-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Ερώτηση:Υποτίθεται οτι είναι να μπώ Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει έρθει κάνα χαρτί... τι παίζει??? Μαλλον πάω για Μάϊο???
Κ εγω μια απο τα ιδια....
Λογικα μεσα στη βδομαδα θα μας ερθει.. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Απο σημερα ειμαι με αδεια απολυσεως!!!
αυτά είναι εγώ περιμένω 3 μήνες ακόμα. Σήμερα κλείνω 8 μήνες υπηρεσίας στο ΠΝ
Το ΠΝ και το ****ί θέλουνε υπομονή
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ΠΝ για να τελειωσει το ...................
...κι οπως ανελυα με ενα κληρουχα χτες ειμαστε το μοναδικο σωμα που οι παροιμιες του σχετιζονται με αυτο το.......οργανο
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
το ΠΝ για να τελειωσει το ...................
...κι οπως ανελυα με ενα κληρουχα χτες ειμαστε το μοναδικο σωμα που οι παροιμιες του σχετιζονται με αυτο το.......οργανο
ναι γιατι οπως λεει και μια αλλη παροιμια του ΠΝ
που μ****...στο ΠΝ ?!?!?!
-
Κι ομως εχει πολυ Μ-word στο ΠΝ.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Κι ομως εχει πολυ Μ-word στο ΠΝ. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι ομως εχει πολυ Μ-word στο ΠΝ.
+1
-
Είστε όλοι σας μ...νιά.
-
Βλέποντας Μάκη, αλλά και στο γενικότερο κλίμα των ημερών...
ρε τους ψωροφλώρους που το παίζουν άνδρες..
ουστ!
Λούγκρες...
282 Λχιας Π/Β
-
αληθεια η χολη που βγαζουν καποιοι για τον Τριανταφυλλοπουλο και καθε τριαναφυλλοπουλο (σε σχεση με τη θητεια) απο που προερχεται
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ερώτηση:
Υποτίθεται οτι είναι να μπώ Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει έρθει κάνα χαρτί... τι παίζει??? Μαλλον πάω για Μάϊο???
Λογικα μεσα στη βδομαδα θα μας ερθει..Πάρτε ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας να ρωτήσετε αν ήρθαν τα χαρτιά σας. Αν είναι, πηγαίνεται να τα πάρετε εσείς οι ίδιοι. Κι εγώ αυτό έκανα, αντί να περιμένω ως την τελευταία βδομάδα με την αγωνία...
Άντε, είμαστε και αδελφοσειρές - 297 γαρ. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αληθεια η χολη που βγαζουν καποιοι για τον Τριανταφυλλοπουλο και καθε τριαναφυλλοπουλο (σε σχεση με τη θητεια) απο που προερχεταιΣτο ότι δεν πήγαν, και ο Μάκης τα έχει πάρει....λέει ρε γμτ τι σκατά κρίνω εγώ τώρα?
-
Καλά κάναν και δεν πήγαν,δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που ερωτήθησαν απο τους πατεράδες τους 'υιε μου λέω μην πας στρατό για αλλού σε προορίζω' και να προέβαλαν ενστάσεις...
-
Οι υπόλοιποι που πήγαν δλδ είναι μαλάκες...
-
Φτωχότεροι ίσως.Χωρίς διασυνδέσεις ισως.Μαλάκες ισως! Μόνο μη με πεις τπτ περι πατριωτισμού...Αν εξαιρέσω κάποια παραδείγματα στρατόκαυλων εθνικιστών (υπάρχουν στρατόκαυλοι χωρις να είναι εθνικιστές και εθνικιστές-εννοείται οχι στρατόκαυλοι) ,οι υπόλοιποι πάνε όλοι με χιλια ζόρια.
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Ερώτηση:
Υποτίθεται οτι είναι να μπώ Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει έρθει κάνα χαρτί... τι παίζει??? Μαλλον πάω για Μάϊο???
Λογικα μεσα στη βδομαδα θα μας ερθει..Πάρτε ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας να ρωτήσετε αν ήρθαν τα χαρτιά σας. Αν είναι, πηγαίνεται να τα πάρετε εσείς οι ίδιοι. Κι εγώ αυτό έκανα, αντί να περιμένω ως την τελευταία βδομάδα με την αγωνία...
