-
και μενα το ΙΙ μου αρεσε περισσοτερο...βεβαια δεν ηταν τοσο σκοτεινο...
-
Godfather ΙΙ
-
An Unfinished Life.
Πολύ ωραία ταινία λόγω των ερμηνειών των ηθοποιών.
Το story είναι λίγο πολύ γνωστό, το αποτέλεσμα είναι επίσης αναμενόμενο αλλά σε 'κρατάει'!
Μου άρεσε και το συστήνω...
-
Ξαναείδα χθες (σε dvd) την Καταιγίδα (the perfect storm).
Μου αρέσε πολύ όταν την είχα πρωτοδει στον κιν/γραφο.
Είναι αυτή η βασική ιδέα, που συνοψίζεται στο 'δε 'μπα να γ#@$θεί κι ο καιρός, εμείς θα πάμε για ψάρεμα (για οτιδήποτε)' που μ' αρέσει.Είναι τελικά ένας συνδυασμός πείσματος και οικονομικής δυσπραγίας, που ωθεί τους ψαράδες να αγνοήσουν τους τυφώνες και τα κύματα 10-15 μέτρων, για να γυρίσουν στο λιμάνι με τους ξιφίες στο ψυγείο του σκάφους.
Κορυφαία η τελευταία σκηνή, με το κύμα-βουνό στα όρτσα, και τον κλούνι να δίνει φουλ πρόσω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μενα το ΙΙ μου αρεσε περισσοτερο...βεβαια δεν ηταν τοσο σκοτεινο...Το 1 ήταν στην ουσία low-budget ενώ στο 2 έπεσε πολύ χρήμα. Υπό αυτό το πρίσμα το 1 ήταν καλύτερο γιατί ο σκηνοθέτης κάλυψε το low-budget με ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας πολύ ωραία τον Άρνι, μετατρέποντας τα μειονεκτήματά του σε πλεονεκτήματα. Επίσης η κεντρική ιδέα του σεναρίου ήταν πρωτότυπη στο 1 ενώ στο 2 όχι.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είναι αυτή η βασική ιδέα, που συνοψίζεται στο 'δε 'μπα να γ#@$θεί κι ο καιρός, εμείς θα πάμε για ψάρεμα (για οτιδήποτε)' που μ' αρέσει.Είναι τελικά ένας συνδυασμός πείσματος και οικονομικής δυσπραγίας, που ωθεί τους ψαράδες να αγνοήσουν τους τυφώνες και τα κύματα 10-15 μέτρων, για να γυρίσουν στο λιμάνι με τους ξιφίες στο ψυγείο του σκάφους.
Κορυφαία η τελευταία σκηνή, με το κύμα-βουνό στα όρτσα, και τον κλούνι να δίνει φουλ πρόσω...
Σωστός!Ωραία ταινία!
-
Με ασχημο τελος ομως.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με ασχημο τελος ομως.....Αυτό ήταν το καλό. Δεν τα βαριέστε ώρες ώρες τα χολιγουντιανά happy endings?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Με ασχημο τελος ομως.....
Αυτό ήταν το καλό. Δεν τα βαριέστε ώρες ώρες τα χολιγουντιανά happy endings?
ΟΧΙ Η ζωη δεν εχει happy end, ας εχουν τουλαχιστον οι ταινιες!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με ασχημο τελος ομως.....Είναι αληθινή ιστορία πάντως.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Godfather ΙΙBtw, http://www.gamespot.com/pc/action/thego ... =godfather
-
Η ζωη δεν εχει happy end, ας εχουν τουλαχιστον οι ταινιες!!
τρελαινομαι για ταινιες που κερδιζουν οι κακοι η που οι καλοι την παθαινουν στο τελος!
πχ. το amen ειχε καλο τελος για μενα γιατι ετσι και αλλιως αυτο εγινε στη πραγματικοτητα!μετα θα μου πουν οι αρχαιοι ημων προγονοι 'ρε μεγαλε και πως θα επελθει καθαρση?'...και γω δε θα ξερω τι να τους πω!
-
Η ζωη δεν εχει happy end, ας εχουν τουλαχιστον οι ταινιες!!
τρελαινομαι για ταινιες που κερδιζουν οι κακοι η που οι καλοι την παθαινουν στο τελος!
πχ. το amen ειχε καλο τελος για μενα γιατι ετσι και αλλιως αυτο εγινε στη πραγματικοτητα!μετα θα μου πουν οι αρχαιοι ημων προγονοι 'ρε μεγαλε και πως θα επελθει καθαρση?'...και γω δε θα ξερω τι να τους πω!
Mathieu Kassovitz rules!
-
πολυ καλος ο ματθαιος οντως!!!
-
πολυ καλος ο ματθαιος οντως!!!Πήγαινε και δες την καινούρια του Spielberg όταν βγει (Munich) που είναι μαζί με τον Eric Bana.
-
κατι πηρε το ματι μου στο Ε...θα το εχω στο νου μου!
γενικα ειμαι φαν των γαλλων,οχι μονο στα αυτοκινητα!
γενικα του ευρωπαικου σινεμα...
-
Χθες ειχε και στο Σταρ το εξαιρετικο θριλερ 'Η 9η πυλη' με τον Τζονυ Ντεπ.....
Εκπληκτικος ηθοποιος,απο τους καλυτερους της γενειας του....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστός!Ωραία ταινία!
Όταν την είχα δει, πέρασε μια βδομάδα μέχρι να ξαναμπώ θάλασσα να κάνω προπόνηση!
-
αλλο Sequel που το βρήκα καλύτερο..
Spiderman 2
-
τώρα μου ήρθαν αλλα δυο.. δια χειρός Lucas
Τα Indiana Jones και τα Star Wars
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]