-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ti είναι αυτό που μας πιάνει και ακόμα στις άδειες μας λέμε για το στρατό;;Ακόμα αναρωτιέμαι... 3 άτομα αναρωτιόμασταν 4,5 ώρες από τη Θήβα μέχρι τη Θεσσαλονίκη στο αμάξι και δεν καταλήξαμε σε αξιόπιστη απάντηση... Κλίνουμε όμως στην άποψη ότι οφείλεται σε 'πότισμα' του εγκεφάλου, το οποίο είναι αποτέλεσμα σατανικού σχεδίου του Ε/Σ για την άνοδο του ηθικού (αλλά όχι του ανήθικου) των φαντάρων... Μέχρι στιγμής το σχέδιο έχει πετύχει εν μέρει... Το μυαλό ποτίζει σταδιακά και μιλάμε συνεχώς για το στρατό (ε, ρε τι έχει να γίνει σε κανένα 5μηνο... ), αλλά το ηθικό παραμένει πεσμένο, σε πλήρη αντίθεση με το ανήθικο...
Τι λέω... Δεν υπάρχει και καμία μπύρα... τις ήπιε όλες το αδέρφι...
Ελπίζω να είναι όλα καλά στη Θήβα
Χύμα στο κύμα... Είμαστε και στην πιο χύμα πυροβολαρχία του κέντρου...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
..Μετά αν κάνεις 9μηνο απολύεσαι από την παραμεθόριο, δεν παίρνεις δηλαδή ποτέ μετάθεση!!! ...Στην θεωρία ισχύει αυτό! Στην πράξη...
-
-
Θυμαμαι το 96 σαν φανταρος ειμουν σε ενα μικρο φυλακιο καπου σε ενα χωριο του Κιλκις, κουφαλες κατασκοποι KGB, CIA δεν θα μαθετε ποτέ που ειναι αυτη η υπερμοναδα, οταν ενιωσα καποιες ενοχλησεις στην περιοχη οπου ειχα κανει εγχειρηση κοκκυγα πριν 5 χρονια. Χωρις λογο πονουσα οταν καθομουν, γιαυτο πηρα αδεια και πηγα σε μια μονοδα στη πολη του Κιλκις, οπου υπηρχε γιατρος. Πηγα 2-3 φορες αλλα ο γιατρος μαλλον με ειχε παρει στο χαβαλέ και δεν μπορουσα να βγαλω άκρη στο προβλημα που εξακολουθουσε να υπαρχει.
Στη Θεσ/νικη υπηρχε μια πολυ καλη οικογενιακη μας φιλη την οποια και 'ενοχλησα' και την ρωρησα αν μπορουμε να κανουμε κατι. Αυτη μου ζητησε να παρω αδεια για να κατεβω στο 424 οπου ειχε ενα γνωστο γιατρο. Πραγματι πηρα αδεια και πηγαμε μαζι στο γιατρο ο οποιος εκτος απο πολυ καλος της φιλος ειχε και μεγαλο βαθμο μεσα στο νοσοκομειο. Αφου κατσαμε στο γραφειο του και χαβαλεδιαζαμε, κοιταξε με νοημα τη γνωστη του/μου, μετα κοιταξε εμενα και κλεινοντας μου το ματι με ρωτησε με πονεμενο υφος: 'Πονάς;'
'Παρα πολυ' απαντω εγω και αρχιζουμε να γελαμε σιγανά.
'Αφου ειναι ετσι τοτε να σου κανουμε εισαγωγη άμεσα' απαντα
Περιτο να πω οτι περασα στο νοσοκομειο 2 ολοκληρες εβδομαδες και εκτος αυτου μια διαβολικη συμπτωση ετυχε να εχουμε και κατι απιστευτες λοχαγηνες, υπολοχαγηνες γιατρινες οι οποιες δημιουργουσαν ταχυπαλμιες οταν γινοταν επισκεψη στους θαλαμους.
Στο τελος ο 'γιατρος μου' με παρακαλουσε να κατσω μερικες μερες ακομα, αλλα εκτος του οτι μου ειχαν τελειωσει τα λεφτα και δεν μπορουσανα παραγγελνω πιτσες delivery ειχα βαρεθει κιολας κλεισμενος εκει μεσα.
