-
Έχει δεί κανείς to εργό Στο μυαλό του John Malkovich? Έχω ακούσει είναι πολυ σουρεαλιστική ταινεία. Τί αξίζει να δώ απόψε; Goodbye Lenin ή Στο μυαλό του John Malkovich;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Έχει δεί κανείς to εργό Στο μυαλό του John Malkovich? Έχω ακούσει είναι πολυ σουρεαλιστική ταινεία. Τί αξίζει να δώ απόψε; Goodbye Lenin ή Στο μυαλό του John Malkovich;Τι είναι αυτά ρε συ; Δες κανα Terminator να φτιαχτείς.
-
Και τα δυο ειναι αρκετά καλά έργα. Το προβάδισμα το δίνω στο 'Being John Malkovich', εντελώς σουρρεάλ ταινία με τρομερό σενάριο. Το επόμενο των Kauffman & Jonze, το Adaptation ειναι επίσης ταινιάρα.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Έχει δεί κανείς to εργό Στο μυαλό του John Malkovich? Έχω ακούσει είναι πολυ σουρεαλιστική ταινεία. Τί αξίζει να δώ απόψε; Goodbye Lenin ή Στο μυαλό του John Malkovich;Lenin δαγκωτο!
-
Κατι ελαφρως ασχετο.
Τον θυμαστε τον Μιγιαγκι απο τα Karate Kid;Πεθανε προχθες... -
Moυ φαίνεται έπαιζε και στο 'Μιντγουέι'.
-
Το είχε αναφέρει και ο 'adis4gr' την Παρασκευή.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Κατι ελαφρως ασχετο.
Τον θυμαστε τον Μιγιαγκι απο τα Karate Kid;Πεθανε προχθες...πεθανε και ο μιστερ μιγιαγκι πατ μοριτα σημερα...
R.I.P. Μiyagi-san
Moυ φαίνεται έπαιζε και στο 'Μιντγουέι'.
Ορθόν! 1976.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και τα δυο ειναι αρκετά καλά έργα. Το προβάδισμα το δίνω στο 'Being John Malkovich', εντελώς σουρρεάλ ταινία με τρομερό σενάριο. Το επόμενο των Kauffman & Jonze, το Adaptation ειναι επίσης ταινιάρα.Συμφωνώ απόλυτα.
Ο Kauffman είναι αλλού και μου αρέσει πάρα πολύ -
Mεγάλη απογοήτευση το Scarface!
Εκτός από τον φοβερό και τρομερό Al Pacino, η ταινία δεν μου είπε τίποτα...Μεγάλη, βαρετή και με δύο τεράστια μειονεκτήματα:
-Πολύ εητίλα! (εκ των 80's). Μπλιάχ!
-Μακράν η χειρότερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Τόσο χάλια, που νομίζω πως η μουσική των soft πορνό ταινιών είναι ασύγκριτα καλύτερη....Αίσχος! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mεγάλη απογοήτευση το Scarface!Εκτός από τον φοβερό και τρομερό Al Pacino, η ταινία δεν μου είπε τίποτα...Μεγάλη, βαρετή και με δύο τεράστια μειονεκτήματα:
-Μακράν η χειρότερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Τόσο χάλια, που νομίζω πως η μουσική των soft πορνό ταινιών είναι ασύγκριτα καλύτερη....Αίσχος!Kαι τα δύο που λες, τα κατατάσσω στα... πλεονεκτήματα!
Σοβαρά, εμένα μου είχε αρέσει πολύ όταν την είδα
-
Εμ γιατρέ, αφού δεν το είδες στην ώρα του πώς να σου αρέσει;
-
Mεγάλη απογοήτευση το Scarface!Εκτός από τον φοβερό και τρομερό Al Pacino, η ταινία δεν μου είπε τίποτα...Μεγάλη, βαρετή και με δύο τεράστια μειονεκτήματα:
-Μακράν η χειρότερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Τόσο χάλια, που νομίζω πως η μουσική των soft πορνό ταινιών είναι ασύγκριτα καλύτερη....Αίσχος!Η Μισέλ;; Όχι;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμ γιατρέ, αφού δεν το είδες στην ώρα του πώς να σου αρέσει;Ώχι ρε γμτ! Έχουν ημερομηνία λήξης οι ταινίες και δεν το ξερα;;;
Η Μισέλ καλή ήταν, αλλά τι ρούχα ήταν αυτά Θεέ μου! Εξαιρούνται τα μαγιώ, που είναι διαχρονικά...
Την μουσική, ακόμη δεν μπορώ να την χωνέψω! Νόμιζα πως κάποιο παιδάκι είχε πρωτοανακλύψει το synthesizer και έπαιζε. Μπλιπ-μλιπ-μπλοπ!
-
Δεν σε υποχρέωσε κανείς να σου αρέσει.
-
Εμ γιατρέ, αφού δεν το είδες στην ώρα του πώς να σου αρέσει;
Ώχι ρε γμτ! Έχουν ημερομηνία λήξης οι ταινίες και δεν το ξερα;;;
[snip]
Περίπου. Π.χ. άλλα ήταν τα αισθητικά κριτήρια των '80s κι άλλα τα σημερινά.
-
ειδα χθες FANTASTIC 4..........
το spiderman ηταν καλυτερο............ -
-Μακράν η χειρότερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Τόσο χάλια, που νομίζω πως η μουσική των soft πορνό ταινιών είναι ασύγκριτα καλύτερη....Αίσχος!Ισα-ίσα που δείχνει τα 80's ...
-
Scarface k Carlito's way απλα respect! Αμιμητες ατακες! 'U wanna play rough???! Huh??!! Ok, say hello to my little friend!' 'You think you're big time, you gonna f@ckin die big time, here comes the pain!' 'Why don't you try stickin your head up your ass, see if it fits?'
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Scarface k Carlito's way απλα respect! Αμιμητες ατακες! 'U wanna play rough???! Huh??!! Ok, say hello to my little friend!' 'You think you're big time, you gonna f@ckin die big time, here comes the pain!' 'Why don't you try stickin your head up your ass, see if it fits?'
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]