-
και γω θελω να το δω αυτο! αφου το συστηνεις...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Χτες είδα το ρώσικο θρίλερ 'Οι Φύλακες της Νύχτας' (Nochnoy Dozor), το οποίο είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει! Φοβερό storyline, πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία, τρομερά εφέ και δεν έχει κανένα χολυγουντιανό κλισέ για να ξενερώσεις. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Πάω σήμερα να το δω!!! By the way, αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος. Έρχονται άλλα δύο! ΟΟΟΟΟΛΕ!!!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Στο μονο που γελασα το ίδιο ή και περισσοτερο ήταν το Χιτς (που πηγα και με το ζορυ για χατηρι του αδελφου μου και τελικα περασα ενα γ@μ@το βραδυ)
Ποιο είναι αυτο το Xιτς ?
Στα αγγλικά?Τωρα απο cartoonoειδή να δείτε το Spongebob Squarepants..
Κορυφαίο χιούμορ και καταπληκτικές ατάκες (στα αγγλικά βέβαια)
Ο Σφουγάρης και ο χαζος φίλος του ο Αστερίας πάνε ταξιδι στο άγνωστο για να σώσουν το αφεντικό τον κύριο Κάβουρα γιατι ο Ποσειδώνας τον 'φυλάκισε' ενω το διαβολικό Πλαγκτον θέλει να κυριαρχήσει τον βυθό (πως λέμε τον κόσμο) ... Απο το σενάριο και μόνο πιστεύω καταλαβαίνετε τι γέλιο έχει
(καλό βεβαια να έχετε λιγο 'προυπηρεσία' στο συγκεκριμένο καρτούν)Αλλο που θέλω να δω συντόμως γιατι διαβάζω το βιβλίο τώρα το:
Hitchhiker's Guide to the Galaxy
(δυστυχως ημουν εξωτερικό εκεινες τις 2 εβδομάδες που το ειχε εδω)Ωραίος ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης (όχι η ταινία,το cartoon γενικότερα)!
Αντισυμβατικός ήρωας,που ούτε τον κόσμο σώζει,ούτε πανέξυπνος και πανέμορφος είναι.Είναι αφελής και χαζός και κυρίως,απλά ο εαυτός του.Έχει πλάκα που στις ΗΠΑ κατηγορήθηκε από διάφορες συντηρητικές οργανώσεις,ότι προάγει την ομοφυλοφιλία...Γιατί,λέει,σε ένα επεισόδιο ο Μπομπ και ο Αστερίας βρίσκουν έναν αχινό (ή κάτι τέτοιο) και το υιοθετούν και το επεισόδιο κλείνει δείχνωντας τους τρεις τους να κάθονται αγκαλιασμένοι σε ένα παγκάκι.Το πρότυπο,δηλαδή της ομοφυλοφιλικής οικογένειας (μπαμπάς+μπαμπάς+υιοθετημένο παιδάκι).
Το Hitchiker's Guide να το δεις,είναι καλό.Βέβαια μη περιμένεις να φτάσει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του βιβλίου...
-
Το είδα και εγώ χτές το 'Nochnoy Dozor'. Δεν μπορώ να πώ οτι τρελάθηκα κι όλας. Από την άλλη μου άρεσε πιο πολύ από τα Matrix ( ειδικά από το 2 γιατί μέχρι εκεί έφτασα το 3 αρνούμαι να το δώ ). Το τέλος είναι λίγο απότομο, τα ρώσσικα ξενίζουν λίγο στην αρχή κατά τα άλλα δυναμική και γρήγορη σκηνοθεσία καλό σενάριο και καλές ερμηνείες.
-
Κανουμε ενα γκαλοπ στην παρεα μου και θα ηθελα και την αποψη σας.