Άντε, είμαστε και αδελφοσειρές - 297 γαρ.Α, εμείς έχουμε premium αστυνομικό τμήμα, με είχαν πάρει εκείνοι τηλέφωνο ότι έχει έρθει το χαρτί και να πάω να το παραλάβω.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Φτωχότεροι ίσως.Χωρίς διασυνδέσεις ισως.Μαλάκες ισως! Μόνο μη με πεις τπτ περι πατριωτισμού...Αν εξαιρέσω κάποια παραδείγματα στρατόκαυλων εθνικιστών (υπάρχουν στρατόκαυλοι χωρις να είναι εθνικιστές και εθνικιστές-εννοείται οχι στρατόκαυλοι) ,οι υπόλοιποι πάνε όλοι με χιλια ζόρια.Όσοι πηγαίνουμε στρατό δεν το κάνουμε επειδή είμαστε πατριώτες. Πηγαίνουμε γιατί είναι υποχρεωτικό. Αν αυτοί που δε πάνε στρατό (και δε κάνουν το καθήκον τους προς τη χώρα) δεν έχουν επιπτώσεις, τότε το 30% που έχει μέσο και λεφτά δεν θα υπηρετεί.
Ο πατέρας μου ήταν 15 χρονών το 40 στον Ελληνο-Ιταλικό και δε πήγε φαντάρος. Ήξερε όμως κάποιον, μεγαλύτερο που έστειλε ένα κουτσό να παρουσιαστεί στη θέση του για να πάρει απαλλαγή. Τον έπιασαν όμως και παρότι ο πατέρας (του άλλου) είχε λεφτά και πλήρωνε για να τον γλυτώσει, τον εκτέλεσαν. Αυτούς που πιάσανε να μην έχουν κάνει στρατό, θα τους βάλουν να υπηρετήσουν 5 χρόνια παραπάνω; (πάντως είδα τη σκληρή τιμωρία που έριξαν στον Παπααρχίδα).
Και στους 300 να βάλει βόμβα η 17Ν.
-
Δεν βλεπω ειδησεις αλλα απ'οτι ακουω απο φιλους κ γνωστους μιλανε αρκετα για το Πολεμικο Μουσειο. Να υπο8εσω οτι δε γνωριζουν για ΜΤΝ, οικημα αρχηγου κ το 'Καντηλαναφτης στον Λυκαβηττο'? Στην πρωτη μου υπηρεσια (αγνωστη στους περισσοτερους), με παιδια που μιλουσα, εφτασαν σε καποιο σημειο να παιζουν 1-35 (τριανταπεντε, κι ας μην ηταν off).
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
-Πολεμικο Μουσειο.
-οικημα αρχηγου
-'Καντηλαναφτης στον Λυκαβηττο'?Κορυφαιες θεσεις!
Επισης εχω ακουσει για σερβιτορο στο υπουργειο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν αυτοί που δε πάνε στρατό (και δε κάνουν το καθήκον τους προς τη χώρα) δεν έχουν επιπτώσεις, τότε το 30% που έχει μέσο και λεφτά δεν θα υπηρετεί.Το γελοίο του θέματος είναι ότι σιγά τη θητεία που θα έκαναν οι εν λόγω λεβέντες που έβαλαν Θεούς και Διαβόλους για να την αποφύγουν. Να πω ότι θα γλίτωναν τα τεθωρακισμένα στον Εβρο να πάει στα κομμάτια (και πάλι όχι δλδ αλλά έστω!)... Με 20ήμερη τιμητική από το κέντρο θα ξεκινούσαν, ρε παιδιά! 1 χρονάκι είναι ρε γμτ, τόσο πια πολυάσχολοι είναι (και όλοι οι άλλοι είμαστε αργόσχολοι δλδ) και δεν μπορούν;
Η ενδοξη και δαφνοστεφής 295 στέλνει τα χαιρετίσματά της στα εγγόνια της και στα δισέγγονα που θα έρθουν σε λίγες μέρες! Παίδες, υπομονή! Για τους ΝΣ ειδικά να πω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουν ότι πλησιάζει η καταστροφή: Δεν είναι τίποτα, πραγματικά! Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην πας 'απάλευτος από το κέντρο' αλλά προσπάθησε να κάνεις τις παρέες σου, να κάνεις την πλάκα σου όσο περισσότερο μπορείς και να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα. Και πάνω από όλα με σοβαρότητα στις υπηρεσίες για να μη μπορεί να σας πειράξει κανείς και διάθεση για χιούμορ μπροστά στις απίστευτες σουρεάλ καταστάσεις που ΜΟΝΟ στο στρατό θα ζήσετε είναι με βεβαιότητα η πιο ξέγνοιαστη περίοδος της ζωής σας.
Μέχρι στιγμής μου έχουν μείνει και τρεις πολύ καλοί φίλοι...N'joy!
Θητεία? Ωχωχωχ...