧ και μάλιστα μέσω φορουμ!Πάντως,
Την ίδια ΏΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑΧΊΛΙΑΡΑ Κ.ΛΠ, Κ.ΛΠ μαζί με τα περί αμοιβής της Σαμπανίκου που με άνεση σχολιάζουν όσοι ψυχανόμαλοι χρησιμοποιούν εδώ μέσα 2-3 ψευδώνυμα, να σημειώσω πως δεν επιβάρυναν το λογαριασμό καμιάς ΕΛΠΑ, ΕΘΕΑ και βέβαια αγωνιζόμενου. Κάποιος προσπαθεί, χώνει, τα κοράκια τον ματώνουν ή τον γλύφουν και αυτός παλεύει να κάνει κοσμήματα τα σκουπίδια. Επιμένω πάντως πως είμαστε κοσμήματα. Κατεργασία θέλουμε και βέβαια ας απομονώσουμε τους ψυχολογικά προβληματικούς. Απαντούν με διαφορετική θέση στον ίδιο τους τον εαυτό, για το ίδιο θέμα, παίζοντας με ψευδώνυμα και αξιοποιούν πληροφορίες που συγκεντρώνουν έχοντας φιλίες ? ή και άμεση εμπλοκή με το χώρο.
Ντροπή ρε! Φτάνει η ανωμαλία!Με αυτά και με αυτά, που πάμε?
ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ! μιά θλιβερή μειοψηφία είμαστε εδώ μέσα. Πάντως ο άθλιος με το γραφικό τους χωρίζουν μόνο μερικά δέκατα του δευτερου και η υπομονή έχει όρια....
Στρατισινο
ΥΓ.. ΙΒΑΝ, ενταύθα. Κούμπα ψάξτο λίγο το θέμα με τα 3 χιλ ευρώ του ενιαίου. Δεν είναι έτσι.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 94???ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΧΑΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙΑΛΑ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ........ΦΙΛΕ kpsig
-
Καλησπερα
Αλήθεια Χρίστο τι κουταμάρα κάναμε το 94 και χάσαμε την ευκαιρία?
Το 91 θυμάμαι πως την πέξαμε καλά τη μπάλλα.. Μετά?Πάντως επί της ουσίας και αφού διάβασα με προσοχή και με ανάμικτα συναισθήματα ένα έιλικρινέστατο και τα μέγιστα αντρικό πολύ προσωπικό ιμειλ του κ. Νάσσου Παπακώστα προς εμένα και αφο΄'υ ελπίζω πως έχει διαγράψει την οργισμένη και αγενέστατη απαντησή μου διευκρηνίζω...
Καταρχήν πρώτος που είπα ναι σε όλα σε σχέση με προτάσεις της Τ.Ε όπως και ΝΑΙ με τα χίλια στα θέματα ταχύτητας, όπως είμαι κιαι αυτός που έγραψα ΕΥΓΕ για τους ελέγχους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στη συνέχεια απογοητεύτηκα από το τι έγινε στη ΜΑΒΑ και από το πως ΔΕΝ αντιδράσαμε εκεί επί τόπου και την επομένη ημέρα και βέβαια πυροβολώντας εν θερμώ αδίκησα άνθρωπο με ήθος και γνώσεις υπεράνω κάθε κριτικής.
Δεν έχω τίποτα με τον Ν.Π και μάλιστα θεωρώ πολύ τυχερη την ΕΘΕΑ του κ. ΑΜ και το Ρ.Α της κας Α.Π. που τον αξιοποιούν τα μέγιστα εκμεταλευόμενοι και το ήθος του αλλά και την εθελοντική του τοποθέτηση στο χώρο. Απλά όταν βγαίνει από κάποιες επιλογες ΜΑΣ πως ΔΕΝ σεβόμαστε τον αγωνιζόμενο που ΠΛΗΡΩΝΕΙ γίνομαι έξαλλος και στεναχωριέμαι με μένα που θεωρώ πως έχω το τεραστιότερο κομάτι ευθύνης και εν τέλει αντιδρώ επιεικώς άκομψα.
Με αυτά και με αυτά ο λόγος που επιμένω στη χρήση επαγγελματιών έχει να κάνει με τις ευθύνες που μ[πορεί να τους αποδωθούν και όχι με την ποιότητα της προσφοράς.Δεν θεωρώ πως παρεξηγήθηκαν τα σχόλιά μου, απλά ήταν μιά πολύ κακιά στιγμή και βέβαια παραδέχομαι πως τοποθετήθηκα επιπόλαια και πως αδίκησα.
Μακάρι να μου δωθεί η ευκαιρία να επανορθώσω με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο
Στρατης
ΥΓ... Το προσωπικό μέιλ του Ναςς το πήρα. Αυτό μέσω ΕΘΕΑ ακόμα εκρεμεί και βέβαια ενημερώθηκα μέσω Φόρουμ. ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ!
-
'Δελτίο Τεχνικού Τσουνάμι.'
