-
Ο χρήστης sado έγραψε:
ÌÅÑÏÓ ÐÑÙÔÏ
Åãþ ðñïôåßíù íá ñßîïõìå ôïí kacey óôá ëéïíôÜñéá Ýôóé ãéáôß ìðïñåß íá ãêáæþíåé êáé ìåôÜ íá Ýñ÷åôáé êáé íá ìáò ôï ëÝåé êáé íá ôï õðåñáóðßæåôáé êßïëáò ôï ðáëéüðáéäï ,ôï ßäéï êáé ôïí The_Dude ãéáôß ôï Crossfire äåí ôï ðÜù ñååå ìéá Chevy Z06 ìÞðùò èá Þôáí êáëýôåñç Üëëáîå áìÜîé ïõïõÓå ëßãï êáé ôï 2ï...
Áí ôïí Kacey èá ôïí ñßîïõìå óôá ëéïíôÜñéá åìÝíá ðïõ èá ìå ñßîïõíå ðïõ ðÜù '÷áëáñÝò' âüëôåò óôï Óïýíéï;;;
ÔéìïêáôÜëïãïò äåí õðÜñ÷åé;;;The_Dude: Ößëôáôå Ýíá áóçìß Ý÷åéò Þ Ýíá ìáýñï;;
Áíôå óôá ðéñÜí÷áò
-
Μόλις έμαθα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καταραμένος), έχει ανοίξει 'οίκο βελτιώσεων' με τίτλο DPMotorsport by Kataramenos.
Αρα εξηγούνται πολλά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Τι σας έλεγα;
-
Στυγνή λοιπών διαφήμηση;
Είμαστε γιά κλάματα. -
Για να μην παρεξηγηθούμε παιδιά, μια υπόθεση κάνω. Απλά μου φαίνεται πιο λογική και κολλάει πολύ σε όλη την ιστορία όπως έχει εξελιχθεί...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και το πως και με τι τρεχειςkouk μια μικρη παρατηρηση:
Σε κλειστο δρομο (οπως πχ κατω απο τις γεφυρες στην Κηφισσιας), σε ωρα που δεν κυκλοφορει αλλο αυτοκινητο η τουλαχιστον οχι σε μεγαλη αποσταση απο σενα, **ειναι πραγματικα ταρζανια τα 200? **Αφου εχεις ενα δρομο ολο δικο σου και κλειστο σε πεζους και αλλα ζωα ( )..
Τώρα ανέβηκες Βόρεια, στη γειτονιά μου!!
Λοιπόν... Εγώ όταν περνάω τις υπόγειες γέφυρες της Κηφισίας ΔΕΝ βλέπω την έξοδό τους όταν είμαι στην είσοδο, λόγω του μπετού της γέφυρας!!!!
Με 200 (ήτοι 56 μέτρα/δλ) όταν είσαι στην είσοδο αν υπάρχει εμπόδιο στην έξοδο (πχ ο άλλος 'χεράς' που τελικά κατέληξε ανθοδέσμη της μάνας του στο μπετό...) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το δεις στην είσοδο, και ΟΤΑΝ το δεις θα πρέπει να κάνεις 56 μέτρα (χρόνος-μήκος αντίδρασης) και ΜΕΤΑ να φρενάρεις από τα 200 (συνήθως τα τρακαρίσματα σκορπάνε και στις 2 λωρίδες, άσε που στην άλλη πιθανότατα να έχει κοντοσταθεί κάποιος να χαζέψει τη μαρμελάδα...). Από τα 200 φρένα, συν 56 μέτρα, πόσο κάνει; Πόσο μήκος έχει η γέφυρα;;Επίσης για το άλλο, πόσο κλειστός είναι ο δρόμος στους πεζούς, όταν στην ανισόπεδη Κηφισίας/Αττικής οδού είναι Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ;;; (δεν με νοιάζει αν είναι σωστή ή λάθος επιλογή, την σημερινή πραγματικότητα περιγράφω...)
Οπότε όχι ταρζανιά είναι, αλλά από τις ολίγες... Δυστυχώς την έχω κάνει κιόλας προ δεκαετίας, και νόμιζα πολλά πράγματα αλλιώς... Ευτυχώς είχα την τύχη να τα αναθεωρήσω με αρκετά λιγότερα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μόλις έμαθα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καταραμένος), έχει ανοίξει 'οίκο βελτιώσεων' με τίτλο DPMotorsport by Kataramenos.Α, ναι, χεράς από τους ολίγους!!
Μέχρι που τον θαυμάζαμε στο σχολείο τι χεράς που ήταν!!