Πηρα λοιπον εξιτηριο και σαν 'δωρο' μαζι μια αναρωτικη αδεια 10 ημερων και εγινα καπνός!!!
Τελος να προσθεσω οτι δεν ειχα παρει αδεια για 9 συνεχομενους μηνες εκεινη τη περιοδο οποτε μου ηρθε κουτί. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μπα που τέτοια τύχη.
Σαν τις πο#τ@νες είμαστε, μια τους συμφέρει να είμαστε υπαξιωματικοί και μια σαν αξιωματικοί!!!! Να φανταστείς ότι κάνω 24ωρες υπηρεσίες υπαξιωματικού και έχω καθήκοντα καθημερινά στο επιτελείο αξιωματικού. Είναι ερμαφρόδιτος βαθμός που κλείνει όλες τις τρύπες.Αν επιτρέπεται τι υπηρεσίες κάνεις; Τι όπλο;
(Άσχετο αλλά ο νυν δκτης μου ήρθε από το Π.Β. Κρήτης)
Καταρχήν υπηρετώ στην Πολεμική αεροπορία. Οι υπηρεσίες εναλλάσσονται από Αρχιφύλακας φυλακίου εκτός Μονάδας με υπηρεσία σχετικής με παροχή ειδών εξοπλισμού πυρομαχικών και όπλων στην φρουρά. Υπηρεσίες και οι δυο με 24ωρη απασχόληση ξενύχτη και αρκετές ευθύνες σε υλικό και άντρες.
-
Υπηρεσίες και οι δυο με 24ωρη απασχόληση ξενύχτη και αρκετές ευθύνες σε υλικό και άντρες.
...θεωρητικα μιλας υποθετω!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Θυμαμαι το 96 σαν φανταρος ειμουν σε ενα μικρο φυλακιο καπου σε ενα χωριο του Κιλκις, κουφαλες κατασκοποι KGB, CIA δεν θα μαθετε ποτέ που ειναι αυτη η υπερμοναδα, οταν ενιωσα καποιες ενοχλησεις στην περιοχη οπου ειχα κανει εγχειρηση κοκκυγα πριν 5 χρονια. Χωρις λογο πονουσα οταν καθομουν, γιαυτο πηρα αδεια και πηγα σε μια μονοδα στη πολη του Κιλκις, οπου υπηρχε γιατρος. Πηγα 2-3 φορες αλλα ο γιατρος μαλλον με ειχε παρει στο χαβαλέ και δεν μπορουσα να βγαλω άκρη στο προβλημα που εξακολουθουσε να υπαρχει.Φαντάρος στον Αυλώνα είχα κουτρουβαλιαστεί σε μια άσκηση με ένα παιδοβούβαλο που έπεσε πάνω στο πόδι μου και το γύρισε άσχημα στον αστράγαλο.
Αχαχούχα, πάω ιατρείο. Έλειπε ο γιατρός, ήταν κάτι 'παλιοί' φαντάροι νοσοκομογιατροσφάχτες.- Πονάω
- Και τι θες; Παραπεμπτικο για το 401; (γελάκια μεταξύ τους)
(-Άντε γ....τε σκέφτηκα κι έφυγα).
Την άλλη μέρα ξαναπάω γιατί ήμουν χάλια, με βλέπει ο Γιακούμπ-καραβανάς:
- Διάστρεμμα. Πάρε 1 βδομάδα ελεύθερος υπηρεσίας.
- Μα αν είναι διάστρεμμα, δεν θέλω να βγω ελ. υπηρεσίας. Ελ. ασκήσεων, για να κάνω υπηρεσία και να μπορώ να βγαίνω για το κορίτσι.
- Καλά, μια βδομάδα ελ. ασκήσεων.
Για μια βδομάδα περπάταγα κουτσαίνοντας, έκανα και υπηρεσίες κανονικά, αλλά κάποια στιγμή, αφού τέλειωσα μια μαρτυρική γύρα ως περίπολο, έβγαλα την κάλτσα και το πόδι είχε γίνει από τον αστράγαλο και κάτω μπλε!
Την άλλη μέρα ιατρείο:
- Σιγά ρε μεγάλε, θα ξεπρηστεί. Πάρε μια αλοιφή...
