-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Δείχνει 'ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα', τώρα στο Mega... Φυσικά γνωρίζετε ποια παίζει την Κλεοπάτρα...
Ω ναι !! .... το ... ξαναείδαμε
Αλοίμονο!!Ηταν δυνατόν να μην το βλέπαμε?!!!
-
Έχει γίνει πολύ της μόδας ο Αστερίξ ή νομίζω; Α ρε αθάνατη Monica!!!
-
H ταινία που περιμένω πως και πως ειναι το Serenity του Joss Whedon (cult σεναριογράφου), ταινία δράσης/επιστημονικής φαντασίας που συνδυάζει space themes και western! Βασίζεται στην σειρά Firefly που δεν κράτησε πάνω απο μια σεζόν λόγω ακροαματικότητας... Πάντως σαν σειρά ειναι απο τις καλύτερες του είδους, οσοι εχετε bandwidth ψάχτε τα torrent sites...
Για να δουμε ποιοί ειναι Sci-Fi fans εδω μέσα... Για τον Babbis ξέρω, ειναι συνάδελφος Trekkie!
-
ειδα το final cut (robbie williams)..........
αρκετα καλη ταινια...... -
Μόλις είδα το saw.Μου άρεσε πολύ αυτή άρρωστη ατμόσφαιρα της ταινίας...
Ωραίο σενάριο,μουσική,ερμηνείες.
Μετά από καιρό βλέπω θρίλερ που το νόημά του να μην εξαντλείται στο 'ποιός είναι ο δολοφόνος',τον οποίο μερικές φορές καταλαβαίνεις και απ'το τρέηλερ (που λέει ο λόγος). -
Ποιος έχει δει το Braveheart? Ο αγώνας των 'τρομοκρατών' σκωτσέζων ενάντια στους τίμιους, ηθικούς και προστάτες άγγλους. Το δείχνει τώρα στον ΑΝΤ1.
σόρι, το έβαλα σε λάθος τόπικ πριν....
edit: μόνο σ'εμένα αρέσει ο τρόπος που μιλάνε αγγλικά οι σκωτσέζοι?
-
Αν εννοείς αυτό το 'τραγουδιστό' στυλ μου αρέσει κι εμένα. (εκτός αν είναι κα΄τι άλλο που δε γνωρίζω)
Επίσης μου άρεσε και όπως μίλαγαν στο 'Μάικλ Κόλλινς-Ο επαναστάτης', με το Λιαμ Νίσσον -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Στο μονο που γελασα το ίδιο ή και περισσοτερο ήταν το Χιτς (που πηγα και με το ζορυ για χατηρι του αδελφου μου και τελικα περασα ενα γ@μ@το βραδυ)
Ποιο είναι αυτο το Xιτς ?
Στα αγγλικά?Τωρα απο cartoonoειδή να δείτε το Spongebob Squarepants..
Κορυφαίο χιούμορ και καταπληκτικές ατάκες (στα αγγλικά βέβαια)
Ο Σφουγάρης και ο χαζος φίλος του ο Αστερίας πάνε ταξιδι στο άγνωστο για να σώσουν το αφεντικό τον κύριο Κάβουρα γιατι ο Ποσειδώνας τον 'φυλάκισε' ενω το διαβολικό Πλαγκτον θέλει να κυριαρχήσει τον βυθό (πως λέμε τον κόσμο) ... Απο το σενάριο και μόνο πιστεύω καταλαβαίνετε τι γέλιο έχει
(καλό βεβαια να έχετε λιγο 'προυπηρεσία' στο συγκεκριμένο καρτούν)Αλλο που θέλω να δω συντόμως γιατι διαβάζω το βιβλίο τώρα το:
Hitchhiker's Guide to the Galaxy
(δυστυχως ημουν εξωτερικό εκεινες τις 2 εβδομάδες που το ειχε εδω) -
molis eida to Kung Fu Hustle!
Αρκετα σατιρικο με τις κουνγκ φου/ιαπωνο-κινεζικες ταινιες !!
μου αρεσε! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Ποιο είναι αυτο το Xιτς ?
Στα αγγλικά?Hitch
-
Πιφ, γυναίκες.. ρομάντικα δώστους και την ψυχή τους πάρε
-
...για καλη κομωδια αντε δειτε και το 'παρθενος ετων 40'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος έχει δει το Braveheart? Ο αγώνας των 'τρομοκρατών' σκωτσέζων ενάντια στους τίμιους, ηθικούς και προστάτες άγγλους. Το δείχνει τώρα στον ΑΝΤ1.σόρι, το έβαλα σε λάθος τόπικ πριν....
edit: μόνο σ'εμένα αρέσει ο τρόπος που μιλάνε αγγλικά οι σκωτσέζοι?