Μετά ήρθε στους αγώνες, άρπαξε κι ένα χεράκι ξύλο (οδηγικό) από ουκ ολίγους (πάντως όχι από όλους) και εξαφανίστηκε. Σαν φούσκα Χρηματιστηρίου!
Τώρα λες πως γύρισε στις κόντρες να τον θαυμάσουν κι άλλα σχολειαρόπαιδα; Πωπω χέριαααααα!! -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μόλις έμαθα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καταραμένος), έχει ανοίξει 'οίκο βελτιώσεων' με τίτλο DPMotorsport by Kataramenos.Αρα εξηγούνται πολλά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Τι σας έλεγα;
ενταξει ρε παιδια να ειμαστε λιγο καχυποπτοι με αυτα που πολλες φορες μας σερβιρουν αλλα να θεωρηθει και το περιστατικο αυτο διαφημιση μαλλον για σεναριο επιστημονικης φαντασιας μοιαζει και δεν στεκει.
δηλ ο καταραμενος για διαφημιστικους λογους συνεπραξε με την αστυνομια και φερανε τα καναλια για να πουλησει βελτιωσεις!!!!!!!!!!
ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ναι, Αλέξανδρε, τώρα τον θυμήθηκαν. Μετά από 20 χρόνια... Για δες όμως σύμπτωση, τώρα άνοιξε το μαγαζί. Και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που έχουμε πήξει από 'βελτιωτές'.
Αυτός καλά κάνει βέβαια, τα κανάλια μου τη δίνουν...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Ναι, Αλέξανδρε, τώρα τον θυμήθηκαν. Μετά από 20 χρόνια... Για δες όμως σύμπτωση, τώρα άνοιξε το μαγαζί. Και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που έχουμε πήξει από 'βελτιωτές'.Αυτός καλά κάνει βέβαια, τα κανάλια μου τη δίνουν...
ε τοτε ειναι πασιφανες.........οι ανταγωνιστες του του την εκαναν σε μυστικη συννενοηση με την αστυνομια για να του το κλεισουν μην τους φαει την πελατεια!!!!!!!!!
χμμμμ!!!!
λες;;;;;;;;
μπααααααα!!!!!!!!
και αν ομως;;;;;;;;;
ε τοτε!!! -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Ναι, Αλέξανδρε, τώρα τον θυμήθηκαν. Μετά από 20 χρόνια... Για δες όμως σύμπτωση, τώρα άνοιξε το μαγαζί. Και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που έχουμε πήξει από 'βελτιωτές'.
Αυτός καλά κάνει βέβαια, τα κανάλια μου τη δίνουν...
ε τοτε ειναι πασιφανες.........οι ανταγωνιστες του του την εκαναν σε μυστικη συννενοηση με την αστυνομια για να του το κλεισουν μην τους φαει την πελατεια!!!!!!!!!
Πάλι δεν με κατάλαβες... Εννοώ πως μου φαίνεται σαν διαφήμιση και τίποτα παραπάνω.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχουν πίστες, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις κόντρες και τα 210 και 300 χιλιόμετρα στις εθνικές οδούς!Ποιός μίλησε για νομιμοποίηση, είτε πραγματική (δια νόμου) είτε ηθική (στη συνείδηση των λοιπών). Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Οποιος κάνει κόντρες, και όποιος τρέχει με 200, ξέρει (διότι αν δεν ξέρει μιλάμε για τελείως UFO) πως αυτό που κάνει είναι με τον έναν ή άλλο τρόπο φάουλ και εν δυνάμει επικίνδυνο. Το κάνει όμως διότι έχει κάποιο διαφορετικό σύστημα αξιολόγησης της περίστασης και του κινδύνου από άλλους, οι οποίοι δεν αποκτούν εξ΄ αυτού του γεγονότος το δικαίωμα να τον λοιδωρούν και να τον κατακεραυνώνουν.
Φίλε και συνωνόματε nass... Το πόσο ελάχιστη είναι η πιθανότητα του σκύλου στο δρόμο, θα σου το δείξω σε 3-4 μέρες, που θα κάνω μία βόλτα προς Σκαλάνι, σε μία απόσταση μικρότερη από 2 χιλιόμετρα, θα σου φωτογραφίσω και θα σου στείλω 4 κουφάρια από σκύλους στην άκρη του δρόμου... Μόνο να το θυμηθώ να πάρω την μηχανή μαζί μου...
Για ξαναδιάβασε προσεκτικά... Είπα εγώ πως είναι ελάχιστη η πιθανότητα του σκύλου ? Οχι βέβαια, αυτό που είπα είναι πως την πιθανότητα του σκύλου, καθώς και τη δυνατότητά σου να τον αποφύγεις χωρίς απώλειες την αξιολογείς και ανάλογα προχωράς ή κάνεις πίσω. Και αυτό αποτελεί μέρος της οδηγικής παιδείας και εμπειρίας του καθενός.