Έφυγα και πήγα μόνος μου ως εξοδούχος στο Ασκληπιείο της Βούλας που εφημέρευε.
- Το και το.
- Βγάλε ακτινογραφία μου λέει ο γιατρός.
............... - Εσύ παιδί μου έχεις κάταγμα έξω σφυρού, γρήγορα νάρθηκα και αν δεν ξεπρηστεί εγχείρηση, γιατί έτσι που είναι το πόδι σου δεν μπαίνει γύψος.
Εξ' αιτίας του λαλάκα του γιατρού και των τσόγλανων των νοσοκόμων, περπάταγα μια βδομάδα με σπασμένο οστό στον αστράγαλο. Ευτυχώς τη γλίτωσα την εγχείρηση και τις βίδες, αν και πόναγα ένα χρόνο.
Το θετικό της υπόθεσης ήταν ότι μου έδωσαν 2+2 μήνες αναρρωτική, εκ των οποίων οι δύο δεν γράφτηκαν (ίσως ως δωράκι για να μην κάψω τον Υπίατρο που έκανε λανθασμένη διάγνωση). Υπηρέτησα 16 μέρες παραπάνω, άρα κέρδος είχα 3,5 μήνες. Με πατερίτσες μεν και φυσιοθεραπείες, αλλά καλύτερα από μέσα.
Συγνώμη για το μακροσκελές της απάντησης. -
Ι5 και τα μυαλα στα καγκελα
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Υπηρεσίες και οι δυο με 24ωρη απασχόληση ξενύχτη και αρκετές ευθύνες σε υλικό και άντρες.
...θεωρητικα μιλας υποθετω!!!
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάω υποθετικά;;
-
...το οτι βλεπω πολλα πραγματα απο μεσα.
Ολοι περιμενουν ποτε θα εχουν υπηρεσια για να κοιμηθουν η να δουν καμια ταινια στο filmnet -
Ο χρήστης nimer έγραψε:
Ολοι περιμενουν ποτε θα εχουν υπηρεσια για να κοιμηθουν η να δουν καμια ταινια στο filmnetΌπως έχουμε πει πολλές φορές σ' αυτό το thread, ότι βλέπεις σε μία μονάδα του στρατού, δεν σημαίνει ότι ισχύει και σε μία άλλη.
Και είναι μάλλον άκομψο να αμφισβητείς έναν άνθρωπο που τα ζει αυτά καθημερινά, γιατί αυτή είναι η δουλειά του... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ολοι περιμενουν ποτε θα εχουν υπηρεσια για να κοιμηθουν η να δουν καμια ταινια στο filmnetΌπως έχουμε πει πολλές φορές σ' αυτό το thread, ότι βλέπεις σε μία μονάδα του στρατού, δεν σημαίνει ότι ισχύει και σε μία άλλη.
Και είναι μάλλον άκομψο να αμφισβητείς έναν άνθρωπο που τα ζει αυτά καθημερινά, γιατί αυτή είναι η δουλειά του...Ετσι (μάλλον) είναι.
Εγώ από τήν εμπειρία πού είχα στή θητεία μου,έβγαλα κόκκινη κάρτα στούς αξιωματικούς τού στρατού.
Οταν πήγα επίστρατος,κάποιος νέος ανθυπίλαρχος μέ είχε ρωτήσει,τί θά έκανα σέ καιρό πολέμου,καί τού είχα απαντήσει,ότι,πρώτα θα 'καθάριζα' τό αρχηγό πληρώματος πού θα είχα στό άρμα,καί μετά θα πήγαινα στή μάχη.
Καί τό εννοούσα.
Οταν η 'αιχμή τού δόρατος' (τής εποχής εκείνης),βασιζότανε σέ αξιωματικούς πού δέν μπορούσαν ούτε κάν να σκαφαλώσουν στό άρμα,τί άλλο να σκεφτώμουνα;
Τέλος πάντως,πιστεύω ότι δέν επικρατούν τα ίδια χάλια (καί όχι χειρώτερα-ΔΕΝ γίνεται) σέ άλλους κλάδους τών Ε.Δ. -
Και ένα hint αυτοκίνησης,
Αν οδηγείτε εντός εμβέλειας steyr/ΣΤΑΓΕΡ καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε. Εκτός από την υπεροχή μάζας που θα ακυρώσει κάθε τομέα παθητικής ασφάλειας σε περίπτωση επαφής έχουμε και λέμε:Η τακτικότατη υπερσυντήρηση που του γίνεται κάθε Παρασκευή θα έχει εξασφαλίσει ότι όλα τα εργαλεία καθώς και το δύχτι παραλαγής είναι στη θέση τους.
