-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Συμπέρασμα; Έχω αρχίσει τα **βοντού **να με ξεχάσουν εκεί πάνω για κανένα 3μηνο...Βοντού,Βοντού;Τί είναι τό Βοντού;
Καμία Γαλλική ποικιλία τυριών,όπως τό Φοντύ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Συμπέρασμα; Έχω αρχίσει τα **βοντού **να με ξεχάσουν εκεί πάνω για κανένα 3μηνο...
Βοντού,Βοντού;Τί είναι τό Βοντού;
Καμία Γαλλική ποικιλία τυριών,όπως τό Φοντύ;Όπως το Rock four! Γιατί στο φυλάκιο είναι ξεχασμένος σε 4 βράχους!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Συμπέρασμα; Έχω αρχίσει τα **βοντού **να με ξεχάσουν εκεί πάνω για κανένα 3μηνο...
Βοντού,Βοντού;Τί είναι τό Βοντού;
Καμία Γαλλική ποικιλία τυριών,όπως τό Φοντύ;Όπως το Rock four! Γιατί στο φυλάκιο είναι ξεχασμένος σε 4 βράχους!
Τστσ... Ένα υ ξέχασα ο άνθρωπος και αμέσως να με φάτε... Δεν συμμερίζεστε την κούραση του φαντάρου... Ασυνείδητοι...
-
Βρε καλώς τον αδειούχο!
-
Βρε καλώς τον αδειούχο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βρε καλώς τον αδειούχο!Εξοδούχος... εξοδούχος... εξοδούχος... ούχος... ούχος... (κόλλησε η βελόνα... ) Βγήκε το πρωί, ξαναμπαίνει στις 8:30 το βράδυ... Για άδεια, δεν πολυπροβλέπεται εκεί που είμαι... (άγραφη δε απλούστατα το ξεχνάμε... )
Καλώς σας βρήκα πάντως!
-
πήγα να καταθέσω χαρτιά σήμερα για διακοπή αναβολής και εκεί που μου είχαν πει για Μάρτιο, άλλαξαν οι ΕΣΣΟ και μειώθηκαν σε 4 και θα μπω Μάιο
-
Μηπως σου ειπαν αρχες ή τελη Μαιου???
μεχρι ποτε μπορω να κοψω την αναβολη για να φυγω και εγω Μαιο??
το 11μηνο απο του χρονου ισχυει? 12 δεν ειναι τωρα?
γ
-
Ο χρήστης Wiwol έγραψε:
Μηπως σου ειπαν αρχες ή τελη Μαιου???μεχρι ποτε μπορω να κοψω την αναβολη για να φυγω και εγω Μαιο??
το 11μηνο απο του χρονου ισχυει? 12 δεν ειναι τωρα?
γ
τι να σου πω, τρέχα όσο προλαβαίνεις
Μου πε ένας ταγματάρχης εκεί ότι θα μειωθεί ένα μήνα μέσα στο 2006 -
Λοιπόν για τις αναβολές, πρέπει να τις κόψετε 1 μήνα πριν παρουσιαστεί η ΕΣΣΟ πριν από αυτή που θέλετε να παρουσιαστείτε εσείς. Οι σειρές πλέον είναι Φλεβάρη, Μάη, Αύγουστο και Νοέμβρη, οπότε αν θέλεις να φύγεις Μάη, να την κόψεις τον Γενάρη. Αλλά πάρε κι ένα τηλ. στο στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι!
Για το 11μηνο, μόνο ράδιο αρβύλα έχω ακούσει και πλέον δεν το πολυ-πιστεύω... αν είναι νά 'ρθει θε να 'ρθει κι άμα δεν 'ρθει θα προσπεράσει! Δεν λέω... ένας μήνας λιγότερο είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πλέον έχω βαρεθεί το ράδιο αρβύλα με τον κάθε ένα να μου λέει άκουσα από τον λοχαγό, ταγματάρχη, λοχία, από το βύσμα μου στο ΓΕΣ, την κυρα-Κατίνα, κτλ...
-
Για να μειώνονται οι ΕΣΣΟ σε όλα τα σώματα λογικά θα σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια σταδιακή μείωση.
Αν ήταν όπως τα λες, διακοπή αναβολής 1 μήνα πριν, τότε γιατί δε με πήραν τον Φλεβάρη? Είχα πάει και μέσα Οκτώβρη αλλά μου έλειπαν κάτι χαρτιά και είπαν ότι αν τα κατέθετα μέχρι 31 Οκτ. θα μπορούσα να μπω Ιανουάριο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για να μειώνονται οι ΕΣΣΟ σε όλα τα σώματα λογικά θα σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια σταδιακή μείωση.Δεν υπάρχει λογική στον στρατό...
Αν ήταν όπως τα λες, διακοπή αναβολής 1 μήνα πριν, τότε γιατί δε με πήραν τον Φλεβάρη? Είχα πάει και μέσα Οκτώβρη αλλά μου έλειπαν κάτι χαρτιά και είπαν ότι αν τα κατέθετα μέχρι 31 Οκτ. θα μπορούσα να μπω Ιανουάριο
Αυτά μου είχαν πει εμένα όταν πήγα να κόψω την αναβολή μου, αλλά είπαμε...
Ίσως αυτό να συμβαίνει στην Αθήνα επειδή έχει πολύ κόσμο...
-
ειπες οτι εισαι σε φυλακες η δε διαβασα καλα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειπες οτι εισαι σε φυλακες η δε διαβασα καλα?Σέ φυλάκιο είναι βρε ο άνθρωπος,όχι στή φυλακή.
-
υπαρχουν και φυλακανθρωποι ρε συ...
αρα δε διαβασα καλα!οκ!
-
Αγαπητοί μου φίλοι και συμφορουμίτες, βρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσην να σας ανακοινώσω πως από σήμερον, Κυριακή 15 09:00 Ζ Ιαν 2005, θα τελώ υπό καθεστώς αδείας απολύσεως.
-
.
καλός πολίτης...
.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αγαπητοί μου φίλοι και συμφορουμίτες, βρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσην να σας ανακοινώσω πως από σήμερον, Κυριακή 15 09:00 Ζ Ιαν 2005, θα τελώ υπό καθεστώς αδείας απολύσεως.Αντε μπράβο Νικόλα ... καλός πολίτης !!!
-
Καλος πολιτης Νικο
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αγαπητοί μου φίλοι και συμφορουμίτες, βρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσην να σας ανακοινώσω πως από σήμερον, Κυριακή 15 09:00 Ζ Ιαν 2005, θα τελώ υπό καθεστώς αδείας απολύσεως.Καλός πολίτης!!
Θητεία? Ωχωχωχ...