Έτσι το αποκάλεσε χθες κάποιος αγωνιζόμενος σε εκπομπή της τηλεόρασης. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει γενική δυσαρέσκεια επειδή γράφτηκαν παρατηρήσεις. Τί να κάνουμε, μόνο για γκρίνια είμαστε και ει δυνατόν να μας πληρώνουν για να τρέχουμε.Και επειδή τόσο καιρό ακούω για τα αυξημένα παράβολα, ένα μινι ράλι πήγε από τα 260 στα 300Ε αν δεν κάνω λάθος ? Δηλαδή τα 200-300Ε παραπάνω το χρόνο που θα δώσει ένας χομπίστας-αγωνιζόμενος και τα 80Ε (με ραντεβου) για το ΔΤΤ θα τον γονατίσουν ?
Ας κάνει ένα αγώνα το χρόνο λιγότερο.
Ή ακόμα καλύτερα ας μην τρέξει με Pirelli, ας τρέξει με Bridgestone. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
'Δελτίο Τεχνικού Τσουνάμι.'
Έτσι το αποκάλεσε χθες κάποιος αγωνιζόμενος σε εκπομπή της τηλεόρασης. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει γενική δυσαρέσκεια επειδή γράφτηκαν παρατηρήσεις. Τί να κάνουμε, μόνο για γκρίνια είμαστε και ει δυνατόν να μας πληρώνουν για να τρέχουμε.Και επειδή τόσο καιρό ακούω για τα αυξημένα παράβολα, ένα μινι ράλι πήγε από τα 260 στα 300Ε αν δεν κάνω λάθος ? Δηλαδή τα 200-300Ε παραπάνω το χρόνο που θα δώσει ένας χομπίστας-αγωνιζόμενος και τα 80Ε (με ραντεβου) για το ΔΤΤ θα τον γονατίσουν ?
Ή ακόμα καλύτερα ας μην τρέξει με Pirelli, ας τρέξει με Bridgestone.Δε νομίζω ότι υπάρχει δυσαρέσκεια επειδή γράφτηκαν παρατηρήσεις, κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά απαράδεκτο.
Τώρα αν κάποιος τρέχει με Yokohama είναι ΟΚ? Και φέτος που έλεγε να πάρει τίποτε καλύτερο πάλι με τα περσινά Γιόκο θα τρέχει, έτσι για τη διασκέδαση και μόνο. ΑΛΛΑ, ας έχει το δικαίωμα ζήτησης καλύτερων παροχών στους χώρους του αγώνα, και το κυριότερο, αναβαθμισμένη αστυνόμευση των ειδικών... -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Και επειδή τόσο καιρό ακούω για τα αυξημένα παράβολα, ένα μινι ράλι πήγε από τα 260 στα 300Ε αν δεν κάνω λάθος ? Δηλαδή τα 200-300Ε παραπάνω το χρόνο που θα δώσει ένας χομπίστας-αγωνιζόμενος και τα 80Ε (με ραντεβου) για το ΔΤΤ θα τον γονατίσουν ?
Ή ακόμα καλύτερα ας μην τρέξει με Pirelli, ας τρέξει με Bridgestone.Συμφωνώ μ' αυτά που λες αλλά ας δούμε το θέμα και από μια άλλη οπτική γωνία.Για τα επιπλέον χρήματα που θα καταβάλει φέτος ο κάθε αγωνιζόμενος θα υπάρξει και η ανάλογη αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών?Σε μερικές περιπτώσεις (πχ αναβάσεις) η αύξηση πλησιάζει το 40%.Περιμένω λοιπόν να δω αν θα υπάρξει καλύτερη οργάνωση,περισσότερη ασφάλεια,περισσότερη προβολή κτλ. έτσι ώστε τα χρήματα που θα δώσουμε να πιάσουν τόπο.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Δε νομίζω ότι υπάρχει δυσαρέσκεια επειδή γράφτηκαν παρατηρήσεις, κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά απαράδεκτο.
Αναφέρθηκε χθες μέχρι και σε εκπομπή. Άν ρωτήσεις από δω κι από κει θα ακούσεις σίγουρα ότι είναι υπερβολικό-αυστηρό (το ΔΤΤ).
Τώρα αν κάποιος τρέχει με Yokohama είναι ΟΚ? Και φέτος που έλεγε να πάρει τίποτε καλύτερο πάλι με τα περσινά Γιόκο θα τρέχει, έτσι για τη διασκέδαση και μόνο. ΑΛΛΑ, ας έχει το δικαίωμα ζήτησης καλύτερων παροχών στους χώρους του αγώνα, και το κυριότερο, αναβαθμισμένη αστυνόμευση των ειδικών...
Με τα Yokohama, δεν το κατάλαβα. Δε διαφωνούμε για τις απαιτήσεις, όλοι το θέλουμε. Αλλά η γκρίνια για τη γκρίνια, δε λέει.
Εκδοση δελτίων τεχνικής ταυτότητας αυτοκινήτων