Ο εξονυχιστικός έλεγχος από τον αρχιμηχανικό πριν κάθε δρομολόγιο θα βεβαιώνει ότι το όχημα είναι καθαρό και ότι τα φώτα του ανάβουν.
Αν είμαστε τυχεροί ή έχει καμιά ταξιαρχική ή νέους η μονάδα μπορεί να έχει και φρεσκογρασσαρισμένους σταυρούς (όχι όλους, ότι φαίνεται)
Τα φρένα, αν έχει φρένα, λειτουργούν on-off, δηλαδή, κοκαλώνουν-κυλάνε.
Αν σβήσει στο φανάρι μπροστά σας, δώστε ένα χεράκι σπρώξιμο όλοι μαζί γιατί 9/10 δεν θα πάρει όσα καντήλια και να ακούσει.
Πιέσεις/φθορές/μπουλόνια/ευθυγράμμιση τροχών δεν το συζητάμε, μπορεί να ήταν οκ όταν ήρθε απ'την Αυστρία.
Η φόρτωση, από ώνια, 14ήμερα ακόμα και φαντάρια μπορεί να χοροπηδήσει εκτός καρότσας αφού οτιδήποτε πίσω από τον/τους πίσω άξονες είναι σαν σε καταπέλτη. Σε αυτό συμβάλλει και η σωστή φόρτωση από τον εκάστωτε συνοδηγό, ικανότητες που δεν θα ζήλευε ο κάθε φορτωτής εμπορικού πλοίου.
Κερασάκι στην τούρτα οι οδηγοί που κατά ένα 50% είναι 18-19 ετών που είχαν την πρώτη επαφή ως οδηγοί στην αγκαλιά του Ε.Σ. Με τα σήματα να διδάσκονται μεταξύ λούφας και Ε.Υ. και τα μαθήματα οδήγησης να γίνονται από λέουρες παρτάλια '...άμα δε μπαίνει ούτε καρφωτή, δώστης με το άρβυλο...το γκρρρρρρρρρρρρρρρρουγκρρρρρρρραγκρρρρρ διώχνει τη σκουριά απ'τα γρανάζια.... ποιος διακόπτης? αυτός? στα @@δια μου τι κάνει!....'
Ακόμα ο οδηγός μπορεί το προηγούμενο βροχερό βράδυ να έκανε τρελό περίπολο/σκοπέτο/jose και να κουτουλάει όρθιος.Οχήματα που κινούνται από τη θέληση του κάθε οδηγού τους να πάρει άδεια και όχι Φ. Οχήματα που κάνουν την κάθε νταλίκα φορτωμένη λυτές μελαμίνες να φαντάζει τέρας ασφάλειας. Οχήματα που, μακρυά από μας, θα μπορούσαν να μας προδώσουν σε καιρό ανάγκης.
-
Οταν η 'αιχμή τού δόρατος' (τής εποχής εκείνης),βασιζότανε σέ αξιωματικούς πού δέν μπορούσαν ούτε κάν να σκαφαλώσουν στό άρμα,τί άλλο να σκεφτώμουνα;
Τέλος πάντως,πιστεύω ότι δέν επικρατούν τα ίδια χάλια (καί όχι χειρώτερα-ΔΕΝ γίνεται) σέ άλλους κλάδους τών Ε.Δ.φυσικα και δεν αναφερομουν στις ΕΔ μιας και εκει οι πιο πολλοι μονιμοι γουσταρουν αυτο που κανουν και το κανουν καλα, αλλα στις συνθηκες της ΠΑ οπου το μεροκαματο βγαινει με τον πιο χαλαρο τροπο
φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (προσωπικα εχω δει ελαχιστους) που ανταποκρινονται σωστα στα καθηκοντα τους
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Και ένα hint αυτοκίνησης,
Αν οδηγείτε εντός εμβέλειας steyr/ΣΤΑΓΕΡ καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε. Εκτός από την υπεροχή μάζας που θα ακυρώσει κάθε τομέα παθητικής ασφάλειας σε περίπτωση επαφής έχουμε και λέμε:Η τακτικότατη υπερσυντήρηση που του γίνεται κάθε Παρασκευή θα έχει εξασφαλίσει ότι όλα τα εργαλεία καθώς και το δύχτι παραλαγής είναι στη θέση τους.