Εν ολίγοις, στην οδήγηση υπάρχει πάντοτε ένα ποσοστό κινδύνου και το πόσο αποδεκτό είναι αυτό το καθορίζει ο ίδιος ο οδηγός και όχι ο κοινωνικός περίγυρος (πχ. η κατακραυγή στο Forum) ή, αν θέλεις, και ο νόμος. Εν ολίγοις, ο καθένας βάζει αναγκαστικά τα όρια στον εαυτό του (μη μου πεις πχ. πως εσύ πας πάντα με το όριο ταχύτητας... Οταν το παραβαίνεις λοιπόν κάνεις ακριβώς αυτό που λέω. Χώρια που και να πηγαίνεις με το όριο δεν σου εγγυάται την επιβίωσή σου στους δρόμους).
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μόλις έμαθα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καταραμένος), έχει ανοίξει 'οίκο βελτιώσεων' με τίτλο DPMotorsport by Kataramenos.
Α, ναι, χεράς από τους ολίγους!!
Μέχρι που τον θαυμάζαμε στο σχολείο τι χεράς που ήταν!!
Μετά ήρθε στους αγώνες, άρπαξε κι ένα χεράκι ξύλο (οδηγικό) από ουκ ολίγους (πάντως όχι από όλους) και εξαφανίστηκε. Σαν φούσκα Χρηματιστηρίου!
Τώρα λες πως γύρισε στις κόντρες να τον θαυμάσουν κι άλλα σχολειαρόπαιδα; Πωπω χέριαααααα!!Εχχμ, ο ανθρωπος ειπε οτι τελικα αφου δοκιμασε, αποφασισε οτι δεν τον ενδιαφερουν οι στροφες ή οι αγωνες στην επισημη μορφη τους. Οπως και εγω λεω με ενδιαφερουν οι στροφες αλλα οχι οι αγωνες (αν μου τους πληρωνανε θα ετρεχα γιατι ειναι αλλη μια ευκαιρεια να κανω την πλακα μου) και δεν θα σπαταλουσα κοπο-χρονο-χρημα για να συμμετασχω. Απο κει και περα οσο καιρο τον θυμαμαι δεν νομιζω να εχει πει ποτε οτι ειναι χερας η γρηγορος (αντιθετως θυμαμαι να εχει πει οτι ΔΕΝ ειναι χερας και για αυτο δεν τρεχει στα λιμανακια, για να μην φαει και κανεναν), αλλα οτι εχει το πιο γρηγορο αυτοκινητο (κατι που ηταν αληθεια για πολλα χρονια).
-
Εγω παντως μετα απο μια συντομη αναγνωση και των 10 σελιδων,δεν μπορω να πω οτι το τοπικ δεν κατεληξε γραφικο....
Οκ τον τσιμπησανε με 200+....το πληρωσε το 1200αρι και με τις υγειες του....αν το ξανακανει...στην καλυτερη να την γλυτωσει...στην πιο κακη να ξαναπληρωσει 1200ε...και στην χειριστη...ας μην το πουμε καλυτερα...
Αρχισαμε παλι την καραμελα περι αουτομπαν,αουτοστραντα κλπ κλπ.....αν εχετε την εντυπωση οτι ολοι οι Γερμανικοι διεθνεις δρομοι ειναι αεροδρομια...γελιεστε....οτι ολοι οι Γερμανοι και γενικοτερα οι Ευρωπαιοι ειναι πολιτισμενοι οδηγοι...παλι γελιεστε....οτι οι Ιταλοι στην αουτοστραντα ειναι πιο συνεσταλμενοι απο τους Ελληνες στην Αθηνων-Πατρων...παλι γελιεστε....
Μονο οσοι εχουν ζησει καποιο διαστημα της ζωης τους σε αυτες τις χωρες θα με καταλαβουν....Για τις κοντρες τωρα....οτι και να πουμε εμεις....οσες πιστες και να φτιαχτουν...κοντρες θα γινονται....ισως οχι τοσες οσες γινονται τωρα...αλλα θα γινονται..
Οσοι απο εσας/εμας κατηγορειτε/ουμε οσους κοντραριζονται...το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να εχετε/ουμε το νου σας/μας και οποτε δειτε/ουμε υποπτες κινησεις...αργα και δεξια και ασ'τους να κανουν οτι τους γραφει η μοιρα....Επισης μην μου πειτε οτι ολοι μας δεν εχουμε 'στηθει' ουτε μια φορα.....
Ετσι λοιπον,η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ναι....να κατακρινουμε λαθος κινησεις συνφορουμιτων μας,αλλα πριν αρχισουμε να λεμε...να κοιταξουμε και το δικο μας παρελθον....
'Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω...'(ανορθογραφο ε;;; )
-
Μα νέστωρα το θέμα δεν είναι ποιος είναι λιγότερο λάθος (εμείς ή ο συνφορουμίτης) αλλά αν είναι λάθος ή όχι ο συνφορουμίτης (και ο καθένας μας σε αντίστοιχη περίπτωση).. Και μεις σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, κανείς δεν είναι αναμάρτητος.. Αν όμως πούμε 'Έλα μωρέ, και τι έγινε?' οδηγούμαστε στον περιβόητο 'ωχαδελφισμό'..
-
Πάντως εγώ απολαμβάνω τα 220++ με το 9-3 Aero του κουμπάρου μου, κάθε φορά που βρισκόμαστε στην περιμετρική της Πάτρας μετά το τελευταίο τούνελ προς Πύργο και δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο. Ευθείες και ανοικτές καμπές, καλό οδόστρωμα, δυο λωρίδες + λεα, διαχωριστική νησίδα. Αν βρεθώ με πιο γρήγορο αυτοκίνητο εκεί θα πάω και με περισσότερα. Από την άλλη, ανεβαίνω προς Κόρινθο με μέση ταχύτητα αρκετά κάτω από 100 και μέγιστη στα 140 - κι αυτά στις ευθείες του Αιγίου. Όταν με πιάνουν πληρώνω αδιαμαρτύρητα, έχω πάρει και συγχαρητήρια από Πρόεδρο δικαστηρίου επειδή παραδέχθηκα ότι έτρεχα.
ΥΓ. ΔΕΝ έχουμε πίστα με ανοικτές καμπές των 200 χαω. Αν είχαμε, ας ρίχναμε στην πυρά αυτούς που πάνε με τέτοιες ταχύτητες στους δημόσιους δρόμους. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάντως εγώ απολαμβάνω τα 220++ με το 9-3 Aero του κουμπάρου μου, κάθε φορά που βρισκόμαστε στην περιμετρική της Πάτρας μετά το τελευταίο τούνελ προς Πύργο και δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο.Μπράβο ρε γείτονα με καταλαβαίνεις απόλυτα! Εκεί σε ενα φιλικό άνοιγμα με ενα Α3 είδα 205 με το Αστρα. Πολύ ωραίος δρόμος αλλά θέλει προσοχή γιατί μερικές φορές την στήνουν και τροχαίοι!
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Oλη αυτη η επιθεση επειδη ειπα οτι πηγα μια φορα με 230 στην Κηφισιας...Τι να πω πολυ εχθρα υπαρχει η πολυς κομπλεξισμος**Troll alert??? **
Και εγώ έχω κάνει 230χαω αλλά μόνος μου στην Εθνική. Εάν έκανα την μ@λ@κία....τουλάχιστον I would pay the price μόνος μου.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
**Troll alert??? **http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 93&start=0
12 σελίδες στη διάθεσή σου για διασκέδαση και ενημέρωση
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα νέστωρα το θέμα δεν είναι ποιος είναι λιγότερο λάθος (εμείς ή ο συνφορουμίτης) αλλά αν είναι λάθος ή όχι ο συνφορουμίτης (και ο καθένας μας σε αντίστοιχη περίπτωση).. Και μεις σίγουρα έχουμε κάνει λάθη, κανείς δεν είναι αναμάρτητος.. Αν όμως πούμε 'Έλα μωρέ, και τι έγινε?' οδηγούμαστε στον περιβόητο 'ωχαδελφισμό'..Σαφως και συμφωνω οτι η πραξη για την οποια συζηταμε,ειναι λαθος...απλα διαφωνω κθετα με τις αποψεις καποιων που θελουν να φανουν οτι και καλα ειναι αψογοι στην οδικη τους συμπεριφορα....μακαρι να ειναι ετσι οπως λενε....αλλα για να πω την αληθεια...σαν δυσκολο μου φαινεται...
@ililias
Πες του κουμπαρου σου,το καλοκαιρι που θα ερθω προς τα εκει...πολυ σοϊ στα μερη σου....να κανουμε μια αεροσυναντηση για καφε... -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
@ililias
Πες του κουμπαρου σου,το καλοκαιρι που θα ερθω προς τα εκει...πολυ σοϊ στα μερη σου....να κανουμε μια αεροσυναντηση για καφε...Σε περιμένουμε.
Χθες βράδυ μιλάγαμε (του πιπιλούσα το μυαλό ) για τις 'βιταμίνες' στο ένθετο των 4Τ. Τι λες, θα είμαστε υπερβολικά γρήγοροι, μετά;
210km/h = 1.200 Euro.............!