Best ever ελληνικες ταινιες (μη συμπεριλαμβανομενου του λεγομενου 'νεου ελληνικου κινηματογραφου')
Ξεκιναω απο αυτες που θυμομασταν και ψηφισαμε εμεις:- Της κακομοιρας
- Έξω οι κλεφτες
- Υπάρχει και φιλοτιμο
- Θα σε κανω βασιλισσα
- Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες (εαν κανω λαθος τον τιτλο διορθωστε με, ειναι αυτο με τον Ηλιοπουλο και τον Χατζηχρηστο, ανθρωπακια να φοβουνται ο ενας τον αλλο)
Ως σημαντικοτερο ηθοποιο ψηφιζουμε στην παρεα τον Ηλιοπουλο (κατα τη γνωμη μου αν ηταν Γαλλος και επαιζε σε ταινιες του Τατί τωρα θα συζηταγαμε για εναν εκ των σπουδαιοτερων ever παγκοσμιως) αλλα κι ο Χατζηχρηστος στα καλα του ηταν γ@μ@τος.
Τι λετε;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θυμάσαι την ελληνική ταινία με τον Βουτσά που έλεγε *'Εδώ είναι να τρουπώσεις, άμα τρουπώσεις, τρούπωσες'. *
'Εγω ήταν να μην τρουπωσω! Τώρα που τρούπουσα,...τρουουουούπωσα'
-Καταστροφή. Η νύφη κλεφτηκε με έναν τσιγγάνο.
-Θα του ψόφησε η μαϊμού...'Δεσποινίς Αμαλίαααααααααααααααααααααααα'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Best ever ελληνικες ταινιες (μη συμπεριλαμβανομενου του λεγομενου 'νεου ελληνικου κινηματογραφου')
- Έξω οι κλεφτες
- Υπάρχει και φιλοτιμο
- Θα σε κανω βασιλισσα
- Μακρυκωσταιοι και Κοντογιωργηδες (εαν κανω λαθος τον τιτλο διορθωστε με, ειναι αυτο με τον Ηλιοπουλο και τον Χατζηχρηστο, ανθρωπακια να φοβουνται ο ενας τον αλλο)
Ως σημαντικοτερο ηθοποιο ψηφιζουμε στην παρεα τον Ηλιοπουλο (κατα τη γνωμη μου αν ηταν Γαλλος και επαιζε σε ταινιες του Τατί τωρα θα συζηταγαμε για εναν εκ των σπουδαιοτερων ever παγκοσμιως) αλλα κι ο Χατζηχρηστος στα καλα του ηταν γ@μ@τος.
Τι λετε;
Προβλέπω ότι θα 'βγει' με συντριπτικό ποσοστό ο 'Ζήκος'
Η δικιά μου η προτίμηση είναι το 'Υπάρχει και φιλότιμο'
-
Δουλειές του Ποδαριού...Με τον Βέγγο και τον Μανέλη.Πολύ γέλιο!!!Αλλά μάς έχουν πρίξει με τετριμένα και δε δίχνουν συχνά την ταινία...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Έξω οι κλεφτες
- Υπάρχει και φιλοτιμο
- Θα σε κανω βασιλισσα
Τι λετε;
Αναμφισβητητα κατ'εμε η καλυτερη ειναι ο πρωτος ΘουΒου. Οχι μονο για το απιστευτο κωμικο της επιπεδο, αλλα και για τις απειρες καινοτομιες που εβαλε στον ελληνικο κινηματογραφο.
Μετα θα εβαζα και το 'Τι εκανες στον πολεμο Θαναση' (εχω μια αδυναμια στο Βεγγο) και φυσικα το Ζηκο. -
Ο Βέγγος ήταν είναι και θα είναι πολύ μπροστά από τους άλλους
-
true
-
Μπείτε στο Αθηνόραμα και στην ταινία Το αντικλείδι, διαβάστε την κριτική του κοινού από τον cinefil με το ψευδώνυμο 'Χαμερπές σκουλήκι'.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μπείτε στο Αθηνόραμα και στην ταινία Το αντικλείδι, διαβάστε την κριτική του κοινού από τον cinefil με το ψευδώνυμο 'Χαμερπές σκουλήκι'.Να πάρουμε το τηλέφωνο λέτε;;; Λοιπόν, θα το ψάξω στον τηλ. κατάλογο να δω τι όνομα βγάζει...
EDIT: Μπααα, τίποτα. Μούφα είναι!
-
απο ελλάδα: Θουβου 000 και το άλλο που πάλι ο Βέγγος παίζει τον νέο που πήγε στην Γερμανια να σπουδάσει και γύρισε νεοναζί και πολύ γέλιο αλλα και λυπηρο γιατι δείχνει την αγωνία του πατέρα.