Ο εξονυχιστικός έλεγχος από τον αρχιμηχανικό πριν κάθε δρομολόγιο θα βεβαιώνει ότι το όχημα είναι καθαρό και ότι τα φώτα του ανάβουν.
Αν είμαστε τυχεροί ή έχει καμιά ταξιαρχική ή νέους η μονάδα μπορεί να έχει και φρεσκογρασσαρισμένους σταυρούς (όχι όλους, ότι φαίνεται)
Τα φρένα, αν έχει φρένα, λειτουργούν on-off, δηλαδή, κοκαλώνουν-κυλάνε.
Αν σβήσει στο φανάρι μπροστά σας, δώστε ένα χεράκι σπρώξιμο όλοι μαζί γιατί 9/10 δεν θα πάρει όσα καντήλια και να ακούσει.
Πιέσεις/φθορές/μπουλόνια/ευθυγράμμιση τροχών δεν το συζητάμε, μπορεί να ήταν οκ όταν ήρθε απ'την Αυστρία.
Η φόρτωση, από ώνια, 14ήμερα ακόμα και φαντάρια μπορεί να χοροπηδήσει εκτός καρότσας αφού οτιδήποτε πίσω από τον/τους πίσω άξονες είναι σαν σε καταπέλτη. Σε αυτό συμβάλλει και η σωστή φόρτωση από τον εκάστωτε συνοδηγό, ικανότητες που δεν θα ζήλευε ο κάθε φορτωτής εμπορικού πλοίου.
Κερασάκι στην τούρτα οι οδηγοί που κατά ένα 50% είναι 18-19 ετών που είχαν την πρώτη επαφή ως οδηγοί στην αγκαλιά του Ε.Σ. Με τα σήματα να διδάσκονται μεταξύ λούφας και Ε.Υ. και τα μαθήματα οδήγησης να γίνονται από λέουρες παρτάλια '...άμα δε μπαίνει ούτε καρφωτή, δώστης με το άρβυλο...το γκρρρρρρρρρρρρρρρρουγκρρρρρρρραγκρρρρρ διώχνει τη σκουριά απ'τα γρανάζια.... ποιος διακόπτης? αυτός? στα @@δια μου τι κάνει!....'
Ακόμα ο οδηγός μπορεί το προηγούμενο βροχερό βράδυ να έκανε τρελό περίπολο/σκοπέτο/jose και να κουτουλάει όρθιος.Οχήματα που κινούνται από τη θέληση του κάθε οδηγού τους να πάρει άδεια και όχι Φ. Οχήματα που κάνουν την κάθε νταλίκα φορτωμένη λυτές μελαμίνες να φαντάζει τέρας ασφάλειας. Οχήματα που, μακρυά από μας, θα μπορούσαν να μας προδώσουν σε καιρό ανάγκης.
Ήμουν οδηγός στο στρατό, Μηχανικό. ΔΒ/ΟΑ μάλιστα, αλλά καμία σημασία δεν έχει. Η περιγραφή σου εκτός από απολαυστικότατη ήταν δυστυχώς και απόλυτα ακριβής. Μόνο στα φρένα θα διαφωνήσω, εμάς δούλευαν αναλογικά, χεχεχε... Αλλά για τις ταχύτητες, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Βέβαια υπάρχουν και οι 290, που είναι σοβαρά μηχανήματα, έτσι;
Πάντως μπράβο σου, γέλασα πάρα πολύ και θυμήθηκα καταστάσεις. Είσαι ωραίος!