Ωχ!Σήμερα ήταν;Το έχασα ρε γμτ!Πρέπει να την έχω δει 5-6-7 φορές την ταινία...Οι καλύτερες μάχες που έχω δει ποτέ!
Δεν είσαι ο μόνος!Τρελαίνομαι για σκοτσέζικα!
Σήμερα είδα το Raging Bull (Οργισμένο Είδωλο) με τον De Niro.Τι να πει κανείς;Μόνο κρίμα και πάλι κρίμα που έχει καταλήξει σε ερμηνίες όπως αυτές του Grudge (η ταινία δεν κάνει ΟΥΤΕ για σουβέρ! )
Ο Joe Pesci πόσους ρόλους σε στυλ 'Mind your business,or else I'm gonna fuck you!' έχει παίξει;;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο Joe Pesci πόσους ρόλους σε στυλ 'Mind your business,or else I'm gonna f**k you!' έχει παίξει;;;Σε όλους του τους ρόλους έτσι παίζει!
Μέχρι και σε επεισόδιο Tales From The Crypt έπεζε τέτοιο χαρακτήρα...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πιφ, γυναίκες.. ρομάντικα δώστους και την ψυχή τους πάρεΡομαντικά?? Ρε Sokos εδω μιλάμε για την σούπερ κωμωδία!! Δεν λέω, εχω δει περι τις 45000 ρομαντικές κωμεντί αλλά αυτό ήταν κανονικη κωμωδία!! Αγαπημενη σκηνη (οπου βγηκα εξω απο την αίθουσα για να συνελθω απο τα γέλια γιατι με επιασε νευρικό γέλιο) εκεί που ο πρωταγωνιστης τρωει θαλασσινά και πρήζεται λογω αλλεργιας! Ολα τα λεφτα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ρομαντικά?? Ρε Sokos εδω μιλάμε για την σούπερ κωμωδία!! Δεν λέω, εχω δει περι τις 45000 ρομαντικές κωμεντί αλλά αυτό ήταν κανονικη κωμωδία!! Αγαπημενη σκηνη (οπου βγηκα εξω απο την αίθουσα για να συνελθω απο τα γέλια γιατι με επιασε νευρικό γέλιο) εκεί που ο πρωταγωνιστης τρωει θαλασσινά και πρήζεται λογω αλλεργιας! Ολα τα λεφτα!!
το Ηitch είναι ΠΟΛΥ καλό. Ρεσιτάλ Γουίλ Σμιθ (κατά τη γνώμη μου εξίσου καλός ηθοποιός και τραγουδιστής, ευχάριστη φάτσα, τον πάω πολύ) και ΠΟΛΥ γέλιο. Όταν την είδα στον σινεμά την ταινία, είχα το χαμόγελο της Colgate για μια εβδομάδα
-
Ρομαντικά?? Ρε Sokos εδω μιλάμε για την σούπερ κωμωδία!! Δεν λέω, εχω δει περι τις 45000 ρομαντικές κωμεντί αλλά αυτό ήταν κανονικη κωμωδία!! Αγαπημενη σκηνη (οπου βγηκα εξω απο την αίθουσα για να συνελθω απο τα γέλια γιατι με επιασε νευρικό γέλιο) εκεί που ο πρωταγωνιστης τρωει θαλασσινά και πρήζεται λογω αλλεργιας! Ολα τα λεφτα!!
το Ηitch είναι ΠΟΛΥ καλό. Ρεσιτάλ Γουίλ Σμιθ (κατά τη γνώμη μου εξίσου καλός ηθοποιός και τραγουδιστής, ευχάριστη φάτσα, τον πάω πολύ) και ΠΟΛΥ γέλιο. Όταν την είδα στον σινεμά την ταινία, είχα το χαμόγελο της Colgate για μια εβδομάδα
Εγω θυμομουνα τις σκηνες και γελαγα μονη μου!! Ε τωρα για το καλος τραγουδιστης θα διαφωνησω λιγακι, αλλα δεν πειραζει, συμφωνουμε στην καλη ταινια!!
-
ευχαριστο εργο.........
-
ναι βλεπεται ευχαριστα!
-
Χτες είδα το ρώσικο θρίλερ 'Οι Φύλακες της Νύχτας' (Nochnoy Dozor), το οποίο είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχω δει! Φοβερό storyline, πάρα πολύ καλή σκηνοθεσία, τρομερά εφέ και δεν έχει κανένα χολυγουντιανό κλισέ για να ξενερώσεις. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]