Ελπίζω το Nochnoy Dozor να το δείχνει για καμια εβδομάδα ακόμη γιατί ειμαι στα βόρεια τώρα και ελπίζω να μην το χάσω οπως έχασα και το Hitchhikers Guide.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Ελπίζω το Nochnoy Dozor να το δείχνει για καμια εβδομάδα ακόμη γιατί ειμαι στα βόρεια τώρα και ελπίζω να μην το χάσω οπως έχασα και το Hitchhikers Guide.OOOOOXIIIII!!!!
Μην κάνεις το λάθος να πας να πετάξεις τα λεφτά σου. Ρώσοι που προσπαθούν να αντιγράψουν το χόλιγουντ με δήθεν σκοτεινό στυλ και ακόμη πιο καραδήθεν σινεφίλ σκηνοθεσία.Αχταρμάς για πάσχοντες από αϋπνία.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μπείτε στο Αθηνόραμα και στην ταινία Το αντικλείδι, διαβάστε την κριτική του κοινού από τον cinefil με το ψευδώνυμο 'Χαμερπές σκουλήκι'.εξαιρετική μέθοδος εκδίκησης!!! Που συνδιαζεται άψογα και με το στόρυ!! Ο τυπος είναι πολυ καλος!!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ο Βέγγος ήταν είναι και θα είναι πολύ μπροστά από τους άλλουςΘα συμφωνήσω!
-
Κατα τη γνωμη μου παντως ο Βεγγος ηταν καλυτερος οταν επαιζε σε κωμωδιες-ηθογραφιες οπως το 'θα σε κανω βασιλισσα' ή σ' ενα αλλο που εκανε τον καφετζη-φιλοσοφο (Θρασυβουλας; ), παρα σε σουρεαλ φαρσες τυπου Θου-Βου. Ειναι βεβαια εξαιρετικος αλλα την γκαμα και το πηγαιο ταλεντο του Ηλιοπουλου δεν το ειχε. Ο Χατζηχρηστος αδικηθηκε απο τον ιδιο του τον εαυτο. Νομιζω ομως οτι η το συνολικο performance στον Ζηκο ειναι ο,τι σπουδαιοτερο εχουμε δει ποτε (τωρα θυμηθηκα και τον 'Ηλια του 16ου'...). Και μονο γι' αυτα του αξιζει μια θεση στους μεγαλους.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ελπίζω το Nochnoy Dozor να το δείχνει για καμια εβδομάδα ακόμη γιατί ειμαι στα βόρεια τώρα και ελπίζω να μην το χάσω...
OOOOOXIIIII!!!!
Μην κάνεις το λάθος να πας να πετάξεις τα λεφτά σου. Ρώσοι που προσπαθούν να αντιγράψουν το χόλιγουντ με δήθεν σκοτεινό στυλ και ακόμη πιο καραδήθεν σινεφίλ σκηνοθεσία.Αχταρμάς για πάσχοντες από αϋπνία.
Θα συμφωνησω, το 'Nightwatch' είναι ψιλοαπάτη, με μπερδεμενο σενάριο και πολλά βρικολακο-κλισέ. To 'Underworld' μπροστά του ειναι αριστούργημα. Οι Ρώσσοι θελησαν να δημιουργήσουν την υπερπαραγωγή τους αλλά τόσο οι ηθοποιοί, όσο και η ατμόσφαιρα πιο πολύ κουράζουν παρά ελκύουν. Εχει μονο καποιες καλές σκηνές.
Δες το πάντως, απλά μην περιμένεις και κανένα σπουδαίο έργο.ΥΣ: ερωτηση προς αυτους που το έχουν δει: η παρθένα τι ρόλο παίζει; πως δικαιολογείται η συμμετοχή της;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Έξω οι κλεφτες
- Υπάρχει και φιλοτιμο
- Θα σε κανω βασιλισσα
Τι λετε;
Ψηφίζω Πολυτεχνίτης κι' ερημοσπίτης. Μεγάλη ταινία, πέρα απο το χιούμορ.
Ο Βέγγος είναι αλλού.
Αυλωνίτης, Παπαγιαννόπουλος, Ηλιόπουλος είχαν την ατυχία να μείνουν στην Ελλάδα. Παγκόσμιοι ηθοποιοί.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]