-
Αναλογικά φρένα (σε Στάγιερ!!) τι εννοείς;
Με σταθερή πίεση στο πεντάλ, όσο πιο πολλή ΩΡΑ τα πατάς, τόσο περισσότερο πιάνουν;;
-
Αναλογικά φρένα (σε Στάγιερ!!) τι εννοείς;Με σταθερή πίεση στο πεντάλ, όσο πιο πολλή ΩΡΑ τα πατάς, τόσο περισσότερο πιάνουν;;
Όχι.
Όσο περισσότερη ώρα, τόσο ΛΙΓΟΤΕΡΟ πιάνουν. Κάποια στιγμή τερματίζει το φρένο κάτω, και κάπου εκεί ανακαλύπτεις ότι δεν θα σταματήσεις ΠΟΤΕ!!! (και ψάχνεις για κολώνα, σκοπιά, κάτι να πέσεις πάνω τελοσπάντων...) -
Αναλογικά φρένα (σε Στάγιερ!!) τι εννοείς;Με σταθερή πίεση στο πεντάλ, όσο πιο πολλή ΩΡΑ τα πατάς, τόσο περισσότερο πιάνουν;;
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα εσύ έτσι; Αλλιώς αναλογικό σημαίνει ότι δεν είναι on-off, όπως το ψηφιακό. Δηλαδή όσο πιο ΒΑΘΙΑ το πατάς τόσο πιο πολύ πιάνει, όχι όσο πιο πολλή ΩΡΑ το πατάς.
-
Ειλικρινά δεν ξέρω αν γνωρίσατε Αξκους ή Υπξκους για πέταμα και δεν με απασχολεί γιατί δεν προτίθεμαι να απολογηθώ για κανένα παρά μόνο για ότι εγώ κάνω ή δεν κάνω. Το χάλι με τα αμάξια είναι υπαρκτό αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος ανεγκέφαλος ανεύθυνος θα έβγαζε για εξωτερικό δρομολόγιο ή για δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού κάποιο τόσο αναξιόπιστο αμάξι!!! Σίγουρα αναγκαζόμαστε να κάνουμε επιλογή των αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιήσουμε για κάθε ανάγκη αφού ελάχιστα από τα διατιθέμενα πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλούς κίνησης. Στο θέμα των οδηγών έχουμε πολύ μεγάλη βελτίωση μια και οι ΟΒΑ ΕΠΥ κλπ μένουν αρκετά χρόνια και έχουν επαρκή πείρα για να κάνουν με ασφάλεια τη δουλειά τους. Το κακό είναι ότι η εκπαίδευση πάσχει και τα περιμένουμε όλα από τη σωστή δουλεία ή όχι της κάθε Μονάδας με μέσα όμως που δεν είναι ποτέ επαρκεί.
Για όσους φωνάζουν για τις άσχημες εμπειρίες τους θα μπορούσαν να βοηθήσουν πχ στέλνοντας μηνύματα στο ΓΕΕΘΑ ή στο εκάστοτε αρχηγείο αναφέροντας καταστάσεις επώνυμα. Με ευχολόγια τίποτε ποτέ δεν καλυτέρευσε νομίζω.Όσο για τις υπηρεσίες καθένας μπορεί δυστυχώς πόσο καλή ή όχι δουλειά θα κάνει ανάλογα με το αίσθημα ευθύνης που διαθέτει. Για μένα δεν είναι ώρα ξεκούρασης και δεν έχουμε συνδρομητική τηλεόραση στο φυλάκιο.
-
Υπηρετησα αεροπορια στην 112ΠΜ (ελευσινα)
Ειχαμε εναν οδηγο που μας πηγαινε στις σκοπιες που οδηγουσε σαν μανιακος. Μιλαμε πηγαινε γαμ****ας (καρφωτες ολες οι ταχυτητες εκτος πρωτης). Εβαζα ποδι κοντρα στο μπροστινο καθισμα για να μην φυγω. Πνατως μεγαλη πικρα οι οδηγοι αλλαγης φρουρας. Καθε 3 ωρες απρεπε να ξυπνανε και να οδηγουν τα δολοφονικα σταγιερ.
Ο συγκεκριμενος οδηγος εφαγε 20φ απο τον υποδικα μια νυχτα και απο τοτε ηρεμησε.
Θητεία? Ωχωχωχ...