-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ελληνικο για ειδικοτητα 2 μηνακια,βαραγαμε πους απς,με ενα χερι,δεν περπαταγαμε αλλα τρεχαμε παντα,τελεια εκπαιδευση σε αυτοαμυνα καθημερινα και γενικα πολυ καλο σχολειο)
Θες να πας να δεις τώρα την εκπαίδευση του αερονόμου στο Ελληνικό?
Κοιμούνται (στην κυριολεξία) στο γυμναστήριο τα παληκάρια!
Και που να ήσουν το 94 που πήγα εγώ αερονόμος!!
Εχασα 10 κιλά σε ένα μήνα και όταν ήμουν με έξοδο , έτρωγα 4 μερίδες φαγητό..
Οταν είμαστε μέσα, παρακαλούσαμε να πάμε σκοπιά , για να ξεκουραστούμε λίγο.. Οποιος ήταν π.χ. θαλαμοφύλακας , έκοβε φλέβες!! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
οκ ρε συ αλλα όταν βαράς σκοπιά επι 3-4 μήνες 6 ώρες κάθε μέρα σχεδόν ε κάτι πρέπει να κάνεις, τα βράδια κοιμάσε -καμιά φορά- τις άλλες ώρες μιλάς στο τηλέφωνο, αν ο σκοπός της κοντινής σκοπιάς ήταν φιλαράκι κάνατε διπλοσκοπιά...αντικειμενικά είναι μαλακία όμως!Σε νιώθω... Μια απ' τα ίδια, αλλά με πολύ προβλεπόμενη σκοπιά... Δεν έπαιζε τηλέφωνο με τις ώρες, ούτε ύπνος.
Αυτό που ανέφερα παραπάνω ήταν όταν πηγαίναμε σε φυλάκιο... (περίπου το 1/5 της θητείας μου). Καλό, αλλά άμα κάνεις 1 μήνα κάθε μέρα υπηρεσία και βλέπεις τα ίδια πρόσωπα, χωρίς καμία εναλλαγή, σου τη δίνει κάποια στιγμή...
-
Εγώ είμουνα μόνιμη μετάθεση σε φυλάκιο της ρόδου και ωγέναμε εξοδούχοι με εξοδούχο νούμερο, οι παλιοί βγαίνανε καθαροί εξοδούχοι, οπότε το πρώτο 4μηνο έκανα σχεδόν κάθε μερα σκοπιά...και ότνα λέω σχεδόν βγάλε και 15 θαλαμοφυλήκια που έκανα! Μετά έγινα οδηγός φυλακίου, και για 5 μήνες περίπου η υπηρεσία μου ήταν οδηγός επιφυλακής...τπτ δλδ!
-
τώρα που θα πάω ΣΜΥΝ τι ώρα να παρουσιαστώ και πώς , με τη μπλε στολάρα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τώρα που θα πάω ΣΜΥΝ τι ώρα να παρουσιαστώ και πώς , με τη μπλε στολάρα?Πρωί πρωί, προβλεπόμενος και με τη στολάρα. Με αυτήν θα κυκλοφορείς εκεί μέσα, εκτός αν άλλαξε κάτι από το 2004.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σε νιώθω... Μια απ' τα ίδια, αλλά με πολύ προβλεπόμενη σκοπιά... Δεν έπαιζε τηλέφωνο με τις ώρες, ούτε ύπνος.Ένας γνωστός μου όταν ήμουν φαντάρος, μου είχε πει τον πιο κορυφαίο τρόπο να τη σκαπουλάρεις αν σε πιάσουν με κινητό εν δράσει στη σκοπιά...
Αξιωματικός: Επ, τι κάνεις εκεί, απαγορεύεται το κινητό στη σκοπιά. Αναφερόμενος αύριο!
Φαντάρος: Το ξέρω κύριε Καραβανόπουλε, αλλά ξαφνικά ένοιωσα μία τόσο απελπιστική μοναξιά που αν δεν έπαιρνα τη μανούλα μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα! (με φωνή και ύφος λιγάκι αρπαγμένο)...Να δείτε για πότε κλάνει μέντες ο καραβανάς!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τώρα που θα πάω ΣΜΥΝ τι ώρα να παρουσιαστώ και πώς , με τη μπλε στολάρα?
Πρωί πρωί, προβλεπόμενος και με τη στολάρα. Με αυτήν θα κυκλοφορείς εκεί μέσα, εκτός αν άλλαξε κάτι από το 2004.
