-
ερχεται ταινια με τεα λεονι και τζιμ καρευ, αμα ειδατε διαφημιστικο στο σινεμα...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η Φερράρι αυτή είναι 456. Παίζει και η Μεγκ Ράιαν. Καλή ταινιούλα, όντως σε βάζει σε σκέψεις
Η Τεα Λεονι παιζει.Αυτη που λες εσυ με την Μεγκ Ραιαν,ειναι η Πολη των Αγγελων.Επισης,καλη ταινια.
Θυμαμαι για Modena,παντως.Θα φανει αυριο.Η Λεόνι παίζει, σωστός!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είδα σε DVD το 'Interpreter' (Κιντμαν, Πεν). Τα 2/3 του έργου μου άρεσαν πολύ, το τέλος καθόλουΘα συμφωνησω για το απαραδεκτο τελος του.
Και η υπολοιπη ταινια παντως δεν ηταν και τοσο φοβερη.. -
μολις ειδα σε DVD την ταινια ΔΙΠΛΗ ΟΜΗΡΙΑ με τον μπρους γουιλις.......
ετοιμηγορια : καλη γυροταινια........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μολις ειδα σε DVD την ταινια ΔΙΠΛΗ ΟΜΗΡΙΑ με τον μπρους γουιλις.......ετοιμηγορια : καλη γυροταινια........
Τη συνόδευσες με σουβλάκια με γύρο απ'όλα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μολις ειδα σε DVD την ταινια ΔΙΠΛΗ ΟΜΗΡΙΑ με τον μπρους γουιλις.......
ετοιμηγορια : καλη γυροταινια........
Τη συνόδευσες με σουβλάκια με γύρο απ'όλα?
μπα , δυο βοτκακια κατεβηκαν
εχω καιρο να φαω γυρο............ -
Μόλις είδα το 'Ακέφαλος Καβαλάρης'. Βλακεία, από τις λίγες...
-
Eγώ μόλις τέλειωσα το 'Θα κοιμηθώ όταν πεθάνω'...
Μ' άρεσε, αν και δεν ήταν καμιά εξαιρετική ταινία. Εϊχε, όμως, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, πολύ καλή μουσική και...τον Clive Owen!
Με την φωνή που έχει αυτός ο λούστης, ακόμα και το 'φεγγαράκι μου λαμπρό' να απαγγείλει, θα το κάνει να φαίνεται σαν μια σοφία βγαλμένη μέσα απ' τα βάσανα της ζωής...
-
Δεν την έχω δει αλλά Clive rules!
-
Πολυ καλο το Harry Potter και οντως καλυτερο απο τα προηγουμενα...
Σε αρκετες σκηνες βγαζει πολυ γελιο ενω παραλληλα ειναι αρκουντως σκοτεινο....
Τα εφε για αλλη μια φορα καταπληκτικα.
Δειτε το
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μόλις είδα το 'Ακέφαλος Καβαλάρης'. Βλακεία, από τις λίγες...Την έκδοση με τον Ντεπ είδες?
Αν ναι,τότε διαφωνώ...
Η σκηνοθεσία,και η ερμηνεία δίνουν ρέστα σε ένα παραμύθι,που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο...Βέβαια,γούστα είναι αυτά!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Την έκδοση με τον Ντεπ είδες?
Αν ναι,τότε διαφωνώ...
Η σκηνοθεσία,και η ερμηνεία δίνουν ρέστα σε ένα παραμύθι,που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο...Βέβαια,γούστα είναι αυτά!
Σύμφωνος! Από τα καλύτερα 'παραμύθια' που έχω δει, και ο Ντεπ όπως πάντα δινει ρέστα.
-
100% συμφωνω......
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μόλις είδα το 'Ακέφαλος Καβαλάρης'. Βλακεία, από τις λίγες...??????????? Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει (παραμύθια και μη!) ???????????
-
Και μενα μου άρεσε πολύ αλλά όπως λέει και ο 'tsilis' , θέμα γούστου είναι
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
??????????? Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει (παραμύθια και μη!) ???????????
Προς τι η έκπληξη. Εσένα σου άρεσε, εμένα όχι...
Φαντάσου να έλεγα τίποτε άλλο...
ΥΓ Ναι, με τον Ντεπ ήταν.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολυ καλο το Harry Potter και οντως καλυτερο απο τα προηγουμενα...Σε αρκετες σκηνες βγαζει πολυ γελιο ενω παραλληλα ειναι αρκουντως σκοτεινο....
Δειτε το
Εν τω μεταξύ έτσι όπως πάνε στο επόμενο θα το κάνουν κι όλας ο Χάρης με την Ερμιόνη και ο Ρον θα παίζει το μπανιστριτζή.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πολυ καλο το Harry Potter και οντως καλυτερο απο τα προηγουμενα...
Σε αρκετες σκηνες βγαζει πολυ γελιο ενω παραλληλα ειναι αρκουντως σκοτεινο....
Δειτε το
Εν τω μεταξύ έτσι όπως πάνε στο επόμενο θα το κάνουν κι όλας ο Χάρης με την Ερμιόνη και ο Ρον θα παίζει το μπανιστριτζή.
To είδες ε;
Πάντως, η Ερμιόνη είναι ωραία κοπέλα...
-
Μόνο ωραία; Βασικά από το πρώτο κι όλας φαινόταν πως θα γίνει κουκλάρα.
-
Η ατακα του Ρον στο χορό ολα τα λεφτα: 'Οσο μεγαλωνουν τοσο με τρομαζουν' (αναφερομενος στις γυναικες )
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]