-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Και πριν βγάλεις τα συμπεράσματα σου, μάθε πρώτα τι μου είναι η Funis.Δε με νοιάζει τι σου είναι η Funis. Εδώ είναι φόρουμ και δε γουστάρω να διαβάζω προσωπικά σαλιαρίσματα/πειράγματά και όπως είδες δεν είμαι ο μόνος. Γι'αυτά υπάρχουν τα pm/email/τηλέφωνα/καφέδες/club κτλ.
Όχι δηλαδή ότι σε άλλους που δεν σου είναι κάτι άλλο έχεις φερθεί και πολύ καλύτερα.
-
Από την μία μου λες πως της έχω έχθρα και από την άλλη ότι σαλιαρίζω. Δεν με ενδιαφέρει αν σου αρέσoυν αυτά που λέω.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει αν σου αρέσoυν αυτά που λέω.Ωραία. Κι επειδή αυτό ισχύει κι από εδώ σου λέω να πας να κοιταχτείς. Και για να μη χαλάσω κι άλλο το topic σταματώ εδώ.-
-
Ναι πες με και ζαβολιάρη.
-
Δεν είδα αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά πάτε δείτε επειγόντως το Manderlay, συνέχεια του Dogville. Τα 'χουν πει βέβαια αυτά κι ο Πλάτων κι ο Αριστοτέλης, αλλά καλόν είναι να τα βλέπεις κιόλας.
Πολύ δυνατή γροθιά στο στομάχι (τέτοιες ταινίες μ' αρέσουν) και το ινδικό 'Έθνος χωρίς γυναίκες'.
-
Είδα το 'Εγώ, αυτός και η μητέρα του'. Εντάξει, θα πείτε άλλη μια σαχλαμάρα, κομεντί για γυναίκες κλπ.
Δεν είναι η ταινιάρα, αλλά είναι πολύ ευχάριστη, αστεία αλλά όχι κραυγαλέα, ρομαντική αλλά όχι μελό και γι'αυτό σας την προτείνω (μέχρι και ο κύριος δίπλα μου είχε λυθεί στα γέλια....) -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα το 'Εγώ, αυτός και η μητέρα του'. Εντάξει, θα πείτε άλλη μια σαχλαμάρα, κομεντί για γυναίκες κλπ.
Δεν είναι η ταινιάρα, αλλά είναι πολύ ευχάριστη, αστεία αλλά όχι κραυγαλέα, ρομαντική αλλά όχι μελό και γι'αυτό σας την προτείνω (μέχρι και ο κύριος δίπλα μου είχε λυθεί στα γέλια....)Χμμμ....Μαλλον θα παω και εγω να την δω,αν και δεν ειχα σκοπο,η περιγραφη σου με καλυψε για τις τυχον αμφιβολιες μου
-
Μια ενδιαφερουσα ταινια στυλ G Ritchie ειναι κ το shooting fish. Στην τελικη κ να μην σας αρεσει θα απολαυσετε την Kate Beckinsale
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Μια ενδιαφερουσα ταινια στυλ G Ritchie ειναι κ το shooting fish. Στην τελικη κ να μην σας αρεσει θα απολαυσετε την Kate Beckinsale...και μαλιστα στα νιατα της (εδειχνε πολυ αθωο κοριτσακι τοτε, ενω μετα που μπλεχτηκε με ρολους βαμπιρ... αγριεψε!)
-
Είδα το Layer Cake! Πολύ καλό!
Δεν μοιάζει ακριβώς με τις ταινίες του Guy Ritchie, θα έλεγα, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλή ταινία.Συμπάθησα πολύ τον Daniel Craig, αλλά για τον ρόλο James Bond έχω ακόμα επιφυλάξεις. Ίδωμεν...
-
Είδα χθες το Καλά Χριστούγεννα στο νέο Village.
Καλή ήταν αλλα το πολύ 3/5 θα του έβαζα. Ίδια εταιρεία παραγωγής (Nord QuesT) με το ΑΠΑΙΧΤΟ 'ατελείωτοι αρραβώνες', φαίνετε τους έμειναν κουστούμια απο τους αρραβώνεςΚαλή ιδέα αλλα απο μια ιδέα δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρη ταινία, ήταν λίγο κουραστικό. Φυσικά είχε και το ηθικό δίδαγμα της ζωής..
Γίνε τραγουδιάρης για να την περάσεις στο στρατό ζάχαρη
βλ. Τσαλίκης, Ρέμος, κτλ ..Ισως καλύτερα να περιμένετε να το δείτε σε DVD, καθώς αν δεν εχετε δει τους Ατελείωτους Αρραβώνες να τους δειτε ASAP!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
καθώς αν δεν εχετε δει τους Ατελείωτους Αρραβώνες να τους δειτε ASAP!Α-S-A-P λέμε!!!
-
Λεω να παω στο 'Οπως στον παραδεισο'...Βεβαια μου φαινεται η ολη φαση για zewasoft
Any comments σε αυτη την ταινια?????
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Λεω να παω στο 'Οπως στον παραδεισο'...Βεβαια μου φαινεται η ολη φαση για zewasoftAny comments σε αυτη την ταινια?????
Πάρε 2 πακέτα μεγάλα λευκά διπλά χαρτομάντηλα αυτοκινήτου και οτριβιν για να ξεμπουκώσεις μετά.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Καλή ιδέα αλλα απο μια ιδέα δεν μπορείς να κάνεις ολοκληρη ταινία, ήταν λίγο κουραστικό. Φυσικά είχε και το ηθικό δίδαγμα της ζωής..Eίναι αληθινή ιστορία
-
Σίγουρα, αλλα αν το είδες αποκλείετε να μην σκέφτηκες οτι το χολιγουντιανισανε ολίγον
-
Παιζει ενδιαφερον ταινιακι στο σταρ τωρα με Jet Lee k -my nigga- DMX
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Παιζει ενδιαφερον ταινιακι στο σταρ τωρα με Jet Lee k -my nigga- DMXCradle 2 the Grave
-
Το πρώτο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ που βλέπω φέτος! Και ευρωπαϊκή παραγωγή μάλιστα!!!
Δείτε το!!! Αξίζει τις 2 ώρες και 15' που θα του αφιερώσετε!
-
Μουφα το Saw 2
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]