πάλι καλά που είναι μπλε και δε θα μαυρίζει εύκολα όπως η λευκή με το παραμικρό. πρωί πρωί 10?πρωί πρωί 7 ?
-
Κατά τις 9, να έχουν τελειώσει πρωινές κλήσεις κλπ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σε νιώθω... Μια απ' τα ίδια, αλλά με πολύ προβλεπόμενη σκοπιά... Δεν έπαιζε τηλέφωνο με τις ώρες, ούτε ύπνος.
Ένας γνωστός μου όταν ήμουν φαντάρος, μου είχε πει τον πιο κορυφαίο τρόπο να τη σκαπουλάρεις αν σε πιάσουν με κινητό εν δράσει στη σκοπιά...
Αξιωματικός: Επ, τι κάνεις εκεί, απαγορεύεται το κινητό στη σκοπιά. Αναφερόμενος αύριο!
Φαντάρος: Το ξέρω κύριε Καραβανόπουλε, αλλά ξαφνικά ένοιωσα μία τόσο απελπιστική μοναξιά που αν δεν έπαιρνα τη μανούλα μου δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα! (με φωνή και ύφος λιγάκι αρπαγμένο)...Να δείτε για πότε κλάνει μέντες ο καραβανάς!
μπορείς να μην χαρακτηρίζεις...?
-
ΡΕ Σάββα.. ...δεν είναι χαρακτηρισμός....πάγια προσφιλής προσφώνηση είναι!
-
Νίκο ΔΕΝ κάνω πλάκα!
Οπως δεν μου αρέσει να αποκαλούν τους αστυνομικούς με το άλλο...ξέρεις!
Δεν είπε νομίζω κανένας τον nasos79 ...τόφαλο. Προσφιλής προσφώνηση είναι κ αυτή.
-
....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:sorry: ....ε ναι ρε συ...
όταν βλέπω χαρακτηρισμούς...νευριάζω.
-
Το καταλαβαίνω ρε Σάββα! Εβαλα το emoticon γιατι νόμιζα ότι έκανες πλάκα!
-
αναβολη μέχρι 1/1/2011..
Οχι οτι με χαλαει, αλλα γιατι μου εδωσαν τόση, αφου το μαστερ ειναι μονο 15 μηνες;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αναβολη μέχρι 1/1/2011..Οχι οτι με χαλαει, αλλα γιατι μου εδωσαν τόση, αφου το μαστερ ειναι μονο 15 μηνες;;;
μ αρέσει που έλεγαν ότι θέλουν να μειώσουν/κόψουν τις αναβολές γιατί είχε παραγίνει...
κάνε και διδακτορικό μετά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αναβολη μέχρι 1/1/2011..
Οχι οτι με χαλαει, αλλα γιατι μου εδωσαν τόση, αφου το μαστερ ειναι μονο 15 μηνες;;;
μ αρέσει που έλεγαν ότι θέλουν να μειώσουν/κόψουν τις αναβολές γιατί είχε παραγίνει...
κάνε και διδακτορικό μετά
Nαι και εχοντας ακουσει οτι θελουν να μειωσουν αναβολες και τετοια περιμενα να μου δώσουν μαξ αναβολη ενα εναμιση χρόνο...
Τεσπα, ουτως η αλλως η αναβοληθα κοπει για να πιασω δουλεια μετα... Καμια ιδεα για τη θητεία τόόόόόόότε;;;
-
όσο πιο γρήγορα....τόσο καλύτερα.
ακούγονται έντονα φήμες για αύξηση της θητείας... -
149ΚΣ...
-
Πάντως εντάξει ρε παιδιά οι χαρακτηρισμοί τέτοιου τύπου 'προβλέπονται'. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλήμα να με λένε 'ψαρά', πλάκα έχει Άκου 'Καραβανόπουλε'
Παρεμπιπτόντως όμως, έχω απηυδήσει με όσα έχω δει στην αεροπορία τους τελευταίους 6 μήνες. Έχω εκτεθεί σε απίστευτες δόσεις βλακείας, τεμπελιάς και δημοσιοϋπαλληλίστικης νοοτροπίας. Φυσικά, όσοι είναι πραγματικά εργατικοί, αφοσιωμένοι και σοβαροί(και υπάρχουν κάμποσοι τέτοιοι) ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Εννοείται φυσικά ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την όποια κατάσταση φέρουν ΚΑΙ οι φαντάροι.
Θητεία? Ωχωχωχ...